Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Variklio skyrius  (Skaityta 546495 kartus)

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
Re: Variklio Skyrius
« Atsakymas #600: 2009 Vasario 12, 02:14:29 »
Ars jei niekas nepazeista, tai siulyciau tik naujas visur deti aplamai ;) palyginus - juk ne karve kainuoji, jei tiek zadi skerst :) neverta taupyti ant tokiu daigtu ;) nes poto gali brangiau kainuoti :D

Nu matai, man dabar tokia krizinė situacija su finansai yra, kai darbo neturiu, rast kur daugiau negu minimumą moka sunku, už mokslus mokėti reikia, tai stengiuosi viską gerai apgalvoti. Seniau net nesigilinau, pasakydavau Audi centre ką reikia ir padarydavo. O dabar pats viską bandysiu keistis su gerų dėdžių pagalba :)

Realiai man išvis ją parduoti reikėtų, bet prisirišau prie daikto, kuris man patinka, tai gaila. Nors kai pagalvoji, tai gaila, kad ir byra ji mano rankose dabar, bet bent žinau, kad kol ji pas mane niekas antituningų nepridarys iš jos.

EDIT: ir realiai, kad dabar visą motorą susitvarkyti Audi centre ~5000lt kainuotų, kas yra 1/3 viso automobilio kaina. O kur dar byranti važiuoklė, bet tuoj streikuoti pradėsianti greičių dėžė :[

suprantama. man patinka nors tu teisingai kalbi, nes kai kas uz motoro tvarkyma turbut yra cia daugiau sumokejas, ir ne audi centre :) o kai kaina siekia 1/3, tai net tvarkyt manau neapsimoka uz tokius pinigus :)