Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Variklio skyrius  (Skaityta 546520 kartus)

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
Re: Variklio Skyrius
« Atsakymas #700: 2009 Balandžio 13, 18:13:16 »
Ars > apie kokius pasalinius poveikius kalbi tai tikrai nesugebu suprasti ?!?
Apie tokius, kad po diržo trūkimo kol visko galvose, arba bloke po pakaitimo, nepakeisi - tol visiškai ramus nebūsi ;)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #701: 2009 Balandžio 14, 08:19:45 »
Kur čia variklio permetimas 1-1.5k LT kainuoja? :O Nupirkus kitą (gerą) motorą irgi galima kapitališkai sutvarkyti ir IMO, kad ir kainuos tiek pat, kiek ir tvarkyti su užsilanksčiusiais vožtuvais ar dar kuom, vistiek galutiniam rezultate galėsi būti ramus, kad kažko nepadarei/nepakeitei, nes tie diržų trūkimai ar pakaitimai neapsieina be "pašalinių poveikių", o visko tikrai nepakeisi :V

Žodžiu šūdo primaliau ... Svarbu pasiginčyt :D
o tu parodyk, kad uzsims pakeist su pilnu visko atjunginejimu, seno variklio isemimu, isrinkimu (starteris, generas ir pan.), idejimas, laidu visu sujungimas ir pan. uz maziau nei stuka lt. aisku gali ir pats tai pasidaryt, tada ta operacija bus atlikta nemokamai ;) tik nepamirst reik vieno, jei pats darysi, tai jau ne pora dienu ar trejeta truks tas perdejimas, o savaite kaip minimum ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #702: 2009 Balandžio 14, 10:01:23 »
stuka litu maksimum variklis plikas kainuoja :) o is anglo sakiau del to nes jie su labai mazom ridom buna ;)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #703: 2009 Balandžio 14, 10:06:43 »
yra kur maximum, o yra kur ir minimum... manau viskas priklauso nuo bukles... jei lavonas, tai sutinku kad tai max, bet gero matoro tikrai nepaimsi uz tiek. aisku buna isimciu. as tiesiog domejaus pries remontuodamas kokios kainos.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #704: 2009 Balandžio 14, 10:09:40 »
na turbut skirtingose vietose domejomes...4gabalus kainuoja pilnas su vairo stiprintuvais,pypkem,babinom ir t.t. 5v beje

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #705: 2009 Balandžio 14, 15:49:14 »
na as savo matoriuka tvarkiau. irgi dvejone buvo keist matora ar tvarkyt ta pati. siaip keiciant matora jauciu butu buve pigiau, nes matoro remontas iskaitant visokiu slangeliu, vamzduku susidevejima, tepalus ir pan, man stojos ~7 stukas lt. tik yra vienas dalykas, kodel remontuot geriau, nors ir brangiau... tu tiesiog zinai, kaip pas tave matoriuko grobai atrodo :) ta prasme viskas nauja sudeta... o jei perkant kita matora, tai skaiciuok: geras matoras ~2k lt. pakeitimas 1-1.5k lt, dirzu keitimas 1.5k lt, tepalai, antifrizas ir pan. dar ~ 0.4k lt. tai viso: ~5000-5500lt gaunasi... manau geriau sumoket dar papildomai 1.5k lt ir turet visas naujas tarpines, naujus ziedus, riebuokslius ir pan... cia mano nuomone ;)

tik blokas su galva seni ;) galva sliftuota... :)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #706: 2009 Balandžio 14, 19:58:20 »
dabar isvis niekas nebeturi kainos nei detales nei darbai. (+) pabandykit jus kokia masinos deveta dali parduot :D. kazi ar isvis nepigiau masina i savartyna priduot ir dadejus remontui isleisiamus pinigus pasimti kita sveika? nebent anoji labai ledine su excliuzyvine komplektacija. nes tiek remonto tiek keitimo atveju klapato sociai ir kazkuri laika vistiek vaikstai pescias. (+) (+)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #707: 2009 Balandžio 14, 23:11:43 »
dabar isvis niekas nebeturi kainos nei detales nei darbai. (+) pabandykit jus kokia masinos deveta dali parduot :D. kazi ar isvis nepigiau masina i savartyna priduot ir dadejus remontui isleisiamus pinigus pasimti kita sveika? nebent anoji labai ledine su excliuzyvine komplektacija. nes tiek remonto tiek keitimo atveju klapato sociai ir kazkuri laika vistiek vaikstai pescias. (+) (+)

kaip tik pardaviau neseniai vienam halogenus ir groteles,pavoge is jo...einamos detales visada ras pirkeja ir tures kaina ;)

Neprisijungęs Renconas

• Įrašai: 115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #708: 2009 Balandžio 14, 23:19:47 »
Vagysciu kuo toliau tuo labiau dauges man atrodo :f

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #709: 2009 Balandžio 15, 08:02:19 »
na as savo matoriuka tvarkiau. irgi dvejone buvo keist matora ar tvarkyt ta pati. siaip keiciant matora jauciu butu buve pigiau, nes matoro remontas iskaitant visokiu slangeliu, vamzduku susidevejima, tepalus ir pan, man stojos ~7 stukas lt. tik yra vienas dalykas, kodel remontuot geriau, nors ir brangiau... tu tiesiog zinai, kaip pas tave matoriuko grobai atrodo :) ta prasme viskas nauja sudeta... o jei perkant kita matora, tai skaiciuok: geras matoras ~2k lt. pakeitimas 1-1.5k lt, dirzu keitimas 1.5k lt, tepalai, antifrizas ir pan. dar ~ 0.4k lt. tai viso: ~5000-5500lt gaunasi... manau geriau sumoket dar papildomai 1.5k lt ir turet visas naujas tarpines, naujus ziedus, riebuokslius ir pan... cia mano nuomone ;)

tik blokas su galva seni ;) galva sliftuota... :)
nea tai cia ir kalbos nera ;) aisku tiek galvos tos pacios, teik blokas tas pats, tik ji irgi kaip ir galvas nuslifavo, padare hola... velenai irgi seni. as kalbu apie naujuma ta prasme, kad tos detales kurios greiciausiai devisi yra pakeistos: riebuoksliai, ziedai, indekliai ir pan... :)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #710: 2009 Balandžio 15, 11:52:01 »

Grybą supjoviai...Dabar labiausiai eina mašinų dėvėtos detalės...Į savartyną kvaila yra priduoti, geriau išrinkti ir paleisti detalėmis...Mes ne vieną auto jau taip paleidom..Jau tokių detalių klausia apie kurias niekada nepagalvotum kad jas galima prastūmt ir išvis nu toks plastmasiuko gabaliukas, bet pinigą kainuoja...Aš nekalbu būtent apie 8, bendrai apie visas.. :)

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #711: 2009 Balandžio 15, 12:32:38 »

Grybą supjoviai...Dabar labiausiai eina mašinų dėvėtos detalės...Į savartyną kvaila yra priduoti, geriau išrinkti ir paleisti detalėmis...Mes ne vieną auto jau taip paleidom..Jau tokių detalių klausia apie kurias niekada nepagalvotum kad jas galima prastūmt ir išvis nu toks plastmasiuko gabaliukas, bet pinigą kainuoja...Aš nekalbu būtent apie 8, bendrai apie visas.. :)

Tai jau tikrai....  :)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #712: 2009 Balandžio 15, 13:05:56 »

tsss, as turejau omeni, kad nebera tokiu varikliu kainu kaip cia kazkas rase, viska pusvelciui lauzai parduoda, na o bet taciau paciam uzlinkuse masina labiausiai ir apsimoka dalim ardytis ir pasidavinet, negu 5000 moket uz remonta arba uzzimti varikliu kaitaliojimu, o pardavus iseis surinkt vos ne sveikos masinos suma, aisku kazkur per 3-6 men.

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #713: 2009 Balandžio 15, 13:18:24 »
pirma - norint isrink, ir pan turi turet kur tai atlikt. antra - ne viskas vien tik i lt susiveda.. man pvz buvo mintis ar i ja medaus ir i marcias, ar tvarkytis... pasirinkau tvarkytis, nes daug geru atsiminimu ji man primena ;) jei i masina ziuresi vien kaip i judancia krabe su kuria lengva nuvykt nuo tasko A iki tasko B, tai sutinku su tavim, visais kitais atvejais ne  (h)

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #714: 2009 Balandžio 15, 13:29:37 »

tsss, as turejau omeni, kad nebera tokiu varikliu kainu kaip cia kazkas rase, viska pusvelciui lauzai parduoda, na o bet taciau paciam uzlinkuse masina labiausiai ir apsimoka dalim ardytis ir pasidavinet, negu 5000 moket uz remonta arba uzzimti varikliu kaitaliojimu, o pardavus iseis surinkt vos ne sveikos masinos suma, aisku kazkur per 3-6 men.

Dar Tu V8 nori....   :-]  :-]  :-]
Biski skiriasi poziuriai, nuo pvz Grishman, Gedzio ir kitu...  :-]  :-]  :-]  :-]

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #715: 2009 Balandžio 15, 14:15:20 »
o kokie ju poziuriai? :D

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #716: 2009 Balandžio 15, 14:55:56 »
na manau tikrai ne tokie, kad jei kas sugedo i svalke...

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #717: 2009 Balandžio 15, 15:24:58 »
cia kiekvienas palei save skaiciuoja kas jam labiau apsimoka ir kiek jam brangi jo sugedusi masina.

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #718: 2009 Balandžio 16, 09:25:25 »
Na į svalkę ar skersti auto, tai jau manau pačiu blogiausiu atveju...Kai jau tikrai matosi kad parėjo paskutinė, kai ne tik variklį reikia remontuoti, o viską kas juda, kruta ir pan...Tada taip..Bet jei pvz kaip pas Arvi, tai aš irgi tvarkyčiausi mašiną...Dar žinoma priklauso ir nuo finansinių galimybių, jei būtų kapeikų sočiai naujesnei mašinai, tai tada jau galvočiau ar man ja tvarkyti, ar paleisti..Bet kadangi ši mane paveikė... :G Tai įtariu kad susitvarkyčiau ir dusinčiau toliau... :D Nėra vis dėl to ji man TIK metalo krūva, ji yra mano dalis... :G  :H (!?) :D :D

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #719: 2009 Balandžio 16, 10:54:05 »
Na į svalkę ar skersti auto, tai jau manau pačiu blogiausiu atveju...Kai jau tikrai matosi kad parėjo paskutinė, kai ne tik variklį reikia remontuoti, o viską kas juda, kruta ir pan...Tada taip..Bet jei pvz kaip pas Arvi, tai aš irgi tvarkyčiausi mašiną...Dar žinoma priklauso ir nuo finansinių galimybių, jei būtų kapeikų sočiai naujesnei mašinai, tai tada jau galvočiau ar man ja tvarkyti, ar paleisti..Bet kadangi ši mane paveikė... :G Tai įtariu kad susitvarkyčiau ir dusinčiau toliau... :D Nėra vis dėl to ji man TIK metalo krūva, ji yra mano dalis... :G  :H (!?) :D :D
:H

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #720: 2009 Balandžio 16, 11:23:32 »
Kokia masina, tokia reikia mylet  (h)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #721: 2009 Balandžio 16, 11:28:23 »
Jo tikro bet kokios markes automobilio fano zodziai: "Ai kam cia investuot i ta masina, kam man tas gaidys, i lauzyna ji ir geriau kita nusipirksiu, tegul buna paskerstas.". Su tokiu poziuriu tokie fanai savo mylimu zenklu pazimetu bolidu per metus sumazina ant tiek, kad net ir pastoviai gamykloms gaminant naujus automobilius, bendras ju skaicius mazeja panasiu tempu. Pagalvokit patys, kiek norinciu dabar turet koki urquattro ar 200tq 20v? Kur ju daugelis dingo? Jauciu taip, kad iki mano anuku net ir cinkuoti silkiu kebulai neisliks ;)

Neprisijungęs dziedas

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #722: 2009 Balandžio 20, 13:39:45 »
Sveiki,

Ar NGK zvakes yra optimalus variantas mano kibirui? Kodas berods BKR6EKUB

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #723: 2009 Balandžio 20, 14:02:06 »
Sveiki,

na sakė ir man kad NGK geriausia dėt...
tu po kiek radai žvakes ??

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #724: 2009 Balandžio 20, 14:15:03 »
Sveiki,

na sakė ir man kad NGK geriausia dėt...
tu po kiek radai žvakes ??

Andriau, kaip tavo reikalai? gal kazka radot savaitgali?