Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Stabdžių sistema ir ABS  (Skaityta 166320 kartus)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 Stabdžių sistema ir ABS
« Atsakymas #675: 2011 Kovo 07, 20:12:58 »
ir aplamai jei jau diskai prie pabaigos, rekomenduociau pasiimt ir diskus, tik rekomenduociau imt tos pacios firmos, kaip ir kalades, isvegsi nesusipratimu :)

Neprisijungęs yeah

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #676: 2011 Kovo 07, 21:08:41 »
diskai vos padile.

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #677: 2011 Kovo 08, 08:19:51 »
o kas disku gamintojas?

Neprisijungęs yeah

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #678: 2011 Kovo 08, 20:48:50 »
Zinok nzn, siandien paziurejau kad 4 kaladeles eina y viena suporta. Ar ant s8 neturetu buti 2? mano s8 1997

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #679: 2011 Kovo 09, 08:06:17 »
matai, tu stabdziu buvo ivairiu... jei neklystu triju skirtingu dydziu. lengviausia pasimatuot disko diametra ir suzinosi kaip kas ka...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #680: 2011 Kovo 09, 12:23:16 »
iki '99-tų. t.y. iki facelift'o eina 2-jų dydžių stabdžių diskai ir abiem eina po 4-ias kalades

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #681: 2011 Kovo 09, 12:24:18 »
anyway, matuot skersmeni reik...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #682: 2011 Kovo 09, 12:36:53 »
tai jo. arba pagal VIN'ą pažiūrės kas detalėmis prekiauja ir pasakys, bet iš kur būt tikram kad kas nors nesumaklinta tarp tų dviejų dydžių :)
bet klausimo esmė buvo apie 4-ias ir 2-jas kaldėles  ;)

onlyzilvis

• Svečias
« Atsakymas #683: 2011 Kovo 09, 22:50:41 »
Šiandien pagaliau rankos daėjo iki savo aštukės. Bilda vairuotojo pusės suportas. Vietoj buvau tiktai sumastęs, kad galima išspręst per naujo tekinant kreipiančiąsias. Dabar paskaitęs temą suradau, kad sprendžiat dėdami skardeles kodu 4D0 698 135, googlas duoda tik vieną foto http://photofile.ru/photo/volumex/115718891/large/136039654.jpg

jos taip atrodo?

ant vieno suporto jos abi dedas ar po viena?

Neprisijungęs ZuluDrag

• Įrašai: 285
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #684: 2011 Kovo 10, 00:28:07 »
Butent taip jos ir atrodo. Dedasi po viena ant suporto. Uzsisakyt kai reikejo galejau tik audi atstovybeje - kiti neturejo ir nesiule atvezt...

onlyzilvis

• Svečias
« Atsakymas #685: 2011 Kovo 10, 00:34:07 »
joo... linksma.. jei uzsisakinet is audi centro reiks.. geriau i audi svalkes pasuksiu paklaust.

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #686: 2011 Kovo 10, 09:42:37 »
nu ir kas? paimsi is svalkes, ta skarda jau bus savo atidirbus... tos dvi skardeles, jei be jokiu nuolaidu audi centre kainuoja ~70lt... nemanau, kad cia jau taip labai daug..

onlyzilvis

• Svečias
« Atsakymas #687: 2011 Kovo 10, 09:47:48 »
kam moket 70lt jei uz dyka galima gaut  ;)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #688: 2011 Kovo 10, 09:58:39 »
tai prasom tada :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #689: 2011 Kovo 13, 06:11:13 »
Turbut astunke irgi is svalkes pasieme)))))

onlyzilvis

• Svečias
« Atsakymas #690: 2011 Kovo 13, 11:54:27 »
Turbut astunke irgi is svalkes pasieme)))))

turbut tu nauja is salono pasiemei  :-] :-]

p.s. skardeles gavau for free

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #691: 2011 Kovo 13, 12:27:18 »

jaunėlis ne naują ėmė, bet aš pritariu jam, kad į savo auto reikia dėti tik geras detales ;)

onlyzilvis

• Svečias
« Atsakymas #692: 2011 Kovo 13, 12:40:45 »

jaunėlis ne naują ėmė, bet aš pritariu jam, kad į savo auto reikia dėti tik geras detales ;)

tai vat butent, tik reikia atsirinkt, kas yra esminiai dalykai ir kas ne. pvz reikejo keist radiatoriu tai pas mane net minties nebuvo pirkt naudota.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #693: 2011 Kovo 13, 12:44:13 »
kiekvienas turi savo nuomonę, plius keliese tau jau saką, kad ne viskas gerai gali būti ir su ta skardele (h) Tu renkiesi kas geriau tau, aš rinkčiausi naują detalę (+)

onlyzilvis

• Svečias
« Atsakymas #694: 2011 Kovo 13, 13:10:08 »
na kas ten gali but su ja netaip? patys logiskai pamastykit, paprasta spyruokle. o jei ji ir biski ir pavargus tai palenksi ir vel bus ok, bent jau kuriam laikui, tuo labiau, kad ten ardymo 5min max su rato nuemimu, nors jo galima ir nenuiminet.

p.s.

as manau cia mes ir renkames/rasinejames, kad surast optimalu/racionalu ir pigiausia/geriausia sprendima tam tikruose klausimuose. todel noretusi bendraut forume su tais zmonem kurie bent kazka daro sava galva ir rankom, o ne ausim, akim ar liezuviu.  ir baikit vbs agentura :-]

p.p.s.
jei kam patinka audi centras tai vaziuokit ir pirkit/remontuokites ten, as pries ji nieko blogo pasakyt negaliu tikrai grazus, tvarkingas servisas tik kainos ten nenormalios.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 13, 13:11:55 sukūrė onlyzilvis »

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #695: 2011 Kovo 13, 13:33:48 »
na kas ten gali but su ja netaip? patys logiskai pamastykit, paprasta spyruokle. o jei ji ir biski ir pavargus tai palenksi ir vel bus ok, bent jau kuriam laikui, tuo labiau, kad ten ardymo 5min max su rato nuemimu, nors jo galima ir nenuiminet.

p.s.

as manau cia mes ir renkames/rasinejames, kad surast optimalu/racionalu ir pigiausia/geriausia sprendima tam tikruose klausimuose. todel noretusi bendraut forume su tais zmonem kurie bent kazka daro sava galva ir rankom, o ne ausim, akim ar liezuviu.  ir baikit vbs agentura :-]

p.p.s.
jei kam patinka audi centras tai vaziuokit ir pirkit/remontuokites ten, as pries ji nieko blogo pasakyt negaliu tikrai grazus, tvarkingas servisas tik kainos ten nenormalios.
yra žmonių, kurie mėgsta suremontuoti ir pamiršti, o ne sulipdyti iš snarglių ir kas kažkiek laiko vis vėl tą pačią vietą remontuoti ;) Audicentre retas iš mūsų remontuojasi :V Yra tikrai geresnių vietų kainos/kokybės santykiu (h)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #696: 2011 Kovo 14, 08:47:32 »

p.s.

p.p.s.
jei manai, kad tu vienas vienintelis kazka pats darai, tai galiu pasakyt, smarkiai klysti... as savo kailiu isbandziau tas skardeles, todel ir sakau, kad pirkciau tik naujas. nes keiciau suportus, ir buvo tos skardeles. man klibejimas vis tiek buvo... siek tiek palenkiau jas, tai atsirado pasaliniai garsai, kurie tikrai nemalonus buvo. tada nuemiau tas senas, ir uzsisakiau naujas...

onlyzilvis

• Svečias
« Atsakymas #697: 2011 Kovo 14, 10:12:22 »
Tikrai nenorėjau nieko įžeist ir nepriimkit visko taip asmeniskai. Darau kažką tikrai ne vienas aš ir tikrai neabejoju, kad čia tokių yra, bet yra čia ir tokių veikėjų kurie tik liežuviu malt(klava tarskint) tik ir temoka. Vat todėl ir turim didžiausias temas su daug offtopic'o, begalę lazdavonių kas ką netaip pasakė ar parašė ir mažai naudingos info. Moderatoriai galit pykt nepykt, bet temas reiktų siaurint metant lauk offtopic'us ir šiaip tokias diskusijas kokias mes čia dabar vedam, nes iš viso šito informatyvuvo nulis.

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #698: 2011 Kovo 14, 12:22:24 »
prie ko cia siaurint ar dar kazka daryt... cia bendruomene jau senai susiformavus, yra nusistovejus tvarka ir viskas... kokio tau informatyvumo truksta? jei kazko nerandi, issijungi paieska ir pirmyn. o forumas ir yra tam, kad padiskutuot ivairiais klausimais. o ne taip: mano klausimas - tavo atsakymas...

onlyzilvis

• Svečias
« Atsakymas #699: 2011 Kovo 14, 12:51:41 »
prie ko cia siaurint ar dar kazka daryt... cia bendruomene jau senai susiformavus, yra nusistovejus tvarka ir viskas... kokio tau informatyvumo truksta? jei kazko nerandi, issijungi paieska ir pirmyn. o forumas ir yra tam, kad padiskutuot ivairiais klausimais. o ne taip: mano klausimas - tavo atsakymas...

susiformavus ir nusistovejus... čia tai jau, žinai, primena ir mūsų šalies santvarką, kurią reikia keist iš esmės. Norėtusi, kad kitiem būtų lengviau rast reikiamos info, o ne knistis po š..krūvą. Mano atveju aš jungiuosi googlą ir varau, nes be lietuvių pakankamai laisvai bendrauju dar 4iom kalbom tai, kad reikiamos info randu ir kitų šalių forumuose.
Forumas ir yra tam, kad vesti diskusijas ir dalintis informacija, o ne rinkti tuščių postų skaičių. Jeigu ką, tai neįsivaizduoju kaip galima surinkti kelis k postu be pastovaus offtopic'o.