Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Variklio skyrius  (Skaityta 547148 kartus)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
Variklio Skyrius
« Atsakymas #250: 2008 Birželio 02, 23:14:26 »
jo ...... tiesa mano astunke irgi turi mada palikti paskui save melynu dumeliu pedsakeli kai smaugtelni gerai. su ta salyga kad statu as ja ant remonto - planuose ir gumeliu keitimas. prie ziedu kol kas nelysiu. galesiu pasakyti kas kaip ir kiek jau tiksliau, jeigu tave vis dar domins, nes jau busiu pasitreniraves ant "kaciu" :D

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
Variklio Skyrius
« Atsakymas #251: 2008 Birželio 02, 23:42:27 »
Biesas, buvau su latviais susitikes... kazkokie is audi lab... sake man registruokis pas mus dave saita bet neatidaro... is kalbu supratau kad jie tave pazysta... tu gal pasakysi man ju saita???  :D
jie buvo 4 ir su tokiom juodom maike Audi Club ir su tokiom paciom kepurelem...  :-]

beje kas liecia tepalu tai pilu Castrol TXT 5w-40... tai nei laso neryja...  :D
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Birželio 02, 23:44:18 sukūrė Andrius001 »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Variklio Skyrius
« Atsakymas #252: 2008 Birželio 02, 23:55:47 »
nu nei laso :O tokio variklio nera sukurusi audine :) Jam ir naujam esant privaloma ryti tepala :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Variklio Skyrius
« Atsakymas #253: 2008 Birželio 03, 00:05:04 »
aš irgi vieną tokią žinau, kuri nė lašo nepasiima su realiais 250kkm ant spidometro; ir irgi žiau, kad turėtų pasiimt pagal 'protokolą'  :D :D :D
bet va kodėl yra tokia neteisybė - šito nežinau

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Variklio Skyrius
« Atsakymas #254: 2008 Birželio 03, 00:10:07 »
esant didelioms apkrovoms, kitaip RPM, variklis specialiai tampa tam tikruose mazguose pralaidesnis tepalui - taip gaunamas papildomas tepimas, kas leidzia ilgiau megautis varikliu, paprasciau sakant - maziau ji uzkamuosit ir taip prailginamas jo tarnavimo laikas.

Tokiems kaip 4.2 yra norma jei draskantis supilama max +1ltr tukstaciui km.

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
Variklio Skyrius
« Atsakymas #255: 2008 Birželio 03, 05:27:13 »
Citata
Biesas, buvau su latviais susitikes... kazkokie is audi lab... sake man registruokis pas mus dave saita bet neatidaro... is kalbu supratau kad jie tave pazysta... tu gal pasakysi man ju saita? 
jie buvo 4 ir su tokiom juodom maike Audi Club ir su tokiom paciom kepurelem... 

su sitais velniais?  :D

www.audi-club.lv

Beje is tikruju kaskodel neatidaro dabar.... matyt uzluzes bus
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Birželio 03, 05:29:58 sukūrė Biesas »

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
Variklio Skyrius
« Atsakymas #256: 2008 Birželio 03, 08:16:00 »
nu nei laso :O tokio variklio nera sukurusi audine :) Jam ir naujam esant privaloma ryti tepala :D
nu vat dabar audi servise keitem tepalus diržus ir pan...
iki to keitimo nepyliau nei kiek ir buvo tarp max ir min per vidurį...
šiaip 250km/h neskraidau...  :D

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
Variklio Skyrius
« Atsakymas #257: 2008 Birželio 03, 08:17:11 »
su sitais velniais?  :D

www.audi-club.lv

Beje is tikruju kaskodel neatidaro dabar.... matyt uzluzes bus

jo jo tie patys  :D
jie man sake www.audi-lab.lv
bet irgi neatidaro...

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
Variklio Skyrius
« Atsakymas #258: 2008 Birželio 03, 09:04:02 »
jo ...... tiesa mano astunke irgi turi mada palikti paskui save melynu dumeliu pedsakeli kai smaugtelni gerai. su ta salyga kad statu as ja ant remonto - planuose ir gumeliu keitimas. prie ziedu kol kas nelysiu. galesiu pasakyti kas kaip ir kiek jau tiksliau, jeigu tave vis dar domins, nes jau busiu pasitreniraves ant "kaciu" :D
na as dabar labai smarkiai mastau ka daryt su tuom lindimu i matora... nes kai pasikeite tepalai, tai dabar kai uzminu gerai ji toki juosva duma ismeta... bet cia jei nuo laisvu staigiai verciu iki redline... sakiau reiks pasiziuret kiek ji tiksliai suris stukai km... nors autostradoj greiciau 170 nevaziuoju, bet mieste megztu smagiai pasivazinet :D mergicka sako, kad nuo tokio vazinejimo ja pykina :D kai nuo sankryzos angliu ir ziurek jau 80-90... tada stabdom :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
Variklio Skyrius
« Atsakymas #259: 2008 Birželio 03, 09:11:23 »
na as dabar labai smarkiai mastau ka daryt su tuom lindimu i matora... nes kai pasikeite tepalai, tai dabar kai uzminu gerai ji toki juosva duma ismeta... bet cia jei nuo laisvu staigiai verciu iki redline... sakiau reiks pasiziuret kiek ji tiksliai suris stukai km... nors autostradoj greiciau 170 nevaziuoju, bet mieste megztu smagiai pasivazinet :D mergicka sako, kad nuo tokio vazinejimo ja pykina :D kai nuo sankryzos angliu ir ziurek jau 80-90... tada stabdom :D

As taip berods puske pavezinau, tai ji man pasake eik tu............ :D :D :D :D o man patiko...

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
Variklio Skyrius
« Atsakymas #260: 2008 Birželio 03, 10:35:05 »
jo jo... cia tik vairuotojas gali suprast ta malonu jausma... o ypac jei langiuks padarytc :D kai girdisi kaip maloniai murkia tas 4.2 :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
Variklio Skyrius
« Atsakymas #261: 2008 Birželio 03, 10:53:40 »
na siaip malonumas su mazesne masina + turbina lakstyti. Tas turbinos isijungimas taip prie atloso paguldo. Bet cia apie spaudima, o ramiai vazinet arba trasoj 4.2 tai belekoks geris  :G

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Variklio Skyrius
« Atsakymas #262: 2008 Birželio 03, 10:58:16 »
skonio reikalas del torko ar tas mazas turbininis ar didelis atmosferikas. Cia jau kaip kam (+)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
Variklio Skyrius
« Atsakymas #263: 2008 Birželio 03, 11:39:01 »
o tu tuom tikras kad nuo vazinejimo su A8 ja pykina? :D
seip as ir per daug ramiai nevazineju tad per 6-7k km tepalo nuo max nukrito iki min. :) dabar kai tepalai pakeisti bus matyt ar kas nors pasikeite ar ne :)
patrakus cia ta su kuria as kalbejau? :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
Variklio Skyrius
« Atsakymas #264: 2008 Birželio 03, 11:55:06 »
man paskutinioji tepalu irgi nevalge, nu gal ten vienas 1mm nukrito, o taip tai isvis. as kalbu apie variklio, su vairo st tepalu as apie ji tyliu  :-]

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
Variklio Skyrius
« Atsakymas #265: 2008 Birželio 03, 13:39:06 »
nu del pykinimo tai bent jau taip galvoju :D :D :D o kas del tepaliuko, tai pas mane ji ir neblogai pro kazkur leidzia... tai dar ir tokiu budu kazkiek nuvarva...

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
Variklio Skyrius
« Atsakymas #266: 2008 Birželio 03, 13:43:49 »
o tu tuom tikras kad nuo vazinejimo su A8 ja pykina? :D
seip as ir per daug ramiai nevazineju tad per 6-7k km tepalo nuo max nukrito iki min. :) dabar kai tepalai pakeisti bus matyt ar kas nors pasikeite ar ne :)
patrakus cia ta su kuria as kalbejau? :D

Ne, si pripratus.... :D :D tu tos dar nepazysti.... :D :D :D

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
Variklio Skyrius
« Atsakymas #267: 2008 Birželio 03, 13:44:01 »
o tau Arvi su tuo akumuliatoriuas trumpinimu kaip baiges?
na va sulaukiau skambucio is savo meistrioko.. ilgai ir nuobodziai prasikuites jis pasake, kad + laidas trinasi i variklio pagalves korpusa, ko pasekoja man trumpina...

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
Variklio Skyrius
« Atsakymas #268: 2008 Birželio 03, 15:31:52 »
na va sulaukiau skambucio is savo meistrioko.. ilgai ir nuobodziai prasikuites jis pasake, kad + laidas trinasi i variklio pagalves korpusa, ko pasekoja man trumpina...
tai ne toks ir didelis gedimas ;) vel galesi skraidyt :D
patrakus - ai tai DAR nepazystu? :D tai kada supazindinsi?  :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Birželio 03, 15:34:10 sukūrė Maxtor »

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
Variklio Skyrius
« Atsakymas #269: 2008 Birželio 03, 16:05:19 »
jo... bet blin nera laiko kada dasigaut iki raseiniu parsivaryt savo skraidykle :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
Variklio Skyrius
« Atsakymas #270: 2008 Birželio 03, 17:29:56 »
tai ne toks ir didelis gedimas ;) vel galesi skraidyt :D
patrakus - ai tai DAR nepazystu? :D tai kada supazindinsi?  :-]

Tai kad ji jau suaugusi moteris....Tau netiks... :D mes tik su sia tokios pakvakusios... :D :D :D
Arvis, o tai ko net Raseiniuose tvarkaisi?....Ten sugedo ar kaip?... ?!?

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
Variklio Skyrius
« Atsakymas #271: 2008 Birželio 03, 17:31:41 »
jop :) raseiniuose sugedo.... ir siaip as is raseiniu, tik kaune gyvenu pastaruosius 6 metus... :)

Neprisijungęs FonZero

• Įrašai: 739
    • Žiūrėti profilį
Variklio Skyrius
« Atsakymas #272: 2008 Birželio 06, 12:53:44 »
amortikas tai tas pats.  (+)
Sorry bet 100% tikrai ne tas amortizatoriukas!Jei tau butu sitas uzsikirtes tai greiciausiai dabar taupytum kokius 5000 lituku variklio remontui ir naujiems voztuvams,varomo dirzo pasekoje...Yra kitas amortizatoriukas kuris stovi pasislepes po oro filtro dezes slangomis ir stovi jis lauke,o ne po dirzo dangteliais....
  :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O
va čia tai naujiena  :O arba kažką supainiojai, arba aš tiek toligiliai nematęs............. gal gali parodyt kur jis yra pagal šitą:
http://www.elcats.ru/audi/subgroup.asp?mdl=152&grp=1
man vis dar įdomu būt sulaukt 'FonZero' komentaro  8:8
Na pradzioje kalbeta buvo apie 27nr.
http://www.elcats.ru/audi/parts.asp?mdl=153&unit=B5B002FD
Na o as kalbu apie sita amortika kuris visu grazumu matosi 20 nuotraukoj.
http://www.audipages.com/Tech_Articles/enginemechanical/tbreplace0.html
Ka noresite dar paklausti?:)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Variklio Skyrius
« Atsakymas #273: 2008 Birželio 06, 22:18:23 »
 :O :O :O va tikrai čia tai naujiena  :D bet pas ABH ir PT variklius tokio nėra :D :D vėl biškį netiksliai išsireiškiai
paminėdamas oro filtro dėžę - iškart pagalvojau kad iš kitos variklio pusės  (v) bet kokiu atveju vistiek nežinojau apie tokio buvimą  :D
keista kad net dėmesio nebuvau atkreipęs, nors esu ne vieną aštunkę matęs nuardytu priekiu........jaučiu jau be tų (to)
dangtelių buvo..... :s :s na bet kai pats jų neremotuoju, tai       8:8
todėl norėsiu dar paklausti kur tas amortikas www.elcats.ru ?? kodėl jo nieks net nerekomenduoja keist ?? ??  ?!?
net ir tas pats http://www.audipages.com/Tech_Articles/enginemechanical/tbparts.html  :V

Neprisijungęs FonZero

• Įrašai: 739
    • Žiūrėti profilį
Variklio Skyrius
« Atsakymas #274: 2008 Birželio 07, 01:25:43 »
Na zinai,kai pats neseniai ta visa malonuma savo rankom apturejau pasikeisti varoma dirza tai kazkaip sakiau kaip elementaru dalyka kuri zino visi :D
Na o kalbant apie www.elcats.ru ,tai net neisivaizduoju kodel jo ten nerodo,nes ir pats jo ten neradau...
Neminimas rekomendacijose manau todel kad variklio darbui jis esmes nesudaro,gal todel? :V Visgi ne varomo dirzo...
Na o pas 4.2 (ABZ) ir pas 3.7 tie sh... amortikai tikrai stovi.Ir patarimas visiems-pasitikrinkite ji jei to nedarete-labai daznai jis buna vairo stiprintuvo siurblio remonto priezastis! :O Nes jam uzsikirtus pradeda sokineti dirzas(generatoriaus),plysineja o atplaisos sueda siurblio priekinius manzetus...
Tai tiek siam kartui... :)