Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Variklio skyrius  (Skaityta 556726 kartus)

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 Variklio skyrius
« Atsakymas #3100: 2014 Vasario 24, 13:46:29 »

Neprisijungęs jakizzz

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3101: 2014 Kovo 01, 22:24:06 »
kas paaiskins kodel 4.2 valgo 24-26l ? :DDDD    buvau pakeites galinius lamda zondus bet po 1men vel jie parejo. Kai jie buvo pakeisti sanaudos nukrito iki 22l  ir vazineju gan ramiai.  a gali but kad pats kompdas paduoda per daug kuro ? ar purkstukai mire ir myza kaip buna su duju purkstukais ? ir jei prasukti isiurbimo kolektoriaus varztai ka daryt ? =]
ir dar buna kai pasila vaziojant bangoja. Gal tai del to kad kolektoriausvarztai prasukti,bet jis pats nejuda

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3102: 2014 Kovo 01, 23:49:44 »
kiek tepalo ryja simtui km ?

Neprisijungęs jakizzz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3103: 2014 Kovo 02, 11:35:06 »
i menesi 1l ipilu tepalo. bet kad ir kiek sits rytu kuro jis vietoi nestovi. Tai labai skaudziai per kisene. Kai pasiskaitai kad vilniui valgo iki 20l  O man klaipedoi 24 l ramiai vaziojant. Dbr duodu zmonai vairot tik ji sugeba i tiek itilpt  :D :D :D
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 02, 11:45:43 sukūrė jakizzz »

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3104: 2014 Kovo 02, 12:52:54 »
Liambdas naujas buvai dejes? Jas damusa tepalas. Jei tiek kuro ryja nespaudziant, tai traukos turetu nebut, bet daug kas paaisketu per rimta diagnostika, kur normaliai gyvus parametrus paziuretu, o ne tik klaidas nuskaitytu.

Neprisijungęs jakizzz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3105: 2014 Kovo 02, 13:23:45 »
Liamdos naujos. Bet aisku ne orginalias :D  tos kur naujos ir rodo kad nebeveikia 2 visai. Tj gal kad tepalas per visur bega gal kiek per duslintuva iseina ir uzmuse lamdas ?  O del diagnostikos tj cia jau i audi centra tada kreiptys ?  Gal sugalvos jie pasakyt del ko ir pulsoja
O del traukos tj begrjasi nuo 100km/h tada tik pasijaucia galia:)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 02, 13:48:06 sukūrė jakizzz »

Neprisijungęs giedriuxxx

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3106: 2014 Kovo 15, 23:47:35 »

Sveiki!
Gal kas žinot, ar skiriasi intercooleris a8 2.5 tdi ir a6 2.5 tdi?

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3107: 2014 Kovo 16, 00:20:52 »
Sveiki!
Gal kas žinot, ar skiriasi intercooleris a8 2.5 tdi ir a6 2.5 tdi?
skiriasi
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs DainiusV

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3108: 2014 Kovo 16, 17:51:31 »
Ka reiskai CAT ir ASR mirksincios lemputes?Cia kad komutatoriam pareina dienos, ar dar kas? nes pries diena vaziavau mirgsejo, variklis dirbo gerai, trauka viskas ok tik mirgalino skidelis.uzgesinus kazkoks kiausiu kvapas buvo, kiek teko girdeet tai cia beda su katalizais buna kada kemsasi?taip ir palikau nesuorates, siandien uzkuriau kelis syk sumirgciojo CAT lempute ir viskas, nei smirdi kas nieko.Is kur tas kvapas ar cia tik sutapimas koks?

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3109: 2014 Kovo 16, 19:24:23 »
jauciu kad katalizatoriui batai, gali imt jei dar kas like parduoti ir deti i vieta kita ;]

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3110: 2014 Kovo 16, 19:54:02 »
ASR ([/size]Antriebs-Schlupf-Regelung[/color][/size]) sistema kontroliuoja varančiųjų ratų prabuksavimą, neleidžia jiems praslysti įsibėgėjant. Kai dėl per didelio sukimo momento prasisuka vienas arba abu varantieji ratai, ASR paveikia variklio valdymo sistemas ir sumažina variklio sukimo momentą. [/color]
[/size]CAT gali mirkset ir babinoms durniuojant, ir komutatoriui, reikia kompa jungt. O kiausiniais pasmirsta katalizatorius jei jis pakaista, taip gali nutikt nuo to kad jis uzsikimses, gali ir jei kuras ismetime dega... gal kas aiskiau paaiskins[/color] ;)

Neprisijungęs DainiusV

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3111: 2014 Kovo 16, 20:03:16 »
Dekuj uz issamu atsakima, reikala supratau.reikes rytoj nuvaziuot pasikelt masina pasiziuret atidziau, siaip man liamda meta vienai klaida tai gal perpilineja ir smirdet pradejo jaicais del to. Siandien jokiu kvapu nebebuvo. reik tiketis kad nereikes katalizatoriaus keist:) bet manau man taip nebus :))

Neprisijungęs astunke123

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3112: 2014 Kovo 27, 21:53:48 »
Sveiki turiu klausimą, ten kur oro filtro dezei yra motoriukas koki veiksmą jis atlieka? Ir ar jei neveikia turi įtakos salto variklio pulsavimui? Audi 4.2 motorų

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3113: 2014 Kovo 27, 22:50:24 »
Trumpai ir aiškiai:

to varikliuko funkcija - šaltam varikliui įpūsti daugiau oro, kas sąlygoja aukštesnę temperatūrą išmetimo sistemoje ir greičiau sukaista katalyzai ir pradeda veikti. Tai trunka iki 90 sekundzių.

Plačiau rasi čia:
https://www.google.lt/#q=audi+secondary+air+injection+system

Neprisijungęs JU$T@$

• Įrašai: 204
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3114: 2014 Kovo 28, 15:19:59 »
O 2.8 128Kw turi "Secondary air pump" nes kaip ziurejau lyg ir nera dezej tokio :-]

Neprisijungęs astunke123

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3115: 2014 Kovo 28, 19:52:39 »
Aišku ,ačiū už atsakymą pagaliau žinau problema:-)

Nes buvo pradėjęs veikti tai buvo dingęs pulsavimas o po mėnesio girdziu kad  užvedus nustojo uzti kažkas ir vėl prasidėjo pulsavimas :-] :-{

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3116: 2014 Kovo 29, 02:02:42 »
O 2.8 128Kw turi "Secondary air pump" nes kaip ziurejau lyg ir nera dezej tokio :-]

2.8 128kw - nebus.

Neprisijungęs Imis01

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3117: 2014 Balandžio 11, 12:48:04 »
Sveiki,
Tarška 2.8, 142 kw grandinė viena. kaip suprantu įtempėjas bus pasibaigęs. Kas esat tvarkęsi? Verta ieškot naudoto, ar geriau naują dėt? kainos jų tai kosminės kiek klausinėjaus...
Ir ar man ta mašina kuo skubiau statyt remontui, ar dar galiu iš bėdos kažkiek pasivažinėt kol dalį susirasiu?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3118: 2014 Balandžio 11, 12:58:41 »
Sveiki,
Tarška 2.8, 142 kw grandinė viena. kaip suprantu įtempėjas bus pasibaigęs. Kas esat tvarkęsi? Verta ieškot naudoto, ar geriau naują dėt? kainos jų tai kosminės kiek klausinėjaus...
Ir ar man ta mašina kuo skubiau statyt remontui, ar dar galiu iš bėdos kažkiek pasivažinėt kol dalį susirasiu?

Sveikas.

Kiekvienoje galvoje yra po 1 itempeja. Viso - 2 itempejai tavo motore. Naudotos detales iskart pasakau, kad neapsimoka deti, nes garantijos, kad gera bus - nera. O jei ir bus gera, nusprogti gali greit. Pasiziurek pirma, ar tau sliauzikliai nera sueje. Nes is esmes sie itempejai laiko gan gerai su tinkamais tepalais ir laiku keiciamais.

Jei kinietiskas itempejas - kainuos pigiau, bet jo resursas ir patikimumas neaiskus. Vakaru "ranku" darbo itempejas kainuos 2-3 kartus brangiau nei kiniskas. Kaina tokia, nes ieina sie atributai: pats itempejas, sliauzikliai 2vnt, grandine, solenoidas/voztuvas.

Nuemus dangteli iskart butu aisku - bus arba pastriges, arba sliauzikliai susideveje, arba pats solenoidas mires. Pastarasis (solenoidas) jei ir numirsta, grandine nebarska. Tiesiog nebereguliuoja faziu. Kiek bukesne trauka buna.

Jei barska itempejas, tai vazineti nera labai patartina, nes gali persokti veleneliai ir per voztuvus gali pabaksnoti...

P.S. ka variklio kompiuteris "sneka" ? Yra kokiu klaidu?
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Balandžio 11, 13:01:06 sukūrė psychadelic »

Neprisijungęs Imis01

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3119: 2014 Balandžio 11, 13:25:10 »
Tas tarškėjimas nėra pastovus. Šaltu varikliu kaip ir nieko, o šylant vis garsiau. Dėl traukos tai nebuvau susimastęs, bet jaučiasi pakankamai stiprus galios padidėjimas užkėlus apsukas virš 2200. Net nenatūralus atrodo kaip atmosferiniam varikliui. Gali būti dėl to?
Tai kaip suprantu, kuri iš tavo išvardintų bėdų bebūtų, vistiek teks visą komplektą keist?
Nesu diagnostikos daręs aš jai. Šiaip tai ir skūstis negaliu. Ryja nedraug, dirba gražiai, trauka gan gera.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3120: 2014 Balandžio 11, 13:58:55 »
Tas tarškėjimas nėra pastovus. Šaltu varikliu kaip ir nieko, o šylant vis garsiau. Dėl traukos tai nebuvau susimastęs, bet jaučiasi pakankamai stiprus galios padidėjimas užkėlus apsukas virš 2200. Net nenatūralus atrodo kaip atmosferiniam varikliui. Gali būti dėl to?
Tai kaip suprantu, kuri iš tavo išvardintų bėdų bebūtų, vistiek teks visą komplektą keist?
Nesu diagnostikos daręs aš jai. Šiaip tai ir skūstis negaliu. Ryja nedraug, dirba gražiai, trauka gan gera.

Jei barsketi pradeda, kai isyla variklis, tada mano patarimas butu toks:

1. i ta itempeja jungiasi fyske, tai yra solenoidas. Bandyk ji issiimti ir pasiziureti ar nera apsineses siukslem. Tas solenoidas reguliuoja koki tepalo slegi paduodi i sistema.

2. Pamatuok savo motoro tepalo slegi

3. Parodyk kokias kompas klaidas meta ir ka rodo gyvi parametrai (measuring blocks nuo 090 kanalo scroll'ink ir matysi - camshaft adjustmet (bank1, bank2) ir t.t. Tavam mieste tikrai turi buti audistu, kas su kompu biski ismano ir turi vcds'a.

Del traukos tai sunku ka ir pasakyti, nes labai zymaus efekto veleneliu itempejai negali suteikti. Kazkiek jie itakoja ant apsuku, bet nesu tikras, kad tai bus tarsi cipuoto turbo efektas :)

Del keitimo, tu kitaip nenupirksi. Arba plikas grandines, arba sliauzinklius, arba visa komplekta. Jei tavo meistrai nenumano kaip cia padaryti ir gyveni kaune, kreipkis i 4.2 servisa ir padarys tvarkingai.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Balandžio 11, 14:01:49 sukūrė psychadelic »

Neprisijungęs Imis01

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3121: 2014 Balandžio 11, 14:24:33 »
Iš pajūrio aš.. Pats vargiai ką ten išmanysiu. Prie motoro nesu kišęs nagų, neskaitant aptarnavimo darbų ir išorinių smulkmenų. O ir diagnostika man tamsus miškas :) Teks kažką žiūrėtis.
Ačiū už patarimus :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3122: 2014 Balandžio 11, 14:30:15 »
Iš pajūrio aš.. Pats vargiai ką ten išmanysiu. Prie motoro nesu kišęs nagų, neskaitant aptarnavimo darbų ir išorinių smulkmenų. O ir diagnostika man tamsus miškas :) Teks kažką žiūrėtis.
Ačiū už patarimus :)

Klaipedoje diagnostika gali atlikti Matas. Parasyk jam PM'a. As jau senokai klaipedoje nebegyvenu, tai nezinau , kas galetu tau pagelbeti su remontu. Andrenas siaip uzsiima varikliais, gali jo uzklausti. Pabandyk bendroje temoje uzklausti, gal patars labiau, nukreips ir susitvarkysi.

Pirma tau reikia nusiimti dangteli ir pasiziureti vizualiai kokie pazeidimai tam itempejui. Tuo paciu, zinau, kad vienas forumietis dirba intercars'e, tai paderintu kazkiek kaina detales.

Zodziu, pasiskelbk klaipedos temoje. Bedoje nepaliks :)

Neprisijungęs Tomis

• Įrašai: 1174
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3123: 2014 Balandžio 11, 14:35:30 »
pas mane pradejo lysti camshaft adjustment vienoje galvoje...output test parode, kad solenoidas geras, bet atliekant itempejo testa, patvirtino, kad beda. Subarska tik uzkurus po nakties, veliau ir po pusdienio uzkurus garso jokio nebuna...vizualiai viskas grazu. Turbut be itempejo keitimo daugiau padaryti jau nieko nebegalima :V

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3124: 2014 Balandžio 11, 14:46:03 »
pas mane pradejo lysti camshaft adjustment vienoje galvoje...output test parode, kad solenoidas geras, bet atliekant itempejo testa, patvirtino, kad beda. Subarska tik uzkurus po nakties, veliau ir po pusdienio uzkurus garso jokio nebuna...vizualiai viskas grazu. Turbut be itempejo keitimo daugiau padaryti jau nieko nebegalima :V

Padaryk nemokama testa - issisuk ta solenoida. du varztai ir istrauki svelniai.

Issitrauksi va toki voztuva:

Jis retais atvejais meto klaida, jei kokia siuksle pagauna. Blogiau nebus, jei patikrinsi, gali kartais issigelbeti ;)