Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Važiuoklės skyrius  (Skaityta 254999 kartus)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 Važiuoklės skyrius
« Atsakymas #1300: 2011 Spalio 11, 14:40:19 »
Ir pas mane spėju dėl kolonėlės laisvumo bus bildėjimas, nes laisvoka. Pakeičiau blogas pakabos detales, o bildėjimas liko, ypač lėtai važiuojant nelygiu keliu...

Užteks pakelt su domkratu mašina, kad prieit iki jos?
jeigu tik paziureti nori tai uzteks :)
p.s o tikrai vairo traukiu obuoliai neturi laisvumo ?
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs markou

• Įrašai: 742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1301: 2011 Spalio 11, 15:35:31 »
Ir pas mane spėju dėl kolonėlės laisvumo bus bildėjimas, nes laisvoka. Pakeičiau blogas pakabos detales, o bildėjimas liko, ypač lėtai važiuojant nelygiu keliu...

Užteks pakelt su domkratu mašina, kad prieit iki jos?
jeigu tik paziureti nori tai uzteks :)
p.s o tikrai vairo traukiu obuoliai neturi laisvumo ?

Nežinau... pakeitė vairo trauke viršutine (mažesnė), stabilziatorių ir sailentbloką. Barškėjimas kažkiek sumažėjo, bet pagrindinis ir bjauriausias garsas nedingo dėja. Meistras sakė, kad vairo kolonėlė laisvoka, jaučiasi tas ir vairą staigiau sukiojant, bet jis nedrįso jos pats bandyt paveržt.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1302: 2011 Spalio 11, 16:10:36 »
o kaip dėl atraminio guolio, ar kaip jis vadinasi pas A8, viršutinis gal  :V

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1303: 2011 Spalio 11, 16:21:02 »
o kaip dėl atraminio guolio, ar kaip jis vadinasi pas A8, viršutinis gal  :V
Dar per tiek metu neteko keisti....
nei pas A8 nei A6 nei A4. Kazkodel sioje vietoje nebuvo problemu. O su vairo kolonele pas A8 buvo problemu kad barska, ypac jauciasi vaziuojant per akmenine danga, bet kas idomiausia vienas klientas pilna atsirestauravo patikimam servise o barskejimas nedingo, vaziuokle taip pat visa perrinkom perziurejom ne viena karta. bildejimas girdi kazkur po kojom daugiau ties viduriu.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1304: 2011 Spalio 11, 16:29:19 »
"...ypac jauciasi vaziuojant per akmenine danga, ...bildejimas girdi kazkur po kojom daugiau ties viduriu."

Labai jau panašiai ir pas mane...  (+)

Neprisijungęs audi a8

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1305: 2011 Spalio 11, 16:32:04 »
taip kazkur ten ir girdisi tas bildejimas pas mane net yra kaip uzvaziuoji ant kokio nedidelio bortelio vienu zodziu uzsiknisau liko tik kolonele paverzti jai nepades tai tada kartis :-]

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1306: 2011 Spalio 11, 17:14:14 »
ka cia kartis, faktas kad kolonke. aisku viska geriausia atlikti kai masina ant keltuvo  ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1307: 2011 Spalio 11, 17:24:29 »
dėl guolio aš užsiminiau kaip irgi dėl galimo varianto, nors ir netekę girdėt, nors čia greičiausiai bus tas patys kaip kad buvo toks dalykas ir pas draugo D3, irgi laisvoka sukinėjant ir subildėdavo per duobes labai nemaloniai, tai išėmė nuvežė restauruot, atrestauravo, įdėjo atgal - tas pats šū.das, ogi pasirodo buvo štokas išsidėvėjęs, o restauravimas pasireiškė gumų pakeitimu  :)
pirko kitą šrotinę ir toji papuolė gera; nesiryžo apvirinėti ir tekinti, sriegti tą pačią kuri bildėjo.

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1308: 2011 Spalio 11, 17:29:34 »
dėl guolio aš užsiminiau kaip irgi dėl galimo varianto, nors ir netekę girdėt, nors čia greičiausiai bus tas patys kaip kad buvo toks dalykas ir pas draugo D3, irgi laisvoka sukinėjant ir subildėdavo per duobes labai nemaloniai, tai išėmė nuvežė restauruot, atrestauravo, įdėjo atgal - tas pats šū.das, ogi pasirodo buvo štokas išsidėvėjęs, o restauravimas pasireiškė gumų pakeitimu  :)
pirko kitą šrotinę ir toji papuolė gera; nesiryžo apvirinėti ir tekinti, sriegti tą pačią kuri bildėjo.
Butent kas idomiausia kad Kaune Vasigalis V1 visada tekina stoka ir visas gumas ir visa keicia/gamina pagal esama dydi. Po sio remonto musu atveju bildejimas nedingo.

Neprisijungęs audi a8

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1309: 2011 Spalio 11, 20:47:47 »
del atraminio tai jie amzini neteko girdet kad juos kas keicia nes jie ten nejuda o stovi vietoje tai va.nezinau del restauravimo neesu restauraves kolonkes pabandysiu rytoj paverzti o jej nieko nesigaus tada reikes vel amortikus keisti nors nelabai noretusi tai daryti man jie labai itartinai veikia. na bet bus matyt. ryt duosiu zinot kas gavosi :/

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1310: 2011 Spalio 11, 21:12:18 »
del atraminio tai jie amzini neteko girdet kad juos kas keicia nes jie ten nejuda o stovi vietoje tai va.nezinau del restauravimo neesu restauraves kolonkes pabandysiu rytoj paverzti o jej nieko nesigaus tada reikes vel amortikus keisti nors nelabai noretusi tai daryti man jie labai itartinai veikia. na bet bus matyt. ryt duosiu zinot kas gavosi :/
pries dedant amortikus jie buvo pramankstinti?

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1311: 2011 Spalio 11, 22:00:29 »
pas mane irgi barskesys eina is vairo toks baisus kai per akmenis varau, ir vaire laisvumas su klaksejimu tokiu, jausmas, lyg atsleide kazkas butu. ir dar kitas dalykas idomu, kai varau atbulas i kalna girdisi toks baisus cypimas is po masinos vidurio...lyg liestusi kaas nors, bet tai gali buti tik toj vietoj kur sukasi kazkas...nieko neradau.

Neprisijungęs audi a8

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1312: 2011 Spalio 11, 22:30:48 »
man rodos kad ne. o koks skirtumas?

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1313: 2011 Spalio 12, 11:19:04 »
man rodos kad ne. o koks skirtumas?
seip tai yra skirtumas ;) galimas prastesnis efektyvumas bei tarnavimo laikas. :) visad pries montuojant reikia bent 3 kartus juos pilnai suspausti ir istemti nes jau pazystamas pasimoke sitoj vietoj.
p.s nesakau kad tai butent tavo atvejis bet cia vienas is galimu tuo labiau kai sakai kad ji tau plaukia :)
pas mane irgi barskesys eina is vairo toks baisus kai per akmenis varau, ir vaire laisvumas su klaksejimu tokiu, jausmas, lyg atsleide kazkas butu. ir dar kitas dalykas idomu, kai varau atbulas i kalna girdisi toks baisus cypimas is po masinos vidurio...lyg liestusi kaas nors, bet tai gali buti tik toj vietoj kur sukasi kazkas...nieko neradau.
pas mane buvo pan pries pora metu ziema kad vaziuojant atgal ir susukus vaira kazkas labai jau cypdavo kaip ir metalas koks liestusi be to buvo ir bildejimas. Is pat ryto budavo viskas tvarkoj paskiau pasyla ir prasideda... Budavo net taip i aikstele pastatai ta masina uzlipi ant slenkscio ir taip su jega spusteli ir girdisi kazkoks bildejimas is priekio. Maniau bus didieji salenblokai nes jau plyse buvo bet pakeitus kokia diena pavazinejau ir vel prasidejo. Oram atsilus viskas susitvarke ir praita ziema atavzinejau be jokiu problemu tad taip ir likau nesusiprates kas kaip.:)
Be ja pas tave priekinei suportai nebilda?

Neprisijungęs audi a8

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1314: 2011 Spalio 12, 12:30:56 »
ne priekiniai suportai nebilda viskas kaip ir ciki. siandien buvau servize tai bande vairo kolonele paverzti ir nieko nesigavo nes ta verzle nepakruta 4 vietose uzkalta na vienu zodziu ryt veziu pas meistrus kur vairo kolonkes taiso tai jie gal ka padarys :V

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1315: 2011 Spalio 12, 13:41:26 »
ne priekiniai suportai nebilda viskas kaip ir ciki. siandien buvau servize tai bande vairo kolonele paverzti ir nieko nesigavo nes ta verzle nepakruta 4 vietose uzkalta na vienu zodziu ryt veziu pas meistrus kur vairo kolonkes taiso tai jie gal ka padarys :V

Būtinai paskui papasakok, kaip sekėsi ;)

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1316: 2011 Spalio 12, 16:25:45 »
jo, tas cypimas toks tarsi liestusi kazkas. Vaziuoji atbulas  cypia, sustoji necypia. jeigu pasvira masina pajudinu is priekio paspausdamas amortikus irgi girdsi tas pats... any ideas ?

Neprisijungęs kazysA8

• Įrašai: 44
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1317: 2011 Spalio 13, 10:39:31 »
Vel turiu durnu klausimu del padangu ir disku  :s
R-17/235/55 ar tokios padangos tiktu ant a8 98m. 4,2 qatrine?
ir dar, diskai r17  112.00 tarpai tarp skyliu 57.0  centrines skyles diametras (ratai nuo a8 2006m) ?  :s

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1318: 2011 Spalio 13, 10:59:33 »
Tiktų

Neprisijungęs kazysA8

• Įrašai: 44
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1319: 2011 Spalio 13, 11:04:48 »
kad nebeuzdavineti tokiu kvailu klausimu, gal gali koki a8 98m. 4,2 q manuala duoti ar kazka panasaus?
aciu uz pagalba :)  :H

Neprisijungęs Teisingas

• Įrašai: 411
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1320: 2011 Spalio 13, 15:30:45 »
kad nebeuzdavineti tokiu kvailu klausimu, gal gali koki a8 98m. 4,2 q manuala duoti ar kazka panasaus?
aciu uz pagalba :)  :H

Zinynu skirelyje yra manualu tikrai

Neprisijungęs audi a8

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1321: 2011 Spalio 13, 20:07:18 »
sveiki (h) kaip ir zadejau parasyt del koloneles. tai va nuvaziavau cia Kaune pas meistriukus neries krantinej gal kas zino ten tvarko vairo koloneles ir visa kita tai va ten tokiam meistriukui vardu Kestas ir palikau labai putiovas,ir dar ten toks mandruolis praplikes yra nezinau kuo vardu na vienu zodziu sitas bicas man ne prie sirdies,bet ne esme.vienu zodziu tas kestas paziurejo ta mano kolonele,sutepe nes sausa buvo,patempe ir bildejimai visi kaip ir dingo :) zodziu patenkintas jo darbu o sumokejau 80lt
ir dar jis rado kur yra virsutines sakes tai jiu sarnyrai maunasi i stupica,tai ta kur tiesi virsutine sakes sarnyras buvo laisvas tai pasirodo ten kur kisasi tas pirstas i ta stupica tai ten yra itrukimas nes susisuko varztas iki pat galo o ten turi buti sioks toks tarpas tai va apart to kad su kolonke dabar viskas ciki tai dabar teks visa ta kelma keist  :-] na bet svarbu kad bildejimas dingo.
gal zinot kiek ta stupica visa gali kainuot?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 13, 20:35:14 sukūrė audi a8 »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1322: 2011 Spalio 13, 20:41:19 »
kestas - maladec,plikis

Neprisijungęs audi a8

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1323: 2011 Spalio 13, 21:01:33 »
 :-] :-] cia tai tiesa

Neprisijungęs audi a8

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1324: 2011 Spalio 17, 19:09:39 »
sveiki. vis delto pas mane vistiek bildesis yra reikes turbut restauruot kolonele :[, turiu toki klausimuka gal zinot kur gerai Kaune restauruoja kolonkes? o gal geriau ant devetos keist?