Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Salono skyrius  (Skaityta 277999 kartus)

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 Salono skyrius
« Atsakymas #825: 2010 Sausio 20, 10:09:23 »
Tai, Evaldai, su kuo suprograminti (ir kas tai ir kur gali padaryti, realiai?), nes Bajoras sako, kad vagcom'ui nepasiduoda sitas reikalas, o as kaip supratau, tau kazkas suprogramino, teisingai supratau? Nes kartasi norisi ir vaziuojant TV ar DVD paziureti, o ne tik garsa klausyti.. =) Kas del navigacijos, tai ne as jos maciau, nei ji man reikalinga: zemelapiu labai mazai ir moraliskai pasene, neorginaliu cd su map'ais praktiskai nenusipirksi (orginalus 600lt uz viena sali), plius meniu manau pakankamai klaidus ir funkcionalumo truksta, lyginant su kokiu TOMTOM ar GARMIN.
suvaziuok ten kur magus atkoduoja ir panasiai ir tau ten jie padarys

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #826: 2010 Sausio 20, 10:28:23 »
Tai, Evaldai, su kuo suprograminti (ir kas tai ir kur gali padaryti, realiai?), nes Bajoras sako, kad vagcom'ui nepasiduoda sitas reikalas, o as kaip supratau, tau kazkas suprogramino, teisingai supratau? Nes kartasi norisi ir vaziuojant TV ar DVD paziureti, o ne tik garsa klausyti.. =) Kas del navigacijos, tai ne as jos maciau, nei ji man reikalinga: zemelapiu labai mazai ir moraliskai pasene, neorginaliu cd su map'ais praktiskai nenusipirksi (orginalus 600lt uz viena sali), plius meniu manau pakankamai klaidus ir funkcionalumo truksta, lyginant su kokiu TOMTOM ar GARMIN.

Man www.mdg.lt padarė.

Neprisijungęs Mindziu26

• Įrašai: 203
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #827: 2010 Sausio 20, 14:25:08 »
o ar pas astunkes tv antena neimontuota i galini stikla buvo?

na kad ne man nulupo ta kur ant galinio sparno yra ir telikas neberodo normaliai! o radijas veikia puikiausiai. Tai ar srotuose parduotu man tik antena? kur geriau skambinti vilniuje? zinau kad prie santariskiu ardo audines bet nezinau telefono ju.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #828: 2010 Sausio 20, 14:54:41 »

na kad ne man nulupo ta kur ant galinio sparno yra ir telikas neberodo normaliai! o radijas veikia puikiausiai. Tai ar srotuose parduotu man tik antena? kur geriau skambinti vilniuje? zinau kad prie santariskiu ardo audines bet nezinau telefono ju.

Pas mane abiems aštunkėms sparne radijos antena buvo :V

Neprisijungęs Mindziu26

• Įrašai: 203
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #829: 2010 Sausio 20, 15:27:33 »

Pas mane abiems aštunkėms sparne radijos antena buvo :V

na as tiksliai negaliu pasakyti kieno ten antena ar radijos ar teliko tik zinau kad telikas prastai rodo :)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #830: 2010 Sausio 20, 16:21:13 »
o stoikej tarp priekiniu ir galiniu duru buna garsiakalbis? ar cia tik feislifte?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #831: 2010 Sausio 20, 20:40:59 »
o stoikej tarp priekiniu ir galiniu duru buna garsiakalbis? ar cia tik feislifte?

Ten navi/telefono garsiakalbis

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #832: 2010 Sausio 20, 20:44:43 »
pas mane kazkox kulokas stovi po keleivio kojom ant saugikliu bloko dangcio, o bagaznike blokeli radau i kuri galima sim korta kisti ir jis vadinasi nokia 6*** nepamnu paskutiniu numeriu. i ji kisasi antena. kas tai per ciudas?

Realone

• Svečias
Audi A8 telefono laisvu ranku iranga
« Atsakymas #833: 2010 Sausio 20, 21:55:16 »
norejau paprasyti pagalbos visu turiu masinoje telefona ir nemoku padaryti kada vaziuoju kad galeciau naudotis laisvu ranku iranga kad nereiketu laikyti ragelio. tel yra orginalus ant laido masininis audi A 8 2000 metu.

Gal galite parasyti kelis atsakymus i Eimantas777@gmail.com

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #834: 2010 Sausio 21, 10:07:56 »
nu tai tipo laisvos rankos kaip suprantu,...

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #835: 2010 Sausio 21, 10:27:47 »
nu tai tipo laisvos rankos kaip suprantu,...

bet salione yra paprastas ragelis. kam pas mane tada 2 tel aparatai?

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #836: 2010 Sausio 21, 13:29:35 »
na tai gal ex savininkas buvo labai komunikabilus :D ir jam reikejo dvieju meskafonu... gal vienas numeris buvo grynai masinos, o kita tada pasiimdavo isinest... bbz :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #837: 2010 Sausio 21, 13:51:36 »
na tai gal ex savininkas buvo labai komunikabilus :D ir jam reikejo dvieju meskafonu... gal vienas numeris buvo grynai masinos, o kita tada pasiimdavo isinest... bbz :D

neisnesamas tas salono, ten tik ragelis pakabintas ant laido.

Neprisijungęs juodaplaukis

• Įrašai: 92
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #838: 2010 Sausio 22, 12:55:20 »
Nu va, skambinausi as i ta www.mdg.lt paklausti gali jie ta padatyri ar ne (t.y. kad TV rodytu vaziuojant), tai kaip ir gali, tik kad tai, anot ju, uzims kazkur 1-2val. ir kainuos ~100lt, o tu, Evaldai, sakiai, kad per 10min. ten viska suprogramina, tai itariu, kad toks laiko tarpas tikrai neprograminimas uzima..  (-) Kiek nuplese nuo taves? Ir kokiai masinai dareisi? Beje, is klausimu supratau, kad NAVI jau nebeveiks, kaip sumanyta gamykloje...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #839: 2010 Sausio 22, 13:21:13 »
Nu va, skambinausi as i ta www.mdg.lt paklausti gali jie ta padatyri ar ne (t.y. kad TV rodytu vaziuojant), tai kaip ir gali, tik kad tai, anot ju, uzims kazkur 1-2val. ir kainuos ~100lt, o tu, Evaldai, sakiai, kad per 10min. ten viska suprogramina, tai itariu, kad toks laiko tarpas tikrai neprograminimas uzima..  (-) Kiek nuplese nuo taves? Ir kokiai masinai dareisi? Beje, is klausimu supratau, kad NAVI jau nebeveiks, kaip sumanyta gamykloje...

Man kainavo 20lt, padarė per 5min. Tau laidą nukirps ir tiek... Sakau, man per vagą padarė, pats mačiau, kad kažkur įėjo į kažkokį kanalą ir ten vietoj 250km/h įvedė 0km/h

Neprisijungęs markou

• Įrašai: 742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #840: 2010 Sausio 22, 14:44:16 »
o kaip rodo vaziuojant? Nes iki 5km/h ir siaip rodo tv, bet judant iskart pradeda gadintis vaizdas.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #841: 2010 Sausio 22, 14:45:22 »
Man trūkinėdavo vaizdas, nelabai kaip rodė, nepalyginsi su ta kokybe, kai ant vietos stovi...

Neprisijungęs markou

• Įrašai: 742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #842: 2010 Sausio 22, 15:18:49 »
Tai kaip ir jokios naudos is to rodymo vaziuojant :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #843: 2010 Sausio 22, 17:03:00 »
Tai kame reikalas, vienam programina, kitam laida kerpa? (!?) Juk jeigu lengviau pajungti iranga ir per kelias minutes viska sutvarkyti, tai kam kazka ardyti, kirpti ir pan., plius sugaistant zymiai daugiau laiko, cia nesuprantu biskeli, zinok.. Siaip visai gali buti, kad vaziuojant TV signalas blogesnis (pvz., Slovakijoje kai buvau, vaizda rode, o garso isvis nebuvo), taciau DVD ziurint manau jokio skirumo.. Po truputi reiktu apie skaitmeninius tiunerius/priedelius (DVB-T) pamastyti, gal ziurint skaitmena nera skirtumo vaziuoji ar ne? Tik kad minetoj kompanijos kosminius pinigus tai kainuoja ~2500lt

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #844: 2010 Sausio 22, 20:37:32 »
na yra ivairiu tu tiunrtiu, bet kitajuza uz kelis simtus gali paimt ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #845: 2010 Sausio 25, 19:51:32 »
Klausykit, nera niekaip taip buve, kad po uzvedimo nusimustu laikas su data?  ?!?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #846: 2010 Sausio 25, 19:55:54 »
Klausykit, nera niekaip taip buve, kad po uzvedimo nusimustu laikas su data?  ?!?
taip buna jei akumas lb silpnas ir vedant sunkiai prasuka bet uzsiveda tada taip buna

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #847: 2010 Sausio 27, 09:52:25 »
Na pas mane taip ir yra, sunkiai vedasi, o kai uzsiveda, nusimusa.. Realiai kol bus salciai matyt taip ir bus..  :/

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #848: 2010 Sausio 27, 09:55:59 »
Na pas mane taip ir yra, sunkiai vedasi, o kai uzsiveda, nusimusa.. Realiai kol bus salciai matyt taip ir bus..  :/
pasikrauk akuma ir bus tada gerai

vaidotasd

• Svečias
Re: Dingo dalis komforto irangos
« Atsakymas #849: 2010 Vasario 01, 02:41:21 »
Del prietaisu skydelio susitvarkiau. Kaltas buvo neoriginaliu xenonu maitinimo laidas pravestas nuo po keleivio koju esancios reliu dezes i variklio skyriu (ten iejimas us vairo). Problema buvo bel laido indukcijos kaip speju, nes jungiant juos ir ismesdavo. Dabar xenonai uzmaitinti is kirur ir bedos nebera. :)
Bet del komforto irangos vis taspats :( DM sakai komforto modulis? Cia tas kur bagazinej po antena stovi? 2 tenais yra. Didelis yra tas oro siurblys su daug ieinanciu laidu, yra ir mazas modulis, kuris, anot lipduko, skirtas signalizacijai. Tai kuris ten yra tas komforto blokas?