Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: labai sunkiai kuriasi,padekit :)  (Skaityta 2309 kartus)

Neprisijungęs Mindzzz

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
labai sunkiai kuriasi,padekit :)
« Topic Start: 2011 Birželio 19, 14:14:34 »
gal kam taip buvo nutike,uzeina laikotarpis(savaite,dvi)kuriasi kuo puikiausiai is pirmo sukimo. po to uzeina toks pats laikotapis,kad tik uzsikuria ir is karto uzgesta,jei duodi gazo-uzdusta. ir taip kurineji kurineji ir po kokiu 10-20(kartais budavo ir daugiau) pakurimu vel viskas tvarkoj..uzsikuria ir net nereika jokio gazo paduoti..dar vienas budas,kaip uzkuriu tai kai taip pradeda dusti,jau kai krenta apsukos,staigiai isjungiu degima ir vel ijungiu,kol variklis dar tebesisuka,tai taip ir is kokiu 5-10 kartu vel pagauna ir viskas normaliai.. kazkas pasakojo,kad taip gali buti,kai mazai benzino bake,taciau man taip nutinka,nesvarbu,ar bake 5 litrai,ar 30.. kartais atrodo,kad kai kuo maziau jo buna,tuo reciau taip dusti pradeda.. gal kam taip buvo? gal zinot kas yra? ir is karto dekoju ;)

Neprisijungęs andzeika

• Įrašai: 483
    • Žiūrėti profilį
Re: labai sunkiai kuriasi,padekit :)
« Atsakymas #1: 2011 Birželio 19, 14:23:52 »
tikriausiai immobilaizeris durnioja,varik i diagnistika bus tiksliai.

onlyzilvis

• Svečias
« Atsakymas #2: 2011 Birželio 22, 17:46:46 »
speju kad pas jį quattro ir siurbliukas kuris iš vienos pusės bako į kitą kočioja ant mirties ribos  ?!?

Neprisijungęs ganga5

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Liepos 31, 22:21:20 »
pas mane ne Qatrine ir taippat turiu tokia beda  tik kad man pagauna dazniausiai is 2 ar 3 karto o kaip persijugia ant duju viskas tvarkoi priima gaza tvarkingai ir normaliai pasilusi dirba ir ant benzo

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Rugpjūčio 02, 20:47:17 »
prisipilkit bent puse bako benzo, ir tada bandykit- bedu turetu nebelikt. cia dazna beda pas a8.

Neprisijungęs ganga5

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Rugpjūčio 03, 22:06:05 »
kad ir su kaupu tas patc. manau radau beda kuro slegio reguliatorius bent jau pas mane jis is darbo isejo tai kuro slegis yra per aukstas todel sunku uzkurt salta ir negraziai dirba patarciau ji pasitikrint nes jai yra sugedes jis td siurblys turi dirbti nenormaliku rezimu ir td veliau gali tekti atsisveikinti su siurbliu