Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Važiuoklės skyrius  (Skaityta 254226 kartus)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #75: 2008 Kovo 30, 08:24:07 »
pas mane irgi barska, reikia jau mirtinai pasitvarkyt vaziuokle, nors nesenai tikrinau bbz kas ten nerado, bet kaip vairo traukes barska, nors jas pries 2men restauravo  (!?)
pasitikrink suportus... gal tiems jau misios... nes as savo buvau nuvares, kad vaziuokle pratikrintu... rado ten kelias traukikes ar kazka pan, bet vistiek bildejo ir toks jausmas kad butu laisvas ar tai sarnyras ar trauke.. Evaldas pasake, kad gali but suportai... bekeisdamas ratus pajudinau suporta.. ir akurat.. vairuotojo jau nejuokais kliba... keleivio biski maziau... bet jau nusimato suportu pirkimas...

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #76: 2008 Kovo 30, 11:18:36 »
reikes paziureti. aciu.

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #77: 2008 Kovo 30, 11:40:04 »
del suporto klibejimo gali buti musimas stabdant?

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #78: 2008 Kovo 30, 19:36:38 »
del suporto klibejimo gali buti musimas stabdant?
o kaip jis ten kliba, nepriverztas ar kas? na gali ir musti

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #79: 2008 Kovo 31, 00:03:46 »
as nzn ar man kliba bet stabdant tokia vibracija, atsiranda ir toks vaizdas kad is kairio rato. be to kartais tik pradejus is leto vaziuoti ir nuspaudus stabdi kazkodel jauciasi kad toks kaip ir abs sudirbimas trumpam ivyktu.

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #80: 2008 Kovo 31, 11:02:32 »
jis priveztas, bet pasak vieno su tuom susidurusio zmogaus sudyla centrine kreipencioji ir del to kliba.. o pas mane tai stabdant nemusa per vaira, bet vaziuojant tai rimtai toks vaizdas, kad is vaziuokles tik prisiminimas likes...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #81: 2008 Kovo 31, 16:20:43 »
jis priveztas, bet pasak vieno su tuom susidurusio zmogaus sudyla centrine kreipencioji ir del to kliba.. o pas mane tai stabdant nemusa per vaira, bet vaziuojant tai rimtai toks vaizdas, kad is vaziuokles tik prisiminimas likes...
taigi jau buvo apie šitą bėdą nuoroda.................cituoju:
Практически у всех Ауди А8 до 98 года выпуска проблемы с передними тормозами. Виновник – вероятно конструктивная недоработка передних суппортов, впоследствии, на рестайлинге, устраненная. Резинометаллические втулки направляющих быстро разбиваются по российским дорогам, суппорта начинают стучать или подклинивать колодки. Это приводит к преждевременному неравномерному износу колодок и дисков, при торможении появляются противные скрипы, вибрирует в руках рулевое колесо, существенно снижается эффективность торможения. Эти злополучные втулки отдельно без суппортов не поставляются, а суппорта достаточно дорого стоят. Выход, тем не менее, один – поставить новые суппорта, тормозные диски и, обязательно, оригинальные тормозные колодки (все неоригинальные колодки скрипят).

graztas

• Svečias
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #82: 2008 Kovo 31, 19:57:28 »

pas mane ir bildejo del klibancio suporto,tai nuveziau suporta tekintojui ir jis sutvarke kainavo tik 15lt,susirinkau po kolkas ok

Neprisijungęs Auddziuss

• Įrašai: 283
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #83: 2008 Kovo 31, 23:12:46 »
gedis gal galetum paskutine pastraipa trumpai lietuviskai pakomentuot,nes pas mane panasi beda,buciau labai dekingas (+),rusiskai suprantu,kazkiek,bet jau cia sunkiau tuos terminus sudeliot..

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #84: 2008 Balandžio 01, 07:10:23 »
gedis gal galetum paskutine pastraipa trumpai lietuviskai pakomentuot,nes pas mane panasi beda,buciau labai dekingas (+),rusiskai suprantu,kazkiek,bet jau cia sunkiau tuos terminus sudeliot..
:-] :-] :-] :-] o paskutinė pastraipa sako: išeitis viena - nauji suportai, nauji stabdžių diskai, ir būtinai naujos originalios stabdžių kaladėlės (neoriginalios cypia).
P.S. dėl originalių kaladėlių (šiuo atveju su bet kokiais, tik svarbu kad naujais stabdžių diskais), tai mano nuomone, yra visiška nesamonė.  (h)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #85: 2008 Balandžio 04, 09:07:02 »
kadnagi su astunke dar salyginai nesenai vazineju, tai gal kas zinot... ar imanoma tuos suportus priekinius kur yra su 4 kaladem vienam rate, pakeist i kokius kitokius, kad jie neturetu tos bedos kaip dabartiniai - kad neklibetu?

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #86: 2008 Balandžio 04, 09:44:34 »
pasirodo ir pas mane kaires puses priekinis suportas kliba :(

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #87: 2008 Balandžio 04, 09:49:27 »
o bilda pas tave?

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #88: 2008 Balandžio 04, 11:36:48 »
Nezinot kur gauti literaturos kaip a8 pakeisti galinius HIDRAULINIUS amortizatorius I paprastus? ta prasme kaip uzglusinti? Ar gal patys keitete, ka ten kaip reik daryt daug maz?

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #89: 2008 Balandžio 04, 12:51:33 »
o bilda pas tave?
aga. tik kokia duobyte is kart girdisi nezymus stuksejimas is priekio.
Be to po traukiu keitimo kai suvedimo dabar nera is to rato kazkoks uzesys atsirado. cia vienas bendradarbis praleke sako kad guolis gal uzia bet tai pasikelus ant keltuvo as to rato taip neissuku kad kazkas girdetusi tad gal cia del suvedimo nebuvimo padanga taip triuksmauja?

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #90: 2008 Balandžio 04, 15:35:34 »
galimas ir toks variantas... na reiks bandyt kazka maklevot su tais suportais...

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #91: 2008 Balandžio 04, 15:47:52 »
EI chebra, tai negi niekam neteko glusint HIDRAULINIU amortiku ir det paprastus??

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #92: 2008 Balandžio 04, 16:04:24 »
teko, bet ne ant Audi  :D

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #93: 2008 Balandžio 04, 16:28:46 »
na as nesu dares ir po teisybe nesu mates... bet siaip logiskai mastat turi but vamzdukai kurie sukas i amortikus ar tai? tai jei taip, tai juos issuki lauk, issimatuoji diametra, pasiziuri sriegi, nuvarai pas tekintoja, kad istekintu tokia zaglushke ir viskas.. uzsuki ir fsio... ar as cia per paprastai galvoju?

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #94: 2008 Balandžio 04, 17:08:55 »
Bl*** pas mane vistiek barska kazkas desnej pusej...Nu bet viska parziurejo, viskas ciki, tas sarnyras buvo jau ant pabaigos tai patvarke, galvojo kad del jo, tai ne blyn.... (z)

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #95: 2008 Balandžio 04, 17:46:48 »
galimas ir toks variantas... na reiks bandyt kazka maklevot su tais suportais...
kai ka nors sugalvosi su tais suportais duok zinot nes kolkas dar ne taip galyngai bilda kad keisciau (bent vidui nelabai girdisi o kaip lauke nzn) :D is vis ka teko vezti tai niekas kolkas negirdi kad kazkas bilda :D

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #96: 2008 Balandžio 04, 17:48:17 »
Bl*** pas mane vistiek barska kazkas desnej pusej...Nu bet viska parziurejo, viskas ciki, tas sarnyras buvo jau ant pabaigos tai patvarke, galvojo kad del jo, tai ne blyn.... (z)
bus turbut kaip ir daugumai cia dabar :D suportas kliba :D be ja nuo didesnio greicio stabdant vibracijos is vaziuokles nesijaucia?

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #97: 2008 Balandžio 04, 18:05:40 »
blin pas mane jau nejuokais kliba... nes visuj tai jau girdisi neblogai...

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #98: 2008 Balandžio 04, 18:15:34 »
bus turbut kaip ir daugumai cia dabar :D suportas kliba :D be ja nuo didesnio greicio stabdant vibracijos is vaziuokles nesijaucia?

Nu lyg ir ne... (-) kazkaip tokio veiksmo nepastebejau...man grynai labiausiai tai per nelygumus kelio ir duobes tai ziauriai... (z)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #99: 2008 Balandžio 04, 18:31:04 »
del tu amortiku tai as nezinau ar pas mane hidrauliniai, gal rimtai paprasti???  (!?) bet kad yra reguliatorius tai faktas, gali reguliuoti auksti, ir automatiskai palaiko tam tikra auksti pakabos, tai gal amortikai paprasti tada, as nesigilinau per daug  (!?) tai sakot juos keiciant nieko nera sunkaus, istatai paprastus i ta pacia vieta, ir uzglusini vamzdukus ir vsio  (!?)