Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Važiuoklės skyrius  (Skaityta 254695 kartus)

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 Vaziuokles skyrius
« Atsakymas #925: 2009 Gruodžio 02, 11:08:09 »
patikek manim skiriasi... as kai sau ieskojau tai nu i ups...prasikeikiau tikraja ta zodzio prasme... galu gale susidejau nuo eso, tai dabar ir priekis ir galas zemai stovi, ir tolygiai... jei labai smarkiai nedega, tai gali but, kad bus eso spyruokles, tiek priekio tiek galo. Nes vienas zmogeliukas irgi isreiske nora i jas, bet jei persigalvos ar nepaims, jos tikrai bus pardavime...

Na jei jos bus pardavime, tai duok zinot, tik man reikes turbut tik priekiniu, nes galas ir taip pakankamai zemai stovi. Jei toks variantas bus tinkamas tada valio.
tvarkoj. bet kokiu atveju po savo projekto pardavinesiu visas likusias ir man nereikalingas dalis.
o placiau nenori papasakot apie savo projekta? ka darai, ka keiti ir t.t

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #926: 2009 Gruodžio 02, 15:27:10 »
na dabar dar nenoriu labai daug pasakot, kad nebutu taip, kad kai daug prisikalbi, tai kazkas nesigauna... bet siaip turiu visa eso vaziuokle, transmisija, mechanine deze... tai bandysiu daryt mix fix :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #927: 2009 Gruodžio 02, 15:36:33 »
na dabar dar nenoriu labai daug pasakot, kad nebutu taip, kad kai daug prisikalbi, tai kazkas nesigauna... bet siaip turiu visa eso vaziuokle, transmisija, mechanine deze... tai bandysiu daryt mix fix :D
idomiai o kam to reikia? nepatinka automatas?

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #928: 2009 Gruodžio 02, 15:47:07 »
na kazkaip norisi mechanikos ;) norisi geriau kumelaites isnaudot.... o automatas tai viskas ok... tik gavau uz gera kaina mechanika, tai noriu ja implantuot :) tik nesakykit kad pigiau nusipirkt kita... nes ta masina man jau stovi tiek, kad  ff

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #929: 2009 Gruodžio 02, 15:49:55 »
Jeigu pavyks Tau viskas, bus labai idomu pasiziuret ir pasiklausinet. sekmes  :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #930: 2009 Gruodžio 02, 15:52:21 »
na kazkaip norisi mechanikos ;) norisi geriau kumelaites isnaudot.... o automatas tai viskas ok... tik gavau uz gera kaina mechanika, tai noriu ja implantuot :) tik nesakykit kad pigiau nusipirkt kita... nes ta masina man jau stovi tiek, kad  ff
na manau gerai,jei viska gavai ir pasidarysi taip kaip nori :)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #931: 2009 Gruodžio 02, 16:05:56 »
patikek man paciam labai viskas idomu :D na daugiausiai nerimo kelia kaip kompai reaguos i tai kad deze mechanika... na bet Mazylis sake, kad jam tiesiog atjunge kompa ir viskas ok... tai tikekimes pas mane ir nebus kazkokiu stebuklu..

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #932: 2009 Gruodžio 02, 16:13:30 »
jei sis projektas isdegs, tai bus lengvai galima suskaiciuot, kas toj masinoj liko seno ir vienokiu ar kitokiu budu nepatobulinta :D

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #933: 2009 Gruodžio 02, 16:14:52 »
patikek man paciam labai viskas idomu :D na daugiausiai nerimo kelia kaip kompai reaguos i tai kad deze mechanika... na bet Mazylis sake, kad jam tiesiog atjunge kompa ir viskas ok... tai tikekimes pas mane ir nebus kazkokiu stebuklu..
Uzsienio forumuose yra tokiu projektu, tai kazka chimicina, padaro taip, kad kompas visada galvoja, kad riciagas ant P padeties.  :)
Gali pasikonsultuot su http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,35784.0.html  :) Cia vaikis viska nuhakines  :D

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #934: 2009 Gruodžio 02, 16:18:12 »
na faktas tas, kad jei links pagrindinis mano kompas tas pats, kaip ir bus :D tai manau man pastoviai mes klaida, kad nemato kuri automato pavara ar pan... nes pas pusbratki taip yra tik pas ji 2.8 matoras...
nes siaip kas liecia mechanine visa daly tai turiu viska su traversais visa vaziuokle ir pan.... kitaip tariant turiu visa, kad yra po kebulu isskyrus duslintuva ir matora :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #935: 2009 Gruodžio 02, 16:21:03 »
na faktas tas, kad jei links pagrindinis mano kompas tas pats, kaip ir bus :D tai manau man pastoviai mes klaida, kad nemato kuri automato pavara ar pan... nes pas pusbratki taip yra tik pas ji 2.8 matoras...
nes siaip kas liecia mechanine visa daly tai turiu viska su traversais visa vaziuokle ir pan.... kitaip tariant turiu visa, kad yra po kebulu isskyrus duslintuva ir matora :)
jei nepaslaptis, tai kiek palikai uz visa sita geri?

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #936: 2009 Gruodžio 02, 16:22:01 »
Bet logiskai mastant, jei variklio kompas nemato automato (t.y. riciago padeties) tai neleidzia kurt variklio. Juk jei dabar nepastatai riciago ant P, tai neuzkursi tu masinos  ;)

Neprisijungęs proline

• Įrašai: 447
    • Žiūrėti profilį
A8 ratu ET
« Atsakymas #937: 2009 Gruodžio 02, 16:22:02 »
sveiki, zadu pirkti tokius ratus nuo a8 http://lh6.ggpht.com/_JmPIF1Ibb0Q/SefFcONOkVI/AAAAAAAADEA/W8BKF63GeMo/s800/wheelshine.jpg ar kazkas panasaus,jie buna 17, poliruoto aliumo. gal zinok kokio jis et? nes noriu deti  ant A6 C4. dekui  ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #938: 2009 Gruodžio 02, 16:24:28 »
Bet logiskai mastant, jei variklio kompas nemato automato (t.y. riciago padeties) tai neleidzia kurt variklio. Juk jei dabar nepastatai riciago ant P, tai neuzkursi tu masinos  ;)
ant n irgi uzsikuria

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
Re: A8 ratu ET
« Atsakymas #939: 2009 Gruodžio 02, 16:25:03 »
1) del kiekvieno klausimo nekurk naujos temos
2) pas pardaveja gali pasiklaust koks tu ratu ET..
O siaip tai konkreciai situ ratu ET man atrodo 45...

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #940: 2009 Gruodžio 02, 16:26:42 »
na as manau ta problema kazkaip pavyks issprest...

Neprisijungęs proline

• Įrašai: 447
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 ratu ET
« Atsakymas #941: 2009 Gruodžio 02, 16:28:32 »
dekui

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #942: 2009 Gruodžio 02, 16:31:53 »
tikrai jokia cia paslaptis, tiesiog viska atskleisiu, kai tai igyvendinsiu...

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #943: 2009 Gruodžio 02, 16:33:05 »
tikrai jokia cia paslaptis, tiesiog viska atskleisiu, kai tai igyvendinsiu...
man domina tik dalys tos visos deze ir t.t o viska sudet ir padaryt iki galo aisku bus visai kita suma

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #944: 2009 Gruodžio 02, 16:52:11 »
viska isdetalizuosiu nuo A iki Z :) kitaip tariant jei pirksiu koki varzteli, tai ir parasysiu kiek buvo moketa... aprasysiu viska iskaitant detaliu darbo kaina... darbu trukme, kokios problemos buvo ir t.t. tieisog dabar nenoriu daug issiplest, kad neprisikalbeciau....

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #945: 2009 Gruodžio 02, 20:11:20 »
sveiki, zadu pirkti tokius ratus nuo a8 http://lh6.ggpht.com/_JmPIF1Ibb0Q/SefFcONOkVI/AAAAAAAADEA/W8BKF63GeMo/s800/wheelshine.jpg ar kazkas panasaus,jie buna 17, poliruoto aliumo. gal zinok kokio jis et? nes noriu deti  ant A6 C4. dekui  ;)

et48

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #946: 2009 Gruodžio 03, 08:44:35 »
o standartinius astunkinius R17 eitu padaryti, kad taip blizgetu?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #947: 2009 Gruodžio 03, 09:11:37 »
o standartinius astunkinius R17 eitu padaryti, kad taip blizgetu?

Eitų. Gamykliškai jie ir šiaip daug labiau blizgantys būdavo, tik kad nuo laiko pabąla, kaip ir mašina po daug plovimų ir t.t.

Neprisijungęs markou

• Įrašai: 742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #948: 2009 Gruodžio 03, 09:14:56 »
Imanoma padaryt, kad blizgetu ir dar labiau  :D pvz, kaip sie  :G
Domejausi siuo reikalu, gan sudetinga  :V Pirma reikia nuimti gamyklini virsutini/apsaugini sluoksni ir tada poliruoti ff
Tai kainuotu su medziagom 4 tokiu ratu ~500LT ir veliau, jei noresi, kad visada taip blizget reikes kas sezona perpoliruoti, aisku jau paprasciau, nes nereiks nuimineti apsauginio sluoksnio...

tai ir pagalvojau, ar verta... ?  :V

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #949: 2009 Gruodžio 03, 09:22:23 »
Man gražu :)