Rycka, ar cia del restauravimo tau taip akys prasivere po 4.2 surengto seminaro, kai isgirdai pasakojima apie daugiasvirte? Gal baikim viena kart ta varyma.. "nusipirko astunke, o vaziuokle restauruoja"... kas kaip nori, tas taip tvarko... man visiskai
, pas mane ji restauruota, bet turiu visas garantijas del jos... ko tu neturi susidejas visas naujas dalis. pusantru metu atvazinejau, jau ~45 k km praviniojau... surestauravau tik nupirkes masina ka reikejo... vasaros sezonais batai R19 255/40, kauno keliai ir ka? vakar nuvariau, pasitkirnt ir tuo paciu susitvarkyt. nes noriu suvedima pasidaryt, tai galines sakes salemblokeliai vos vos pateze, dar anksciau prieki kazkurie salemblokai biski pateze buvo po mano slalomu.. bet jie nebuvo daryti... tai apie ka mes kalbam? beto, gerai dirbanciam servise, pasako, ko geriau nerestauruot ir pan... nes pas mane buvo tie salemblokai prie rato pateze, issieme sake, sako cia sitie irgi siek tiek pavarge... bet tuos nerestauruosim... taip pat kaip ir prieki del didziuju... sako mes galim restauruot, bet jei sau reikia, geriau pakeist naujais, nes guma minkstesne ir pan.