Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Salono skyrius  (Skaityta 278115 kartus)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 Salono skyrius
« Atsakymas #700: 2009 Spalio 26, 09:12:49 »
Kai viskas veikia mašinoj neįdomu... (-) :D :D Tobulybės nuobodžios.. :D :D :D Pas mane užuolaida galinė neveikia.. (aa) Ir man giliai giliai tupisi ir nesikrapšto net.. :D :D :D :D Ir netvarkysiu, man jin visai nereikalinga...Kam reiks tas susitvarkys.. :P :D :D

vaidotasd

• Svečias
Re: Dingo dalis komforto irangos
« Atsakymas #701: 2009 Spalio 28, 16:44:42 »
Update: Siandien uzgeso soniniai lauko veidrodeliai, bebesivalo elektra, bet sildosi :) Prietasu skydelis nebegyvas: neberodo apsuku, greicio, variklio temperaturos, kuro kiekio bake, informacinis lcd ekranas nieko nerodo, tik galinis apsvietimas veikia. Posukiu (zalios) lemtutes veikia, rodo ir kad lempos ijungtos. Skydelis trumpam buvo 'atsigaves', bet kokiom 2 min :( Kompas su vag-com'u klaidu nerodo, saugikliai sveiki :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #702: 2009 Spalio 28, 16:59:34 »
Ne tik klaidas reiktu ziureti, bet ir testu paleisti, gal kokiu ideju kils ;)

vaidotasd

• Svečias
« Atsakymas #703: 2009 Spalio 28, 17:03:11 »
Testus darant ant skydelio tai viskas veikia puikiai :)

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #704: 2009 Spalio 29, 03:37:45 »
Oho panasu, kad elektronika isprotejo :) jau norejau rasyt, kad comforto modulis suejo, kuris stovi gale uz changerio... nes jis ten valdo viska :) bet dabar kai skydelis uzgeso, tai nemanau, kad tai jo kalte :) nors visko gali buti... seip pirmo tavo posto priezastis butu comforto modulis, nes as kai ji buvau atjunges pas mane lygiai tas pats buvo :)

Neprisijungęs xcerusix

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #705: 2009 Spalio 29, 12:44:33 »
GAL KAS NUORODA SILDOMU SEDYNIU PRAVODKES GALIT IMEST

Neprisijungęs woodoooo

• Įrašai: 764
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #706: 2009 Spalio 29, 14:08:25 »
gal gali caps lock isjungt mes neakli  ;)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #707: 2009 Spalio 30, 16:36:31 »
Kai viskas veikia mašinoj neįdomu... (-) :D :D Tobulybės nuobodžios.. :D :D :D Pas mane užuolaida galinė neveikia.. (aa) Ir man giliai giliai tupisi ir nesikrapšto net.. :D :D :D :D Ir netvarkysiu, man jin visai nereikalinga...Kam reiks tas susitvarkys.. :P :D :D
o įdomu jeigu ta užuolaidele butų istrigus per viduri lango? :-] man kažkaip jau to kas yra mašinoje nepakanka, o jei dar kažkas neveikia... ff :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #708: 2009 Lapkričio 03, 09:58:05 »
o įdomu jeigu ta užuolaidele butų istrigus per viduri lango? :-] man kažkaip jau to kas yra mašinoje nepakanka, o jei dar kažkas neveikia... ff :D

Na būtų per vidurį įstrigus, tai tektų ją nuleisti kaip nors, žodžiu tvarkyti... :D :D O dabar nei aš ją naudoju nei ką..Sėdi ji sau ir lai sėdi.. :) Kitus dalykus salone tarkim tai tvarkyčiau, kurie kaip sakant ant akių matosi kad sugedę ar neveikia.. :)

Neprisijungęs andriusv8

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #709: 2009 Lapkričio 05, 19:47:14 »
prokur yra lengviausiai ir patogiausia pravesti linijinius laidus i bagazine

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #710: 2009 Lapkričio 05, 19:53:09 »
vairuotoju pusei per slenkscius po plastmasem

Neprisijungęs andriusv8

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #711: 2009 Lapkričio 05, 21:24:43 »
siandien bandziau per stoike keleivio pusej tai nieko gero :),bet radau kebeli su antenos antgaliu ir kam jis ten reikalingas tai hui paimios :)

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #712: 2009 Lapkričio 17, 14:29:07 »
tai va, vyksta pas mane salone kazkoks nepaaiskinamas dalykas, buna taip, ateini prie masinos, atrakini ir atidarai bet kurias dureles, pasigirsta kazkoks pipsejimas kazkur paneleje, vienas ilgesnis ir trys trumpuciai. Kas galit man paaiskint, kas cia per fignia, kartais to pipsejimo nebuna, bet kuo toliau tuo dazniau darinejant dureles pasigirsta sitie pipsejimai  :(

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #713: 2009 Lapkričio 17, 14:47:36 »
Nėra pulsar signalkės? Taip būna, kai pulteliui baterija baigiasi :)

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #714: 2009 Lapkričio 17, 15:10:55 »
o blyn, yra ten kazkas keisto imontuota, reikes pabandyt pasikeist batarkes, pasakysiu po to ar padejo :)

Neprisijungęs pauliusa8

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #715: 2009 Lapkričio 17, 16:20:03 »
sveiki, gal galetumet kas pasakyti toki dalyka, pas mane sugedo parktroniko garsekalbiai kur pypsi, bet viena beda ju negalim rasti:)
gal kas kada keite? programa rodo kad jie yra ant galines palanges, ir prie vairo kazkur. pagal nurodyta vieta gale jo neradom, gal kas gali tiksliau pasakyt kur ji rasti? pas mane a8 2001 3.3

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #716: 2009 Lapkričio 18, 10:18:41 »
pagal viska parktroniko zoomeris turi but vairuotojo puses galinej stoikej ;) pabandyk stoikes abloske nuimt tarp galinio lango ir fortkytes prie galiniu duru. manau turetum rast..

Neprisijungęs pauliusa8

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #717: 2009 Lapkričio 18, 10:33:53 »
bandysim ardyti, vakar visas servisas  ieskojo:) kazkaip man atrode lyg keleivio pusei pipsejo jis:) bet pagal shema tai ten kur sakai turetu buti, reiks visa nuimti ir bus aisku. bet kazkaip idomiai jie sudege pas mane iskart galinis sugedo o po menesio ir priekinis uzgeso. ar jie daznai sugenda?

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #718: 2009 Lapkričio 18, 10:52:15 »
del gedimo nzn zinok... tik zinau, kad pagal schema turi but toj vietoj ir viskas...

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #719: 2009 Lapkričio 18, 11:23:42 »
bandysim ardyti, vakar visas servisas  ieskojo:) kazkaip man atrode lyg keleivio pusei pipsejo jis:) bet pagal shema tai ten kur sakai turetu buti, reiks visa nuimti ir bus aisku. bet kazkaip idomiai jie sudege pas mane iskart galinis sugedo o po menesio ir priekinis uzgeso. ar jie daznai sugenda?
siaip pakankamai retas atvejis kad jie sugestu...

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #720: 2009 Lapkričio 18, 19:24:22 »
o blyn, yra ten kazkas keisto imontuota, reikes pabandyt pasikeist batarkes, pasakysiu po to ar padejo :)
nu ka pakeiciau baterkes, bet niekas nepasikeite, tas pipsejimas ir toliau yra, ir dar pastebejau toki dalyka, kad pipsejimas buna ir ant uzvestos masinos, nebezinau ka ir be daryt  :-{

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #721: 2009 Lapkričio 18, 19:32:45 »
nu ka pakeiciau baterkes, bet niekas nepasikeite, tas pipsejimas ir toliau yra, ir dar pastebejau toki dalyka, kad pipsejimas buna ir ant uzvestos masinos, nebezinau ka ir be daryt  :-{

O jis nebūna tada, kai duris atidarai ar pan?

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #722: 2009 Lapkričio 18, 20:26:22 »
pas mane tai pypsi pulsaras kai jau baiginejais baterija, tada atidarant duris supypsi keleta kartu

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #723: 2009 Lapkričio 18, 21:32:43 »
supypsi kai atidarai dureles, dazniausiai supypsi kai atidarai galines nesvarbu ar uzvesta masina ar ne, o tai kur tam pulsaruj pakeist baterkes, ar cia skaitosi pultelis?  :( Nelabai suprantu  (v)  :)

Neprisijungęs pauliusa8

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #724: 2009 Lapkričio 19, 01:39:07 »
paciam pulsaro tableteje yra batareika, ir beto pulsare turi mirkseti lempute zaliai, o kaip batarke paseda ji pradeda mirkseti raudonai, ir dar atidarius duris masinoje supisi, tad skelk pulsaro tablete pusiau ir keisk batareika, jei dar nepakeitei.