Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Variklio skyrius  (Skaityta 546512 kartus)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
Re: Variklio Skyrius
« Atsakymas #675: 2009 Kovo 30, 09:31:36 »
na as i savo pyliau G12+ ir nors sistema buvo plauta, man vistiek issipletimo bakelyje siek tiek suputojo... na tik tiek, kad negaliu pasakyt, kad per marmalas buvo pries tai supiltas.... :V

Neprisijungęs dziedas

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #676: 2009 Kovo 31, 15:10:11 »
Sveiki,

Radau nebloga nuoroda su vaizdine medziaga kaip ant A8 2.8 ACK variklio nuimti throttle body. Gal kam pravers
http://www.tyresmoke.net/forum/audi-a8-s8/107798-a8-stalling-junctions-2.html

O sitam poste TB nuimamas nuo VW auto. Su gerom iliustracijom kaip valomas TB ir kaip jis atrodo pries tai ir po:
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=1116399

Neprisijungęs saeco

• Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #677: 2009 Balandžio 02, 22:47:24 »
sveiki neradau panasios temos pagal mano bedele tai parasysiu cia,nutiko tokia bedele, mano automobilyje nepucia karsto oro tik drungna arba salta, temperatura 90 laipsniu rodo sistema nuorinta ir dar pucia veja i vairuotojo kojas nors ir nera paspausta lempute kad ten pustu, gal kas yra susiduria su tokia problemele?

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #678: 2009 Balandžio 02, 23:17:49 »
pirma pasijunk kompa ir ziurek kokias klaidas meta :) gal kur kokia sklende neatsidaro ar neuzsidaro, gal kas nors nepasileidzia, o seip del antifrizo netinkamo kiekio buna kad pucia salta :)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #679: 2009 Balandžio 03, 08:44:16 »
90% bus nusproges kazkuris (kazkurie) klimos varikliukai... pasijungi ant kompo, parodo kurie, pasikeiti ir vaziuoji patenkintas :) varikliukas shrote ~50lt

Neprisijungęs dziedas

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #680: 2009 Balandžio 03, 09:16:51 »
Nors mes cia gal ne visai i tema, bet kompu nuskaitinet reikia butent klima? Bendras testas per visus adresus parodo, kad pvz variklliukai nusproge?
Pas mane bendras testas klaidu neismete, bet per soninius ortakius pucia tik karsta ora :) Per centrini atskirai reguliuojama pucia ir salta

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #681: 2009 Balandžio 03, 09:18:16 »
na siaip turetu rodyt ir per bendra, bet pabanyk atskirai klima prachekint...

edgaras

• Svečias
« Atsakymas #682: 2009 Balandžio 10, 19:25:46 »
sveiki, a8 su 4.2 varykliu plysus pagrindiniam dirzui lanksto voztuvus?

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #683: 2009 Balandžio 10, 19:59:04 »
Taip, lanksto..... Laimejai si priza? kaip tai atsitiko?

edgaras

• Svečias
« Atsakymas #684: 2009 Balandžio 10, 20:01:09 »
vaziavau ramiai, paspaudziau normaliai gazo ir uzgeso masina. ir jau neuzsiveda. o ka man dabar geriau butu daryt? ka pasiulytumete?

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #685: 2009 Balandžio 10, 20:03:38 »
tai gal visai netruko dirzas? kodel nusprendei, kad truko? beje is kokio miesto esi?

edgaras

• Svečias
« Atsakymas #686: 2009 Balandžio 10, 20:06:45 »
is vln. truko, nes generatorius suka lengvai ir nesikuria masina, ir as biski praplesiau tarpine tai matosi kad nera dirzo

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #687: 2009 Balandžio 10, 20:14:52 »
tada uzuojauta :( . Na jei reikes remonto - kreipkis http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,32595.0.html

edgaras

• Svečias
« Atsakymas #688: 2009 Balandžio 10, 20:17:16 »
as tai kolkas planuoju keist varikli, nes man sake geras meistras kad daug pygiau kainuos

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #689: 2009 Balandžio 10, 21:38:34 »
na sioj vietoj tikrai skirtingu nuomoniu gali sutikti, kadangi varikli po dirzo trukimo i pradine padeti atstatyt tikrai kainuos pakankamai, o pradejus ardyt kils pagundu pasikeisti dar ta ir ana, tai nesunkiai ir 5000 lt samata perlipt gali. na bet is kitos puses su kitu varikliu irgi tikras buti negali. galu gale devetam varikliui manau, jau tikrai dirza nauja desi tokia pamaoka gaves, na o naujas dirzas su kitomis keiciamos detalemis ~ 1500 lt.

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #690: 2009 Balandžio 10, 21:49:40 »
ne ka ten pigiau gausis varikli keiciant. issiardys daug visko, atsiskirs deze, vosokie kolektoriai ir taip toliau. ant "naujo" variklio tikrai keisi visus dirzus kruva riboksliu tarpiniu, tepalai amtifrizas ir t.t. zodziu tiek pat o gal net daugiau nei remontuot saviski tik kad galvu neplesi ir voztuvu netvarkysi. o savo varikli susitvarkes bent zinosi ka turesi.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Balandžio 10, 22:13:36 sukūrė Ramzis3 »

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #691: 2009 Balandžio 10, 23:27:41 »
cia manau dilema tokia, kad kiek verta pati masina be variklio, jei ji "padorios" komplektacijos, tvarkingas kebulas, vaziuokle, deze puikiai dirba - tada, manau, belieka dantis sukast ir varikliui padaryt pilna "pimp my ride"  (o). nors visada lieka turginis variantas - nuplest galvas, pakeist linkusius voztuvus, be jokiu kompensatoriu keitimo, sudet tas pacias tarpines supurskus laku ir si "priza" perleist naujam seimininkui  :A :f

brrrr. ,buvo klientu tokiu " priza" "laimejusiu" uzvaziavusiu, tai net sunku zmogui paskui ir patart ka jam remontuot reiktu.........
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Balandžio 10, 23:47:57 sukūrė Biesas »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #692: 2009 Balandžio 11, 00:57:26 »
keisciau varikly is kokio anglo pasiemes ledovo...

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #693: 2009 Balandžio 11, 02:07:53 »
jei rasi varikli su mazu prabegu, tai manau geriau tada visa keist :) nors man tai visai nesuvokiama, kaip galima nekeist dirzo ir vazinet kol nutruks :-]

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #694: 2009 Balandžio 11, 07:46:44 »
jei rasi varikli su mazu prabegu, tai manau geriau tada visa keist :) nors man tai visai nesuvokiama, kaip galima nekeist dirzo ir vazinet kol nutruks :-]

Tai yra tokių nemažai. Matyt galvoja, kad loterijoje jiems labai sekasi :D

edgaras

• Svečias
« Atsakymas #695: 2009 Balandžio 11, 19:14:56 »
tai as kai pakeiciau dirza pravaziavau apie 35 tukstancius, tai man taip atrodo kad dar per anksti keist butu

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #696: 2009 Balandžio 11, 23:22:00 »
tai as kai pakeiciau dirza pravaziavau apie 35 tukstancius, tai man taip atrodo kad dar per anksti keist butu

Geras diržas turi 100k km kaip minimum laikyti ... Juk tavajai kaip ir manajai tik kas 120k km rekomenduoja keisti ?!?

O kas liečia variklį, tai manau geresnis variantas būtų jį pakeisti. Aš 2 perkaitintus variklius remontavau (3.3 chryslerio ir 2.4 JTD) į kiekvieną po >3500lt įdėjau ir galutiniam rezultate geriau būčiau nupirkęs kitus, būtų pigiau buvę :D Na žinoma, pas tave situacija kita, bet pažėrus kol visko nepakeisi tol ramu nebus ...

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #697: 2009 Balandžio 12, 11:03:13 »
na as savo matoriuka tvarkiau. irgi dvejone buvo keist matora ar tvarkyt ta pati. siaip keiciant matora jauciu butu buve pigiau, nes matoro remontas iskaitant visokiu slangeliu, vamzduku susidevejima, tepalus ir pan, man stojos ~7 stukas lt. tik yra vienas dalykas, kodel remontuot geriau, nors ir brangiau... tu tiesiog zinai, kaip pas tave matoriuko grobai atrodo :) ta prasme viskas nauja sudeta... o jei perkant kita matora, tai skaiciuok: geras matoras ~2k lt. pakeitimas 1-1.5k lt, dirzu keitimas 1.5k lt, tepalai, antifrizas ir pan. dar ~ 0.4k lt. tai viso: ~5000-5500lt gaunasi... manau geriau sumoket dar papildomai 1.5k lt ir turet visas naujas tarpines, naujus ziedus, riebuokslius ir pan... cia mano nuomone ;)

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #698: 2009 Balandžio 12, 14:02:38 »
na as savo matoriuka tvarkiau. irgi dvejone buvo keist matora ar tvarkyt ta pati. siaip keiciant matora jauciu butu buve pigiau, nes matoro remontas iskaitant visokiu slangeliu, vamzduku susidevejima, tepalus ir pan, man stojos ~7 stukas lt. tik yra vienas dalykas, kodel remontuot geriau, nors ir brangiau... tu tiesiog zinai, kaip pas tave matoriuko grobai atrodo :) ta prasme viskas nauja sudeta... o jei perkant kita matora, tai skaiciuok: geras matoras ~2k lt. pakeitimas 1-1.5k lt, dirzu keitimas 1.5k lt, tepalai, antifrizas ir pan. dar ~ 0.4k lt. tai viso: ~5000-5500lt gaunasi... manau geriau sumoket dar papildomai 1.5k lt ir turet visas naujas tarpines, naujus ziedus, riebuokslius ir pan... cia mano nuomone ;)

Kur čia variklio permetimas 1-1.5k LT kainuoja? :O Nupirkus kitą (gerą) motorą irgi galima kapitališkai sutvarkyti ir IMO, kad ir kainuos tiek pat, kiek ir tvarkyti su užsilanksčiusiais vožtuvais ar dar kuom, vistiek galutiniam rezultate galėsi būti ramus, kad kažko nepadarei/nepakeitei, nes tie diržų trūkimai ar pakaitimai neapsieina be "pašalinių poveikių", o visko tikrai nepakeisi :V

Žodžiu šūdo primaliau ... Svarbu pasiginčyt :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #699: 2009 Balandžio 12, 14:32:21 »
O viska keitei kas priklauso (guliai, vandens pompa ir t.t.) Ar cia ta istorija "radau kur pigiai pakeite" - bet ne viska. Sunkiai tiketina kad pats dirzas kaltas del trukimo.

Jauneli, as asmeniskai netikiu kad Anglijoje kitoks kuras, oras ir t.t. ir varikliai is anglu bus geri. Bet kur gali rasiti geru/blogu varikliu.

Kitas niuansas - koki varikli nupirksi - loterija? Negi desi nekeites rieboksliu, tarpiniu ir aplamai tai kas lengvai pasiekiama kol variklis "ant stalo"...? Manyciau jei darytis sau masina - pradziai nusilupciau galvas esamo variklio, susipazinciau su samata darbu ir tada daryciau isvadas...

Ars > apie kokius pasalinius poveikius kalbi tai tikrai nesugebu suprasti ?!? Be to yra kas ir pigiau keicia variklius, yra kas pigiai dirzus pakeiciau, tik kazkodel paskui prasideda durni klausimai ir papildomi galvos skausmai del kokybes ir atliktu darbu saziningumo... ;) Na bet cia kiekvieno asmeninis reikalas :D