Citata iš: Evaldas 2012 Sausio 25, 21:54:29 Citata iš: mynia 2012 Sausio 25, 21:32:06 Citata iš: srotass 2012 Sausio 25, 20:12:44 na o ka as sakiau kad dega ir sauktukas Na as tada dar kart pasikartosiu, ir Evaldas ta pati rase ?!? . Sauktukas dega tikrai ne pas visus , as esu pasikeites jau du ABS daviklius, ir del ju tikrai pas mane joks sauktukas neuzsidegdavo Tai mes kalbėjom apie daviklio nedirbimą. Čia pas Gabriel gavosi kaip komponento trūkumas, kadangi visiškai nutrauktas daviklis.Buvo karta ir pas mane pazeistas laidas , bet sauktukas nedege ir del tokio gedimo
Citata iš: mynia 2012 Sausio 25, 21:32:06 Citata iš: srotass 2012 Sausio 25, 20:12:44 na o ka as sakiau kad dega ir sauktukas Na as tada dar kart pasikartosiu, ir Evaldas ta pati rase ?!? . Sauktukas dega tikrai ne pas visus , as esu pasikeites jau du ABS daviklius, ir del ju tikrai pas mane joks sauktukas neuzsidegdavo Tai mes kalbėjom apie daviklio nedirbimą. Čia pas Gabriel gavosi kaip komponento trūkumas, kadangi visiškai nutrauktas daviklis.
Citata iš: srotass 2012 Sausio 25, 20:12:44 na o ka as sakiau kad dega ir sauktukas Na as tada dar kart pasikartosiu, ir Evaldas ta pati rase ?!? . Sauktukas dega tikrai ne pas visus , as esu pasikeites jau du ABS daviklius, ir del ju tikrai pas mane joks sauktukas neuzsidegdavo
na o ka as sakiau kad dega ir sauktukas
Pradėjo mazhylis Žinynai
Pradėjo Gedvis/Mažas Audi A3 / S3
Pradėjo splin911 Važiuoklės skyrius