Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Gal kas zinot kaip ideti ar zinot kas gali ideti A8 porankio dezute (neisluze)  (Skaityta 1992 kartus)

Neprisijungęs trustno1

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
Turiu va tokia beda 
"issimove" dangtelis. Gal zinot kas galetu ideti, arba kaip tai padaryti (buvau audi pasake kad reikia poranki visa ardyti ir per naujo sudeti, man ir toks variantas tinka tik negaliui laukti savaite :( )

Neprisijungęs mynia

• Įrašai: 633
    • Žiūrėti profilį
Kolegos, be tai ar butina kas kart kurti naujas temas  :A Ne jau taip sudetinga pasiklaust tam skirtoje skiltyje  ?!?

Neprisijungęs trustno1

• Žiūrėti profilį
Sorri jei kazka netaip darau pirmieji poustai mano :) tik 2 savaites kaip turiu naujaji zaisliuka su ziedais :D

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Įrašai: 261
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį
http://www.audipages.com/Tech_Articles/d3/center_console_remove_D3.pdf
http://www.audipages.com/Tech_Articles/d3/interior_wood_trim_replacement_D3.pdf

skaitykis, zek foto gal rasi galus, o siaip ardyk pats, bent pagal aprasymus zinosim kaip sudeti isardes, o galus manau beardant atrasi, jei neislauzei tai ir susidesi. sekmes

Neprisijungęs trustno1

• Žiūrėti profilį
Lenkiosi zemai, ryt varysiu irankiui pirkti, manau vistiek pigiau gausis negu audi servise, nes is pic nlb suprantu kur pagal juos min 3 val darbas cia (surink ir sudet)

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį
Kai susitvarkysi papasakok kaip kas buvo :)

Neprisijungęs trustno1

• Žiūrėti profilį
nu va jau susitvarkiu 30min darbas, pasirodo buvo plasmasele dar luzus tai visa dezute srote uz 50lt suradau kaip audi pasiule 150+pvm ir min 2 val darba, kaip pats uztrukau 30min :) atsukti reikejo tik viena varztuka, dar karta dekui uz instrukcija, be jos tikrai nebuciau ryzesis.

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį