Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Salono skyrius  (Skaityta 278347 kartus)

Neprisijungęs BOLESLOVAS

• Įrašai: 1696
    • Žiūrėti profilį
Re: Ka reiskia simbolis uzsidegantis paneleje
« Atsakymas #1000: 2010 Rugpjūčio 27, 11:13:22 »
itariu padangu slegis

Neprisijungęs statyba

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1001: 2010 Rugpjūčio 27, 13:05:16 »
Nu, kad nelabai gal padangu slegis, nes tikrinausi visos padangos pripustos, nebent slegio davikliai gal durniuoja

Neprisijungęs statyba

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1002: 2010 Rugpjūčio 27, 14:23:38 »
Na va suradau ka reiskia, istikruju, kad padangu slegis, tik ji reikia paskiau per meniu nuresetinti, kad daugiau nebedegtu

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 Salono skyrius
« Atsakymas #1003: 2010 Rugpjūčio 27, 18:14:58 »
1. Gal kas galite greitai pasakyti kaip issiema magas is A8 2001 metu  , magas su navigacija  :)

2. Kaip issisaugo sedynes memory  :V

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1004: 2010 Rugpjūčio 27, 19:03:41 »
1. Gal kas galite greitai pasakyti kaip issiema magas is A8 2001 metu  , magas su navigacija  :)

2. Kaip issisaugo sedynes memory  :V

sedynes memory saugai nuspaudes memory knope ir numeriuka kokias 3-4 sekundes kol kazkas suklasi. magas issimiega su spec irankiais, sukisus i tam tikras ertmes.

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1005: 2010 Rugpjūčio 27, 19:12:35 »
Kur cia ka kisti reikia  8:8 :V

Neprisijungęs mynia

• Įrašai: 633
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1006: 2010 Rugpjūčio 27, 19:39:26 »
Kiek pamenu po apatiniais Radio/CD/TV ir Navigation mygtukais yra nedideles ertmes, kur isikisa spec. irankiai

Neprisijungęs ZuluDrag

• Įrašai: 285
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1007: 2010 Rugpjūčio 27, 19:39:34 »
Raktai kisasi virs mygtuku DISPLAY ir velevytes bei po mygtukais RADIO/CD/TV bei NAVIGATION. Ten yra specialios ertmes tam... Viso 4 uzraktai.

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1008: 2010 Rugpjūčio 27, 19:46:34 »
Dekui bandysim tada issimti  :)

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Įrašai: 261
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1009: 2010 Rugpjūčio 30, 17:41:02 »
Gerb. dideliu bulku myletojai, gal cia tema parasyt pataikiau, zodziu  susiduriau su tokia problemele, kazkas blogai su uzvedimo spynele nes uzvedus nekontaktuoja lempos, o rakteli reikia ciu ciut pasukti atgal ir tik tada isijungia, da ardyti nebandziau nes nelabai yra laiko, bet pries dirbdamas galvojau pasitarsiu su Jumis, tad gal buvo kazkam irgi panasi beda ? D2 96.
Dekui uz nuomones.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1010: 2010 Rugpjūčio 30, 17:51:48 »
Spynelės kontaktinė grupė greičiausiai (h) Arba joje esanti spyruoklė ir/ar korpusas į ką laikosi atmetimo spyruoklė

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1011: 2010 Rugpjūčio 31, 12:04:26 »
o gal galetumet kolega truputeli placiau nes niekad neteko su tokiu reikalu susidurti, o zinant a8 tai nezinodamas tvarkysi 1 , tai da 2 sugadinsi :) Ta prasme noriu paklausto kaip ten ji mazdaug issiardo? lengvai ten ji pasikeicia ar isviso geriau uzsisakyti nauja negu taisyti senaja.

Dekui uz info.

Neprisijungęs Cupas

• Įrašai: 64
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1012: 2010 Rugpjūčio 31, 15:31:54 »
o gal galetumet kolega truputeli placiau nes niekad neteko su tokiu reikalu susidurti, o zinant a8 tai nezinodamas tvarkysi 1 , tai da 2 sugadinsi :) Ta prasme noriu paklausto kaip ten ji mazdaug issiardo? lengvai ten ji pasikeicia ar isviso geriau uzsisakyti nauja negu taisyti senaja.

Dekui uz info.
Nieko ten sudėtingo, tiesiog nusiperki nauja spynelės kontaktu grupe ir pasikeiti, pakeisti nera sunku, nusiemus plasmases aplink vaira priėjima visai neblogas.

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1013: 2010 Rugsėjo 06, 13:38:26 »

Dekui uz info.
Nieko ten sudėtingo, tiesiog nusiperki nauja spynelės kontaktu grupe ir pasikeiti, pakeisti nera sunku, nusiemus plasmases aplink vaira priėjima visai neblogas.

Mielas zmogau, tu man dar pasakyk is kur ta rakta ispaisyti kad galeciau atsisukti tas plasmases nes visa savaitgali paaukojau bandymams ir raktu ieskojimams, kam pasakai tai ziuri kai i durniu, cia pas visus po vairu ta plasmase priversta maziukais kvadratinemis galvevelemis varzteliais? Bandziau visaip sukti , jau ir kaip galvute radau tinkama taciau pilnai neilenda i ta padaryta skylute ( per siaura ) tai zodziu pasimetes  (z) arba kzka ne taip darau  (!?)

Neprisijungęs Cupas

• Įrašai: 64
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1014: 2010 Rugsėjo 07, 07:24:58 »

Dekui uz info.

Mielas zmogau, tu man dar pasakyk is kur ta rakta ispaisyti kad galeciau atsisukti tas plasmases nes visa savaitgali paaukojau bandymams ir raktu ieskojimams, kam pasakai tai ziuri kai i durniu, cia pas visus po vairu ta plasmase priversta maziukais kvadratinemis galvevelemis varzteliais? Bandziau visaip sukti , jau ir kaip galvute radau tinkama taciau pilnai neilenda i ta padaryta skylute ( per siaura ) tai zodziu pasimetes  (z) arba kzka ne taip darau  (!?)
Kai as ardžiau tai man neiskilo jokios problemos su raktais nes tiko is tu ka turėjau, tikslei dabar negaliu pasakyti bet man atrodo kad pas mane buvo torkai.

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1015: 2010 Rugsėjo 08, 20:09:01 »

Dekui uz info.

Mielas zmogau, tu man dar pasakyk is kur ta rakta ispaisyti kad galeciau atsisukti tas plasmases nes visa savaitgali paaukojau bandymams ir raktu ieskojimams, kam pasakai tai ziuri kai i durniu, cia pas visus po vairu ta plasmase priversta maziukais kvadratinemis galvevelemis varzteliais? Bandziau visaip sukti , jau ir kaip galvute radau tinkama taciau pilnai neilenda i ta padaryta skylute ( per siaura ) tai zodziu pasimetes  (z) arba kzka ne taip darau  (!?)
Kai as ardžiau tai man neiskilo jokios problemos su raktais nes tiko is tu ka turėjau, tikslei dabar negaliu pasakyti bet man atrodo kad pas mane buvo torkai.

Zodziu paimiau pjukleli barks barks per varsteli ir nusieme plasmase, 1 liko sveikas, senaji drauga pakeitem nauju. Varztukai buvo paprasciausiai kryzminukai ploni, taciau taip nuzulinti kad grynai likusi  keturkampe galvute, nes beveik briauneliu nelike, todel cia ir kilo dilema nes akys da nemeluoja, gaila kad niekas pastabos nedavet kad ieskau ne ten galu, bet yr kaip yr :) . Kaip ir Jus, bei Bajoras saket problema su kontaktu grupe ( grinai skiles dugnelis ) tad 40lituku  (h) nauja, pasikeiciau, dabar viskas normaliai, tad dekui uz pagalba padejusiems :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 09, 21:51:06 sukūrė ExCeEDeD »

Neprisijungęs Turbo96

• Įrašai: 112
    • Žiūrėti profilį
sakau su padangom bedos. ziurek sprendima gal rasi cia.
http://forums.vwvortex.com/showthread.php?1792364

Neprisijungęs MM777

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1017: 2010 Spalio 09, 14:28:07 »
sveiki, norejau paklausti gal kas zino, kokius mygtukus reikia suspaudyti kad rodytu TV, nes paspaudus rodo juoda ekrana ir raso AV1..

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1018: 2010 Spalio 09, 15:50:21 »
sveiki, norejau paklausti gal kas zino, kokius mygtukus reikia suspaudyti kad rodytu TV, nes paspaudus rodo juoda ekrana ir raso AV1..

AV1 Audio/Vidio kanalas, ten dvd turetu rodyt... :) tai pabandyk paspaudes TV su tais mygtukais < > arba ivirsu ir apacia pazaist turetu source perjungineti kazkurie :)

Neprisijungęs Arce999

• Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį
Veliūras į odą
« Atsakymas #1019: 2010 Spalio 10, 21:07:04 »
Sveiki,

gal kas žinot ar patys dėjot. Pas mane veliūras, kur tik atlošas elektrinis (nešildomos).

Kiek darbo įsidėt pilnai elektrines sėdynes (šildymas jeigu būtų, sakykim jo ir nereikia)? Ar tinka tvirtimas, elektros pajungimas ir pan? Durelių apdaila pažiūrėjau gide lyg ir tokia pati ar labai panaši.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
Re: Veliūras į odą
« Atsakymas #1020: 2010 Spalio 10, 21:34:02 »
reikia pradziai begius perdaryt, nes kitokie. po to laidus prasivedziot. reikalu yra, bet padaryt imanoma.

Neprisijungęs Arce999

• Žiūrėti profilį
Re: Veliūras į odą
« Atsakymas #1021: 2010 Spalio 14, 19:07:36 »
Aštunkių odos kainos tai juokingos. Tikriausiai pigiausias salonas iš tokios klasės mašinų... Nuo 100lt :)

Bet man įdomu, kokie dar laidai gali būti. Juk mano veliūrinis atlošas elektrinis, taigi pliusas atvestas yra, ko dar ten gali reikėti?

Neprisijungęs Arturienas

• Įrašai: 282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1022: 2010 Spalio 22, 11:45:24 »
gal kas buvot susidures su toke problema kad butu isdile sedynes valdymo mygtukai . Pas mane nelabai nori dirbti sedynes valdymas nekelnoja dirzu ir pats sedynes kelnojimas dirba ne taip kaip turetu. ir dar atmintis reguliuoja tik veidrodelius . o vairas stumdosi tik i prieki ir atgal. aukstyn zemin nesisdumdo gal del to kad varikliukas numiro ar laidas koks isoko ar nutruko beja kur randasi varikliukas kur vairo padeti valdo?

Neprisijungęs Arce999

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1023: 2010 Spalio 24, 16:38:50 »
Pas mane nuo nupirkimo neoriginalus magas stovi. Bet yra vieta ir plačiam, tiesiog dabar siauresnis ir šonai uždėti.

Tai va, jeigu aš nusipirksiu originalų Audi magą, ar tiks pajungimas ir ar rodys stotis ant spidometro?

onlyzilvis

• Svečias
Šildomos sėdynės
« Atsakymas #1024: 2010 Spalio 24, 22:41:17 »
Sveiki visi,

yra pas mane bėda... nėra šio dalyko pas man...  :-{ o žiema grėsmingai artėja ir bijau, kad nušalsiu bulkas.. (z) Gal kas ardėt sėdynes ir dėjot pašildymą? Mano mintis tokia, nes salonas pas mane tikrai labai geros būklės ir nesinori dėti kito.  Laukiu Jūsų idėjų.  ;)