Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Salono skyrius  (Skaityta 285753 kartus)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 Salono skyrius
« Atsakymas #375: 2009 Birželio 22, 22:54:55 »
cia kaip visada vienas pasako problema ir kiti is paskos kad ir pas juos taip :D :D :D :D :D :D :D :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #376: 2009 Birželio 23, 07:58:58 »
Barškėjo pas mane irgi, porolono kalnas pagelbėjo ;) :D

Neprisijungęs woodoooo

• Įrašai: 764
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #377: 2009 Birželio 23, 09:42:30 »
nu nzn kaip ten pas jus bet pas mane barskejo kolonkiu dangteliai tie kur isvirsaus nuemiau nebarska bandziau vis kazkaip suverzt ar dar ka padaryt bet ten be skirtumo nzn kodel taip bet dabar viskas puiku kai juos nuemiau  :)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #378: 2009 Birželio 23, 12:49:05 »
cia kaip visada vienas pasako problema ir kiti is paskos kad ir pas juos taip :D :D :D :D :D :D :D :D

jauneli, o pas tave negenda auto ir bedu nera?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #379: 2009 Birželio 23, 21:30:15 »

jauneli, o pas tave negenda auto ir bedu nera?

tfu tfu tfu :)

Neprisijungęs tonislovskis

• Įrašai: 154
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #380: 2009 Birželio 25, 17:44:00 »
Jei kam idomu, tai Kaune "Autojutoj" Chemijos g. 8 originalus guminiai Audi A8 kilimai (95m modeliui), kuriuos parenka pagal automobilio komplektacija ir kebulo nr., priekiniai kainuoja 150lt, galiniai 60lt, uzhsisakai, ir per savaite sulauki ;)

• Žiūrėti profilį
Originali Audi magnetola
« Atsakymas #381: 2009 Birželio 25, 17:51:18 »
Ishkilo bedele, isigijau auto mp3 playeri, kitaip tariant FM siustuva, nezhinau kaip lietuvishkai vadinasi, kur i prikurke kishasi, o Audi magas su juo labai nenoriai susishneka. Esme tame, kad kaip nustatau stoti ant playerio, ir stoti ant magelio, muzika kuris laikas pagroja, po to jis (magas) arba ima ieshkot pats naujos stoties, arba ima pypset, kuo toliau tuo garsiau. Bandzhiau ir "lipt" ant kitu stociu, pvz puko, lietaus ar pan. - lygai tas pats, pagroja ir nusimusha. Bandzhiau ant paprasto JVC-elio, tai jis pats aptinka playeri ir kuo puikiausiai groja. Gal kas esat susidure? Gal cia pati maga reiktu paklibint..?
Thanks

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #382: 2009 Birželio 25, 22:19:43 »
TP palaikyk paspaudęs, turėtų nutilti

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #383: 2009 Birželio 26, 15:43:07 »
tai ka pas visus cia taip? :D gal jau kas nors issprendes ta problema? :D

:-] :-] :-] Pas mane is vis juokingai. nuo oro priklauso  :D rimtai. kai silta tai nebarska  (v)

Neprisijungęs woodoooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #384: 2009 Birželio 26, 23:06:46 »
negaliu suprast o kam isvis jo reikia galit paaiskint???  (!?)

Neprisijungęs mmmmm

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #385: 2009 Birželio 27, 15:44:56 »
jei nera cd dezes, kaseciu ir radijos klausyti nenori,tai toks dalykelis labai pravercia.

Neprisijungęs woodoooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #386: 2009 Birželio 28, 17:22:28 »
jei nera cd dezes, kaseciu ir radijos klausyti nenori,tai toks dalykelis labai pravercia.
otai negalima normalaus mago nusipirkt?????

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #387: 2009 Birželio 28, 23:55:57 »
Normalu maga nusipirkt visada galima ir netgi butina, bet shiuo metu biudzhetas sutelktas i kita objekta, todel shitas dalykas, kainuojantis vos 30-50lt yra pats tas, o 15 dainu kompakte labai greitai pabosta :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #388: 2009 Birželio 29, 01:02:29 »

Evaldai <-- TP paspaudus pas mane nustoja pypset, uzhsidega 'tp-memo', tada isijungia ruskae radio, vel 'tp-memo' ir tada mage numirshta. Nesuveike. Man ishvis idomu, kaip issisaugot kokia nors stoti, kurios mage pati nepagauna, ir jos pasiklausyt, nes, kad ir ta pati powerhitradio issaugojant ties 102.5 rankiniu budu, nes pati mage ji pershoka skanuodama, issisaugo, bet po 5 sec nebegroja, o vel pypsi..
Gal cia su pacia mage kas nors prichimicinta, nes kiek suprantu ji pas mane yra nulauzhta :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #389: 2009 Birželio 29, 06:54:12 »

Evaldai <-- TP paspaudus pas mane nustoja pypset, uzhsidega 'tp-memo', tada isijungia ruskae radio, vel 'tp-memo' ir tada mage numirshta. Nesuveike. Man ishvis idomu, kaip issisaugot kokia nors stoti, kurios mage pati nepagauna, ir jos pasiklausyt, nes, kad ir ta pati powerhitradio issaugojant ties 102.5 rankiniu budu, nes pati mage ji pershoka skanuodama, issisaugo, bet po 5 sec nebegroja, o vel pypsi..
Gal cia su pacia mage kas nors prichimicinta, nes kiek suprantu ji pas mane yra nulauzhta :)

Palaikyk ilgiau tą TP paspaudęs...

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #390: 2009 Birželio 29, 10:32:55 »
Ash ji ir 5 ir 10 ir ilgiau sec laikiau nuspaudes, galutinis rezultatas vistiek toks pats - magas uzhgesta ir ishsijungia. Jei tu turejes A8 su originaliu magu, mestelk patarima, kaip ishsaugot rankiniu budu surasta stoti, nes suradus ja ir ilgiau nuspaudus viena ish klavishu (1-6) ji tipo turetu isirashyt, bet po 5s pypsi arba ima automatishkai ieshkot kitos, artimiausios..

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #391: 2009 Birželio 29, 10:34:02 »
Koks magas pas tave? Eisiu šiandien ant savosios pabandysiu dėl to pypsėjimo...

romukazz

• Svečias
« Atsakymas #392: 2009 Liepos 02, 09:57:40 »
del pypsejimo man taip buvo.turetu pas tave degti "tp" lempute.reikia ijungus stoti greitai ta tp nuspaust ir palaikyt bent pas mane tai issijunge :)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #393: 2009 Liepos 13, 08:45:13 »
gal kas pasakysit, kaip nuimt galine palange? kur po sedyne yra sponkes jas isemiau, is apacios atsukau visus varztus, is virsaus lyg irgi viska atsukau (iskaitant ir shtorkes varztus)... kas ja dar laiko? nes blin ji nei is vietos nejuda...

Neprisijungęs woodoooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #394: 2009 Liepos 13, 08:50:19 »
gal kas pasakysit, kaip nuimt galine palange? kur po sedyne yra sponkes jas isemiau, is apacios atsukau visus varztus, is virsaus lyg irgi viska atsukau (iskaitant ir shtorkes varztus)... kas ja dar laiko? nes blin ji nei is vietos nejuda...

as savo keiciau bet servise tai meistriukas prasiknkino visa diena sake kad daugiau nesiims astunkes palanges keist  :-]

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #395: 2009 Liepos 13, 08:52:39 »
blin tai man idomu kur cia suo pakastas... nu gi stebuklu but negali... sakau gal kolonkes kaip nors prisuktos prie kebulo, tuo paciu laiko ir palange.. .tada klausimas iskyla kaip isvis issiima kolonkes, nes dangteli bandziau nuimt, ir nelabai sekes taip pat  :-{

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #396: 2009 Liepos 13, 09:09:59 »
as kai ardziau, tai kolonkes issieme standartiskai, o panele bbz kaip nuimt.

Neprisijungęs woodoooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #397: 2009 Liepos 13, 09:16:13 »
blin tai man idomu kur cia suo pakastas... nu gi stebuklu but negali... sakau gal kolonkes kaip nors prisuktos prie kebulo, tuo paciu laiko ir palange.. .tada klausimas iskyla kaip isvis issiima kolonkes, nes dangteli bandziau nuimt, ir nelabai sekes taip pat  :-{

nu va daba aiskiau kolonkes prisuktos prie kebulo is bagazines puses nusuki is apacios dangtelius tada yra po viena varzata atsuksi ir isiema :)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #398: 2009 Liepos 13, 09:33:11 »
o kurioj vietoj tas varztas uzsleptas? kas as ziurejau ir nelabai ka maciau... nors po teisybe boso neisemes ziurejau, tai jei kur i sedynes puse, gal ir nemaciau  (v)

Neprisijungęs woodoooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #399: 2009 Liepos 13, 10:08:45 »
o kurioj vietoj tas varztas uzsleptas? kas as ziurejau ir nelabai ka maciau... nors po teisybe boso neisemes ziurejau, tai jei kur i sedynes puse, gal ir nemaciau  (v)

tai gad niekur jis neuzsleptas tiesiog pati kolonke prisukta prie korpuso vienu berots o gal dviem varztais.