Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Važiuoklės skyrius  (Skaityta 250717 kartus)

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 vaziuokles skyrius
« Atsakymas #700: 2009 Birželio 30, 09:16:20 »
as manu jog geriau pirkt naujas ir geras detales, jos tikrai laiko lb ilgai, o kai zmones prisideda taivanio paskui sako kad nelaiko

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #701: 2009 Birželio 30, 09:17:31 »
kuom tai geriau? Manai garazinis Jonukas baiges 9 klases geriau nusimano apie gumas, privalomus standumus, gumos judejimo eiga, tampruma ir turi geresnes darbo salygas nei gamykla? :) Aisku jei perka zmones A8 ir nesugeba vaziuokes tvarkytis ir priziuri kaip zigulio, tada jo... pigiau restauruoti... (+)

o tai ko pats ponas su daugiasvirte nevazineji? :-] tai gal isvis vaziuot i audi centra ir keisti visa tilta komplekte jei kelios gumos paplyso? juk pagal juos svirtys tik komplekte eina su salenblokais. :D :D :D :D :D ufonautu kontora.

Neprisijungęs mynia

• Įrašai: 633
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #702: 2009 Birželio 30, 09:21:35 »
as manu jog geriau pirkt naujas ir geras detales, jos tikrai laiko lb ilgai, o kai zmones prisideda taivanio paskui sako kad nelaiko

(+) (+) visiskai teisingai

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #703: 2009 Birželio 30, 09:24:08 »
o tai ko pats ponas su daugiasvirte nevazineji? :-] tai gal isvis vaziuot i audi centra ir keisti visa tilta komplekte jei kelios gumos paplyso? juk pagal juos svirtys tik komplekte eina su salenblokais. :D :D :D :D :D ufonautu kontora.
todel nevazineju kad pas V8 dar nenaudota daugiasvirte. O savajai vienu upu pasikeiciau 99% visos pakabos nepasiant ar gera ar bloga buvo. Atitinkamai ir laiko veliau vaziuoke nei tik dalinai paremontuota ir juolab su restauracijomsis ;)
Aisku kiekvieno teise rinktis kaip tvarkytis, o ka sako kiekvienas servisas - ir atskira kalba :D

Neprisijungęs dziedas

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #704: 2009 Birželio 30, 09:24:54 »
Tai kad rimtesni ir cia rekomneduojami servisai apie restauravima sailenbloku neuzsimenu. Sarnyrus kokius tai gali. Ai as tai linkes si karta investuot. Ir tiketis, kad ilgam tu investiciju pakaks :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #705: 2009 Birželio 30, 09:26:08 »
Kalbu ne apie garaza o apie normalius servisus kurieturi normalia iranga restauravimo kaina beveik tokia pat kaip nauju detaliu bet yra garantija idomu kiokij parduotuvej pirkdamas sailenblokus gausi garantija kad po 5000km jie nepareis saibom???? Ir beto galvoji jei perki parduotuvej tai jau ten super detales tas pats sudas kinijoj pagamnintas atbulom rankom net perkant normaliose parduotuvese tokiu pasitaiko kad baisu.
Nu nu... 95% servisu nueme dalis veza pas ta pati Jona ar Petra... ;) O kiek laikys - priklauso kada vaziuokle po remonto yra suvarzoma iki galo. Jei servisas cia padaro klaida - dar bus labai gerai jei ir 5000km atlaikys ;) O perkant reikia ziureti ne kas ant dezutes parasyta, nes ten buna tik pakuotojas (daznais atvejais) nurodytas, o viduje gali buti bet kas, tad perkant ziurim i viduje esancia preke ir nebus ateity problemyciu (+)

Neprisijungęs dziedas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #706: 2009 Birželio 30, 09:27:11 »
todel nevazineju kad pas V8 dar nenaudota daugiasvirte. O savajai vienu upu pasikeiciau 99% visos pakabos nepasiant ar gera ar bloga buvo. Atitinkamai ir laiko veliau vaziuoke nei tik dalinai paremontuota ir juolab su restauracijomsis ;)
Aisku kiekvieno teise rinktis kaip tvarkytis, o ka sako kiekvienas servisas - ir atskira kalba :D

A tai bajorai ka siulytum ar visas svirtis keist ar tik sailenblokus jose? Planuoju pakeist visus gale

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #707: 2009 Birželio 30, 09:28:08 »
Tai kad rimtesni ir cia rekomneduojami servisai apie restauravima sailenbloku neuzsimenu. Sarnyrus kokius tai gali. Ai as tai linkes si karta investuot. Ir tiketis, kad ilgam tu investiciju pakaks :)
Labai teisingai pasakyta ;) Save ir kokybe gerbiantis servisas siulys keisti tik i orginalias arba analogines dalis (ne kinieciu) o jei pakabos bendras susidevejimas didesnis, siulyti manau turetu keisti visa vaziuokles komplekta - to pasekoje vaziuokle gerai ir ilgai tarnauja.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #708: 2009 Birželio 30, 09:29:29 »
A tai bajorai ka siulytum ar visas svirtis keist ar tik sailenblokus jose? Planuoju pakeist visus gale
Detaliai atsakyti manau neimanoma, tokius dalykus pasisveria kiekvienas savininkas atskirai pagal susidevejimus, pagal kisenes ploti, pagal savo asmenini poziuri ir kiek laiko masina zada explotuoti.

Neprisijungęs dziedas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #709: 2009 Birželio 30, 09:34:42 »
Detaliai atsakyti manau neimanoma, tokius dalykus pasisveria kiekvienas savininkas atskirai pagal susidevejimus, pagal kisenes ploti, pagal savo asmenini poziuri ir kiek laiko masina zada explotuoti.

Ai vyrai nereikia cia to fleimo eilinio. Kas kaip nori taip pasidaro. Bajorai, koks gamintojas be audii originaliu yra "approved"? Naujos svirtys siaip jau vos ne dvigubai brangiau iseina dabartinemis mano ziniomis nei 12 sailenbloku. Aisku dar isardys, paziures kaip ten jie issiima

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #710: 2009 Birželio 30, 09:44:06 »
as asmeniskai sarnyrus dazniausiai restauruoju o gumines dalis perku naujas, nebent turiu jau savo daliu sandelyje (h)

Neprisijungęs mynia

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #711: 2009 Birželio 30, 09:52:07 »
Bent jau as kai tvarkiausi savo masiniuko pakaba, tai nieko nerestauravau. Ka reikejo keiciau naujom detalem, kur buvo imanoma keiciau salenblokus atskirai. Kur atskirai nesikeite, teko keist visas svirtis (kazkuria teko statyt ir originalia, nes analogo nebuvo). Taip, brangu. Bet nepamirsim ka ne su golfais vazinejam, ir jei jau nusipirkom A8, tai bukim pasiruose pravert pinigines ju remontui.

Neprisijungęs dziedas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #712: 2009 Birželio 30, 09:55:30 »
Ai nu aisku nepamirstam, bet alternatyvos visada gerai ir jas reikia ivertint. "palcy vejerom" ne mano stilius :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #713: 2009 Birželio 30, 10:02:12 »
O kur aš skaičiau, kad alimininių svirščių ir kt reikaliukų nepatartina restauruoti? :V Aš asmeniškai visada tik naują dedu, normalios firmos...

Neprisijungęs mynia

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #714: 2009 Birželio 30, 10:03:02 »
Ai nu aisku nepamirstam, bet alternatyvos visada gerai ir jas reikia ivertint. "palcy vejerom" ne mano stilius :)
Cia ir nemano stilius, bet as kazkaip stengiuos susidet kas priklauso. Nes nelabai as pasitikiu tom restauruotom detalem. Kaip Bajoras ir minejo, kaip bebutu jos yra gaminamos gamykloje kur yra viskas apskaiciuota. O restauruodami jie daro manau viska vienodai visoms masinoms. Ta restauruota dalis gal ir laikys, ir viskas su ja bus tvarkoj. Bet uztat kitos dalys ko gero tikrai greiciau susideves del to

Neprisijungęs dziedas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #715: 2009 Birželio 30, 10:08:31 »
Tai as nesneku apie joki restauravima :)
Tiesiog bandau suzinoti ar visos svirtys ar tik sailenblokai keiciami gale :)

Neprisijungęs mynia

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #716: 2009 Birželio 30, 10:15:57 »
Tai as nesneku apie joki restauravima :)
Tiesiog bandau suzinoti ar visos svirtys ar tik sailenblokai keiciami gale :)

Gale keiciau kazka, dabar nepamenu tiksliai ka. Bet pamenu kad kai keiciau, tai kazkur pasikeite sailenblokai, o kazkur teko keist visa svirti. Jei neklystu, tai turiu omeny virsutines svirtis.

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #717: 2009 Birželio 30, 11:04:18 »
Rycka, ar cia del restauravimo tau taip akys prasivere po 4.2 surengto seminaro, kai isgirdai pasakojima apie daugiasvirte? Gal baikim viena kart ta varyma.. "nusipirko astunke, o vaziuokle restauruoja"... kas kaip nori, tas taip tvarko... man visiskai , pas mane ji restauruota, bet turiu visas garantijas del jos... ko tu neturi susidejas visas naujas dalis. pusantru metu atvazinejau, jau ~45 k km praviniojau... surestauravau tik nupirkes masina ka reikejo... vasaros sezonais batai R19 255/40, kauno keliai ir ka? vakar nuvariau, pasitkirnt ir tuo paciu susitvarkyt. nes noriu suvedima pasidaryt, tai galines sakes salemblokeliai vos vos pateze, dar anksciau prieki kazkurie salemblokai biski pateze buvo po mano slalomu.. bet jie nebuvo daryti... tai apie ka mes kalbam? beto, gerai dirbanciam servise, pasako, ko geriau nerestauruot ir pan... nes pas mane buvo tie salemblokai prie rato pateze, issieme sake, sako cia sitie irgi siek tiek pavarge... bet tuos nerestauruosim... taip pat kaip ir prieki del didziuju... sako mes galim restauruot, bet jei sau reikia, geriau pakeist naujais, nes guma minkstesne ir pan.

Neprisijungęs woodoooo

• Įrašai: 764
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #718: 2009 Birželio 30, 12:06:52 »
Rycka, ar cia del restauravimo tau taip akys prasivere po 4.2 surengto seminaro, kai isgirdai pasakojima apie daugiasvirte? Gal baikim viena kart ta varyma.. "nusipirko astunke, o vaziuokle restauruoja"... kas kaip nori, tas taip tvarko... man visiskai dzin, pas mane ji restauruota, bet turiu visas garantijas del jos... ko tu neturi susidejas visas naujas dalis. pusantru metu atvazinejau, jau ~45 k km praviniojau... surestauravau tik nupirkes masina ka reikejo... vasaros sezonais batai R19 255/40, kauno keliai ir ka? vakar nuvariau, pasitkirnt ir tuo paciu susitvarkyt. nes noriu suvedima pasidaryt, tai galines sakes salemblokeliai vos vos pateze, dar anksciau prieki kazkurie salemblokai biski pateze buvo po mano slalomu.. bet jie nebuvo daryti... tai apie ka mes kalbam? beto, gerai dirbanciam servise, pasako, ko geriau nerestauruot ir pan... nes pas mane buvo tie salemblokai prie rato pateze, issieme sake, sako cia sitie irgi siek tiek pavarge... bet tuos nerestauruosim... taip pat kaip ir prieki del didziuju... sako mes galim restauruot, bet jei sau reikia, geriau pakeist naujais, nes guma minkstesne ir pan.

(+) (+) (+) (+) (+)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #719: 2009 Birželio 30, 15:47:03 »
nieks cia Arvi nevaro, kas kaip nori tas taip daro ;) O po seminaro daug kas daug ka suzinojo ir akis daug kur atvere ;) Nematau cia nieko blogo

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #720: 2009 Liepos 01, 11:42:17 »
as ir nieko blogo nematau, tiesiog viena yra teorija ir tai ka kalba PARDAVEJAS, o kita yra praktika, ir ka is praktikos kalba vartotojas. Pardavejas visuomet yra suinteresuotas parduot kuo daugiau, manau tau to aiskint tikrai nereikia ;)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #721: 2009 Liepos 01, 12:03:25 »
padariau isvada, kad restauruot A8 pakaba, tas pats kas vazinet su dujom. :D :-] (aa) kam nelygis restauruot, tai ir dujos turi but (-).

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #722: 2009 Liepos 01, 12:21:20 »
prie ko cia lygis ar nelygis... cia kiekvieno asmeninis reikalas, kaip jis racionaliai/neracionaliai naudoja savo pinigus...

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #723: 2009 Liepos 01, 12:53:09 »
cia mano nuomone apie bajoro nuomone (h)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #724: 2009 Liepos 01, 20:17:02 »
nagi astunkininkai pasakykit man kas tikrai tiksliai zinot, kaip yra su astunkes ratu isvirtimo atstatymu? su suvedimu jokiu problemu, jis reguliuojas ir prieki ir gale. isvirtimas priekyje nesireguliuoja 100%, bet kaip gale? siandien buvau suvedima daryt tai mane tikino, kad ir gale nesireguliuoja, nors pas mane paklise jie biski... tas meistras sako del ratu cia taip (tipo, kad R19)... o paskui nuvariau pas viena vaziuokles meistriuka, sako galui darosi isvirtimas... tai kame reples? ar tas meistras tingejo atsukinet varstus is gaugyt isvirtima, ar jis is tikro nesireguliuoja? laukiu kompetetingu atsakymu, nes ryt nusimato pakartotinis vizitas pas ta meistra..