na ir apie kurį būtent D3 4,2 variklį čia jie atrašė >?
Jis ta pati teksta visiem siuncia jauciu
reikia deti tik ten, kur yra deja dujas i toki modeli ir butent kad tas pats meistras detu, jei jau montuoti.. Kitaip nepasirasyciau.. Dar paprasyciau numeriu zmoniu, kuriem dejo dujas i tokias auto, ir pasiskambinciau pasiklausciau kaip dirba masina.. Nes prasideda visokie nuansai.. To ryja per daug, to netraukia, to dar kazkas.. Pvz man metineja check engine lempa pastoviai benzo kompas prisigaudo parametru is duju kompo neteisingu, ir paskui ant benzo pradeda blogai dirbt.. Nuvarai pas rimtus gera varda turincius kompiuteristus, anie suzino kad pas tave yra dujos, net nepriema remontuotis masinos... Dabar pvz man nureguliavo kad dujas permestu ant 40laipsniu, pats maciau kaip nustate.. Bet kas is to, kad i meniu iejas matai kad masina syla iki 55laipsniu ir tik tada persimeta i dujas.. Benzo uz 100lt i men neuztenka uzsipilt(cia vien pasildymam), nors nevaziuoju labai daug Na tai tik tokie pamastymai is mano puses.. Jei detis, tai pas rimtus ir tikrai gera iranga, kad nesigailet paskui.. Nes mano atveju susiskaiciavau kad su visais pasildymais benzo, tuo anuo, duju sanaudom gerokai didesnem nei benzo gaunasi kaina vazinet labai panasi.. su dujom mieste 55lt~ su benzu 65~. Kazin ar del tiek verta smaukytis.. trasa aisku kitas reikalas
Maxtor, taigi pagalvok beje kaip faetonas?
tai viskas del tu 40 laipsniu gerai, dujos ir persijungia prie 40 laipsniu tau nes temp daviklis yra redukturioje ir tik jam ikaitus iki 40 laipsniu tau permeta dujas, o variklio temp jau tuo metu buna gerokai didesne uztai ir permeta pagal skydeli prie 55 laipsniu