Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Važiuoklės skyrius  (Skaityta 258842 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #150: 2008 Balandžio 09, 22:26:09 »
sia savaite ziuriu kuo toliau tuo labiau tas suportas pradeda bildeti :( gal kas domejosi kiek toks naujas kainuoja?
http://www.movit.de/rahmen/audi.htm
http://www.2bennett.com/
 :D :D :D :D :D  (v) (v) (v) (v)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #151: 2008 Balandžio 09, 22:29:42 »
neverta i tokia gelda tokiu lt kisti :P uzteks ir standarto :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #152: 2008 Balandžio 09, 22:32:38 »
aš dar ne į tokią geldą 'kai ką' sukišiu  (+) (+) (+) (+) :D

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #153: 2008 Balandžio 10, 08:42:47 »
sia savaite ziuriu kuo toliau tuo labiau tas suportas pradeda bildeti :( gal kas domejosi kiek toks naujas kainuoja?
nu man tos pacios bedos :D pasidomejau kiek naujas... pasidomejau :D apskambinau nemazai parduotuviu ir niekas neturiu... paskambinau i juta dave tel i detaliu uzsakyma... taigi sako dabar neturim, bet galim uzsakyt.. o kaina butu tik 2570lt uz vieneta tai manau, kad neinvestuosiu as i ja :D Narkoze sake, kad pas DJDonce yra ideta ivore.. bet Donce pats nieko nedare tai ir nezino, kur dejo ta ivore.. :(
o siaip Evaldas sake, kad padeda kuriam laikui jei su vario tepalu gerai tas kreipianciasias pritepi...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #154: 2008 Balandžio 10, 13:10:55 »
o kazin nuo faceliftines tinka suportas ar ne? nes kiek zinau pas jas jau issprestas sitas bug'as....

sapas

• Svečias
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #155: 2008 Balandžio 10, 14:01:07 »
Netinka, neina pritvirtinti. Ir kaladėlės kažkuom skiriasi, neina įdėti senųjų

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #156: 2008 Balandžio 10, 14:07:27 »
reiskias reiks mastyt apie facelift'a...:)

sapas

• Svečias
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #157: 2008 Balandžio 10, 19:43:38 »
reiskias reiks mastyt apie facelift'a...:)

Faceliftiniai suportai pas mane patį svaidosi, niekaip nėjo uždėti. O šiaip yra sprendimas puikus ir seniesiems suportams, šiandien darbe iš neturėjimo ką veikti susitvarkiau seną vieną iš dviejų, likusį iš mano a8 laikų. :)

david_

• Svečias
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #158: 2008 Balandžio 10, 19:53:30 »
pasidalbk mimtimis kaip tu j sutvarkiai ?  8:8

sapas

• Svečias
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #159: 2008 Balandžio 11, 09:07:56 »
Savaitgalį žadu su kitu užsiimti, tai pafotkinsiu, kas ir kaip

R.A

• Svečias
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #160: 2008 Balandžio 17, 22:44:59 »
mano vairo kolonele parejo, reikia keist :-{

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #161: 2008 Balandžio 17, 22:50:20 »
kokie parejimo pozymiai? Pas mane kapsi tepaliukas per vairuotojo puse  :[ reikes pirkti kazkokio skyscio, gal uzglusins kazka, o jei ne tai keisti ta visa nesamone arba restauruotis, bet vien nuemimas jauciu nesveikus litus kainuoja  :-{
pasakyk kokie pozymiai kad parejo? is pradziu varvejo tepalai? smarkiai varvejo? ilga laika?

R.A

• Svečias
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #162: 2008 Balandžio 17, 23:09:14 »
pozymiai: smarkus traukimas i desne, 4 kart dariau suvedima, nepasidaro, nes kolonele turi laisvuma, siand meistrai ja isarde ir sake nesirestauruos, reikia naujos, tepelai neapibege, svari. kaina jos 800lt,deveta radau klp bet reikia ja apziet ar gera, bet as pats nesigaudau... :-{ beje jos iseminas ir pareguliavimas jei tau idomu kainuoja 350lt.

R.A

• Svečias
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #163: 2008 Balandžio 17, 23:12:57 »
o beje ar tinka vairo kolonele nuo dyzelio i benza?pas mane benzas, bet as radau tokia tik is dyzelio....

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #164: 2008 Balandžio 18, 06:38:15 »
traukia sakai i ta puse kurioj kolonele. o tai tau viena diena taip eme ir atsirado? nesijaute jokiu pozymiu?
beje, kai vaziuoji jauciasi barskejimas, ar tik traukimas i sona?  (!?)

R.A

• Svečias
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #165: 2008 Balandžio 18, 10:01:46 »
barskejimas jauciasi, tik nzn ar tai vairo kolonele.o ji gali barsket? is pradziu viskas buvo gerai, bet po biski pradejo traukt, bet labai nezymiai, galvoju reikia suvedima pasidaryt, kaip padare dar blogiau, o traukia dabar ziauriai :-{

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #166: 2008 Balandžio 18, 11:38:22 »
man tai visada ta masina traukia, tai  i viena tai i kita puse, kazkaip nuo kelio nelygumu, ratai 255 plocio, paleist vairo is ranko negali, nebent lygus kelias, o kadangi keliu lygiu bevei nera, tai tik paleidi iskart momentaliai arba i viena, arba i kita puse nueina masina  :D

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #167: 2008 Balandžio 18, 17:23:40 »
kaip del tu suportu bildejimo? cia vienoj vietoj buvau kur uzsiema restauravimu tai pasake kad geriau ieskot is kart restauruoto nes dabar bandyt imti ir kazka burti tipo neverta. ai dar kalbejau su dede kuris prie audi dirba tai sake kazkokie rem komplektai eina bet tai cia kiek supratau jie naudojami tik tada kol ten tos diurkos ar kas tokios neisbelstos.

R.A

• Svečias
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #168: 2008 Balandžio 18, 19:00:58 »
pas tave ziauriai platus ratai :) gerai masiniukas atrodo :) pabandyk suvedima pasidaryt, pasiziesiu kaip paskui :) beje ratu negrauzia?

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #169: 2008 Balandžio 18, 19:13:10 »
negrauzia ratu, bet vairas kreivai stovi, byby zino kodel  :D
ai man ta masina tingiu as ten i ja kist reik tik prieki paremontuot ir amortikus pakeist ir prapoliruot, litu y daba o laiko ir noro kazkaip nebera, bet tvarkausi ne del to kad man nuo to geriau bus, man lai banguoja ta masina  :D bet juk pardavineti reikes, o parduodant visi defektai bus identifikuoti, taigi vien del pardavimo reikia pasitvarkyti, kaip zmonem i snuki ziuresiu kai prades kartyt aparata ir pamatys kad viskas barska  :f :f :f

R.A

• Svečias
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #170: 2008 Balandžio 18, 19:34:56 »
as kaip paziuriu vien i savo masinike tai tvarkau pastoviau, jau atsibodo, negaliu vazinet normaliai (!?) mintys prasisuka parduot, bet ka paskui pirkt ?!?

R.A

• Svečias
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #171: 2008 Balandžio 18, 20:32:33 »
Maxtor  domejaisi kiek kainuoja tau susitvarkyt suportus? nes pas mane ir kazkas bilda, tik galvoju kad man gal nuo vairo koloneles ten bildena, vaziuokle siaip visa susitvarkes...

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #172: 2008 Balandžio 18, 20:41:34 »
as kaip paziuriu vien i savo masinike tai tvarkau pastoviau, jau atsibodo, negaliu vazinet normaliai (!?) mintys prasisuka parduot, bet ka paskui pirkt ?!?
dar automatas nesugedo, bet automato nebenoreciau turet, gaila man pagalvoti jei sugestu, o kartais padauzo ta deze jungiant pavaras :(

R.A

• Svečias
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #173: 2008 Balandžio 18, 23:37:23 »
nu uz taisyma paliktum 2000lt. Nu neperdaug jos cia genda? (!?) tau ivarytu streso jei sugestu greiciu deze...mano tai buvo sutvarkyta kaip pirkau, tai dar gerai..

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #174: 2008 Balandžio 19, 00:20:57 »
nu uz taisyma paliktum 2000lt. Nu neperdaug jos cia genda? (!?) tau ivarytu streso jei sugestu greiciu deze...mano tai buvo sutvarkyta kaip pirkau, tai dar gerai..

kai as pirkau tai buvo su dezes defektu, tipo praiuro radiatorius ir i dezes tepala per mikroskylute pribego antifryzo ir rukyk lydeka. tai bet ten is tokio veikejo pirkau, tai is pradziu sake kad visos veike tik atbuline neveike, paskui jau kad visos neveike atitempe ir paliko ir t.t. karocia xuj znaet ka as per slamsta cia paemiau. sake suremontavo deze gerai, tai as pasiemiau is to veikejo numeri kas remontavo, skambinausi jam klausinejau, ten karocia cirku buvo :D per tesdrive kazkur nuvaziavom iki kazkokio misko pradejau as ji ten gaudyt ant zodziu, pradejau skambinet tam kas remontavo irgi ta varyt krc oj ten ciudu geru buvo :D bet tipo suremontavo originaliai, bet bybi kai pirkau tikrai nesidauze jungdama pavara is pirmos i antra, a dabar dauzosi ir normaliai, reikia apsukas kelti iki 2500 arba iki 3000 tada nesidauzo, arba kai sunervina kad sutrukcioja pisu per pedala dugnais ir vel gerai jungia, xuj cia suprasi :D nusprogs deze su flakonu nupusiu ir i pruda imesiu pisau. :D