smikiai Klaipedoje uz ta pati 300lt. nori
na kolega teisingai pasake. audi kardainai pagal orginala nesiardo ir eina tik su visu kardanu kaip kuriu nustebimu kad kardanas turi dvi granatas.taip deja jis jas turi. pasiziurekit idemiau. jos irgi subyra nors labai labai retai. siulau pirkti kardana naudota.nebus kosmine kaina. manau su 100-200lt turetum tilpti. V8 kardana gavau uz 70lt
Citata iš: no one 2008 Kovo 07, 11:28:02 na kolega teisingai pasake. audi kardainai pagal orginala nesiardo ir eina tik su visu kardanu kaip kuriu nustebimu kad kardanas turi dvi granatas.taip deja jis jas turi. pasiziurekit idemiau. jos irgi subyra nors labai labai retai. siulau pirkti kardana naudota.nebus kosmine kaina. manau su 100-200lt turetum tilpti. V8 kardana gavau uz 70lt tai gal kryzmes turi, o ne granatas
ir viso ka plikai uz ta geri?
Citata iš: patrakusi 2008 Kovo 19, 18:09:31 Tai va, pas mane baladojosi dešinėj pusėj šarnyras...Jau sutvarkyta...Varau pasiimt... kiek kainavo remontas?
Tai va, pas mane baladojosi dešinėj pusėj šarnyras...Jau sutvarkyta...Varau pasiimt...
tai pritariu tikrai kai sestadieni vaziuosiu restauruot vaziuokles, keisiu viska, kas tik bent maziausia itarima tures...
siaip yra ten traukuciu visokiu kur po 50lt naujos kainuoja,tai zn ju nebutina restauruot
nu aplamai as turiu itarima, kad pas mane koks vienas sudelis bus sudiles, nes kai pries kokius 1000km tikrino nieko nerado...
man tai idomus tas verkimas jusu del kiekviena shuda juk pirkdami masina manau zinojot ka pirkot p.s. uz sarnyra nulupo tai su gerais procentais nuo paneles....
Pradėjo orzo « 1 2 ... 37 38 » B5
Pradėjo orzo « 1 2 ... 12 13 » B6
Pradėjo Norvegas « 1 2 3 4 » Audi C5