nagi astunkininkai pasakykit man kas tikrai tiksliai zinot, kaip yra su astunkes ratu isvirtimo atstatymu? su suvedimu jokiu problemu, jis reguliuojas ir prieki ir gale. isvirtimas priekyje nesireguliuoja 100%, bet kaip gale? siandien buvau suvedima daryt tai mane tikino, kad ir gale nesireguliuoja, nors pas mane paklise jie biski... tas meistras sako del ratu cia taip (tipo, kad R19)... o paskui nuvariau pas viena vaziuokles meistriuka, sako galui darosi isvirtimas... tai kame reples? ar tas meistras tingejo atsukinet varstus is gaugyt isvirtima, ar jis is tikro nesireguliuoja? laukiu kompetetingu atsakymu, nes ryt nusimato pakartotinis vizitas pas ta meistra..
apie koki "torsa" kalbi?
hm.. nu idomiai cia...
Žodžiu pradėjo kažkas priekyje girgždėti, kai automobilis linguoja kelio nelygumais, panašu į seną nusidėvėjusią spyruokliniu čiužiniu lovą Varo iš proto tas garsas, muziką pasigarsinu, bet praeiviai skersi žiūri, kaip į nenormalų kokį...
Citata iš: Ars 2009 Birželio 09, 22:22:24 Žodžiu pradėjo kažkas priekyje girgždėti, kai automobilis linguoja kelio nelygumais, panašu į seną nusidėvėjusią spyruokliniu čiužiniu lovą Varo iš proto tas garsas, muziką pasigarsinu, bet praeiviai skersi žiūri, kaip į nenormalų kokį...Negi niekam nėra kažkas važiuoklėje girgždėję?.. Aš jau net nebežinau kokiais elementariais, žemiškais būdais būtų galima tą garsą panaikinti... Visas priekio dešinės pusės važiuoklės gumas supurškiau su WD40 (kažkada turėtam Honda Accord padėjo), tai pradėjo dar labiau girgždėti... Bandžiau kažkokį silikoną (ne tokį kur salonams blizginti skirtas) irgi nulis emocijų... O gal kaip tik nuriebinti reikėjo
o nuo kada WD40 yra tepalas? Jis neturi JOKIOS tepamosios savybes , o tokias kaip pvz aliumines spyneles sekmingai su laiku net suėda
Pradėjo orzo « 1 2 ... 37 38 » B5
Pradėjo orzo « 1 2 ... 12 13 » B6
Pradėjo Norvegas « 1 2 3 4 » Audi C5