Citata iš: Andrius001 2009 Balandžio 08, 10:05:32 Citata iš: gedis080 2009 Balandžio 08, 09:58:10 tai viskas tvarkoje, aš tik pasakiau kaip pasitaiko, nes kai pvz Melga va TIK tokias nesamones pardavinėja,tai nu i n..... juos . Ir dar - jau kelintą kartą sakai kad žmogus auksinėm rankom ir tikrai žino kokiai mašinai reikia,tai aš nesuprantu tada niekaip kam tas pavyzdys nu jei nėra 100% isitikinęs jis, taitegu nusiima ratą ir pasimatuoja; ir pirmyn žalia šviesa gamybai. tame ir reikalas kad to reikia man o ne jam ir geriausiai būtų jam pavizdi duoti valandikei.... ne nu bl pasakyk tu man durnam vieną kartą aiškiai: kam TAU TO reikia, jei meistrasauksinių rankų žmogus ir JAM jų nereikia ?? ??bo tikrai pradedu manyt kad mėgsti papilstyt iš tuščio į kiaurą ......
Citata iš: gedis080 2009 Balandžio 08, 09:58:10 tai viskas tvarkoje, aš tik pasakiau kaip pasitaiko, nes kai pvz Melga va TIK tokias nesamones pardavinėja,tai nu i n..... juos . Ir dar - jau kelintą kartą sakai kad žmogus auksinėm rankom ir tikrai žino kokiai mašinai reikia,tai aš nesuprantu tada niekaip kam tas pavyzdys nu jei nėra 100% isitikinęs jis, taitegu nusiima ratą ir pasimatuoja; ir pirmyn žalia šviesa gamybai. tame ir reikalas kad to reikia man o ne jam ir geriausiai būtų jam pavizdi duoti valandikei....
tai viskas tvarkoje, aš tik pasakiau kaip pasitaiko, nes kai pvz Melga va TIK tokias nesamones pardavinėja,tai nu i n..... juos . Ir dar - jau kelintą kartą sakai kad žmogus auksinėm rankom ir tikrai žino kokiai mašinai reikia,tai aš nesuprantu tada niekaip kam tas pavyzdys nu jei nėra 100% isitikinęs jis, taitegu nusiima ratą ir pasimatuoja; ir pirmyn žalia šviesa gamybai.
Pradėjo orzo « 1 2 ... 37 38 » B5
Pradėjo orzo « 1 2 ... 12 13 » B6
Pradėjo Norvegas « 1 2 3 4 » Audi C5