Pakeiciau visas kaladelesTRW, na nuvaziavau dar labai nedaug, bet kolkas nei cypt tik vel uzsidege stabdziu saulute davikli reik ziuret, negi jis nutruko?
Obana, atskirai kaladėles keiti???
turbut kaladelese, nes buvau tik vidines pakeites. dabar pakeiciau ir isorines tai mano ausis nebegirdi bildejimo. o suportai kaip prikalti turi? nes pas manes i sonus eina pasukinet po 1-2mm kitom kryptim nei krust.
cia tai xuinia. as dabar galiu ieskau 1 ratui gali but biski padevetos. gal pas ka yra?
nauju po 1 neparduoda kiek zinau o man reikia tik 1.
as dabar galiu ieskau 1 ratui
Citata iš: offroad 2009 Gegužės 05, 14:32:05 nauju po 1 neparduoda kiek zinau o man reikia tik 1.tai pirk 2. Turesi ateiciai rezerve
Citata iš: orzo 2009 Gegužės 05, 14:40:08 Citata iš: offroad 2009 Gegužės 05, 14:32:05 nauju po 1 neparduoda kiek zinau o man reikia tik 1.tai pirk 2. Turesi ateiciai rezerve krize tai taupau. gal isvis kniedytis?
Citata iš: offroad 2009 Gegužės 05, 14:50:57 Citata iš: orzo 2009 Gegužės 05, 14:40:08 Citata iš: offroad 2009 Gegužės 05, 14:32:05 nauju po 1 neparduoda kiek zinau o man reikia tik 1.tai pirk 2. Turesi ateiciai rezerve krize tai taupau. gal isvis kniedytis? stabdziai tik bailiams nu bet negi ner atskirai vienai pusei pirkt? Priekiui tai puikiai pamenu kad pardavinejo pusemis.
noreciau zinoti gal kas susidure su tokia problema kai kartais vaziuojant uzsidega ABS ir ASR ir mirksi raudonas sauktukas, gal zinot kame beda,tai buna ne pastoviai..beje stabdand geram kely pradeda veikti ABS..
Pradėjo mazhylis Žinynai
Pradėjo Gedvis/Mažas Audi A3 / S3
Pradėjo splin911 Važiuoklės skyrius