Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Padekit Nesiveda AUDI A8??????  (Skaityta 21590 kartus)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
Re: Padekit Nesiveda AUDI A8??????
« Atsakymas #25: 2009 Liepos 21, 15:52:10 »
Sveiki, panaši bėda ir pas mane. Tik nuvažiavau i servisa deze ziureti o atvaziaves pasiimti negaliu uzsikurti, nekabina, jei uzkabina vos vos variklis dirba, uzgazuoji gesta iskarto. Tai tame servise ir sako, kad surblys parejo. Tik dabar galvoju, kaip jis galejo pareiti, jei ji stovejo, o kai vazinejau buvo viskas gerai :)) Kokios to siurblio kainos? Restauracijos ar naudoto? Dekui :)

Vilniuje nuo 150lt iki 250lt restauravimas... :) Kažkam čia buvo užgiedoję belenkiek... :D :D :D :D

Richmaldas

• Svečias
« Atsakymas #26: 2009 Liepos 21, 16:30:20 »
O kiek svalkei siurblys kainuoja? Ir kas labiau apsimoka restauruoti ar pirkti iš svalkės? :)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2009 Liepos 21, 16:34:29 »
O kiek svalkei siurblys kainuoja? Ir kas labiau apsimoka restauruoti ar pirkti iš svalkės? :)

Iš svalkės gali paimti tipo gerą, bet nebūsi garantuotas kad rytoj jis tau ne pareis... :D Aš už restauravimą.. (+) (+)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2009 Liepos 21, 19:29:32 »
Pritariu Patraukusiai... tokioj situacijoj tik restauracija arba kitas, bet naujas...

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2009 Liepos 21, 21:38:43 »
tik nesakyk kad dujos yra jei pats issiemes vesi restauruoti :D

Neprisijungęs andriusv8

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2009 Liepos 21, 22:44:56 »
tai gal tie meistrai pakeicia siurblius,nes kitaip negaliu patiket jai atvarai masina vaziuojancia palieki jiems o poto kaip pasimti nesikuria.kazkokia nesamone cia

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2009 Liepos 21, 23:42:13 »
tai gal tie meistrai pakeicia siurblius,nes kitaip negaliu patiket jai atvarai masina vaziuojancia palieki jiems o poto kaip pasimti nesikuria.kazkokia nesamone cia
abejotina, kad kas tuo uzsiimtu, neapsimoka paprasciausiai, juk buna sutapimu, kad gedimas islenda, kai masina servise, nes vistiek ja uzkure laiko ar pravaziuoja, tai kodel negali sugest :V?

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2009 Liepos 22, 08:10:57 »
nu blin zinok, paciuozes turetum but, kad isiminet siurbli del sukeitimo... nes patikek ten yra kaveikt, kol ji pakeiti... o dar nuolatinis ir malonus benzo kvapas. + jei yra dujos ir balionas ne zapaskej o prie galines sedynes, tai tada is vis delo nemazai... nes reikia isimt baliona, kadangi kitaip neina prieit...

Richmaldas

• Svečias
« Atsakymas #33: 2009 Liepos 22, 10:12:20 »
Bet zinai, kai tariausi pasidaryti pigiau, jis man kaina uzmete dvigubai  (z) Zinai kai buna, trecia diena laiko, ta ta darem :-] Atvaziuoju sako patikrink, atsisedu ir negaliu uzsivesti, o jis man cia pas jus visada taip kuriasi. Tai as bl galvojau atsisesiu :-] Jo pas mane su duju balionu prie galines sedynes, tai sakai abejotina, kad siurbli sukeite ;)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2009 Liepos 22, 10:17:02 »
Bet zinai, kai tariausi pasidaryti pigiau, jis man kaina uzmete dvigubai  (z) Zinai kai buna, trecia diena laiko, ta ta darem :-] Atvaziuoju sako patikrink, atsisedu ir negaliu uzsivesti, o jis man cia pas jus visada taip kuriasi. Tai as bl galvojau atsisesiu :-] Jo pas mane su duju balionu prie galines sedynes, tai sakai abejotina, kad siurbli sukeite ;)

Baikit jūs... :-] Ten tiek to reikalo kad eina tas siurblys grybauti... (z) Aš tikrai labai abejoju kad kažkas užsiiminės tokiais briedais... (-) Pas mane kai parėjo siurblys, tai irgi lyg ir viskas normal buvo, pastovėjo berods porą dienų, ir bac...ateinu kurti, o ji  B-

Richmaldas

• Svečias
« Atsakymas #35: 2009 Liepos 23, 15:32:39 »
Su tais meistrais tai fokusai :D Meistrus apsaukiau del sugedusio siurblio tai paeme tik uz remkomplekta 150 lt. Vakar tik masina pasiemiau. Siandien ryte vaziuoti valytuvai ir signalas neveikia, sakau man ta masina uzburta arba pas berankius nuveziau. Priezasties nezinau, saugikliu neziurejau, nespejau. Bet kiek ziurejau instrukcijas tai signalo ir valytuvo saugikliai skirtingi. Tai net nezinau ar jie uztrumpino ar sutapimai cia? Gal kas ka patarti galite? :)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2009 Liepos 23, 16:20:38 »
ne tik pas A8 bet ir pas daugeli Audi megsta "grybauti" benzino rodykle.O kaip dauguma lietuviu vazineja iki paskutiniu 5L atvaro masina remontui.Rodykle rodo kad dar yra meistras drasiai uzkurineja tikrina ka riekia ir stai viena karta nebeuzsikure.Ne pirmas kartas taip.Labai nemalonu kaip atvaro i servisa masina su svieciancia kuro lempute.katik islupom viena A8 siurbli kuris net islydes korpusa buvo kaip stipriai trumpino mirinejo speju jau ilgokai.O i gala ir saugiklius visus sukepino ko pasekoje isviso net ant duju nebedirbo...
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Richmaldas

• Svečias
« Atsakymas #37: 2009 Liepos 23, 16:34:24 »
Atleksiu, zvilgtelsiu i saugiklius, gal cia tik mazas nesklandumas :) O del kuro rodikliu, tai taip pas mane rodo puse bako, o meistras sake, ten apie 15-20 litru, na bet ne tuscias buvo :)

Neprisijungęs andriusv8

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2009 Liepos 23, 23:45:47 »
 as tokiu bajeriu mates su meistrais tai patikek manim

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2009 Liepos 24, 00:07:47 »
as tokiu bajeriu mates su meistrais tai patikek manim
tai vis del to masinos negenda jas gadina meistrai......
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2009 Liepos 24, 00:48:18 »
tam kad darbo turetu :-]

Neprisijungęs andriusv8

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2009 Liepos 24, 01:25:53 »
neturejom kur isgert tai pas meistrus i garaza isokom.nu tai ka viena bonka suejo antra bonka reikia parsivest kitos.taika is klijento issiurbe benzo,ipyle ikita kliento masina nu ir isleke is garazo vaziuodamas uzmirso duris uzsidaryt galines.durys uzsilenke tai ne kad pastatytu atgal ta masina i vieta tai isai plano nekeite ir nu vare parduotuve tai gryzo be priekio(faros  buferiai ir t.t..)dar suprasciau kad jauni butu meistrai o cia jau po 40- 50metu

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2009 Liepos 24, 07:29:29 »
:D :D :D :D :D :D

Richmaldas

• Svečias
« Atsakymas #43: 2009 Liepos 24, 08:05:54 »
 :D :D :D :D :D :D :D :D :D geras :D :D :D :D

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2009 Liepos 24, 11:05:17 »
 :-] :-] :-] :-] :-] jomajo  (aa)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2009 Liepos 24, 11:07:44 »
topas :D

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2009 Liepos 24, 22:22:22 »
neturejom kur isgert tai pas meistrus i garaza isokom.nu tai ka viena bonka suejo antra bonka reikia parsivest kitos.taika is klijento issiurbe benzo,ipyle ikita kliento masina nu ir isleke is garazo vaziuodamas uzmirso duris uzsidaryt galines.durys uzsilenke tai ne kad pastatytu atgal ta masina i vieta tai isai plano nekeite ir nu vare parduotuve tai gryzo be priekio(faros  buferiai ir t.t..)dar suprasciau kad jauni butu meistrai o cia jau po 40- 50metu
"meistrams" turbut stipriai sachtos dege  :-]

Neprisijungęs shatsas

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2009 Liepos 26, 12:37:57 »
sveiki :) paskaiciau va ir pas mane tokia beda kai pastovi masina ilgiau ir nesikuria ant benzo ir jei uzsikuria tai duodant gazo uzgesta.nedirba zdz duju nera.bet uzpylus naujo benzo vsos ligos prapuola kuriasi kai bitute ir dirba gerai  :) :) :) nezinau kaipkas kodel bet veiksminga (+) tikrai :) (!?) :-]

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2009 Liepos 26, 13:06:38 »
sveiki :) paskaiciau va ir pas mane tokia beda kai pastovi masina ilgiau ir nesikuria ant benzo ir jei uzsikuria tai duodant gazo uzgesta.nedirba zdz duju nera.bet uzpylus naujo benzo vsos ligos prapuola kuriasi kai bitute ir dirba gerai  :) :) :) nezinau kaipkas kodel bet veiksminga (+) tikrai :) (!?) :-]
na pirma mintis kad bake greiciausia yra vandens arba kazkokio kito skyscio kuris siek tiek sunkesnis uz benzina ir pastovejus seda ant dugno.

Neprisijungęs shatsas

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2009 Liepos 27, 10:22:52 »
na bet ir is po nakties nesikurtu tada jei vandens butu ar ko nors.o cia jei ilgesni laika pastovi taip buna (+) mistika :-] :-] :-] :-]