1. Jeigu tokiai masinai galbut darbai atliekami ne audi centre, tai galbut tokios auto as net nepirkciau, nes jai galbut tik vos 6 metai, ir jau nespecializuotame servise darbus atlikineja? Na nebent tai smulkme, kaladeles, ar tepalai, bet pagrindiniai darbai privalo buti atliekami audi centre, ir ne todel, jog jie gudresni uz garazinius, anaiptol..., bet todel, jog ten duodama garantija VISKAM ir darbam, ir detalem, kurias jie sumontuoja.
2. Lapausi, pamatyk tu man tikra a8 d3 rida, su paskutiniais irasais, tarkim jei ji garantijoj buvo 4metus, tai 2007metu rida kokia pas ja buvo? Turejusi avariju? Keli seimininkai? Tai kas lapausis tu ar jie? 
Kokie dar neaiškūs darbai gali būti atliekami apynaujam automobiliui, apart tepalų, filtrų, kaladėlių ir panašių einamojo remonto darbų atlikimo?
Jeigu ji buvo turėjusi avariją, tai Audi centras yra kone paskutiniai, kurie galbūt apie tai sužinojo, o jei ir turėjusi avariją, tai tikrai lapausiu turi būti, kad to nematyt ... Kiek šeimininkų automobilis turėjęs, tai mane mažiausiai domina ... Kokia rida buvo 2007 metais nepasakyčiau, bet kokia yra tikra rida pamatyti galima, nes jei neklystu kompe yra ne vienas ridos įrašas, pakeičiamas dažniausiai vienas - duodantis parodymus į prietaisų skydelį ...
Esmė tame, kad perki nebe garantinį automobilį ir per tuos 2 metus jau nebe aišku kur ir kas jai gali būti daryta ...
Ok, nebediskutuojam čia šia tema, nes nei tu nei aš nepirksim jos, tad tie, kurie pirks tegul daro kaip jau tik nori, man tai kas ...