Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a8 kuro bako ardymas.  (Skaityta 32525 kartus)

Neprisijungęs 7tomce

• Įrašai: 27
    • Žiūrėti profilį
Audi a8 kuro bako ardymas.
« Topic Start: 2014 Sausio 31, 07:29:59 »
Sveiki, turiu audi a8 d2 1999m. 2.5tdi 110kw, ir tokia problema, kad kai maziau nei puse bako,sistemoj dingsta kuras, tai manyciau jog yra sugedes siurbliukas kuro bake nes,ijungus degima jokiu garsu kad dirbtu jis neatsiranda, bandziau dasigauti as iki,jo bet nieko nepavyko ten po desine atsukau ta visa plude, ir pasikele ji gal koki 1cm ir jausmas kad kazkas ja dar laiko, tai busiu dekingas jei smulkiai paaiskintumet kaip ten viska reik ardyt reik ka pasukt i kuria puse ir panasiai... Dekoju. :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a8 kuro bako ardymas.
« Atsakymas #1: 2014 Sausio 31, 07:58:38 »
Maiso slangutes, jos plastmasines ir kietos, isiremia i sonus. Tik reikejo paduoti 12v i siurbliuka ir paziureti ar jis veikia, gal nereiketu nieko istraukineti.

Neprisijungęs 7tomce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2014 Sausio 31, 08:42:03 »
Tai ka man del tu slangeliu daryt? Kaip istraukt viska? Ar tiesiog rauni ir israuni o salgeles naujas susidedi?
ir del siurbliuko patikrinimo tj prie kuriu laidu reik +/- junkt? Taip suprantu prie didesnes fiskes bet ten irgi ne du laidai eina  :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2014 Sausio 31, 08:48:39 »
Tai ka man del tu slangeliu daryt? Kaip istraukt viska? Ar tiesiog rauni ir israuni o salgeles naujas susidedi?
ir del siurbliuko patikrinimo tj prie kuriu laidu reik +/- junkt? Taip suprantu prie didesnes fiskes bet ten irgi ne du laidai eina  :)

Nieko rauti nereikia, patrauki i viena puse, pastumi jas i viduri, paskui i kita.Jokios jegos ten naudoti nereikia. O kur jungti atmintinai neprisimenu.

Neprisijungęs 7tomce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2014 Sausio 31, 08:55:00 »
Aisku, o ten atskirai dar plude galima istraukt tokioj kolboj ji, tai traukt ar nuo to lengviau is ten viska istraukt nebus?

Neprisijungęs 7tomce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2014 Sausio 31, 09:52:54 »
Ir kaip juos ten traUkt i vidury? Nes rankos tj ten neikisiu niekaip per mazai pasikele.

Neprisijungęs Minde1988

• Įrašai: 170
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2014 Sausio 31, 12:44:25 »
lengvai issitraukia, pasukinejant. bet jeigu sunkiai sekas, geriau nelysk, sulauzisi, ir daugiau islidu turesi

Neprisijungęs 7tomce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2014 Sausio 31, 15:38:14 »
Na kaip suprast geriau nedaryt nelyst, tj vistiek padaryt tai reik o kazkam jei varyt kazkaip irgi padarys, tj vat kaip ar,ji persukt ten kazkaip ar su atsuktuvu kazkaip slangas i sonus patraukt ka daryt?

Neprisijungęs 7tomce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2014 Sausio 31, 16:12:09 »
Bent tada pasakykit, ar tokia beda kaip pas mane del to siurbliuko ir gali but? Kada jis pumpuot pradeda ir siaip kaip jis veikia?

Neprisijungęs 7tomce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2014 Sausio 31, 17:59:28 »
Na jo gal ir butu naudinga cia viskas, tik kad pas mane beveik viskas tas pats, tik kad pas mane dvi fiskes yra viena,maza 2kontaktai kita didesne 4 kontaktai, cia kaip rodo kad atsuka istraukia ilga varzta ar ka ten, tj toj vietos pas mane triubele tokia su ziedu prisisuka, ir kai traukiu desinis sonas kaip ir gerai o kairys atsiremia kazkur... Bandau sukt persukt visaip kaip nk vietoj stovi viskas.

Neprisijungęs 7tomce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2014 Sausio 31, 18:00:22 »
Gal kas gali but jau kitaip del faceliftinio modelio nes pas mane toks jau:):)

Neprisijungęs 7tomce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2014 Vasario 01, 15:41:11 »
Zodziu viska isardziau siurbliukas veikia ir panasiai, bet kai idtatau i masina jokiu veiksmu kas gali but? Saugiklis rele? Kur jie but gali?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2014 Vasario 01, 18:39:55 »
Zodziu viska isardziau siurbliukas veikia ir panasiai, bet kai idtatau i masina jokiu veiksmu kas gali but? Saugiklis rele? Kur jie but gali?

Pamatuok kokia varza daviklio bake atjungiancio siurbliuka.

Neprisijungęs 7tomce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2014 Vasario 02, 07:30:36 »
Paaiskinkit kas galit kokiu principu siurbliukas tas dirbt turi?, nes dabar pas mane jis ijungus degima tiesiog 1sekundei sudirba ir tiek. :)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2014 Vasario 02, 23:59:09 »
Ijungus degima ir neturi jis visalaik suktis, o tik sudirbti trumpai. Visalaik sukasi kartu su starteriu ir po to kai variklis dirba. Dar gali kuro rele patrumpindamas padaryt kad jis suktusi.

Neprisijungęs 7tomce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2014 Vasario 03, 08:42:42 »
Dekui reiks paklausyt su starteriu dar, o kokia varza turi but kad zinot ar viskas ok:):)

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2014 Vasario 03, 12:39:19 »
O tai dabar virs puse bako pripilta?

Neprisijungęs 7tomce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2014 Vasario 03, 18:21:12 »
Dabar virs puse pako viskas vaziuoja viskas gerai motoriukas dirba,tik vat nezinau kas bus jei nuvazinet kuro iki maziau negu puses...

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2014 Vasario 03, 18:49:26 »
Tai o tu ziurejai tuos video kur linkus numeciau kaip turi viskas but surinkta ir kodel blogai surinkus nedirba, kai lieka puse bako? Jei nieko nedarei tuo klausimu, tai vel neuzkursi kai bus maziau puse bako.

Neprisijungęs 7tomce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2014 Vasario 03, 19:36:48 »
na taip ziurejau visus trys, nematau ten kur galima butu suklyst, nebent tik dedant pataikyt i ta reik vamzduka bet manau jei nlbj pataikytum tai pilnai neisidetu arba stovetu viskas kreivai, o kameros tokios kad pazet ar viskas ten gerai dedasi tai neturiu tokios galimybes... tj bet o jeigu tas siurbliukas dabar kaip suprantu dirba jis pas mane, tai tas daviklis low fuel level jau kaip ir geras ar cia jau kai bus mazai kuro tada ir bus matyt ijungia jis siurbliuka ar ne? del surinkimo tai nezinau net viska dariau graziai lygiai kaip ir video tiesa siurbliukas veikia be priekaistu pumpuoja gerai tai ta pati viska sustaciau tiesiog kontaktai buvo labai uznesti gal kazkiek itakos buvo del veikimo... :)
na anyway dekui uz info, vazinesiu su pilnesniu baku kolkas atsils orai meginsim mazint kura bake ir ziuret kas bus nes kolkas saltoka tvarkytis nes viska reikejo lauke daryt   :D ir jei kas zinot jei visdelto tas daviklis blogas kokia jo ten kaina gali but? sunkiai keiciasi ar ne?

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2014 Vasario 03, 21:34:21 »
Visu pirma tai, jeigu 12v padavus veikia, dar nereiskia, kad siurblys geras ir masina uzsikurs. O jeigu pas tave nuo puses bako neveikia, o virs puses veikia - tai siurblys geras. Kas reiskia anksciau buvo ardyta ir daryta kazkas. ir nedadaryta. Tai jeigu tik nuo puses bako veikia, reiskia bus problema su jo idejimu.

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2014 Vasario 03, 21:36:22 »
o davikliai turi jokios itakos siurblio veikimui. jie tik rodo.

Neprisijungęs 7tomce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2014 Vasario 04, 01:02:35 »
Gerai, na dabar pas mane daugiau nei puse bako, kuresi vaziuoja viskas gerai su ja, siurbliukas pridejus ausi girdisi kaip ten pumpuoja, bet kai daeisiu iki puses bako ir maziau, jeigu vel uzgesiu kur man ieskot problemos? Istraukinet viska ta plude is,naujo statulyt bandyt, keist siurbliuka, daviklius ar ka?. Nes blem jau kelinta diena su ja kankinuos baigiu isimylet audines:D:D:D

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2014 Vasario 04, 14:15:46 »
Tau keisti nieko nereikia. Tau reikia istraukti ta kolba, ir per nauja ja graziai istatyti. Ji turi priglusti prie angos lygiai graziai. Aisku jeigu nera nulauzta niekas dar;p