Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1482798 kartus)

Neprisijungęs Remixas

• Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #1475: 2008 Sausio 04, 21:08:51 »
Sveiki , kelais dienas skaiciau ko jus cia priraset , zinoma skaiciau del to kad pats ruosiuosiu pirkti a8 . Varau savaitgaly apziureti grazuoles 2.5tdi i ka atkreipti demesy labiausiai reiktu kokiu gal suptilybiu zinot ? laukiu jusu atsakymu

Na jei variklis V6, tai patarciau susizinot variklio detaliu kainas. Jos tikrai nejuokingos, ir sunkiai gaunamos. Labai megsta subyreti galvutes (kazkokios saibos po voztuvais), silpna kuro aparatura (ziauriai bijo prasto dyzelio) ir labai reikia ziuret dirzu itempimo guolius, jei zstrigs - sakes. Motoras kainuoja puse Audi (jei pasiseks), o visa kita nelabai problema.
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Sausio 04, 21:16:24 sukūrė Remixas »

Neprisijungęs Remixas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1476: 2008 Sausio 04, 21:24:05 »
Sveiki, pasikeiciau as savo 2,5 Tdi variklyje alyva, bet eme ir uzsidege uzrasas "OEL Servis", ar labai panasiai, gal zinot kur ta skaitikli nunulint, nes Visagine tokiu meistru as nezinau.

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1477: 2008 Sausio 04, 22:26:09 »
Patrakusi - tokių kaip tipo kamei grotų išvis A8 nėra, nebent darytos. Ieškojau visur, kamei katalogas nieko nerodo, kad a8 būtų kas. ;)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1478: 2008 Sausio 05, 14:34:58 »
Patrakusi - tokių kaip tipo kamei grotų išvis A8 nėra, nebent darytos. Ieškojau visur, kamei katalogas nieko nerodo, kad a8 būtų kas. ;)

Agam, vakare maniskis irgi man tai pasake... :)Nebent daryti pagal uzsakyma... ff Dar ziurejau automodernoj, irgi nieko neturi... (-) skias liksiu be grotu... :D Kazkaip nenustebau, nes kazkaip ko pvz uzsimanau, tai arba nera arba kainuoja ohoho...cia jau pastoviai pas mane....traukia brangus daikciukai mane kaip magnetas... :D Tiesa, koki akuma pirktis, dabar stovi 92ah, ar uztektu pvz 74ah?...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1479: 2008 Sausio 05, 14:36:56 »

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1480: 2008 Sausio 05, 14:39:31 »
Tiesa, koki akuma pirktis, dabar stovi 92ah, ar uztektu pvz 74ah?...
http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=11654.msg90849#new
 ;)

Asiu, jau skaiciau...ir ziurejau pateikta nuoroda... ;) ten pateikti 4 variantai, bet juk istikro visokiu pribumbasu ir visokios elektronikos prikista, tai ar nebus per mazai tu 74ah...?...vat... ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1481: 2008 Sausio 05, 14:44:58 »
tai todėl ir pateikiau tą nuorodą, nes nė viename iš keturių variantų nėra 74ah  ;) pats sipniausias 90ah ir aš asmeniškai silpniausio nedėčiau

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1482: 2008 Sausio 05, 14:58:51 »
tai todėl ir pateikiau tą nuorodą, nes nė viename iš keturių variantų nėra 74ah  ;) pats sipniausias 90ah ir aš asmeniškai silpniausio nedėčiau

Na pas mane metai '96m... ;) ir man pateiktas silpniausias 70ah... (h) tu turbut ziurejai nuo '98m... ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1483: 2008 Sausio 05, 15:14:25 »
na jo, pažiūrėjau nuo '98  :s , bet vistiek, kaip jau sakiau, silpniausio nedėčiau - juk ne Italijoje gyvename, tai kam paskui
per tą perdėtą taupumą prisidaryt rūpesčių papildomų  ;)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1484: 2008 Sausio 05, 16:06:59 »
Va ka tik gryzau apziurejes pora A8 tai gal kas biskuti apie viena papasakosiu ir jus ka nors patarti galesit. :D Viena A8 1996metu kuri lietuvoj jau 5 metai ir kadangi buvus dauztai tai sudeta apdaila nuo ~1999 metu su xenonais tad tikrai neblogai atrodo + beveik visi bairei, boss aparatura mini navigacija, el valdomos sedynes solerinis liukas ir pan. (isskyrus el valdomos galines sedynes). Salonas ir puse bedos tik kad va vairuotojui kur pasideti ranka yra nuluze ir syla tik vairuotojo sedyne. is didesniu defektu ka pastebejau tai kad ja pagrezus padave i salona nemalonu kvapa ir kapota atsidarius pasipyle biski dumu su panasiu kvapu i leidzenti vairo stiprintuvo skysti (pas mano C4 tas pats budavo) ir matesi kad to skyscio maziau nei min bakelyje. kitas defektas kurio nepastebejau bet man pasake kad stovint ne visad pucia silta ora i salona o vaziuojant viskas ok. atseit resirkulecijos voztuva reik pakeisti ar kazka pan bet kai pasikonsultavau su vienu meistru tai pasake kad gali buti toks bairis kad galva trukus ir stovint atsiranda ausinimo sistemoje oro kamscei kurie pramusami vaziuojant. greiciu deze dyrba mano manymu net idealei nes trukciojimu jokiu nesijaucia o ir atbulini jungent nera jokio pasalinio garso. pramynus 150 ten gana lygiu keliu nesijaute jokiu vibraciju o smulkiau vaziuokles neturejau kaip patikrinti. ai tiesa labai keista kad pas ja dabar nera nei draudimo ne technikines tik kazkaip nedaejo paklausti kodel. :D
p.s jei kas nors esat susidure su mano ten isvarditom problemom gal pakonsultuosit apie remonto kastus nes kaina ir tokia gan patraukli :D
Ai tiesa atsiminiau kad vairuotojo veidrodelio korpusas su veidrodziu numustas nors laikyklei yra.

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1485: 2008 Sausio 05, 19:22:35 »
su naujesnius snukiu maciau uz 21 gabala juoda tokia, tik be duju ji buvo  :f
o siaip tai tie visi reikalai apie silto oro putima tai keistoki, nu cia manau daugiau pamastymai, bet kodel nepucia neisivaizduoju, o kad smirda masina pavazinejus rimtai tai keista, pas mane ceske kai uzspausdavau, pajausdavau salone kazkoki kvapa, nezinau ten gal tepalu ar kazkoks kvapas budavo, na bet ji tik pajausdavau veliau, kai ipratau prie masinos, bet tepalu lyg nedinginedavo ir siaip niekas suvarikliu bedu jokiu nebuvo, tai gal tas kvapas normalus dalykas gerai pasmaugus masina.

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1486: 2008 Sausio 05, 19:25:48 »
su naujesnius snukiu maciau uz 21 gabala juoda tokia, tik be duju ji buvo  :f
o siaip tai tie visi reikalai apie silto oro putima tai keistoki, nu cia manau daugiau pamastymai, bet kodel nepucia neisivaizduoju, o kad smirda masina pavazinejus rimtai tai keista, pas mane ceske kai uzspausdavau, pajausdavau salone kazkoki kvapa, nezinau ten gal tepalu ar kazkoks kvapas budavo, na bet ji tik pajausdavau veliau, kai ipratau prie masinos, bet tepalu lyg nedinginedavo ir siaip niekas suvarikliu bedu jokiu nebuvo, tai gal tas kvapas normalus dalykas gerai pasmaugus masina.

ten tas kvapas 95% kad stiprintuvo skyscio nes labai panasei smirda kaip pas mano ex C4 :D o kas liecia ta sildyma tai jis atseit tik stovint kartais nustoja sildyti tad net nzn...

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1487: 2008 Sausio 06, 00:21:59 »
turejau ir as tokia beda su "kvapu"  C4. paspaudus padraskius ar smarkiau pasukinejus vaira - man buvo pramusta slanga auksto spaudimo ties ta vieta kur per vidur ten graiztvinis vamzdelis eina, ir kadangi ten tiesiai po ta slanga stovi ismetimo kolektoriai ir pirmos pusles - visas tepalas vaziuoja ten ir labai smagiai ruksta ;) ;) TAIP PAT stovinti masina ar mazom apsukom nesildavo - kalta trukusi galva buvo. laikui einant tie "oro burbulai" ir skyscio trukumas sueda pompa vandens ir ji uzsikerta :D  ;) nezinau kaip tau, bet jau vien del stiprintuvo skyscio smarves neimciau, nes uzispisi kol gausi tokia slanga A8 ir kol pakeisi  :) o jei da galva gatava tai Uber visai ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Sausio 06, 00:26:58 sukūrė egis »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1488: 2008 Sausio 06, 01:02:01 »
Teko tureti man patirties su leidziancia slanga. Kentejau, keikiausi, pykau, ir sukandes dantis dapylinedavau skysti. Viena karta susukes vaira pagazavau (na ziema-patys zinot) ir beda 2-3 kartus sustiprejo. Pradejau kreiptis i servisus, ten lankste keturzenkle suma ir t.t. Finale supykes ir perpykes iki melynumo issiemiau slanga, nuveziau i lyg "Hansa Flex" palikau ja 30min ir pasiemiau 100% atrestauruota, t.y. pats metalinis prisukimas paliktas tas pats, tik pakeista ir perpresuota slanga. Duota metu garantija, bet sake ir po triju galesiu atnesti jei leis. Sumokejau labai daug- net 50lt :D :D :D Na tik kad ja atsukti buvo super nepatogu, neprieinama ir ispirkta puse "Senuku" kol pritaikiau kibernetini rakta :D

Tiek tu slangu (h)

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1489: 2008 Sausio 06, 11:50:13 »
Bet jei galva trukus ir tie burbulai kemsa sistema neturetu ausinimo skystis buti uzterstas? koks nors tamsus. :)

Neprisijungęs Remixas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1490: 2008 Sausio 06, 11:54:24 »
Uzsidege uzrasas panelej In 1 (inspektions-service) ir masina sustojo. kas cia gali but?

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1491: 2008 Sausio 06, 12:14:59 »
man dega in1 oil masina vaziuoja, ir dar kaip  :-]

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1492: 2008 Sausio 06, 13:04:56 »
Teko tureti man patirties su leidziancia slanga. Kentejau, keikiausi, pykau, ir sukandes dantis dapylinedavau skysti. Viena karta susukes vaira pagazavau (na ziema-patys zinot) ir beda 2-3 kartus sustiprejo. Pradejau kreiptis i servisus, ten lankste keturzenkle suma ir t.t. Finale supykes ir perpykes iki melynumo issiemiau slanga, nuveziau i lyg "Hansa Flex" palikau ja 30min ir pasiemiau 100% atrestauruota, t.y. pats metalinis prisukimas paliktas tas pats, tik pakeista ir perpresuota slanga. Duota metu garantija, bet sake ir po triju galesiu atnesti jei leis. Sumokejau labai daug- net 50lt :D :D :D Na tik kad ja atsukti buvo super nepatogu, neprieinama ir ispirkta puse "Senuku" kol pritaikiau kibernetini rakta :D

Tiek tu slangu (h)

reiks man nufotkint koki rakta buvau pats susivirines is triju daliu kad atsukt neimant stabdziu pusles ;) :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1493: 2008 Sausio 06, 19:48:42 »
+ beveik visi bairei, boss aparatura mini navigacija, el valdomos sedynes solerinis liukas ir pan. (isskyrus el valdomos galines sedynes).

A co to takij per bajeris?...Pirma kart girdziu kad gale buna reguliuojamos sedynes... 8:8

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1494: 2008 Sausio 06, 19:58:51 »
būna galinės ir el. valdomos ir šildomos  (+) (+) (+) ir joks čia ne bajeris, jei net toks dalykas manojoj priešistorinėj V8 yra  ;)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1495: 2008 Sausio 06, 20:02:39 »
+ beveik visi bairei, boss aparatura mini navigacija, el valdomos sedynes solerinis liukas ir pan. (isskyrus el valdomos galines sedynes).

A co to takij per bajeris?...Pirma kart girdziu kad gale buna reguliuojamos sedynes... 8:8

pas manaja iegi galines sedynes elektrines :P

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1496: 2008 Sausio 06, 20:05:34 »

va kaip atrodo elektra valdomos  ir šildomos, tik kad čia S8  ;)
http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=1425453

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1497: 2008 Sausio 06, 20:28:31 »

va kaip atrodo elektra valdomos  ir šildomos, tik kad čia S8  ;)
http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=1425453

Nu kad sildomos tai taip, ir pas mane sildo...bet kad reguliuojamos...reiks pas save paziureti gal irgi yra, tik nemaciau... :D :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1498: 2008 Sausio 06, 23:45:35 »
Uzsidege uzrasas panelej In 1 (inspektions-service) ir masina sustojo. kas cia gali but?

Negi tik pasirodzius uzrasui uzgeso masina? Nes tokiu dalyku neteko girdeti ir aplamai tai nera susije. Gal tik sutapimas. Junkis zodziu kompa ir turesi 95% atsakyma o ir servisus uzgesins ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1499: 2008 Sausio 06, 23:46:32 »
Bet jei galva trukus ir tie burbulai kemsa sistema neturetu ausinimo skystis buti uzterstas? koks nors tamsus. :)

Jau kai bus skilus galva, blokas ar bent jau prapusta sistema- problemu didesniu ir stipriai didesniu bus (+)