Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Važiuoklės skyrius  (Skaityta 256241 kartus)

Neprisijungęs mynia

• Įrašai: 633
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #725: 2009 Liepos 01, 20:22:53 »
nagi astunkininkai pasakykit man kas tikrai tiksliai zinot, kaip yra su astunkes ratu isvirtimo atstatymu? su suvedimu jokiu problemu, jis reguliuojas ir prieki ir gale. isvirtimas priekyje nesireguliuoja 100%, bet kaip gale? siandien buvau suvedima daryt tai mane tikino, kad ir gale nesireguliuoja, nors pas mane paklise jie biski... tas meistras sako del ratu cia taip (tipo, kad R19)... o paskui nuvariau pas viena vaziuokles meistriuka, sako galui darosi isvirtimas... tai kame reples? ar tas meistras tingejo atsukinet varstus is gaugyt isvirtima, ar jis is tikro nesireguliuoja? laukiu kompetetingu atsakymu, nes ryt nusimato pakartotinis vizitas pas ta meistra..
Man kai dare suvedima tai kazka dare tiek prieki, tiek gale. Bet dabar jau nepamenu ka, tai nemalsiu sudo. Jei prisiskambinsiu meistriokui kuris dare paklausiu

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #726: 2009 Liepos 01, 20:24:42 »
nagi astunkininkai pasakykit man kas tikrai tiksliai zinot, kaip yra su astunkes ratu isvirtimo atstatymu? su suvedimu jokiu problemu, jis reguliuojas ir prieki ir gale. isvirtimas priekyje nesireguliuoja 100%, bet kaip gale? siandien buvau suvedima daryt tai mane tikino, kad ir gale nesireguliuoja, nors pas mane paklise jie biski... tas meistras sako del ratu cia taip (tipo, kad R19)... o paskui nuvariau pas viena vaziuokles meistriuka, sako galui darosi isvirtimas... tai kame reples? ar tas meistras tingejo atsukinet varstus is gaugyt isvirtima, ar jis is tikro nesireguliuoja? laukiu kompetetingu atsakymu, nes ryt nusimato pakartotinis vizitas pas ta meistra..
gale tikrai reguliuosi isvirtimas, man reguliavo tai tikrai zinau

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #727: 2009 Liepos 01, 20:28:01 »
viskas aisku :) dekui vyruciai, ryt varau su meistrioku razborintis  Oo) tikiuos sugebes prisipazint klydes ir istaisys savo klaida...

Neprisijungęs Carls

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #728: 2009 Liepos 01, 20:37:47 »
Na man kai nesenai dare suvedima irgi negalejo atstatyt tiksliai tu ratu ishvirtimo, tai sake torsa patempe ir jie susistate paskui normaliai.. nzn kiek cia tiesos tame, nes nesu labai su tuo susidures..  :V

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #729: 2009 Liepos 01, 20:59:58 »
apie koki "torsa" kalbi?

Neprisijungęs Carls

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #730: 2009 Liepos 01, 21:05:23 »
apie koki "torsa" kalbi?

oj Arvi.. kitas klausimas  :) cia ash pacitavau tik ka man servise sake.. Gal kas nors apie tai daugiau ismano ir gales mane paneigt arba patvirtint...

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #731: 2009 Liepos 01, 21:14:01 »
nes blin torsas tai as isivaizduoju yra zodzio torcijonas sutrumpinimas... bet kad ju pas astunke ner kiek zinau... manau, kad jie tau kazka ne taip susnekejo... taip pat kaip ir man ;) blin tokiem visaziniam gerai per kiausukus uzmest reiktu... beje kas del suvedimo dariau autoakstej... siaip tikrai gerai jis ten darbavosi ne koks nusmurgelis, kuris tik slankioja pakampiais ir naudos is jo kaip is ozio pieno.. tik viena smulke, kad nepadare isvirtimo tinkamo... gal nezinojo zmogas.. na ziuresim kas per rezultatai bus ryt po pokalbio su juom..

romukazz

• Svečias
« Atsakymas #732: 2009 Liepos 01, 21:40:59 »
ka daryt jai kaledeles barska nes pameciau tuos metaliukus kur prilaiko?

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #733: 2009 Liepos 01, 21:57:43 »
vaziuok i shrota ir pasiimk tuos metaliukus nuo kokiu senu kaladziu ;)

romukazz

• Svečias
« Atsakymas #734: 2009 Liepos 01, 22:47:31 »
arvi atsakyk man i klausima temoj del pavaru dezes ;)

Neprisijungęs Carls

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #735: 2009 Liepos 02, 10:59:32 »
apie koki "torsa" kalbi?

Arvi, traversa tempe o ne torsa.. ;] snd buvau paklaust..

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #736: 2009 Liepos 02, 12:08:12 »
hm.. nu idomiai cia...

Neprisijungęs zondas

• Įrašai: 68
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #737: 2009 Liepos 02, 12:29:25 »
hm.. nu idomiai cia...
taikos servise anksčiau jeigu kas nors (išvirtimas, suvedimas, kasteriai) nepasidarydavo, tai pasiūlydavo ant kėbulo tampymo stendo atstatyti geometriją (+). Vieną kartą jie mano ex mersui lanžeroną atitempė, ko kitas kėbulistas neįstengė padaryti. O kitą kartą C4 galinį tiltą buvau išmušęs. Abu kartus nuo suvedimo stendo gavau "siuntimą" su "ligos istorija" pas tampytojus (+).
Tai galvoju, gal ir ten kažkas panašaus buvo daroma, tik gal kaip meistriuks paaiškino, taip jį ir suprato... :D

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #738: 2009 Liepos 02, 12:34:01 »
velnias zino... viskas cia imanoma...

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #739: 2009 Liepos 17, 00:02:47 »
Žodžiu pradėjo kažkas priekyje girgždėti, kai automobilis linguoja kelio nelygumais, panašu į seną nusidėvėjusią spyruokliniu čiužiniu lovą :D Varo iš proto tas garsas, muziką pasigarsinu, bet praeiviai skersi žiūri, kaip į nenormalų kokį...
Negi niekam nėra kažkas važiuoklėje girgždėję?.. Aš jau net nebežinau kokiais elementariais, žemiškais būdais būtų galima tą garsą panaikinti... Visas priekio dešinės pusės važiuoklės gumas supurškiau su WD40 (kažkada turėtam Honda Accord padėjo), tai pradėjo dar labiau girgždėti... Bandžiau kažkokį silikoną (ne tokį kur salonams blizginti skirtas) irgi nulis emocijų... O gal kaip tik nuriebinti reikėjo :V

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #740: 2009 Liepos 17, 08:32:16 »
nuvaryk i rimta servisa kur vaziuokles daro, pasakyk kad cypsi, ir pan... dar pravesk. gal kokia sarnyro guma ipysus ir dulkiu pakliuve yra ar pan.. cia reikia tiesiog palindus po masina ja siubuot ir klausyt is kur garsas sklinda...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #741: 2009 Liepos 17, 08:34:31 »
o nuo kada WD40 yra tepalas? Jis neturi JOKIOS tepamosios savybes (aa) , o tokias kaip pvz aliumines spyneles sekmingai su laiku net suėda :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #742: 2009 Liepos 17, 09:01:33 »
Žodžiu pradėjo kažkas priekyje girgždėti, kai automobilis linguoja kelio nelygumais, panašu į seną nusidėvėjusią spyruokliniu čiužiniu lovą :D Varo iš proto tas garsas, muziką pasigarsinu, bet praeiviai skersi žiūri, kaip į nenormalų kokį...
Negi niekam nėra kažkas važiuoklėje girgždėję?.. Aš jau net nebežinau kokiais elementariais, žemiškais būdais būtų galima tą garsą panaikinti... Visas priekio dešinės pusės važiuoklės gumas supurškiau su WD40 (kažkada turėtam Honda Accord padėjo), tai pradėjo dar labiau girgždėti... Bandžiau kažkokį silikoną (ne tokį kur salonams blizginti skirtas) irgi nulis emocijų... O gal kaip tik nuriebinti reikėjo :V

Pas mane tas pats.... (+) Man tai čia labiau atrodo jau kėbulo defektai,  :V nes važiuoklę tikrino viskas normaliai...Neranda kas ten girgždėtų...Kažkaip vienu metu buvo praėję, ale vėl užplaukė...Tai kai važiuoju galvoju, didesnis koks nelygumas ir liksiu sėdėti su vairu tik... :D :D :D :D :D :D Sulūš auto pusiau... :D :D

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #743: 2009 Liepos 17, 09:19:29 »
dazniausiai buna, kad sarnyras girgzda, kaip Arvis ir sako - guma iplysus arba nusimovus, patenka dulkes, purvas ir pradeda cypt. Po kiek laiko barsket prades, jei laiku nesutvarkysi. Reik labai idemiai klausyti/ziureti ir surasi priezasti

Neprisijungęs Cupas

• Įrašai: 64
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #744: 2009 Liepos 17, 09:30:08 »
Manajai A8 irgi buvo atsirades girgzdejimas, to priezastis buvo galine stabilizatoriaus traukute, ji tiesiog buvo išsausejusi, nuėmiau gumele pritepiau ir dingo visi girgždėjimai

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #745: 2009 Liepos 17, 09:39:49 »
tai va... as tiesiog sakau paprasciausias variantas nuvaryt masina pastatyt ant leksciu, kad ja purtytu, judetu pakabos dalys ir klausyt is kur sklinda girgzdejimas, o tada jau atitinkami veiksmai su girgzdancia vieta :D

Neprisijungęs zondas

• Įrašai: 68
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #746: 2009 Liepos 17, 13:48:33 »
o nuo kada WD40 yra tepalas? Jis neturi JOKIOS tepamosios savybes (aa) , o tokias kaip pvz aliumines spyneles sekmingai su laiku net suėda :D
kažkur skaičiau, kad wd ilgainiui pritraukia drėgmę, ir jo negalima naudoti vietoj tepalo, purkšti žiema į spyneles ir t.t.Pats įsitinau, kad wd pripurkštos spynelės jau kitą nakti vėl užšala, taip "sutepti" durelių vyriai (zaviesai) po kiektai laiko pasidengia putom panašiom į tas kaip atsiranda sumaišius tepalą su vandeniu...  (+) . Taip kad viską reikia naudoti pagal paskirtį... (+)

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #747: 2009 Liepos 17, 14:35:13 »
Na WD40 kazkada padejo ir nieko bloga nenutiko, aisku automobilis ir jo vaziuokle ne ta... Nuploviau viska ka buvau priputes su aukstu slegiu. Nuvaziavau i servisa. Per keleta minuciu issiaiskinom, kad apatinis sarnyras girgzda. I guma prisvirkste tepaliuko siek tiek ir problemos kaip nebuta. Guma sveika buvo...

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #748: 2009 Liepos 17, 17:04:35 »
nu va matai... viskas paprasta... ;) ir greit issisprendei problema :)

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #749: 2009 Liepos 26, 17:32:54 »
kokius patartumet det vairo traukes antgalius? nes lemforder atlaike tik pora menesiu...