Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1482741 kartus)

Evaldas

• Svečias
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #1200: 2007 Gruodžio 05, 21:13:51 »
Rafinuotas - nutrini iki tol, kol lygi palieka ir nupūti su dažais, tik aišku pas derintojus tokių pat dažų nusipirk.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1201: 2007 Gruodžio 06, 01:32:17 »
dabr dar klausimelis: kai karstas variklis sunkiai kuriasi.. reikia pasukt startery kokias į sekundes, kas yra pakankamai ilgai kai salta griebia is karto..
seip didzialitraziai megejai ilgiau kurtis, vistik 1 rata prarandama kol indukcinis daviklis nustato veleno padeti, paskui dar eile dalikiu ir kompu. na dzin. Jei ilgiau nekurta ilgiau kuriasi, gal tiesiog kuro sistemos atbulinis voztuvas (kuris palieka slegi sistemoj) jau nebesandarus, todel tenka psukti sekunde kol viskas sudirba ir susikelia slegis...

O del atlosu vyrai- bandet nugarine dali nusiimti?

Nerca

• Svečias
« Atsakymas #1202: 2007 Gruodžio 06, 07:56:16 »
dabr dar klausimelis: kai karstas variklis sunkiai kuriasi.. reikia pasukt startery kokias į sekundes, kas yra pakankamai ilgai kai salta griebia is karto..
seip didzialitraziai megejai ilgiau kurtis, vistik 1 rata prarandama kol indukcinis daviklis nustato veleno padeti, paskui dar eile dalikiu ir kompu. na dzin. Jei ilgiau nekurta ilgiau kuriasi, gal tiesiog kuro sistemos atbulinis voztuvas (kuris palieka slegi sistemoj) jau nebesandarus, todel tenka psukti sekunde kol viskas sudirba ir susikelia slegis...

O del atlosu vyrai- bandet nugarine dali nusiimti?
Ne nebandem nusimti, o ka ten koks fiksatorius yra?

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1203: 2007 Gruodžio 06, 08:47:18 »
Neturi jie ilgai kurtis, jei viskas ok. Manoji iš pusės abaroto kurdavosi...

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1204: 2007 Gruodžio 06, 10:21:33 »
Pasakykit man kas nors, kokios lemputės eina trumpoms šviesoms?...O tai vakar vakare važiavau, siauras kelias ir ant asfalto krašto nuskilęs asfaltas, ir tokia duobutė nemenka...O kažkoks dar (-ė) važiavo su nesureguliuotom farom ir apakino mane... :A Bl kaip įlėkiau į tą duobę dešine puse tai kairėj pusėj dingo xenonas... :-{ Ten dar toks kelias iš abiejų pusių įkalnės ir jos abi susieina ant posūkio kur ta duobė ir buvo...(O kaip suskėliau :D)...Šeštadienį žiūrės, gal ten tas xenonas iškrito...Nes kaip ir iš "gilumos" lyg ir šviečiasi... (z) Gaila ano nr nemačiau...reikėjo jį pavyti...Ir lempas išdaužti.... Oo) Ot nekenčiu tokių musmėrių... :E

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1205: 2007 Gruodžio 06, 10:31:39 »
patrakusi - jei orginalai ksenonai, tai D2S, o jei ne, tai H1

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1206: 2007 Gruodžio 06, 10:33:28 »
Ne nebandem nusimti, o ka ten koks fiksatorius yra?

neesu mates, bet esu tuom garantuotas kad bus koks laikiklis neleidziantis per daug "isvaziuoti" pagalvelei. Tad galit lupt nelupe (h)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1207: 2007 Gruodžio 06, 11:39:13 »
patrakusi - jei orginalai ksenonai, tai D2S, o jei ne, tai H1

Abejoju kad ten originalai, nes dešinė pusė buvo "mušta" :D...Aplamai ta lempa tokia įtartina, kai ėjau TA tai tas sako lempa kaip pas amerikona...Sakau "baikit baikes, taigi tikra vokietė"... :) Ji turi toki ružava atspalvį...Ir silpnokai šviečia..:/ O tai žiūrėk ką ir ilgosioms ir trumposioms H1?...

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1208: 2007 Gruodžio 06, 11:59:26 »
Tai gal skirtingų kelvinų lemputės sudėtos, todėl spalva ir skiriasi.

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1209: 2007 Gruodžio 06, 12:58:48 »

Gal...Anyway, dabar bus proga pasikeist lemputes... ff
Tiesa, pas mane buvo tokia problema kad mašina neužsivesdavo arba šiek tiek padirbusi gesdavo...Tai va, atrado gedimą, bet dėl laiko stokos jis dar nepašalintas...  :/ Bet parašysiu atgarsius, mažu gal kam nors ateity pravers...:H Taigis, maniškė būna neatpažysta rakto, nes "vielytė" kuri yra užvedimo spynelėj yra kažkur truputį aptrukinėjusi, todėl nepagauna kontakto...tai dabar darau taip, pasuku raktelį-užsidega lemputės(jų tarpe ir ta lemputė kur auto su rakteliu) - palaukiu kol užgęsta jos- ir žiūriu ar ta su raktu vėl neužsidega...Jei užsidega tai nesuku starterio(nes kitaip kaip žinia jį nuvarysiu į kapus), o vėl iš naujo suku raktelį...Suku tol kol ta lemputė neužsidega, tada sukam starterį ir pajexali... ff Gal jums tai nieko naujo, bet nu taip norisi pasidalinti sava patirtim :s :H
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Gruodžio 06, 15:38:53 sukūrė patrakusi »

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1210: 2007 Gruodžio 06, 16:52:22 »

Gal...Anyway, dabar bus proga pasikeist lemputes... ff
Tiesa, pas mane buvo tokia problema kad mašina neužsivesdavo arba šiek tiek padirbusi gesdavo...Tai va, atrado gedimą, bet dėl laiko stokos jis dar nepašalintas...  :/ Bet parašysiu atgarsius, mažu gal kam nors ateity pravers...:H Taigis, maniškė būna neatpažysta rakto, nes "vielytė" kuri yra užvedimo spynelėj yra kažkur truputį aptrukinėjusi, todėl nepagauna kontakto...tai dabar darau taip, pasuku raktelį-užsidega lemputės(jų tarpe ir ta lemputė kur auto su rakteliu) - palaukiu kol užgęsta jos- ir žiūriu ar ta su raktu vėl neužsidega...Jei užsidega tai nesuku starterio(nes kitaip kaip žinia jį nuvarysiu į kapus), o vėl iš naujo suku raktelį...Suku tol kol ta lemputė neužsidega, tada sukam starterį ir pajexali... ff Gal jums tai nieko naujo, bet nu taip norisi pasidalinti sava patirtim :s :H

pas mane tas pats bajeris su raktu :) irgi taip pat kartais tenka palaukti kol uzgesta is poros pasukimu :)

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1211: 2007 Gruodžio 06, 16:54:54 »
Jo, pas mane irgi su raktu tas pats buvo. Reikia keisti žiedą. Pakeičiau nuo naujesnės ir praėjo.

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1212: 2007 Gruodžio 06, 20:11:02 »
o mano masina kiek kuriasi kai pastovi pvz dvi dienas, nu nerealiai  :D
gal kompresijos nera ar koks velnias, nu bet kartais zulinu 3-4 sekundes  :O ir taip SUUUUUNKIAI uzsikuria, prasidirba biski ir viskas ok, kai silta dar buna is puses abaroto.

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1213: 2007 Gruodžio 06, 20:43:14 »
Arba dingsta slėgis iš kuro sistemos...

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1214: 2007 Gruodžio 06, 22:30:12 »
ka siulote daryti? karocia ne vienoj astunkej maciau nusitrynusias rankenas, pas mane neisimtis, kaip uzmaskuoti ta daikta?  (!?) galvoju gal isimti ir nupusti su dazais kokiais is auto parduotuves tipo kur ratam skirti ar panasus, svarbu kad sviesus ar pilki butu, kazi kaip atrodytu?

o dle sito dalyko tai noreciau ne su pulvizatoriu pusti, o su paprastu flakoneliu, nezinot buna kokiu dazu paprastuose flakoneliuose, nes nei turiu pulviko nei turiu laiko ten susitikt su dazytojais kalbet ir t.t. ta spalva daugiau maziau atitaikyt ir nupust namu salygom. niekas neturit ideju kur paieskoti dazu purskiamu, ir ar imanoma panasia spalva rast ir ar bent jau kelis metus laikys smarkiai ten neciupinejant?

Andriux001

• Svečias
« Atsakymas #1215: 2007 Gruodžio 06, 23:35:48 »
zodziu viskas.. tie visi bairiai galutinai mano nervus suede.. pardaviau vkr masina uz juokingus pinigus, bet dzin, svarbu kieme laisva vieta atsidaro.
beje, vakare jau skambino kad neuzkuria masinos.. turejau viena rakta kuris nebuvo prie psyneles priristas, tai tas netycia sumaises ikiso ta nepriprogramuota rakta ir vapshe uzblokavo viska.. nei su jokiu raktu jau nekuria dbr.. :) nejuokinga, bet aciu dievui as niekad nebandziau to naujo rakto ikist :)
sekmes astunkininkai.. aciu uz visa pagalba, patarimus kuriuos suteikete.. linkiu jusu astunkem vaziuoti ir negesti.. nes vistik skauda, kai jos genda..  sekmes.
Su pagarba,
Andrius
p.s. uzsuksiu kada paskaitinet, nes vistik ispudi a8 paliko :)

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1216: 2007 Gruodžio 07, 08:05:41 »
zodziu viskas.. tie visi bairiai galutinai mano nervus suede.. pardaviau vkr masina uz juokingus pinigus, bet dzin, svarbu kieme laisva vieta atsidaro.
beje, vakare jau skambino kad neuzkuria masinos.. turejau viena rakta kuris nebuvo prie psyneles priristas, tai tas netycia sumaises ikiso ta nepriprogramuota rakta ir vapshe uzblokavo viska.. nei su jokiu raktu jau nekuria dbr.. :) nejuokinga, bet aciu dievui as niekad nebandziau to naujo rakto ikist :)
sekmes astunkininkai.. aciu uz visa pagalba, patarimus kuriuos suteikete.. linkiu jusu astunkem vaziuoti ir negesti.. nes vistik skauda, kai jos genda..  sekmes.
Su pagarba,
Andrius

gal liko ratai nuo jos kur pas tave uzdeti buvo ? :)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1217: 2007 Gruodžio 07, 10:17:50 »
Su pagarba,
Andrius

:H Gaila kad palieki mus... :( O tai jei paliko ispūdį, tai gal visvien kada nors vėl isygysi... :H Maniškis buvo nusipirkęs A8 2,5tdi tai ir nevykusi buvo, papali kak nado su ja... (+) Ji buvo skęndusi, ir gavusi hidro smūgį... :( Tai ir teko parduoti...Bet šiek tiek pavažinėjusi man ji paliko toookį įspūdį... :O :D  :G kad nesugebėjau atsispirti jos kerams... (o) :G :D

Andriux001

• Svečias
« Atsakymas #1218: 2007 Gruodžio 07, 22:24:15 »
Su pagarba,
Andrius

gal liko ratai nuo jos kur pas tave uzdeti buvo ? :)
deja ne.. spejau viena dar ir suvaryt.. i dvi dalis pasidalino, tai pardaviau 3vnt uz 5000LTL :)

Andriux001

• Svečias
« Atsakymas #1219: 2007 Gruodžio 07, 22:28:50 »
patrakusi: buvo gera patirtis patureti a8 :)
 ko gero sekanti karta 2.8 pirkciau ir facelifta (vidus jaukesnis).
nafik ten tie ekranai visi, isistatai lcd isvaziuojama ir baigta problema :)
bet kolkas ka nors paprastesnio pirksiu.. :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1220: 2007 Gruodžio 08, 13:02:01 »
kodel 2.8, kuras brangus ar del draudimo? man tai taip patinka paspast su 4.2 mmmmmmm  :G

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1221: 2007 Gruodžio 08, 13:25:06 »
kodel 2.8, kuras brangus ar del draudimo? man tai taip patinka paspast su 4.2 mmmmmmm  :G

gal pasigirkim kas pigiau ir už kiek apsidraudėt? :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1222: 2007 Gruodžio 08, 14:55:38 »
man kaina buvo 270lt metams.  :V

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1223: 2007 Gruodžio 08, 16:14:15 »

gal pasigirkim kas pigiau ir už kiek apsidraudėt? :)

Ex A8 kainavo 269lt ant tėvo vardo, dabar 2,5TDI man 272lt.

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1224: 2007 Gruodžio 08, 16:20:55 »
O kiek Kasko kainavo?... :)