Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Važiuoklės skyrius  (Skaityta 258804 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #125: 2008 Balandžio 08, 12:18:08 »
gal kas tiksliai žinot S8 rato centrinės skylės diametrą ?? pas A8 toks pat ??
o kodėl turėtų skirtis ;)
paklausiau nė negalvodamas, nes kitais reikalais visai užsiėmęs buvau  :s :s :s
Gerai, o dabar rimtesnis klausimas: ar Jūs patenkinti (Jūs, t.y. A8 ir S8 sąvininkai) savo automobilių stabdžiais, gal tiksliau pasakius, pačiu stabdymu  ?!?

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #126: 2008 Balandžio 08, 12:25:58 »
su tais stabdziais tai gan subjektyvus dalykas  8:8 Pvz kai teko kazkada vaziuot su 5 guoliu nauju tai atrode jo stabdziai gerokai astresni nei astunkes  :D 

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #127: 2008 Balandžio 08, 12:31:37 »
nori astriu stabdziu? pabandyk su nauja reno (gavno) megane pralekt... o va ten tai stabdziai... jei be dirzo tai nuo sedynes kelia...

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #128: 2008 Balandžio 08, 12:33:15 »
Gerai, o dabar rimtesnis klausimas: ar Jūs patenkinti (Jūs, t.y. A8 ir S8 sąvininkai) savo automobilių stabdžiais, gal tiksliau pasakius, pačiu stabdymu  ?!?
o stabdymu tai nepasakyciau kad labai patenkintas.. na dabar dar reiks pasikeist stabdziu skysti tada ziuret pokycius...

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #129: 2008 Balandžio 08, 12:35:14 »
nu man tai stabdo neblogai, bet aisku noretusi dar geriau :) as jau galvojau apie stabdziu upgrade'a :) nu aisku reik dar ir moket stabdyt :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #130: 2008 Balandžio 08, 12:59:50 »
http://klubas.autos.lt/index.php?subj=readtopic&id=16 cia parasyta kad visu audziu centrine skyle tokia pati. tai manau A8 S8 ne isimtis.  :)
bet tai šituo saitu nelabai galima pasitikėt, nes pas A8/S8 rato ET originaliai ne 35 yra  Oo) ar aš klystu ??

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #131: 2008 Balandžio 08, 13:33:19 »
nu man tai stabdo neblogai, bet aisku noretusi dar geriau :) as jau galvojau apie stabdziu upgrade'a :) nu aisku reik dar ir moket stabdyt :D
jo jo DM daryk kuo greiciau upgraida :) o as is taves paprastus suportus paimsiu :D

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #132: 2008 Balandžio 08, 13:34:17 »
o beje Gedis, kodel klausi apie astunkiu stabdzius?

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #133: 2008 Balandžio 08, 14:02:01 »
tai kaip ten su tom centrinem skylem? ratai R18 nuo C4 ant A8 tinka?

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #134: 2008 Balandžio 08, 14:21:02 »
na a8 stabdo neblogai prie didelio greicio, t.y. prie didelio greicio jauciasi kad stoja, bet prie mazo kazkaip buki tie stabdziai atrodo. Taciau as turiu teorija kad taip atrodo todel, kad tai limuzinas, o mazoj masinikej biski uzspaudi stabdi ir atrodo isleksi per langa tik todel, kad tai maza masinike ir labiau jauti aplinka joje, tiek pagreiti, tiek stabdyma, tiek pati greiti.
o siaip su praita a8 teko pora kartu vos avarijos del stabdziu nepadaryt. Rodziau draugui kaip vaziuoja masina koks pagreitis, ir ten zvyriuko biski buvo prie sankryzos, tai uzspaudziau stabdi nifiga nestoja tik abs'as veikia, tai gerai kad dege zalia man, tai pravaziavau sankryza ant 120~ kai turejau sukti toj sankryzoj  :-] , o kas butu jei raudona butu degusi  (z)
lygiai toks pat atvejis kai draginau buvo, aplenkiau viena BMW, tai dugna nuspaudziau kad pabegciau nuo jo, sankryzoj reikejo sukt, vel pravaziavau tiesiai, nes nestojo vel del abs veikia o stot nestoja taip kaip noreciau, nu ka prasokau, o sankryza nereguliuojama  :-] bet vel pasiseke kad nieko nebuvo, buciau gerai nutrenkes  :-] :-]

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #135: 2008 Balandžio 08, 14:47:28 »
tai kaip ten su tom centrinem skylem? ratai R18 nuo C4 ant A8 tinka?
tinka ;)

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #136: 2008 Balandžio 08, 14:49:49 »
maxtor o tai kas per ratai ant c4 kad desi ant a8 ? :D

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #137: 2008 Balandžio 08, 16:53:25 »
maxtor o tai kas per ratai ant c4 kad desi ant a8 ? :D
dar tik galvoju del tu ratu. :D o ratai tai paprasti R18 :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #138: 2008 Balandžio 09, 09:41:58 »
o beje Gedis, kodel klausi apie astunkiu stabdzius?
klausiu todėl, kad pas draugų S8 visai nekaip stabdo nors stabdžių diskai yra 323mm plocio (o po facelift'o lyg ir 345mm), o A8 310mm ir kaip ir normaliai, kai tuo tarpu pas V8 UFO 310mm plocio ir stabdo super, tik kad lengvai susikraipo, bet čia gal todėl kad jie 5mm plonesni  :V.
Žinoma aš nešneku apie amerikoniškas V8 su G60 stabdžiais 276mm kurie tai visai niekam tikę. Priedo reikalas dar tame, kad UFO ant savosios
auto tikrai naikinsiu, tik reik nepsišaut ant ugreido pasirenkant kitus kokybės ir kainos atžvilgiu  ;)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #139: 2008 Balandžio 09, 10:19:08 »
nu jo... siaip rafinuotas gal ir teisingai sake, kad kai limui priklauso svelniau stabdyt ir t.t., kad nesijaustu tokiu dideliu perkrovu. bet sakau kiek teko masinu vadeliot, tai pvz tikrai mirtini stabdziai yra pas reno megana..

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #140: 2008 Balandžio 09, 10:21:22 »
ne nu apie ką mes kalbam: 'kad kai limui priklauso svelniau stabdyt ir t.t., kad nesijaustu tokiu dideliu perkrovu'
stabdant mašina turi stot, ir nesvarbu limo tai ar mini  ff

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #141: 2008 Balandžio 09, 10:29:30 »
nu kad stoja tai stoja :D nereikia kaip per flinstounus su kojom stabdyt papildomai :D man pvz siaip va kas pas astunkes stabdzius nepatinka kad nera staigumo... ta prasme iskart kai paspaudi stabdi kazkaip letokai veiksmas vyksta.. o siaip tai +/- nu bet anyway pas mane stabdziu skystis nekeistas, tai reiks pabandyt ji pasikeist. manau situacija turetu pageret.

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #142: 2008 Balandžio 09, 10:30:06 »
beje Donce kiek uz priekinius stabdziu diskus palikai, ir ka sukainavo galiniai amortikai tau?

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #143: 2008 Balandžio 09, 10:34:53 »
nu kad stoja tai stoja :D nereikia kaip per flinstounus su kojom stabdyt papildomai :D man pvz siaip va kas pas astunkes stabdzius nepatinka kad nera staigumo... ta prasme iskart kai paspaudi stabdi kazkaip letokai veiksmas vyksta.. o siaip tai +/- nu bet anyway pas mane stabdziu skystis nekeistas, tai reiks pabandyt ji pasikeist. manau situacija turetu pageret.

Aš irgi tą pastebėjau, kad kai staigiai reik sustabdyti, tai kažkaip ji per lėtai stoja...Aš pamenu kai tekdavo palakstyti su VW Caddy, tai eina sau stabdžiukai... ff Vos prisilieti ir jei ne diržas tai per priekini stiklą lendi lauk... :D Aišku, paskui jų išvis beveik neliko...Taip uždročino mašinikę... :E

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #144: 2008 Balandžio 09, 11:32:56 »
tai gal tie stabdziai yra geri pas a8, tik nera tokie jautrus  :V

Neprisijungęs DJDonce

• Įrašai: 991
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #145: 2008 Balandžio 09, 12:18:27 »
beje Donce kiek uz priekinius stabdziu diskus palikai, ir ka sukainavo galiniai amortikai tau?

amortiku tik galiniu nekeiciau, bet jie kainuos po 350lt kazkur, nes Q. O priekiniai netoli 400lt uz vnt, tai man padare su nuolaidom ten viskuo 335lt/vnt. priekiniai stabdziu diskai po 250lt/vnt, galiniai ten atrodo kad ciut maziau, nes ten jie vedinami ir pan...

o pas mane dbr po visu servisu irgi stabdziu sistema visa isvalyta pilnai, naujas skystis, nauji diskai naujos kalades, tai vakar gryzau namo ant 40km/h, nes kolkas stabdziu, kol prasitrins, beveik nera :D
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Balandžio 09, 12:22:25 sukūrė DJDonce »

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #146: 2008 Balandžio 09, 12:53:03 »
Aš tai pamenu, kai pajamiau a8, reikėjo pakeisti kaladėles, žodžiu pakeitė, ir nuvariau technikinę praeit...O keistos buvo galinės abiejų pusių ir priekinės dešinės pusės, kairėj pusėj labai geros buvo...Tai tas diedas sako, tipo labai silpnai stabdo dešinė pusė, sakau tai tik pakeistos kaladės, neapsitrynė dar...Tas nu nžn nžn kaip čia...Galų gale praleido... :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #147: 2008 Balandžio 09, 20:12:09 »
ai teisingai, o kai sunerimau del stabdziu, tai nuveziau kad juos patikrintu, tai sake geri stabdziai, bet jie geri lyginant su kitom masinom kuriu svoris nesiekia 1.5 tonos, ar geri butent sitai auto. greiciausiai pirmasis variantas.  8:8

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #148: 2008 Balandžio 09, 21:05:46 »
matyt neveltui rinkoje yra pilna pasiūlos D2 stabdžių upgraidui...............

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #149: 2008 Balandžio 09, 21:57:28 »
sia savaite ziuriu kuo toliau tuo labiau tas suportas pradeda bildeti :( gal kas domejosi kiek toks naujas kainuoja?