Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Variklio skyrius  (Skaityta 551506 kartus)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
Re: Variklio Skyrius
« Atsakymas #900: 2009 Liepos 07, 11:43:22 »
na kagi...po pirmines apziuros, mano termomova per svelniai susikabina, ko pasekoj kamsciuose kaista kumelynas...

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #901: 2009 Liepos 07, 11:47:30 »
na kagi...po pirmines apziuros, mano termomova per svelniai susikabina, ko pasekoj kamsciuose kaista kumelynas...

tai 4.2 servisas promacha padare? kodel jos nepatikrino kapitalkes metu?

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #902: 2009 Liepos 07, 11:58:40 »
kodel promaha? ji veikia... ji susikabina tik gal ne iki galo.. gal nesusidaro slegis ar pan... nes man bet kaip vaziuojant temperatura 90 kaip ikalta, tik va kai buvo +30 ir stovint vietoj, ji neatausina pakankamai...

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #903: 2009 Liepos 07, 17:19:14 »
Arvi, ka tuo metu veikia elektrinis ventiliatorius kai tu kaisti? ar jis sukasi? termomovos susikabinimui slegis itakos kaip ir neturi (jeigu apie slegi ausinimo sistemoje kalba eina), svarbu kad pats radijatorius kaistu (visas), nes nuo jo kaitimo ir susikabina termomova.

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #904: 2009 Liepos 07, 19:09:20 »
elektrinis sukas, mova irgi sukas... No One sy ryt sake, kad mano mova susikabina per silpnai.... beje salta uzkurus mova nesuuzia... nupirkau nauja mova, reiks keist ir ziuret kas per rezultatas... nupirkau Vaico firmos.
Matai, po to ivykio bandziau vaziout ivairiais rezimais.. trasoj neskubedamas, paskui 140, 170,... mieste nestovint kamsciuose irgi jokiu problemu, 90 kaip ikalta... o vat pastovi ir oplia...

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #905: 2009 Liepos 07, 19:21:14 »
beje, jei kam rieks termomovos, tai norit palengvint paieskas, jos kodukas yra 077 121 350 D... beje ji eina, a6, a8; 3.7 - 4.2 tokia pati. Kaunieciams patarciau ieskot Dage, nes Autopaslaugoje uz tokia pat uzsiprase 299lt, o Dage mazmenos kaina 192lt. Jei turit Dage nuolaidu tai ji jums sukainuos 149.45lt...

Neprisijungęs andriusv8

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #906: 2009 Liepos 07, 21:24:26 »
salone man pradejo smirdeti benzinas,nestiprei bet jauciasi. su dujom vazineju nieko neuzodziu o kai permetu i benza,tai truputi jauciasi.
kas gali but man nutike?

Neprisijungęs woodoooo

• Įrašai: 764
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #907: 2009 Liepos 07, 21:26:53 »
kazkur praleidzia

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #908: 2009 Liepos 07, 21:27:09 »
salone man pradejo smirdeti benzinas,nestiprei bet jauciasi. su dujom vazineju nieko neuzodziu o kai permetu i benza,tai truputi jauciasi.
kas gali but man nutike?
manau priezasciu nemazai, daryk diagnostika gal paaiskes kame beda

Neprisijungęs andriusv8

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #909: 2009 Liepos 07, 21:33:51 »
nemanau kad diagnostika pades reikia gal visa benzo pravodke ziuret?

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #910: 2009 Liepos 07, 21:37:48 »
as siulyciau uzkurus masina ant benzo ir pabirbinus gerokai ant benzo apziuret visa benzo magistrale nuo bako iki purkstuku...

Neprisijungęs andriusv8

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #911: 2009 Liepos 07, 21:39:22 »
as irgi manau kad butu toks geriausias varijantas

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #912: 2009 Liepos 07, 21:45:31 »
manau, kad greiciausiai bus beda kazkur po kapotu... nes tokiu budu greiciausiai kvapas pasklinda po kapotui ir pro salono filtra kvapas patenka i salona... jei filtras salono ne anglinis..

Neprisijungęs andriusv8

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #913: 2009 Liepos 07, 21:55:41 »
o kiek kainuoja salono fyltrai? dar kai kondyske arba klima tai tokia smarve man pucia ispradziu poto gerai

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #914: 2009 Liepos 07, 22:25:24 »
Slagutes bus kuro,  ;) man irgi tas pats buvo, netgi ant kolektoriaus lasejo, mazais kiekiais tik. Uzvalcavo is naujo slangutes ir viskas ok, nes per sujungima leido.  :V Maistras ddar minejo, kad jam daznai papuola pas astunkes sita beda tvarkyti.

Neprisijungęs woodoooo

• Įrašai: 764
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #915: 2009 Liepos 07, 22:53:34 »
kas gali but man nutike?
manau priezasciu nemazai, daryk diagnostika gal paaiskes kame beda

diagnostika  :-] :-] :-]

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #916: 2009 Liepos 08, 08:33:49 »
o kiek kainuoja salono fyltrai? dar kai kondyske arba klima tai tokia smarve man pucia ispradziu poto gerai
salono filtrai kainuoja ivairiai manau gali pigiausius ir po kokius 30-40lt/vnt rast, o jei noresi anglinio, tai jau ir ~100lt/uz vieneta gali tekt paklot... o kas del smarves, tai ivairus gamintojai siulo dezinfekcines medziagas klimoms valyt.. pas mane kai buvo nuimtas salono ventiliatorius, tai visur gerai ispurskiau su tuom dezinfekcinem putom, bet rezultatu nesu iki galo patenkintas... nes pvz kai isjungiu kondika, tai salone toks keistas kvapas lyg dregmes ar pan buna... tu dezinfekciniu medziagu kainos nuo 20 iki.... velgi viskas priklauso kokiom kainom imi, is kur perki, kas per gamintojas...

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #917: 2009 Liepos 08, 09:07:28 »
pas mane tas pats su ta smarve :(

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #918: 2009 Liepos 08, 09:50:10 »
dezinfekuojant visus kanalus ir angas, per kurias tiekiamas oras i salona, reik supurkst, kai pirkau sau ta dezinfekatoriu (ar kaip cia pavadinus  :V) buvo prie jo ilga (gal ~ 60 cm) slangute, kad pasiekt giliausias vietas. Po dezinfekcijos jokiu nemaloniu kvapu neliko

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #919: 2009 Liepos 08, 10:10:35 »
tai pas mane irgi ilga slangute ir jos galas purskia tas putas i 5 puses berods... as supuciau tiesiai ant kondiko radiatoriaus (salono), ant peciuko, ir pan... o po to uzkures ~puse valandos laikiau kad viskas issidezinfekuotu per visa sistema...

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #920: 2009 Liepos 08, 10:22:44 »
ant peciuko ir radiatoriaus pust neteikia. As puciau i visas angas, kuriomis oras patenka i salona (t.p. puciamas ant langu, koju, i veida). megink ikist slangute kiek siekia giliau, tada pradek pust ir trauk po truputi, ta pati ceremonija su visom angom ;)
taip pat puciau ten kur oras imamas is lauko, kur ventiliatorius stovi

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #921: 2009 Liepos 08, 11:02:23 »
nu tai blin tu instrukcija skaitei? gi aiskiai parasyta, kad reikia pust i oro paemimo anga po salono filtru... kadangi pas astunkes jie stovi kapote, tai tu pusk neputes, nepateks tas marmalas i oro sistema... as isemes ventiliatoriu buvau, tai ir supuciau visur... ant radiatoriaus, ant ventiliatoriaus, visa ta deze kur radiatorius statosi, po salono filtrais...

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #922: 2009 Liepos 08, 11:34:21 »
pas mus i darba buvo toki pvz atveze panasu kaip wc gaivikli tai uzfiksuoji kad is vien pustui ta chemija ir ijungus resirkulecija padedi po paneliu is kur traukia ta ora ir taip uzdarius duris palieki masina uzkurta ar tai 15 ar tai 30 min :D

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #923: 2009 Liepos 08, 11:44:53 »
tai tikiu...ivairiu budu yra.. bet purskiami tai dazniausiai buna i oro paemimo angas purskiami po salono filtru..

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #924: 2009 Liepos 08, 12:12:54 »
nu tai blin tu instrukcija skaitei? gi aiskiai parasyta, kad reikia pust i oro paemimo anga po salono filtru... kadangi pas astunkes jie stovi kapote, tai tu pusk neputes, nepateks tas marmalas i oro sistema... as isemes ventiliatoriu buvau, tai ir supuciau visur... ant radiatoriaus, ant ventiliatoriaus, visa ta deze kur radiatorius statosi, po salono filtrais...
nebutina ant manes pykti, tiesiog pasakiau kaip dariau ir kad tai man padejo. Jei mano paaiskinimas nepatinka - daryk pagal instrukcija.
P.S. instrukcijos neskaiciau