visiem priviet,
jei ne i sita skyriu parasiau,tai nepykstam jeigu kam butu nesunku atsakyt,noreciau gauti is jusu pora atsakymu audi gerbejai,nusipirkau '04 a8,ir tokia problemele turiu,gal kas turit panasaus kazkas nutike buvo,uzsikurus ir kartais ilgiau,kartais trumpiau pavaziavus uzsidega indikacine lempute pakabos geltona,buvau ir vilniuj ir kaune audi centruose,tai tie ten su savo kosminem kainom ir ismastymais man tokia diagnoze pasake,kad pakaba dirba kuo puikiausiai,rodo sistemos vidine klaida,atseit nieko nereikia keist,kompresorius veikia,davikliai visi veikia,sitemos vidine klaida,kuri issitrynus vel atsiranda,tai pasiule man bloka valdymo keist su uz daug pinigu,tai va nezinau ka bemanyt,kur bevaziuot,nes pakaba dirba kuo pukiausiai tik ta lempute nervus gadina,ir kokias patartumet zvakes det,masinoj stovi brc dujos,skaiciau skyrely apie dujas,viska pasitiktrinau dujos veikia kuo puikiausiai,filtru purkstuku valyt nereikia,su dujom 7 stukos km pravaziuota,babinos visos ok,issisukau zvakes,padege jau truputi,tai noriu pakeist,nes pozymiai kaip ir aprasyta sitam forume,traukuliuojasi ant duju,apsukos pasokineja,cilindrai buna nesudirba keli,bet kaip supratau kaip parasyta jusu forume,tai ten tos sapaliones det zvakes vieno kontakto yra nesamone,gal kas kas susidures su situom klausimu pasakytu savo nuomone ar ten skirtumas yra det ngk kaip man dujininkas patare ar bosh originalskas
dekui uz kantrybe ir atsakymus
manau kad reikia sukalibruot Adaptive Air Suspension
ir klausimas kas tau dujas i FSI varikli sukiso ?
))