Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1482775 kartus)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #1500: 2008 Sausio 07, 13:46:06 »
Bet jei galva trukus ir tie burbulai kemsa sistema neturetu ausinimo skystis buti uzterstas? koks nors tamsus. :)

Jau kai bus skilus galva, blokas ar bent jau prapusta sistema- problemu didesniu ir stipriai didesniu bus (+)

tai manai verta jungti kompa prie jos?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1501: 2008 Sausio 07, 16:27:39 »
Tikrai skilusios galvos nerodys :D
O klima kompiuterine diagnostika tikrai neblogai mato, tad klaidu sarasas tau padetu nuo ko pradeti ;)

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1502: 2008 Sausio 07, 18:02:43 »
galvos skilusios tai zinau kad nerodys bet gal tada bus matyti del kokios priezasties tas sildymas svaigsta. gal ten kokia sklende stringa ar stoli.

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1503: 2008 Sausio 07, 18:15:42 »
Nagi, kokius turite raktelius savo aštuonikių?..Èia reiktų kokių ~'96m modelių, dar turbūt tiktų '97m gal...Nes baikė yra tokia, kad šiandien Bajoras sakė kad pas mane servisinis raktelis, o ne tas tikras...Bet ir girdėjau kad ten iki tų naujesnio modelio eina tokie raktai, o paskui jau kitokie... (z) Žodžiu, aš įmetu savo raktelio fotkę, ir jūs jau tarkit taip ar ne... :V Nes man jau stogas pradeda važiuoti ir depresuha puola... :D
P.S. Pas mane abu rakteliai tokie patys...

[attachment deleted by admin]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1504: 2008 Sausio 07, 18:34:03 »
 ;)

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1505: 2008 Sausio 07, 18:37:21 »
gedis080 kiek tau laiko peidzeris kol batareika myrsta? Pas mano C4 net men neatlaikydavo. :(

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1506: 2008 Sausio 07, 19:10:19 »
Zekit cia rimtas bairis kad norint jog sedyniu sildymas veiktu reik ant ju butinai sedeti? :V nes va http://www.audipages.com/usedA8/usedA8items.html radau viena pastraipa juorioje parasyta:
Energize all four heated seats by selecting them to “6”, wait four or five minutes and check they are heated. NOTE: somebody must be sitting in the seat for it to turn on.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1507: 2008 Sausio 07, 19:57:42 »
Pas mane in V8 tik ant galinių turi būtinai kas nors atsisėst, nes yra tik jose yra tie davikliai.
Peidžerio batarkė kažkas apie tris mėn.

Neprisijungęs Remixas

• Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1508: 2008 Sausio 07, 20:02:37 »
Uzsidege uzrasas panelej In 1 (inspektions-service) ir masina sustojo. kas cia gali but?

Negi tik pasirodzius uzrasui uzgeso masina? Nes tokiu dalyku neteko girdeti ir aplamai tai nera susije. Gal tik sutapimas. Junkis zodziu kompa ir turesi 95% atsakyma o ir servisus uzgesins ;)

Na ji neuzgeso, ji neuzsivede ir tas uzrasas pasirode. Paskui mes ja patampem ji ir uzsivede, ten manau dyzelis buvo uzsales, nes buvo dar vasarinis, o salcio 18 sestadieni buvo. O gal gailit koki telefona, pas ka prie kompo susitart, pas mus Visagine nera:(

graztas

• Svečias
« Atsakymas #1509: 2008 Sausio 07, 20:35:44 »
95m.

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1510: 2008 Sausio 07, 21:02:52 »
Dekui uz foto... :H Mazdaug jau aisku... 8:8 Parasiau i audi centra uzklausima del rakto...Ryt gal sulauksiu, jei ne, tai skambysiu...Jau nusiteikiau kainai... :D ff Bet ka daryti jei reiks... (v)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1511: 2008 Sausio 07, 21:11:29 »
tai čia Tau dėl kokių priežasčių reikia būtent tokio originalo ??

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1512: 2008 Sausio 07, 21:11:45 »
ant naujesniu metu eina raktelis kaip staciakampis ir jame israizytas raktas. o beje matau nauja a8 savininka is palangos, dabar bunu kasdien palangoj, tai matau nemazai astunkiu  :D gaila tik kad as su opeliuku vaziuoju  :-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1513: 2008 Sausio 07, 21:29:31 »
aš ir nuo dabar beveik mėnesį laiko kiekvieną dieną į Palangą ir atgal  :/ ff ff

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1514: 2008 Sausio 07, 21:36:12 »

Neuzsiveda masina...Siandien dare diagnostika, reikejo uzvesti ir snypst...Galvojom kad gal akumas nepasikroves gerai, bet nupirkom nauja pastatem, irgi spyga... :[ Sako gal uzsiblokavo

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1515: 2008 Sausio 07, 21:41:11 »

Neuzsiveda masina...Siandien dare diagnostika, reikejo uzvesti ir snypst...Galvojom kad gal akumas nepasikroves gerai, bet nupirkom nauja pastatem, irgi spyga... :[ Sako gal uzsiblokavo

man atrodo greitai tavo pinigine tau irodys kad geriau ne taip graziai ir ne taip maloniai vaziuosi, BET uztat pinigine bus visada plati :D
gal tau imobilaizeris nudvese? nuemimas imobilaizerio kiek zinau nuo 300lt.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1516: 2008 Sausio 07, 21:42:35 »

Minėjau gerbiamieji kad akumuliatorius ne prie ko, nes esat jam silpnam- diagnostikos nebūčiau padaręs, na o nakti sėsiu pažiūrinėti tiksliau jūsų auto parodytu duomenų ?!?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1517: 2008 Sausio 07, 21:55:37 »
Tai o prieš gedimą turėjai kitą raktą dar ar visalaik su tuo pačiu ??

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1518: 2008 Sausio 07, 22:01:49 »
idomus raktai pas jus... visa laika galvojau kad pas astunke tik tokie ir buna :

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1519: 2008 Sausio 07, 22:33:04 »
idomus raktai pas jus... visa laika galvojau kad pas astunke tik tokie ir buna :

tokie pas dauguma audiniu nuo 97 metu.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1520: 2008 Sausio 07, 23:05:48 »

tokie pas dauguma audiniu nuo 97 metu.

tiek tai zinau,bet galvojau kad pas VISAS a8 butent tokie... ?!?

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1521: 2008 Sausio 08, 09:36:10 »

Minėjau gerbiamieji kad akumuliatorius ne prie ko, nes esat jam silpnam- diagnostikos nebūčiau padaręs, na o nakti sėsiu pažiūrinėti tiksliau jūsų auto parodytu duomenų ?!?

Nu maniškis tsakant nuo pradžių pradeda... :D Aš tai iškart po Jūsų apsilankymo daviau užklausimą dėl rakto... :V Ale nesulaukus ats pasiskambyjau į audi centą, tai vat toks ats...raktas pats kainuoja 178lt, prikodavimas ~180lt...Sakyčiau puse velnio dar... (+) Galvojau jau be 500 neapsieisiu...Tik raktas bus po kokių ~2 savaičių... :-{ :-{ Tas mane labiausiai smaugia...Taip mašina reikalinga... :[ Dar vienas draugas sakė kažkur Kaune daro raktus tokius, tai pasidomės tiksliau...Beje, ačiū Bajorai už info, dabar nagrinėsimės.... ;)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1522: 2008 Sausio 08, 09:41:48 »

man atrodo greitai tavo pinigine tau irodys kad geriau ne taip graziai ir ne taip maloniai vaziuosi, BET uztat pinigine bus visada plati :D
gal tau imobilaizeris nudvese? nuemimas imobilaizerio kiek zinau nuo 300lt.

Geriau nevalgysiu (nors ir taip nedaug tevalgau :D) bet ją išlaikysiu...Klysti, piniginė nebus plati, nes tada leisiu kapeikas ant visokio bobiško šlamšto... :f Aš geriau savo pupai juos kišiu...Už tai ji man suteikia malonumą... :D :D (r)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1523: 2008 Sausio 08, 09:43:24 »
Tai o prieš gedimą turėjai kitą raktą dar ar visalaik su tuo pačiu ??

Visąlaik su tuo pačiu...Kitokio neturėjau... (-)

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1524: 2008 Sausio 08, 10:28:12 »

Nu maniškis tsakant nuo pradžių pradeda... :D Aš tai iškart po Jūsų apsilankymo daviau užklausimą dėl rakto... :V Ale nesulaukus ats pasiskambyjau į audi centą, tai vat toks ats...raktas pats kainuoja 178lt, prikodavimas ~180lt...Sakyčiau puse velnio dar... (+) Galvojau jau be 500 neapsieisiu...Tik raktas bus po kokių ~2 savaičių... :-{ :-{ Tas mane labiausiai smaugia...Taip mašina reikalinga... :[ Dar vienas draugas sakė kažkur Kaune daro raktus tokius, tai pasidomės tiksliau...Beje, ačiū Bajorai už info, dabar nagrinėsimės.... ;)

Aš dariausi, tai man sukainavo 360lt, tik iškart pasakyk, kad darytų ne kaip papildomą raktą, o kaip pagrindinį, nes man užsakė kaip papildomą ir padarė ne tokį, t.y. paprastą labai, be nuotolinio pultelio ir t.t. Padarė lygiai per 2sav., bet tai prikodavimas daromas audi centre su visa mašina.