Tai va, kad čia tokia situacija, jog man turėjo pajungti taksometrą. Įmonės valdžia nusiuntė pas tokį Nailą, atseit vargšas vienas taksometrus Kaune įrenginėja. Kai pamačiau jį išsigandau, pusę valandos išiminėjo radiją, tada 1.5 valandos jungė ir sako patikrink ar gerai sujungiau, nes aš biški deltonikas. Patikrinau, jis dar kažką su savo testeriu matavo ir pokšt per radiją, tai nuėjo visa elektros grandinė saugiklių (bagažinė, keleivio priekyje, mage ir magas sudegė) .
Tada jis dar 1,5 valandos mėgino pataisyti, bet jei nebūčiau paskambinės kitam tokios aštunkės savininkui ir nepaklausęs kur saugikliai, tai jis net radęs nebūtų. Paskui mėgino keisti radęs, o jam vis išmuša, nors grandinėje jau viskas gerai. PASIRODO PIRMA REIKĖJO PAKEISTI BAGAŽINĖJE, TADA PRIEKYJE.
Taigi jei kas nors norėsite įsirengti taksi automobilį (nebūtinai audi a8, bet kokį kitą geresnį modelį) ir jums pasiūlys NAILO paslaugas chemijos g. 5 bėkite kuo toliau nuo tokio meistro.
Šis žmogus neturi jokio verslo liudijimo ir nėra kaip jį apkaltinti dėl žalos atlyginimo, jis pats kaltės nepripažįsta.
O magas pas mane su kasete audi concert. O ar galima tada pajungti paprastą magą su cd ar flash ir kad grotų visos originalios kolonėlės?