Citata iš: siauras 2010 Kovo 23, 18:57:24 dar klausimelis apie spiruokles, nuo A8 2.8 motoru laikytu man svori i 4.2 Q? nes seip kaip ir vienodas islenkimas, tik 2.8 spiruokles 6 viju ir plonesnis metalas o pas mane jau 7 ir ir storesnes? Norisi kad suzemetu, tik baisu kad amortikas isoks pro kapota per kokia duobe ?geriau nerizikuok dek nuo s8 jei nori kad suzemetu
dar klausimelis apie spiruokles, nuo A8 2.8 motoru laikytu man svori i 4.2 Q? nes seip kaip ir vienodas islenkimas, tik 2.8 spiruokles 6 viju ir plonesnis metalas o pas mane jau 7 ir ir storesnes? Norisi kad suzemetu, tik baisu kad amortikas isoks pro kapota per kokia duobe ?
Citata iš: mikasmeskius 2010 Kovo 23, 19:02:32 Citata iš: siauras 2010 Kovo 23, 18:57:24 dar klausimelis apie spiruokles, nuo A8 2.8 motoru laikytu man svori i 4.2 Q? nes seip kaip ir vienodas islenkimas, tik 2.8 spiruokles 6 viju ir plonesnis metalas o pas mane jau 7 ir ir storesnes? Norisi kad suzemetu, tik baisu kad amortikas isoks pro kapota per kokia duobe ?geriau nerizikuok dek nuo s8 jei nori kad suzemetukad kolkas negaunu s8, pasitaike tik tokias gaut, ir visai papigiai dar, todel ir svaigstu cia
Citata iš: siauras 2010 Kovo 23, 19:28:27 Citata iš: mikasmeskius 2010 Kovo 23, 19:02:32 Citata iš: siauras 2010 Kovo 23, 18:57:24 dar klausimelis apie spiruokles, nuo A8 2.8 motoru laikytu man svori i 4.2 Q? nes seip kaip ir vienodas islenkimas, tik 2.8 spiruokles 6 viju ir plonesnis metalas o pas mane jau 7 ir ir storesnes? Norisi kad suzemetu, tik baisu kad amortikas isoks pro kapota per kokia duobe ?geriau nerizikuok dek nuo s8 jei nori kad suzemetukad kolkas negaunu s8, pasitaike tik tokias gaut, ir visai papigiai dar, todel ir svaigstu ciaBuvo tokiu minciu ir man tik kai pasiziurejau as tas spyruokles nuo 2.8 tai baisu pasidare kad pirmoj duobej jos sulus. As siulau geriau S8 pasiieskot
sveikikoks tepalas pilasi i reduktoriu? a8 4.2q 96m
gal kas bande slifuoti diskus,ir kaip gavosi jei nepaslaptis :Ddar klausimas,ar zymiai skyresi ''S'' vaziuokle nuo paprastos
kas galetu paziureti situ detaliu kainas pas man ETKA nerodo? 4D0 407 509 J ir 4D0 505 465 D
Kartoju dar kartą, jau trečią, kad tavo tai q yra giliai dzin, kokie tie ratai, svarbu, kad bendras rato apsisukimo spindulys sutaptų. Gali būti kad ir r19 visur, o zapaskė r15, ir tai nieko neatsitiks, jei padangos bus parinktos teisingos.
Citata iš: Evaldas 2010 Balandžio 13, 06:58:05 Kartoju dar kartą, jau trečią, kad tavo tai q yra giliai dzin, kokie tie ratai, svarbu, kad bendras rato apsisukimo spindulys sutaptų. Gali būti kad ir r19 visur, o zapaskė r15, ir tai nieko neatsitiks, jei padangos bus parinktos teisingos.tai gerai kad tu kartoji padangos buvo pagal rekomendacijas bet vistiek kazkas drozesi. Tik kai pasikeiciau ratus vienodus tada ir dingo visi slifavimaisi. Juk ant kuro bako dangtelio surasyti rekomenduojami padangu dydziai bet vistiek kazko nepatinka!
Citata iš: Mindziu26 2010 Balandžio 13, 19:53:51 Citata iš: Evaldas 2010 Balandžio 13, 06:58:05 Kartoju dar kartą, jau trečią, kad tavo tai q yra giliai dzin, kokie tie ratai, svarbu, kad bendras rato apsisukimo spindulys sutaptų. Gali būti kad ir r19 visur, o zapaskė r15, ir tai nieko neatsitiks, jei padangos bus parinktos teisingos.tai gerai kad tu kartoji padangos buvo pagal rekomendacijas bet vistiek kazkas drozesi. Tik kai pasikeiciau ratus vienodus tada ir dingo visi slifavimaisi. Juk ant kuro bako dangtelio surasyti rekomenduojami padangu dydziai bet vistiek kazko nepatinka!Būtų įdomu realiai išgirsti, kas ten tau drožėsi, gal tiesiog iš kaladėlių tas garsas buvo.
na kas del tavo skirtingu ratu.... tai as ir pas save buvau uzdejas zapaske R17 255/55 du kartus. viena kart su vasariniais ratais 255/40 R19, kita kart su zieminiais 225/60R16.. ir nieko. jokiu garsu jokio diskomforto vaziuojant.. beje woodoooo buvo uzmetes R20 su skirtingais plociais ir auksciais priekyje ir gale... gale jei gerai pamenu plotis buvo 275, o prieki gal 235, nepamenu... ir irgi normaliai buvo. gal tiesiog pas tave toj zapaskej oro trukumas ar kazkas pan buvo? nes siaip realiai taip tikrai neturetu but kaip tu rasei...
Pradėjo orzo « 1 2 ... 37 38 » B5
Pradėjo orzo « 1 2 ... 12 13 » B6
Pradėjo Norvegas « 1 2 3 4 » Audi C5