Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Variklio skyrius  (Skaityta 546471 kartus)

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
Re: Variklio Skyrius
« Atsakymas #600: 2009 Vasario 12, 00:09:54 »
gedis080 077109495 o kas tas yra???  :D

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #601: 2009 Vasario 12, 00:34:47 »
gedis080 077109495 o kas tas yra???  :D

Jeigu teisingai viską radau, tai ten kažkokia mažytė detalė kuri dedasi ant kažkokio chronšteino, prie kurio tvirtinasi kažkoks amortizatorius, kuris yra po apsauginiu pagrindinio diržo dangčiu ?!?

Nu jau ploviklio tikrai nepilk ;)

Na ten ne ploviklis, gal aš blogai išsireiškiau. Bet iš esmės "atplauna" visą brudą ir padengia kažkokiu nauju apsauginiu sluoksniu. Na bet jeigu jau sakai, tai sakykim, kad žinai. Dėl visa ko dar pasikonsultuosiu su kai kuriais žmonėmis :)

gedis080, dėkui už nuorodą ;) na kas liečia vandens pompa ir t.t. reiks servisus pažiūrėti, nes iki 2004 metų viskas pildyta labai kruopščiai ir nuosekliai, nuo 2006 metų ji kaip ir mano rankose, tai aš jau žinau kiek išleista ir kas pakeista, nėra tik 2 metų duomenų, kai savininkas kažkoks Vokietis buvo, bet iš to kokio stovio ji parvažiavo, tai neatrodo, kad apleidęs jis ją buvo :)

O kodėl reikia palikti tarpinę hermetiką dedant? Ne kartą kitiems automobiliams be jokių tarpinių dėjom ir nieko.

Ir gal kas neseniai keitėt tą vandens pompą, kiek ji kainavo?

P.s. nesipykit, kam to reikia?
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Vasario 12, 00:36:27 sukūrė Ars »

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #602: 2009 Vasario 12, 00:39:12 »
aš keičiau...
man iš vokietijos originalą parsiuntė... ten 100 su biškiu eurų kainavo... tiksliai nepamenu...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #603: 2009 Vasario 12, 00:40:00 »
taigi ne tau tas postas buvo skirtas  !! !! žmogus nick'u Ars kodais užklausė, tai taip ir atsakiau,
o toliau...  jeigu JÛS tingit pasižiūrėt viską duotose nuorodose, na tai ...... geriau jau no comments ....
skaičiau bet man tiesiog įdomu...
kažkai čia žmonės viską raukia...
krc... sakiau  neimk į galvą...
jai ką man Audi servise padės arba VW...
pagalvok, o tau tinginys užsiregistruot tame vagcat ar elcats ?? arba jei nėr tinginio tai visą ETKA susiinstaliuot .
ir turėsi visus Audi VW Skoda Seat servisus savo kompe  ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #604: 2009 Vasario 12, 00:41:57 »
aš keičiau... man iš vokietijos originalą parsiuntė... ten 100 su biškiu eurų kainavo... tiksliai nepamenu...
kažkiek info, kiek pajėgiau, sudėjau čia: http://www.audiklubas.com/forumas/index.php?topic=10557.0
P.S. kap matai nepatingėjau surašyt kas ir A8 (pirmosiom su 32V tinka)  ;) :D

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #605: 2009 Vasario 12, 00:45:31 »
taigi ne tau tas postas buvo skirtas  !! !! žmogus nick'u Ars kodais užklausė, tai taip ir atsakiau,
o toliau...  jeigu JÛS tingit pasižiūrėt viską duotose nuorodose, na tai ...... geriau jau no comments ....
skaičiau bet man tiesiog įdomu...
kažkai čia žmonės viską raukia...
krc... sakiau  neimk į galvą...
jai ką man Audi servise padės arba VW...
pagalvok, o tau tinginys užsiregistruot tame vagcat ar elcats ?? arba jei nėr tinginio tai visą ETKA susiinstaliuot .
ir turėsi visus Audi VW Skoda Seat servisus savo kompe  ;)
kur ETKA gauti?  :)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #606: 2009 Vasario 12, 00:49:32 »
aš keičiau... man iš vokietijos originalą parsiuntė... ten 100 su biškiu eurų kainavo... tiksliai nepamenu...
kažkiek info, kiek pajėgiau, sudėjau čia: http://www.audiklubas.com/forumas/index.php?topic=10557.0
P.S. kap matai nepatingėjau surašyt kas ir A8 (pirmosiom su 32V tinka)  ;) :D
nu jo mano D2 longas buvo... aš apie D2 pompą sakiau...
dai ir daug man ten visko keitė turiu tą lapą iš serviso... 3k litų čia suplakiau + dalis detalių iš vokietijos buvo... irgi 1k litų kainavo...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #607: 2009 Vasario 12, 00:51:08 »
077109495 o kas tas yra???  :D
Jeigu teisingai viską radau, tai ten kažkokia mažytė detalė kuri dedasi ant kažkokio chronšteino, prie kurio tvirtinasi kažkoks amortizatorius, kuris yra po apsauginiu pagrindinio diržo dangčiu ?!?

;)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #608: 2009 Vasario 12, 00:52:22 »
gedis080 neturi linko iš kur parsisiūsti ETKA ??

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #609: 2009 Vasario 12, 00:54:34 »
O kodėl reikia palikti tarpinę hermetiką dedant? Ne kartą kitiems automobiliams be jokių tarpinių dėjom ir nieko.
taigi visaip galima, praktiškai čia skonio reikalas, na ir hermetiko kokybė  ;) ;) ;) + dar nuo vietos priklauso,
kur naudosi tą hermetiką  ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #610: 2009 Vasario 12, 00:59:37 »
gedis080 neturi linko iš kur parsisiūsti ETKA ??
patarčiau praplėst akiratį toliau nei A8 skyrelis  ;) kad ir pvz
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php?board=37.0
P.S. sąžiningai net nežinau ar čia rasi iš kur parsisiūsti, nes pats nebesu suinteresuotas
šituo reikalu, nes per daug dažnai tenka kompus keisti, todėl stengiuosi naudotis on line

Neprisijungęs Ars

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #611: 2009 Vasario 12, 01:00:48 »
gedis080, http://www.elcats.ru kiek pastebėjau nurodo ir kitų gamintojų analogus, na bent jau kažkurią dalį jų, o http://www.vagcat.com eina tai pažiūrėti ar ne, nes bent jau aš nerandu ...

EDIT: hermetiką naudosiu variklio karteriui, ten kažkaip įdomiai dvi tarpinės dedasi, bei greičių dėžės karteriui, kai pastarosios tepalus ir filtrą keisiu, bet šitą reikalą atidėsiu vėlesniam laikui, variklis pirmas sąraše. Pažiūrėjau nemaža suma gaunasi tas tarpines perkant, o ją, manau, galima kiek reikšmingesniems pirkiniams išleisti, jeigu tos tarpinės nėra kažkokios stebuklingos būtent pas šitą modelį, nes kitiems ne kartą velniop mečiau ir viskas. Hermetiką gerą naudoju, motoristas kompetetingas (na vienas rimtesnių Šiauliuose) tėvui patarė kažkada kokį pirkti, tik va pavadinimo nepamenu. Reikės pasitikslinti :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #612: 2009 Vasario 12, 01:08:17 »
gedis080, http://www.elcats.ru kiek pastebėjau nurodo ir kitų gamintojų analogus, na bent jau kažkurią dalį jų, o http://www.vagcat.com eina tai pažiūrėti ar ne, nes bent jau aš nerandu ...
:O :O elcats.ru rodo analogus ?? kažkada rodydavo, bet dabar nieko nematau ...  (-)

Neprisijungęs Ars

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #613: 2009 Vasario 12, 01:14:05 »
:O :O elcats.ru rodo analogus ?? kažkada rodydavo, bet dabar nieko nematau ...  (-)

Na tarkim susirandu pagrindinį diržą čia ...
http://www.elcats.ru/audi/parts.asp?mdl=153&unit=B5B002FD

Paspaudžiu ant jo ir išmeta šitą puslapį ...
http://www.exist.ru/price.aspx?pcode=077109119D&caid=8&sr=45

Na bent jau kažkiek nukreipia kažkur. Su kainomis viskas, tai akivaizdžiai matosi kiek galima sutaupyti. Tik va įdomu ar vardo ar kokybės sąskaita taupoma :V

EDIT: dabar pastebėjau, kad tiesiogiai į tą http://www.exist.ru nuėjus ir įvedus kodą parodo viską :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Vasario 12, 01:20:25 sukūrė Ars »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #614: 2009 Vasario 12, 01:21:13 »
na man paspaudus ant antro nuorodos terodo VAG'o kodą, kad tai diržas ir jo kainą, paskui paspaudus ant 'i' dar parodo
kokiem modeliam jis tinka, bet analogų firmų nerodų  (-)

Neprisijungęs Ars

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #615: 2009 Vasario 12, 01:24:13 »
na man paspaudus ant antro nuorodos terodo VAG'o kodą, kad tai diržas ir jo kainą, paskui paspaudus ant 'i' dar parodo

Eik tiesiai į http://www.exist.ru/ įvesk kodą ir turėtų rodyti ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #616: 2009 Vasario 12, 01:30:26 »
Eik tiesiai į http://www.exist.ru/ įvesk kodą ir turėtų rodyti ;)
keiiista, tas pats š..as............. bet iki kažkurio laiko viską rodydavo..... hmmmmm

Neprisijungęs Ars

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #617: 2009 Vasario 12, 01:36:46 »
keiiista, tas pats š..as............. bet iki kažkurio laiko viską rodydavo..... hmmmmm

Nu ten virš Цена yra valiutos pasirinkimo laukelis, o po juo dar vienas laukelis, pabandyk ten pakeisti nustatymus, nes vienu atveju rodo tik VAG ;)

Tarkim galvos tarpinė ...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #618: 2009 Vasario 12, 01:40:36 »
hermetiką naudosiu variklio karteriui, ten kažkaip įdomiai dvi tarpinės dedasi, bei greičių dėžės karteriui, kai pastarosios tepalus ir filtrą keisiu, bet šitą reikalą atidėsiu vėlesniam laikui, variklis pirmas sąraše. Pažiūrėjau nemaža suma gaunasi tas tarpines perkant, o ją, manau, galima kiek reikšmingesniems pirkiniams išleisti, jeigu tos tarpinės nėra kažkokios stebuklingos būtent pas šitą modelį, nes kitiems ne kartą velniop mečiau ir viskas. Hermetiką gerą naudoju, motoristas kompetetingas (na vienas rimtesnių Šiauliuose) tėvui patarė kažkada kokį pirkti, tik va pavadinimo nepamenu. Reikės pasitikslinti :)
dėl hermetikų, tai šitam forume yra laaabai žymiai kompetetingensnių žmonių nei aš, bet jie retai terašo, ir ypač A8 skyriuje,
bet galiu patarti iš savo patirties ir bandymų, kad pvz greičių dėžės karterio ir variklio vožtuvų dangtelių tarpines, jei jos nera lūžusios
ir suskilinėjusios, tai laisvai galima dar dadėt tam tinkamo hermetiko ir palikt senas (aš net ir ant naujų tepčiau),
o variklio karterio tarpines (apatinę ir viršutinę), dariau ir darysiuos pas vietinius tarpinių gamintojus pagal pavyzdį + hermetikas,
va dėl galvų tarpinių - tikrai dilema.... gal 4.2 serviso temoje užklausk, kaip jiem tuo klausimu sekasi .
ir dar va šitokių gumyčių reiktų tuo pačiu nepamiršt  ;)

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #619: 2009 Vasario 12, 01:52:38 »
atsiprasau gedi, kad pajuokavau :)))))))
ir negalvok, kad tu cia vienas toks protingas :) jau galvoji, kad mes visai beviltiski ? :)))
kas tau yra ?? ar tiksliau ne tik tau, ir paskutinėm dienom ypač ?? PMS'o epidemija gal, nžn...
o gal nuopisiška sijono sindromo Mr. jaunelio epidemija  8:8
P.S. tu dar sykį pasiskaityk; žmogus paklausė - aš atsakiau, ir atsakiau su visais paaiškinimais kur tą kodą pasitikrinti.
tai čia kam paišsipisinėt užėjo noras ?? man ar tau ?? bet tiek to, sakykim eilinį kartą bandei pajuokaut apie protigumą ir neprotingumą.

nu tu tikrai juoku nesupranti, kaip pastebejau... neturiu ka pasakyt :))) p.s. as tikrai juokavau... ir nebandziau ant taves uzvaziuot... :) ir patarciau atsirinkt zodzius, arba nueit pas nervu daktara :))))

Neprisijungęs Ars

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #620: 2009 Vasario 12, 01:56:10 »
Ne ne, galvų tarpines, tai tik naujas dėsiu, taip kaip gamintojas dėjo ;) Šiaip nieko su jomis nedaryčiau, bet aušinimo skystyje pasirodė tepaliuko užuomazgos, tai galvoju imt galvas, bandyt šlifuoti ir keist tarpines. Kiek įtariu, tai šaltis metalą pastumdė, nes ta tepalo rasa vandenį buvo pastebėta būtent po važiavimo, nepašildžius variklio normaliai prie -16 temperatūros, apsukos 2k rpm neviršijo kol nepakilo temperatūra iki darbinės.

O variklio karterio tarpines, tai galvoju alternatyvom pakeisti, nes VAG po ~120lt kiekviena kainuoja. Jeigu bent iš pažiūros kokybiškų nerasiu, tai teks gamint, gal ir iškart gaminsiu, net neieškosiu, viskas pagal situaciją :)

O kaip tas http://www.exist.ru/ suveikė?

EDIT: ne nu baikit jūs čia nervintis. Nes dabar kaltas jaučiuosi kam išvis paklausiau :D

EDIT2: o kas ten per gumytės? Nes pagal tą kodą neranda. Gal kokią raidę prirašyti reikia?
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Vasario 12, 02:00:21 sukūrė Ars »

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #621: 2009 Vasario 12, 01:59:54 »
Ars jei niekas nepazeista, tai siulyciau tik naujas visur deti aplamai ;) palyginus - juk ne karve kainuoji, jei tiek zadi skerst :) neverta taupyti ant tokiu daigtu ;) nes poto gali brangiau kainuoti :D

Neprisijungęs Ars

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #622: 2009 Vasario 12, 02:06:46 »
Ars jei niekas nepazeista, tai siulyciau tik naujas visur deti aplamai ;) palyginus - juk ne karve kainuoji, jei tiek zadi skerst :) neverta taupyti ant tokiu daigtu ;) nes poto gali brangiau kainuoti :D

Nu matai, man dabar tokia krizinė situacija su finansai yra, kai darbo neturiu, rast kur daugiau negu minimumą moka sunku, už mokslus mokėti reikia, tai stengiuosi viską gerai apgalvoti. Seniau net nesigilinau, pasakydavau Audi centre ką reikia ir padarydavo. O dabar pats viską bandysiu keistis su gerų dėdžių pagalba :)

Realiai man išvis ją parduoti reikėtų, bet prisirišau prie daikto, kuris man patinka, tai gaila. Nors kai pagalvoji, tai gaila, kad ir byra ji mano rankose dabar, bet bent žinau, kad kol ji pas mane niekas antituningų nepridarys iš jos.

EDIT: ir realiai, kad dabar visą motorą susitvarkyti Audi centre ~5000lt kainuotų, kas yra 1/3 viso automobilio kaina. O kur dar byranti važiuoklė, bet tuoj streikuoti pradėsianti greičių dėžė :[
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Vasario 12, 02:08:57 sukūrė Ars »

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #623: 2009 Vasario 12, 02:14:29 »

Nu matai, man dabar tokia krizinė situacija su finansai yra, kai darbo neturiu, rast kur daugiau negu minimumą moka sunku, už mokslus mokėti reikia, tai stengiuosi viską gerai apgalvoti. Seniau net nesigilinau, pasakydavau Audi centre ką reikia ir padarydavo. O dabar pats viską bandysiu keistis su gerų dėdžių pagalba :)

Realiai man išvis ją parduoti reikėtų, bet prisirišau prie daikto, kuris man patinka, tai gaila. Nors kai pagalvoji, tai gaila, kad ir byra ji mano rankose dabar, bet bent žinau, kad kol ji pas mane niekas antituningų nepridarys iš jos.

EDIT: ir realiai, kad dabar visą motorą susitvarkyti Audi centre ~5000lt kainuotų, kas yra 1/3 viso automobilio kaina. O kur dar byranti važiuoklė, bet tuoj streikuoti pradėsianti greičių dėžė :[

suprantama. man patinka nors tu teisingai kalbi, nes kai kas uz motoro tvarkyma turbut yra cia daugiau sumokejas, ir ne audi centre :) o kai kaina siekia 1/3, tai net tvarkyt manau neapsimoka uz tokius pinigus :)

Neprisijungęs Ars

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #624: 2009 Vasario 12, 02:33:06 »
suprantama. man patinka nors tu teisingai kalbi, nes kai kas uz motoro tvarkyma turbut yra cia daugiau sumokejas, ir ne audi centre :) o kai kaina siekia 1/3, tai net tvarkyt manau neapsimoka uz tokius pinigus :)

Tai va būtent todėl ir stengiuosi sužinoti kuo daugiau apie silpnąsias vietas, bei kitų gamintojų analogines dalis, nes vien už tas kelias tarpines, kelis guoliukus, bei filtriukus (12 dalių iš viso) Audi centre 2400Lt paskaičiavo, o tai tik labai, labai maža dalis to, ką galbūt reikėtų pakeisti atliekant servisą. O kai automobilis jau morališkai pasenęs ('97 11 mėn gamybos) + krizis, tai kaina jo = niekingai, tiesiog niekingai maža.

Kai pagalvoji, tai net verkt norisi.

P.s. tai, gedi, kaip ten dėl tų gumyčių? Nes pagal ta kodą kur ant pakuotės, tai neranda man.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Vasario 12, 02:35:16 sukūrė Ars »