Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A8 2.5TDI vs. Audi A8 3.3TDI  (Skaityta 72301 kartus)

Neprisijungęs BOLESLOVAS

• Įrašai: 1696
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A8 2.5TDI vs. Audi A8 3.3TDI
« Atsakymas #25: 2009 Gegužės 25, 15:09:04 »
Na, kas liecia trasa, pagreitejimus, lenkimus as irgi negaliu skustis, mano 132kW masiunkas spustelejus gaza segeba ir prie sedynes prilipdyti, bet va mieste lengvai spaudzian akseliaratoriu (nes siaip nevazineju gazas-dugnas), masina gana vangi, toks jausmas, kad vos "neprievartaujama", taip ir norisi imusti ausktesnes pavara, kad matorui butu lengviau, bet gal cia viskas del automato.. Vazinejant su mechanine (mieste) visada stengiuosi kuo greiciau pereit ant aukstesnes pavaros (pvz., 4-tos) ir kazkaip masina lengviau rieda (jauciasi toks lengvumas riedejime), ir morotas tyliau dirba.. :)  

man butent ir nepatiko 2.5tdi automatas kai vazinejau su a8, kazkaip pvz prasokti per sankryza ant greicio sunku, uzspaudi ta gaza kazkaip ilgai kol sureaguoja, kol apsukos pakyla iki 2 stuku ir tik tada uzplesia, o taip is vietos uzraut neina kaip su benzinu, su mechanke eina, nes gali biski uzpumpuot gazo, bet su automatu kazkaip vangiai is vietos rauna. Su benzu tik biski spusteli tai visi kas sedi masinoj iskart prie sedynu prilimpa.

esu su 2.5 vaziaves ir turiu 3.3. skirtumas jauciasi. I prieki eina tikrai gerai ;)