Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1599499 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A8 pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #10400: 2009 Gegužės 15, 15:16:51 »
Dzin, pilčiau tą dažytą ir vargo nematyčiau :D

as irgi pilciau juokauju gi, bet del audi centro, tai speju mazai kas nevarytu tokios masinos i audi centra, pas garazinius ne d3 tikrint. o ir siaip tokia masina a8 yra, su kuria pravaziaves, nevisada isgirsi ir pajausi pakabos neefektyvu darba.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10401: 2009 Gegužės 15, 16:24:34 »
speju mazai kas nevarytu tokios masinos i audi centra, pas garazinius ne d3 tikrint.
įdomiai čia tu spėji - jei tame audi centre jie nelabai išeina sutvarkyt 20 metų; 10 metų senumo auto, tai kodėl jie (ir tik jie) turėtų
būt asai paskutinės kartos auto remonte  Oo)
P.S. atkreipk dėmesį kur dažniausiai "surenkamos" iš JAV parplukdytos 'nedaužtos ir neskendusios'  8:8 a ??
kiek aš pastebėjau tai laaaabai retu atveju pas oficialų gamintojo atstovą.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10402: 2009 Gegužės 15, 16:33:51 »
speju mazai kas nevarytu tokios masinos i audi centra, pas garazinius ne d3 tikrint.
įdomiai čia tu spėji - jei tame audi centre jie nelabai išeina sutvarkyt 20 metų; 10 metų senumo auto, tai kodėl jie (ir tik jie) turėtų
būt asai paskutinės kartos auto remonte  Oo)
P.S. atkreipk dėmesį kur dažniausiai "surenkamos" iš JAV parplukdytos 'nedaužtos ir neskendusios'  8:8 a ??
kiek aš pastebėjau tai laaaabai retu atveju pas oficialų gamintojo atstovą.

Cia galima daug diskutuoti, bet vieno ko garazai nepasakys, tai visu su auto susijusiu irasu ir t.t.

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10403: 2009 Gegužės 15, 16:45:57 »
Na va pagaliau geriausi elektrikai patikrino mano mašiniuką... ;)
nustatytas gedimas per kurį visos klaidos tai mires MAF`as ko pasekoje užsakytas naujas originalus MAF sensorius kurio kaina 1000 litų...
žodžiu tas manasis MAF`as duoda klaidingą signala i motoro kompa ko pasekoje motoro kompas duoda klaidingą ignalą į dėžę ir dežė duoda klaidingą signalą ABS/ESP davikliui...  :)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10404: 2009 Gegužės 15, 16:48:17 »
plius pakeistos visos aštuonios žvakės patikrinti visi žvaklaidžiai ir ir babinos... ;)
žvakės sudėtos BOSH kaip ir originalas audi... 1 žvakes kaina 35 litai...

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10405: 2009 Gegužės 15, 16:54:15 »
vazinesi isisiepes :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10406: 2009 Gegužės 15, 16:58:29 »
bet vieno ko garazai nepasakys, tai visu su auto susijusiu irasu ir t.t.
taip, tiktai to ir nepasakys, ir daugiau jokių t.t.    ;)
tik va man pvz įdomu pasidarė, kokia procedūra klaipėdos audi centre su istorijos patikrinimu mašinos  :V :V
jie tai išvis daro  8:8 bijau apsimeluot, bet kažkada kai reikėjo tai į vilnių nukreipė, lygtais būtent dėl šito klausimo
taip ir buvo, blin tik nesu užtikrintas visai

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10407: 2009 Gegužės 15, 17:04:17 »
Seip be saviniko leidimo tokia informacija neturetu but skelbiama kada kas tvarkyta ir pan ;)
bent pas mus MB servise taip yra.

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10408: 2009 Gegužės 15, 17:18:11 »
vazinesi isisiepes :D

aha tuo labiau kad MAF sensoriu originalą man padarys už 450 litų... ;)
o šiaip jo kaina eSui 1000 litų ir nuo A8 netinka...

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10410: 2009 Gegužės 15, 18:58:36 »
atsirado jau ir a8 uz nebloga kaina:

http://auto.plius.lt/skelbimas/lange/lengvieji-automobiliai/audi-a8/id-197060
sita uz 25k stumde anksciau :D reiks pirmadieni pazystamui pasukti pasiklausti kaip ten jos stovis gal visai gerai butu pamainyt paskiau :D

Neprisijungęs watermelon

• Įrašai: 199
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10411: 2009 Gegužės 15, 19:55:32 »
audicentre ;) matau is kauno, tai silainiuose tokia vieta yra kur montuoja ratus ir prekiauja padangom ir ratais... silainiai prie gerimu pasaulio, raudonas namas ;)

Gal kas zino ka kainuoja audicentre? ir kokia ju mazdaug kaina naudotu? Jei kas turit ar zinot kur gaut - netylekit.

Neprisijungęs Auddziuss

• Įrašai: 283
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10412: 2009 Gegužės 15, 23:26:38 »
esme ta,kad vien pasakymas,kad neduotu vest y audi centra,man sukelia abejoniu,nes jei jau nusiteikes susimoketi uz patikrinima,tai automatiskai reiskia,kad jei viskas jai gerai,tai as ja imciau,negi siaip ydomi man jos bukle..ir neturiu kur pinigu det..tai jei jai viskas gerai,tai pardavejas tikrai nepriestarautu..cia mano nuomone..o nuvaziavus nuo Rudos iki audi centro(apie 50km.) tikrai jei butu rimtos klaidos,tai jas pajungus parodytu,o dabar atvaziavus gali but jau jos pratrintos..ir prasukus ten pora ratuku neislyst..as tik pasitart norejau su kolegom astunkininkais,taigi dekui visiem uz nuomones,visos svarbios ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10413: 2009 Gegužės 15, 23:52:12 »
plius pakeistos visos aštuonios žvakės patikrinti visi žvaklaidžiai ir ir babinos... ;)

:)

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10414: 2009 Gegužės 16, 00:22:03 »
ka tu klauzai kalohozniko ars. matosi ukiskas zmogus, jis jauciu ir dazyta salerka i d3 piltu :D O esme ta, kad audi centras viska patikrins ir IVERTINS koks jos stovis, koks buvo paskutinis irasas su kokia rida, kada keisti dirzai ir t.t.
Tu apsiramink su tais savo įžeidinėjimais ... Ateina marozai visokie bnv prisipirkę ir aiškina kas ką darytų ... Nei tu mane matei nei tu mane pažįsti nei tu aiškink man kažką ... O šiaip dyzelio aš išvis nepirkau ir nepirksiu, taip, kad nepilsiu nei dažytos nei ne dažytos saliarkos ... Na nebent kada nors D3 4.2 TDI :G ... O ir ta dažyta niekuo nesiskiria nuo nedažytos ...

Cia galima daug diskutuoti, bet vieno ko garazai nepasakys, tai visu su auto susijusiu irasu ir t.t.
Audi centras nepasakys nieko apie darbus kurie galbūt buvo atlikti ne jų specializuotame servise ;) Aš žiūriu iš savo pozicijos, kad jeigu man reikėtų ją pirkt, tai užtektų tik pažįstamą su kompu pasiimt, nes nu aš niekaip neįsivaizduoju ką dar ten tie lapausiai gali pamatyt tokio ko aš negalėčiau ...

Auddziuss, tai bandyk derinti su juo, jeigu tikrai nori tos Audi, gal ir sutiks dėl tos apžiūros. Gal nesusikalbėjot iškart ar dar ką ...

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10415: 2009 Gegužės 16, 00:34:01 »

Man irgi reikia zvakiu... :V Cia jau su nuolaida kokia gavai ar be..?..Kur pirkai?..

P.S.:D :D :D :D
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gegužės 16, 01:01:19 sukūrė patrakusi »

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10416: 2009 Gegužės 16, 00:52:51 »

Man irgi reikia zvakiu... :V Cia jau su nuolaida kokia gavai ar be..?..Kur pirkai?..

P.S.Visi parase siam psl prisijunge...nemiga?.. :D :D :D :D
aš patikslinsiu kainą... man daug ką tikrino ir žvakes keitė.... kad jas pakeist reikėjo dujų purkštukus nuimt... tai viskas išėjo 425 lt...

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10417: 2009 Gegužės 16, 01:19:11 »
ka tu klauzai kalohozniko ars. matosi ukiskas zmogus, jis jauciu ir dazyta salerka i d3 piltu :D O esme ta, kad audi centras viska patikrins ir IVERTINS koks jos stovis, koks buvo paskutinis irasas su kokia rida, kada keisti dirzai ir t.t.
Tu apsiramink su tais savo įžeidinėjimais ... Ateina marozai visokie bnv prisipirkę ir aiškina kas ką darytų ... Nei tu mane matei nei tu mane pažįsti nei tu aiškink man kažką ... O šiaip dyzelio aš išvis nepirkau ir nepirksiu, taip, kad nepilsiu nei dažytos nei ne dažytos saliarkos ... Na nebent kada nors D3 4.2 TDI :G ... O ir ta dažyta niekuo nesiskiria nuo nedažytos ...

Audi centras nepasakys nieko apie darbus kurie galbūt buvo atlikti ne jų specializuotame servise ;) Aš žiūriu iš savo pozicijos, kad jeigu man reikėtų ją pirkt, tai užtektų tik pažįstamą su kompu pasiimt, nes nu aš niekaip neįsivaizduoju ką dar ten tie lapausiai gali pamatyt tokio ko aš negalėčiau ...

Auddziuss, tai bandyk derinti su juo, jeigu tikrai nori tos Audi, gal ir sutiks dėl tos apžiūros. Gal nesusikalbėjot iškart ar dar ką ...

1.  Jeigu tokiai masinai galbut darbai atliekami ne audi centre, tai galbut tokios auto as net nepirkciau, nes jai galbut tik vos 6 metai, ir jau nespecializuotame servise darbus atlikineja? Na nebent tai smulkme, kaladeles, ar tepalai, bet pagrindiniai darbai privalo buti atliekami audi centre, ir ne todel, jog jie gudresni uz garazinius, anaiptol..., bet todel, jog ten duodama garantija VISKAM ir darbam, ir detalem, kurias jie sumontuoja.
2. Lapausi, pamatyk tu man tikra a8 d3 rida, su paskutiniais irasais, tarkim jei ji garantijoj buvo 4metus, tai 2007metu rida kokia pas ja buvo? Turejusi avariju? Keli seimininkai? Tai kas lapausis tu ar jie? :D

Neprisijungęs Ars

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10418: 2009 Gegužės 16, 11:36:14 »
1.  Jeigu tokiai masinai galbut darbai atliekami ne audi centre, tai galbut tokios auto as net nepirkciau, nes jai galbut tik vos 6 metai, ir jau nespecializuotame servise darbus atlikineja? Na nebent tai smulkme, kaladeles, ar tepalai, bet pagrindiniai darbai privalo buti atliekami audi centre, ir ne todel, jog jie gudresni uz garazinius, anaiptol..., bet todel, jog ten duodama garantija VISKAM ir darbam, ir detalem, kurias jie sumontuoja.
2. Lapausi, pamatyk tu man tikra a8 d3 rida, su paskutiniais irasais, tarkim jei ji garantijoj buvo 4metus, tai 2007metu rida kokia pas ja buvo? Turejusi avariju? Keli seimininkai? Tai kas lapausis tu ar jie? :D
Kokie dar neaiškūs darbai gali būti atliekami apynaujam automobiliui, apart tepalų, filtrų, kaladėlių ir panašių einamojo remonto darbų atlikimo?
Jeigu ji buvo turėjusi avariją, tai Audi centras yra kone paskutiniai, kurie galbūt apie tai sužinojo, o jei ir turėjusi avariją, tai tikrai lapausiu turi būti, kad to nematyt ... Kiek šeimininkų automobilis turėjęs, tai mane mažiausiai domina ... Kokia rida buvo 2007 metais nepasakyčiau, bet kokia yra tikra rida pamatyti galima, nes jei neklystu kompe yra ne vienas ridos įrašas, pakeičiamas dažniausiai vienas - duodantis parodymus į prietaisų skydelį ...

Esmė tame, kad perki nebe garantinį automobilį ir per tuos 2 metus jau nebe aišku kur ir kas jai gali būti daryta ...

Ok, nebediskutuojam čia šia tema, nes nei tu nei aš nepirksim jos, tad tie, kurie pirks tegul daro kaip jau tik nori, man tai kas ...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10419: 2009 Gegužės 16, 11:44:16 »
Kokie dar neaiškūs darbai gali būti atliekami apynaujam automobiliui, apart tepalų, filtrų, kaladėlių ir panašių einamojo remonto darbų atlikimo?
Jeigu ji buvo turėjusi avariją, tai Audi centras yra kone paskutiniai, kurie galbūt apie tai sužinojo, o jei ir turėjusi avariją, tai tikrai lapausiu turi būti, kad to nematyt ... Kiek šeimininkų automobilis turėjęs, tai mane mažiausiai domina ... Kokia rida buvo 2007 metais nepasakyčiau, bet kokia yra tikra rida pamatyti galima, nes jei neklystu kompe yra ne vienas ridos įrašas, pakeičiamas dažniausiai vienas - duodantis parodymus į prietaisų skydelį ...

Esmė tame, kad perki nebe garantinį automobilį ir per tuos 2 metus jau nebe aišku kur ir kas jai gali būti daryta ...

Ok, nebediskutuojam čia šia tema, nes nei tu nei aš nepirksim jos, tad tie, kurie pirks tegul daro kaip jau tik nori, man tai kas ...

viskas gali but ir "engine swap" ir t.t nereik galvot kad nuliova masina tai ji tau niekad neges,pas naujausias s8 plastmases barska ir varikliai uzkala po keliasdesimt tukst kilometru,o siaip uzsieny kas turi garantine nauja masina tai tvarkos aisku audi centre,bet ir garantijai pasibaigus arba tvarko ja ten pat nes jau masina ten pazysta arba palieka tam paciam salone parduot ir pasiima nauja...o audi centras gali drasiai paimt dauzta masina,sumest naujas detales ir parduot kaip nedauzta nes viskas pakeista,na irasiukas gal koks liks,bet dar klausymas,bet del tokiu dalyku myzt i klyna tai ka zinau..matos gi is masinos kur tvarkinga kur ne...

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10420: 2009 Gegužės 16, 12:20:59 »

Labai neteisingu ziniu turi :)
1. padarius avarija garantiniu laiko tarpu, audi centras suzinotu trecias apie ja, t.y. po milicijos, draudimo. Tu pabandyk susiremontuot pas kita servisa savo auto, ir garantija matysi kaip savo neplauta garbanuota uzpakalio plauka be veidrodelio.
2. audi automobiliai nesaugo ridos informacijos nei sviesu modulyje nei kitose vietose, nors technologijos pazangeja, gal but jau tai daroma, bet jei ir daroma, surask zmogu, kuris tau tai moketu paziuret. Jei turi lapotapa, laida, ir programa , dar nereiskia kad jau chipuoti dizelius gali, jei supranti apie ka as....

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10421: 2009 Gegužės 16, 12:31:23 »

1. padarius avarija garantiniu laiko tarpu, audi centras suzinotu trecias apie ja, t.y. po milicijos, draudimo. Tu pabandyk susiremontuot pas kita servisa savo auto, ir garantija matysi kaip savo neplauta garbanuota uzpakalio plauka be veidrodelio.
2. audi automobiliai nesaugo ridos informacijos nei sviesu modulyje nei kitose vietose, nors technologijos pazangeja, gal but jau tai daroma, bet jei ir daroma, surask zmogu, kuris tau tai moketu paziuret. Jei turi lapotapa, laida, ir programa , dar nereiskia kad jau chipuoti dizelius gali, jei supranti apie ka as....

mes su bajoru ziuredami viena a8 d3 pagavom rida del perdegusios galinio numerio apsvietimo lemputes :) parase jog lempute perdege ties 290tukstanciu o spidometras rodo 130...

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10422: 2009 Gegužės 16, 13:02:41 »
Klausykit, kas Vilniuje zino kur teisingai kuro siurbli gali istatyti...?...Kaune zinau, reik Vilniuje... :) Pas drauga astunkej problema... :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10423: 2009 Gegužės 16, 15:21:23 »
mes su bajoru ziuredami viena a8 d3 pagavom rida del perdegusios galinio numerio apsvietimo lemputes :) parase jog lempute perdege ties 290tukstanciu o spidometras rodo 130...
va labai geras pvz kai apynaujėje auto su normaliu softu nuosekliai prečekinus galima užsikabinti, bet čia tik dėl to,
kad kažkoks 'elektronikas' nedadarė savo darbelio iki galo

Neprisijungęs Ars

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10424: 2009 Gegužės 16, 17:12:48 »
1. Bet tai tu vis dar nesupranti, matau, kad ta Audi jau pakankamai seniai be gamintojo garantijos (h) ... O kas liečia galimus auto įvykius garantiniu laikotarpiu, tai dėl to nemanau, kad verta sukt galvą, nes kaip ir pats minėjai, kad tokiu atveju visi remonto darbai yra atliekami gamintojo servise, o už darbus, praktiškai bet kokiu atveju moka draudimas, taip, kad jeigu įmanoma sutvarkyti - bus sutvarkyta gerai, taip kaip ir priklauso ...
2. Na aš sakiau, kad nesu tikras, dėl šito dalyko, bet tarkim e39 BMW tai yra bent jau 3 vietos kur galima pažiūrėti ridą ... Nes yra buvęs toks atvejis, kai 280k pravažiavusį automobilį vežiau atsukt iki normalios ~190k ridos, o radom, kad tikra rida ~460k, iš automobilio būklės buvo panašu į ~300-350k ...