Citata iš: Arvis 2008 Gruodžio 04, 08:42:01 nu to pasakyt negaliu nes saviskiu taip ir neispakaves dar o jei sprendziant pagal kaina (tipo kuo brangesnes tuo geriau), tai tada mano geresnes O tai kiek tavo kainavo? Manosios už savikainą iš Dimanios.
nu to pasakyt negaliu nes saviskiu taip ir neispakaves dar o jei sprendziant pagal kaina (tipo kuo brangesnes tuo geriau), tai tada mano geresnes
klausimelis: yra pas A8 atraminis guolis ar tik guma kokia? Nes eoltas pasake, kad ten tik guma, o isivaizdavau, kad ten visokiu piribumbasu yra... ?!?
kiek supratau pas tave galine vaziuokle bilda tad greiciausiai bus salenblokai nors is tiesu reik ziureti o gal kam teko susidurti su tokia problema kaip priekines vaziuokles girgzdejimas? vaira sukinejant vietoj ir kazkoks garsas yra bet nezymus.
dar pastebejau kad kai po nakties isedi i masina vaziuot tai jokiu garsu nera. gali ta vaira sukinet kiek nori bet biskuti pavaziavus atsiranda girgzdesys tiek ji sukinejant tiek seip per koki nelyguma pravaziavus nors keista kad kai spaudineji masinos prieki jokiu garsu nera. ten tie salenblokai su sake eina ar atskirai keiciasi? kiek ju kaina mazdaug butu?
nenoriu sumeluot, bet man atrodo taip pat kaip ir A4 ir A6, isardytoj stupicoj tai labai lengvai issieme, bent jau man.
Citata iš: offroad 2009 Vasario 08, 21:41:38 nenoriu sumeluot, bet man atrodo taip pat kaip ir A4 ir A6, isardytoj stupicoj tai labai lengvai issieme, bent jau man.Na na... Is mano patirties, guoliai yra presuojami. Taigi, stupica nuimi, sena ispresuoji, nauja ipersuoji... Visa operacija nesunkiai atliekama turint hidraulini presa.
Citata iš: ZuluDrag 2009 Vasario 09, 11:49:41 Citata iš: offroad 2009 Vasario 08, 21:41:38 nenoriu sumeluot, bet man atrodo taip pat kaip ir A4 ir A6, isardytoj stupicoj tai labai lengvai issieme, bent jau man.Na na... Is mano patirties, guoliai yra presuojami. Taigi, stupica nuimi, sena ispresuoji, nauja ipersuoji... Visa operacija nesunkiai atliekama turint hidraulini presa.esme kad dideliu stebuklu ir skirtumu nuo kitu masinu nera.
nu ka galima sakyt visa priekine vaziuokle reiks tvarkyti. teks vel paplonint pinigine
Yra problemele (v) sestadieni vazevau i kauna atostrada paspaudziau 140km/h tai vaira teko laikyti labai isitempus kaip masinai nebutu stabili sikna tiesa buvau pasikroves gala gan stiprei sendien masina pravariau per stenda servizistai pasake kad tipo sailen blokai baiges viso 8 sailenblokai 4 po 50l 4 po 150lt viso gavos virs 1000lt su darbu ce kaina reali ar dar pajeskoti pigiau ?!?
Citata iš: Maxtor 2009 Vasario 10, 17:32:52 nu ka galima sakyt visa priekine vaziuokle reiks tvarkyti. teks vel paplonint pinigine Zostkai... O jau tvarkei pries tai? kiek km prasukai?
Pradėjo orzo « 1 2 ... 37 38 » B5
Pradėjo orzo « 1 2 ... 12 13 » B6
Pradėjo Norvegas « 1 2 3 4 » Audi C5