Pas mane ideta nuo s8 ir atraminiai ir spyruokles.nesiskiria nuo c5 2.8 is aukscio tos s8.bet man dar koki cm reiktu nuleist prieki dar
Pries tai buvo sudetos jos jeigu ir skyres aukstis nuo dabartiniu tai tikrai nezymiai kaip ta cm nuleist ja nesugalvoju. Det kokiu kietesniu zemesniu nesinori.
kas zinote,ar pas d2 kardano pakabinamas guolis keiciamas kitu, ar eina ka nors padaryti, ar butini tik su kardnu kitu?
Turiu nauju pakabinamu, butenet A8d2
tai jis yra keiciamas? presuojamas ar kaip kitaip, paprasciau? kaina?
vel barska vairo kolonele jau antra per 3 metusnezinau ka daryt, begt nebega bet barska kairej pusej.ir nezinau ar pades restauravimas nes niekas neduoda garantijos del barskejimo
Kaip tas barškėjimas tiksliai atrodo?
Vietoje sukant traška? O važiuojant ok?
Ok, tai pas mane turbūt ne kolonėlė, o atraminiai guoliai.
atraminiai nebarska sitom vaziuoklem
vietoj sukinejant dunksi laisvumas ir letai vaziuojant per duobes jai vai ras ciut desiniau pasukamas barska ipatingai stipriaips. su mazais ratais maziau jausdavos
Na pas mane c5 kaip jose?
tas pats ar c5 ar b5 ar d2
Tada kas gali traškėti? Juntama labiausiai parkuojantys ir sukinėjant vairą iš vienos pusės į kitą?
Hmm, granatas išorinės keistos prieš porą mėnesių ir traškėjimas kitoks nei granatų, pakaba visa priekinė prieš metus, matyt į lietuvą ne tokios geros kokybės TRW atveža, na reikės žiūrėti, plius drėgnam orui mažiau traška.
tau dungsi kolonele todel, kad ji su servu, jeigu servas neveikia arba laidas nuluzes tada ir barska kolonele, man taip buvo
Pradėjo orzo « 1 2 ... 37 38 » B5
Pradėjo orzo « 1 2 ... 12 13 » B6
Pradėjo Norvegas « 1 2 3 4 » Audi C5