Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dregme/Saltis + Pneumatine pakaba = problemos (D3)  (Skaityta 4858 kartus)

Neprisijungęs Vytenis

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

patikrinau paieska, nieko neradau, tad sukuriu nauja tema savo problemai, suprantu egoistiska, bet...  ;)

Pradzioje sioks toks paaiskinimas: ant prietaisu skydelio yra 2 lemputes "indikatoriai" geltona- air suspension problem ir zalia - extreme low level (audi D3) (toliau vadinsiu "geltona" ir "zalia")

Taigi, jau 2 men. Turiu 2003 A8 D3. Masiniukas tiesiog nuostabus, tenkina visus poreikius ir t.t. Nusipirkau, sukisau nemazai pinigu viskam sutvarkyti (po pirkimo) ir t.t.

Kaip ir kiekviena diena bevaziuojant Vln-Kns, teko lenkti nemazai "fūrų" viena is ju dreptelejo tiek vandens kad teko net sustoti. Po 5 km pirma karta uzsidege geltona lempute. pamaciau kad uzblokavo visas galimas kilnojimo funkcijas. Sustojau, uzgesinau, uzvedziau, DINGO  :) Taigi, vaziuoju toliau, pakšt ir vel ji uzsidege, kartu uzsidege ir zalia, po kiek laiko zalia dingo. Sustojau - vel ta pati operacija, dingo... paskui trecias kartas... Tada sustojes "pradanginau" lemputes, atsirado kilnojimo "funkcijos" na ir pabandziau paziureti ar viskas veikia. nustacius "Lift" funkcija, bande bande kazka padaryti ir galu gale nieko nepavyko, uzsidege geltona... vel uzgesinimas, uzvedimas - viskas tvarkoje. Taip toliau vaziuojant geltona lempute pradejo nereguliariais intervalais mirkseti. Davaziavau iki galutinio sustojimo, pastaciau ir vsio. po 5-6 val. Viskas puikiai veike ir jokiu priekaistu nekele. taip 2 dienas ramu buvo. Paskui vaziuojant prasidejo viskas is naujo.

Pasiskambinau keletui draugu kurie vairuoja "mersus" ar bmw 7, pasakiau kas vyksta - sako nuo dregmes nuolatos lemputes pas juos degiojasi. Tad patare nekreipti demesio. "mat daug elektronikos"
Taigi, kadangi visi zinome D3 vaziuokles tvarkymo kastus, esu sunerimes, noreciau jusu patarimo, ar verta "nervuotis" ir kokiu veiksmu imtis. (siuo metu skaudi situacija su laiku ar pinigais)

Kadangi tai pirma mano limuzino klases auto - su elektronika nesu susidraugaves. Buvusi mano Audi buvo maza bet tarsi tankas, problemu niekada nebuvo  :D

P.S. Esu nugirdes kad Kaune yra auksarankiu kurie uzsiema Pneumatinemis pakabomis, restauruoja ir t.t. Bet niekas nepasako kur juos tiksliai rasti. Gal kas ka zino?
Dekoju is anksto  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 26, 17:35:48 sukūrė Vytenis »

Neprisijungęs Dmitrij001

• Įrašai: 777
    • Žiūrėti profilį
Tesiog prie masinos dapirk vag laida gera,ir zinosi visada kas su ja ne taip.Patarciau tik 1. Kai atsiras tu lempuciu uzdegumas, junkt kompa ir ziuret kokia klaida ant kokio datciko rodis,prie jo ir list ziuret.

Neprisijungęs Vytenis

• Žiūrėti profilį
Aciu uz patarima, kai tik bus daugiau laiko, butinai ieskosiu kur Vln galeciau greitai atlikti "diagnostika"  ;)
bet pries tai,
Si bei ta radau WWW. Gal kas galetu labiau paaiskinti?

"Air-suspension module. The 00668 terminal 30 open was basically due to a blown 40A fuse for the Air suspension compressor. To access it one has to remove the lower A-pillar door trim on the passenger side`(no tool required, this can simply be pulled out by hand), roll back the carpet and look in the footwell. There is a big orange fuse which cant be missed. Cost me 3 quid to change. I changed the air-suspension relay as well while everything was opened up"

Kaip suprantu daugeliui panasios problemos atsiranda perdegus 40A saugikliui. Kuris pasak sio zmogaus yra po kilimu keleivio puseje.  :/ patikrinau google, nieko mandro neradau kaip prie jo prieiti.
Gal kas galetu trumpai paaiskinti?

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
Jei saugikis perdegs tai ta beda pastoviai bus, o ne to atsiranda, to uzgesta. Padaryk diagnostika bus aisku, 30-50lt tekainuos, nenumirsi :) O siaip greiciausiai koks dacikas bludyja, tai jei dacikas tai 200lt ir vel vaziuoji, jei pneumatines apgalves ir kitkas tai jau ziurek, gali ir brangiai apsieiti.. siaip kiek girdejau a8 d3 pakabos gerai laiko, cia tau ne mersas w220 su pastoviom bedom.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
gal kompresoriu uzliejo,pucia jis ? girdisi ? masina kilnojas ? nekrenta ant kurios nors puses ar pan ?

Neprisijungęs Dmitrij001

• Žiūrėti profilį
Aciu uz patarima, kai tik bus daugiau laiko, butinai ieskosiu kur Vln galeciau greitai atlikti "diagnostika"  ;)
Kaip suprantu daugeliui panasios problemos atsiranda perdegus 40A saugikliui. Kuris pasak sio zmogaus yra po kilimu keleivio puseje.  :/ patikrinau google, nieko mandro neradau kaip prie jo prieiti.
Gal kas galetu trumpai paaiskinti?

po kilimais stovi visi valdimai,tai geriau dekis gerus kilimus i masina (is patirties :)) su google nieko ir ne pamatisi,nori viska zinot statikis i kompa ETKA ir ELSA. palei tema,kol ne pamatisiu kokias klaidas yra negaliu nieko patart.

Neprisijungęs Vytenis

• Žiūrėti profilį
Buvau diognozuoti,

Nustate kad vairuotojo puses galinio amortizatoriaus aukscio daviklio klaida. Servise sako kad greiciausiai del dideles dregmes atsirado klaidu. Klaidas pravale ir patare vazineti toliau, jeigu vel panasiai bus, teks keisti. Tik deja davikli reiketu audi centre uzsakineti. (kas man ziauriai nepatinka)

Siaip patikrino vaziuokle, sake viskas puiku ir tvarkinga. :D

O kilimai pas mane originalus (ir sviesus komplektas ir juodas "zieminis")  :D po apziuros prasikuiciau ir apziurejau ta valdymo blokeli prie koju - sausa ir grazu.
Del masinos kilnojimosi - viskas veikia puikiai kaip visada. Tik kai uzsidegdavo ta lempute, priklausomai nuo Audi nuotaikos, nenoredavo pakelti. bet palaukus 10min, vel viskas budavo tvarkoje. Kompresoriaus nesigirdi. Ir vakar (2012.01.23) teko daug vazineti per ta velniskai prasta ora - nieko, jokiu klaidu. (pfiu pfiu pfiu) :)

Taigi, klaida/gedimas rasti. Kokia Jusu nuomone? Aciu   ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 24, 14:11:50 sukūrė Vytenis »

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
Man iš pirmo posto buvo aišku kad daviklis ;)

Neprisijungęs Dmitrij001

• Žiūrėti profilį
davikli keis nereik,paziuret tik kad viskas sausa butu ir viskas.o taip jiei keist tik jieskotis savartinose, AC geriau nieko ne pirk  :D :D :D kainos kosmines

Neprisijungęs Vytenis

• Žiūrėti profilį
Aciu, kaip akmuo nuo sirdies... :)

(atnaujinta)
Siaip jeigu kam idomu, vln srotuose yra aukscio davikliu.(pasivazinejau) :)

Kaina priekiniu -120LT galiniu -80LT
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 26, 17:37:22 sukūrė Vytenis »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
O kokie jie ten? Tokie pat, kaip ir ant bixenon adaptyvinių farų eina, ar kažkokie specifiniai? Gal kas kodą mesteltų jo? Pirkau neseniai a4, kur ant šakės dedasi dėl xenonų lygio, tai audi centre ~250lt.

Neprisijungęs Vytenis

• Žiūrėti profilį
Evaldai,

Dabar negaliu nieko pasakyti, uzsiema pagrinde Audi ardymu zmones. Randasi uz Vln ribu. Tu pasiskambink ir pasiklausk. +370 659 84003   +370 5 2325747
Jeigu ka prasuksiu pro sali vaziuodamas ir paimsiu.  ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Ne - man jų nereikia. Tiesiog įdomu į ateitį, ar jie kuom nors įpatingi ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
gal kas zinot ar yra toks dalykas in D3 kaip signalkes reagavimas i posvyrio kampa ? ir jei yra tai nuo kokio (kokiu)
davikliu i tai reaguoja ?

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
gal kas zinot ar yra toks dalykas in D3 kaip signalkes reagavimas i posvyrio kampa ? ir jei yra tai nuo kokio (kokiu)
gedi kokia paemei ?

Neprisijungęs M-T-M

• Įrašai: 843
    • Žiūrėti profilį
O kokie jie ten? Tokie pat, kaip ir ant bixenon adaptyvinių farų eina, ar kažkokie specifiniai? Gal kas kodą mesteltų jo? Pirkau neseniai a4, kur ant šakės dedasi dėl xenonų lygio, tai audi centre ~250lt.
man per ziema 2 davikliai mire,jie reguliuoja zibintus pas d2,pas d3 matys ir auksti masinos,beje 1 isidejau nuo Rover kita nuo BMW jie identiski tik uzrasai skirias!

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
pats buvau paklauses, pats sau ir atsakau: audinei dar reik daaugt iki bmw lygio ..............
http://www.bmw.co.za/products/automobiles/products/safety/burglary.asp
gedi kokia paemei ? 
paimciau ko gero belenkokia jei tik kas duotu :-) bet kaip jau ne karta esu sakes - deja tenka pirkti.
P.S. gal ir prasinesiu kai stoves kieme :-);)