Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Važiuoklės skyrius  (Skaityta 255328 kartus)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #575: 2009 Balandžio 08, 10:07:21 »
pas jus ir reikalu del rastafkiu...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #576: 2009 Balandžio 08, 10:14:37 »
tai viskas tvarkoje, aš tik pasakiau kaip pasitaiko, nes kai pvz Melga va TIK tokias nesamones pardavinėja,
tai nu i n..... juos .
Ir dar - jau kelintą kartą sakai kad žmogus auksinėm rankom ir tikrai žino kokiai mašinai reikia,
tai aš nesuprantu tada niekaip kam tas pavyzdys  :V :V :V nu jei nėra 100% isitikinęs jis, tai
tegu nusiima ratą ir pasimatuoja; ir pirmyn žalia šviesa gamybai.

tame ir reikalas kad to reikia man o ne jam ;) ir geriausiai būtų jam pavizdi duoti valandikei....
ne nu bl pasakyk tu man durnam vieną kartą aiškiai: kam TAU TO reikia, jei meistras
auksinių rankų žmogus ir JAM jų nereikia ?? ??
bo tikrai pradedu manyt kad mėgsti papilstyt iš tuščio į kiaurą ......  ff

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #577: 2009 Balandžio 08, 10:26:21 »
tai viskas tvarkoje, aš tik pasakiau kaip pasitaiko, nes kai pvz Melga va TIK tokias nesamones pardavinėja,
tai nu i n..... juos .
Ir dar - jau kelintą kartą sakai kad žmogus auksinėm rankom ir tikrai žino kokiai mašinai reikia,
tai aš nesuprantu tada niekaip kam tas pavyzdys  :V :V :V nu jei nėra 100% isitikinęs jis, tai
tegu nusiima ratą ir pasimatuoja; ir pirmyn žalia šviesa gamybai.

tame ir reikalas kad to reikia man o ne jam ;) ir geriausiai būtų jam pavizdi duoti valandikei....
ne nu bl pasakyk tu man durnam vieną kartą aiškiai: kam TAU TO reikia, jei meistras
auksinių rankų žmogus ir JAM jų nereikia ?? ??
bo tikrai pradedu manyt kad mėgsti papilstyt iš tuščio į kiaurą ......  ff

nes jis nėra to daręs... todėl ir noriu kad pamatytų... nu krč koks skirtumas visvien nekuom nepadėsi...  ;)

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #578: 2009 Balandžio 12, 22:12:51 »
Na ka, snd rimciau palekus vingiuotais ir banguotais Lietuveles keliukais pasijuto, kad galiniai amortikai jau prasosi buti keiciami.  (h) Taigi, ka is savo patirties uzrekomenduotumet, firma, kaina ir tt  ?!?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #579: 2009 Balandžio 12, 23:56:14 »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #580: 2009 Balandžio 13, 14:56:36 »
o  ka nors zinot ar esat girdeje apie FK firmos reguliuojamus amortus ? yra spyruokles ir amortikai sitos firmos,sakau gal pabandyt isimest... ?!?

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #581: 2009 Balandžio 13, 18:07:41 »
o  ka nors zinot ar esat girdeje apie FK firmos reguliuojamus amortus ? yra spyruokles ir amortikai sitos firmos,sakau gal pabandyt isimest... ?!?

Tai išbandyk, paskui papasakosi įspūdžius :D

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #582: 2009 Balandžio 13, 22:34:24 »
Na, Gedi, coilai - dalykas geras, bet man i savo astunke neverta ju deti  (v) 

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #583: 2009 Balandžio 14, 08:14:24 »
as savo kai keiciau tai bogius dejau galiniu kaina ~500lt  8:8

Neprisijungęs saeco

• Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #584: 2009 Balandžio 17, 12:00:41 »
sveiki gal kas zinot iskur ir uzkiek galima gauti 96m astunkei priekines zemas spyruoles :)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #585: 2009 Balandžio 17, 12:10:10 »
kainos nuo 50lt vnt iki belenkiek... ir toliau sekmes dalykas... man vienam srote kai uzgiedojo kad uz visas 4 spyruokles ~800lt, tai sakau aciu :D gal liaudis susivele ziuariai ar pan, bet cia kaina tai kosmosas buvo... jei reiks galiniu eSo, tai kreipkis - turiu.. :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #586: 2009 Balandžio 17, 12:11:59 »
sveiki gal kas zinot iskur ir uzkiek galima gauti 96m astunkei priekines zemas spyruoles :)

ebay visagalis :)

Neprisijungęs saeco

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #587: 2009 Balandžio 20, 22:47:31 »
na va jau isidejau tas spyruokles gavau uz dyka is draugelio sroto  :) pas mane buvo jos su trim sidabriniais ar baltais taskais net nezinau kokios jos bet masina aukstoka buvo panasi i tuarega :-] ir dar galas nusedes, taigi isidejau nuo S6 4,2litro su zaliu ir geltonu tasku masina pasikeite koordinaliai na mano akim tai man labai gerai atrodo nebent gala truputi pazemint reiketu nes gumos ikistos bet tiksliai aisku bus kai ryt slenksciu auksti pamatuosiu. beto pasji dar maciau naujesnes astunkes pilkos spalvos porankius jei kam reikia kreipkites. pasakysiu nr.

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #588: 2009 Balandžio 21, 08:12:34 »
na va jau isidejau tas spyruokles gavau uz dyka is draugelio sroto  :) pas mane buvo jos su trim sidabriniais ar baltais taskais net nezinau kokios jos bet masina aukstoka buvo panasi i tuarega :-] ir dar galas nusedes, taigi isidejau nuo S6 4,2litro su zaliu ir geltonu tasku masina pasikeite koordinaliai na mano akim tai man labai gerai atrodo nebent gala truputi pazemint reiketu nes gumos ikistos bet tiksliai aisku bus kai ryt slenksciu auksti pamatuosiu. beto pasji dar maciau naujesnes astunkes pilkos spalvos porankius jei kam reikia kreipkites. pasakysiu nr.

tai mesk foto... pasirodyk kaip atrodo... ;)

Neprisijungęs saeco

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #589: 2009 Balandžio 21, 13:30:25 »
snd pasistengsiu padaryti ir imesti

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #590: 2009 Balandžio 21, 20:34:21 »
na foto skirelis laukia taves....  ;)

Neprisijungęs saeco

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #591: 2009 Balandžio 23, 12:54:32 »
zinau vyrukai nepykit kad neimeciau db kolkas neturiu galimybiu bet tikrai imesiu

Neprisijungęs valerij19

• Įrašai: 58
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #592: 2009 Gegužės 04, 08:04:39 »
turiu tokia problemele viena, ar butinai keiciant priekiniu ratu guolius A8 reikia keist stebules, nes man kaip aiskino servise tai tipo guoliai eina iskart su stebule, i r atskirai nepakeisi ju kazkas tokio.as pries pora menesiu keiciau viska ir man pareina vel guoliai.

Neprisijungęs mynia

• Įrašai: 633
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #593: 2009 Gegužės 04, 10:13:19 »
turiu tokia problemele viena, ar butinai keiciant priekiniu ratu guolius A8 reikia keist stebules, nes man kaip aiskino servise tai tipo guoliai eina iskart su stebule, i r atskirai nepakeisi ju kazkas tokio.as pries pora menesiu keiciau viska ir man pareina vel guoliai.
Na as pries savaite viena guoli keiciausi, staciau originala, nes kitokio neradau. Originalas eina tik kartu su stebule, bet kiek zinau kad buna ir ne originalu pirkt be jos ir pigesniu. Jei klystu pataisykit.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #594: 2009 Gegužės 05, 14:59:38 »
Na as pries savaite viena guoli keiciausi, staciau originala, nes kitokio neradau. Originalas eina tik kartu su stebule, bet kiek zinau kad buna ir ne originalu pirkt be jos ir pigesniu. Jei klystu pataisykit.

:O :O :O :O :O :O :O kas čia dar do absurdiškos pasakos  (!?) (!?) (!?) ff ff ff ff tipo keičiant guolį reikia ir naują stebulę pirkti ??  :O :O :O
kosmosas kažkoks ........... gal jūs painiojat, kad tik išpresuot jas reikia   8:8
va čia pasižiūrėk guolių kainas, nes eina tie patys, jei vidinis diametras 82mm, nes dar būna pas aštunkes kažkokias ir 85mm (8D0498625A):
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,10557.0.html

Neprisijungęs mynia

• Įrašai: 633
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #595: 2009 Gegužės 06, 08:10:14 »

:O :O :O :O :O :O :O kas čia dar do absurdiškos pasakos  (!?) (!?) (!?) ff ff ff ff tipo keičiant guolį reikia ir naują stebulę pirkti ??  :O :O :O
kosmosas kažkoks ........... gal jūs painiojat, kad tik išpresuot jas reikia   8:8
va čia pasižiūrėk guolių kainas, nes eina tie patys, jei vidinis diametras 82mm, nes dar būna pas aštunkes kažkokias ir 85mm (8D0498625A):
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,10557.0.html

jokios pasakos, tu pries raydamas savo komentara pasiskaityk gerai kas parasyta. As parasiau kad su stebule eina originalus guolis. Kad ji butina statyt toki as nerasiau, ir zinau pats kad ju buna atskirai be stebuliu ir kad tas guolis isipresuoja. Deja tokio negavau kai man reikejo, todel toki su stebule ir staciau

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #596: 2009 Gegužės 06, 10:12:27 »
ramiakas tamsta  ;) geriau dar kartelį pats įdėmiai paskaityk ką aš parašiau (ir dar nuorodą įdėjau)  ff t.y., kad
originalūs guoliai abiejų išmatavimų eina atskirai be stebulės, taip pat kaip ir ne originalūs, kurių faktiškai pilnos parduotuvės Tu geriau man pasakyk iš kur ištraukei, kad originalus guolis EINA TIK su stebule ??
Ir kaip matau iš 'velerij19' posto, jam, atseit, tą patį kažkokiam servise užaiškino.....
todėl dar kartą kartoju, kad šitoje vietoje įtariu papraščiausią nesusipratimą, nesusikalbėjimą; nu negi
taip akivaizdžiai išdūrinėja  :V

KRIS

• Svečias
« Atsakymas #597: 2009 Gegužės 11, 14:54:38 »
dega kaladeliu lempute pakeiciau kaladeles ir vel dega kas gali buti? Kaip atpazint kietas ir minkstas spiruokles , nes per kietai vaziuoja ?

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #598: 2009 Gegužės 11, 14:56:40 »
dega kaladeliu lempute pakeiciau kaladeles ir vel dega kas gali buti? Kaip atpazint kietas ir minkstas spiruokles , nes per kietai vaziuoja ?

kaip davikliai ir ju laidai?

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #599: 2009 Gegužės 11, 16:54:12 »
jei kaladeles yra neoriginalios tada dega skydeli saulute