Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Stabdžių sistema ir ABS  (Skaityta 166306 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 Stabdžių sistema ir ABS
« Atsakymas #650: 2011 Sausio 24, 20:43:10 »
iš šitų pokalbių aš buvau supratęs kad tvirtinimas toks pat  :V
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,73644.msg917472.html#msg917472

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #651: 2011 Sausio 24, 20:51:50 »
iš šitų pokalbių aš buvau supratęs kad tvirtinimas toks pat  :V
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,73644.msg917472.html#msg917472
kad apie stabdzius nebuvo kalbeta lyg ten

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #652: 2011 Sausio 24, 20:54:02 »
stoijkių tvirtinimas, ne stabdžių

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #653: 2011 Sausio 24, 20:54:59 »
stoijkių tvirtinimas, ne stabdžių
aj tai stoikiu tvirtinimas tai vienodas, bet man idomu stabdziu tvirtinimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #654: 2011 Sausio 24, 20:56:24 »

va cia atrodo matosi

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #655: 2011 Sausio 24, 21:28:19 »
nu ir viskas, belieka stokės, tik tada klausimas iškyla kaip ten traukės tiks, lygtais keturios prie stoijkės sukasi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #656: 2011 Sausio 24, 21:42:27 »

o is kur gaut tuos laikiklius suportu ir kiek jie mazdaug kainuoja? primesciau ar apsimoka man cia uzsiimt

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #657: 2011 Sausio 24, 21:53:27 »
o ka tu čia įmetei ? čia kokiam modeliui skirtas šitas kit'as ? šiaip tai tie laikikliai (adapteriai) visada ir sudaro ugreido esmę, tik šiuo atveju neteko dar matyt kad aštunkei būtų toks variantas, kad ant ikifacelifto uždėt Brembo stabdžius. kaip jau sakiau, jei traukės tinka į faceliftinę stojkę (arba net ir traukes pakeisti, jei tik reiktų ir tiktų), tai daug kartų paprasčiau viską krūvoje pakeisti, jei tik eina gauti

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #658: 2011 Sausio 24, 22:03:49 »
o ka tu čia įmetei ? čia kokiam modeliui skirtas šitas kit'as ? šiaip tai tie laikikliai (adapteriai) visada ir sudaro ugreido esmę, tik šiuo atveju neteko dar matyt kad aštunkei būtų toks variantas, kad ant ikifacelifto uždėt Brembo stabdžius. kaip jau sakiau, jei traukės tinka į faceliftinę stojkę (arba net ir traukes pakeisti, jei tik reiktų ir tiktų), tai daug kartų paprasčiau viską krūvoje pakeisti, jei tik eina gauti
esme tame, kad pas mane feisliftas yra stabdziai su 4 kaladelem, o noriu tu brembo, viskas tinka isskyrus tvirtinima todel ir skiriasi stoikes brembo nuo paprastu, bet kur gaut tu perejimu kur toj foto (ten tik pvz)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #659: 2011 Sausio 24, 22:24:35 »
sakau dar kartą, kad tavo atveju kaip kad tu nori (manai) kad prasisuksi su adapteriu neatrodo realu pagal tuos brėžinius, tuo labiau kai sau ieškojau būdų kaip tokius suportus pritvirtinti, tai neteko aptikti kad būt kažkas pardavime tavo norimam variantui. todėl ir sakiau, kad paprasčiau ir pigiau visą stoijkę pakeist, tik jei visi traukiųų tvirtinimai ir atstumai tinka, nes čia kiek eina suprast, tai ir stebulės skiriasi, stabdžių diskų išnešimo nežiūrėjau, žodžiu..... o jei vis tik žiūrėt į perėjimą, tai reik dėt ant darbastalio abi stoijkes ir žiūrėt pradžiai ar aplamai tai įmanoma. o jei ir įmanoma, tai finansiškai tikrai neapsimokės.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #660: 2011 Sausio 24, 22:30:28 »
sakau dar kartą, kad tavo atveju kaip kad tu nori (manai) kad prasisuksi su adapteriu neatrodo realu pagal tuos brėžinius, tuo labiau kai sau ieškojau būdų kaip tokius suportus pritvirtinti, tai neteko aptikti kad būt kažkas pardavime tavo norimam variantui. todėl ir sakiau, kad paprasčiau ir pigiau visą stoijkę pakeist, tik jei visi traukiųų tvirtinimai ir atstumai tinka, nes čia kiek eina suprast, tai ir stebulės skiriasi, stabdžių diskų išnešimo nežiūrėjau, žodžiu..... o jei vis tik žiūrėt į perėjimą, tai reik dėt ant darbastalio abi stoijkes ir žiūrėt pradžiai ar aplamai tai įmanoma. o jei ir įmanoma, tai finansiškai tikrai neapsimokės.
dabar aiskiai supratau, aciu. tame ir beda, kad uz gera kaina galiu paimt tuos suportus, o stoikiu nebeturi, o kur gaut tas brembo stoikes net neisivaizduoju, pazystamas dejosi tokius stabdzius i tokia masina tai tik stoikes 1000 lt kainavo ir taip beveik pusmeti ieskojo.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #661: 2011 Sausio 24, 22:38:12 »
nifiga sibie kaina stoijkių, mano supratimu pora šimtų litų...... nu trys iš jėgos. kai sau suportų tokių ieškojau, tai būtent tik stoijkes berasdavau :-) , kainų neklausinėjau tada, bet ..... nu vistiek per riebiai. bet kaip suprantu, tai kažkas dėjosi stojkes ir viskas tiko ?jei taip, tai griebk tuos stabdžius, stoijkes rasi vėliau ir ne už tokią kainą. na bent aš taip daryčiau.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #662: 2011 Sausio 24, 22:40:40 »
nifiga sibie kaina stoijkių, mano supratimu pora šimtų litų...... nu trys iš jėgos. kai sau suportų tokių ieškojau, tai būtent tik stoijkes berasdavau :-) , kainų neklausinėjau tada, bet ..... nu vistiek per riebiai. bet kaip suprantu, tai kažkas dėjosi stojkes ir viskas tiko ?jei taip, tai griebk tuos stabdžius, stoijkes rasi vėliau ir ne už tokią kainą. na bent aš taip daryčiau.
o gal zinai, kas stoikiu turi ir ar verta uz tuos suportus apie 400 moket?

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #663: 2011 Sausio 24, 22:41:33 »
o gal zinai, kas stoikiu turi ir ar verta uz tuos suportus apie 400 moket?
geras klausimas ar verta :D manau uz 400 butu nuodeme nenupirkt ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #664: 2011 Sausio 24, 23:03:25 »
nežinau nieko dėl stoijkių, čia jau beveik prieš pora metų ieškojau ....
bet manau kad gal ir nepirk tų suportų, nes paskui dar užsiknisi stoijkių beieškodamas, keiksi mane kad paklausiai, geriau aš tuos suportus atsargai nusipirksiu  :D :D :D :D :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #665: 2011 Sausio 24, 23:07:04 »
nežinau nieko dėl stoijkių, čia jau beveik prieš pora metų ieškojau ....
bet manau kad gal ir nepirk tų suportų, nes paskui dar užsiknisi stoijkių beieškodamas, keiksi mane kad paklausiai, geriau aš tuos suportus atsargai nusipirksiu  :D :D :D :D :D
:D

Neprisijungęs mantasbet

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #666: 2011 Vasario 07, 14:53:41 »
sveiki.kas gali but abs sistema atsijungia man. pavaziuoji truputi ir atsijunga nuprogo daviklis ar kaz kas kita jam gal buvo kam nors taip?

Neprisijungęs mynia

• Įrašai: 633
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #667: 2011 Vasario 07, 16:04:18 »
sveiki.kas gali but abs sistema atsijungia man. pavaziuoji truputi ir atsijunga nuprogo daviklis ar kaz kas kita jam gal buvo kam nors taip?
Darykis diagnostika, is kavos tirsciu nelabai cia ka bepribursi. Didele tikimybe, kad daviklis

Neprisijungęs mantasbet

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #668: 2011 Vasario 07, 18:11:26 »
Darykis diagnostika, is kavos tirsciu nelabai cia ka bepribursi. Didele tikimybe, kad daviklis
as ir taip manau nes didziausia tikimybe  :-]

Neprisijungęs yeah

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #669: 2011 Kovo 07, 13:43:17 »
Sveiki, gal kas zinot is patirties kokiu firmu kaladeles necype? Pas mane audi s8 1997 kaladeles kaip naujos o cype.

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #670: 2011 Kovo 07, 14:09:32 »
as turiu susidejas TRW. Buvau sisimetes Remsa, tai cype. Pas mane stabdziu diskai ATE, tai gal ir nuo to priklauso. bet siaip TRW, nemanau, kad turetu cypt..

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #671: 2011 Kovo 07, 14:17:38 »
Pradžiai rūdis nusivalyt reikėtų ir sutept tas kaladėles vietas, kurios su suportu liečiasi

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #672: 2011 Kovo 07, 14:35:06 »
dazniausiai cypia del kitoje puseje kaladeles prasto pado/paminkstinimo, nes tokio no name gaut jau sakyciau neiseina, kad cyptu del pacio kaladeles darbinio pavirsiaus.

Neprisijungęs yeah

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #673: 2011 Kovo 07, 16:11:22 »
to labiau kad as ja pirkau is italu su tokiom kaladelem. Tai ka galima pabandyti padaryti kad necyptu. Ar keitimas vienintele iseitis. Bent jau taurageje Remsa 140lt o ferado 300lt

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #674: 2011 Kovo 07, 20:11:43 »
kas del cypimo. pasakysiu tiek. mano patirtis karti toj vitoj. nes neapsikentes remsos cypimu teko mest jas , nes negaliu pakest tokiu garsu is masinos. suportus po dalele isrinkau, pertepiau viska su vario tepalu, surenku ir nieko... nors visur teigia, kad cypia, del kreipenciuju suportu. tai tikrai netiesa. tada as kaladziu ta antra puse nusveiciau iki pat metalo pilnumoj, kad metalas i metala liestusi. nieko... bandziau ir wurth'o purskiama tepala specialiai, kad necyptu... padejo tik keletui dienu.. tada pasikeiciau kalades i TRW (lucas) ir mano problemos baiges. dar kart pabreziu, kad pas mane diskai ATE, gal but tai itakojo cypima. jei diskai orginalai tai nieko pasakyt negaliu.