nepamirsk, kad kalba eina ne apie D2, o D3... ten gi hidrauline pakaba, ir pan... as ir tokia masina pirkdamas, nepagauleciau keleto simtuku ir nuvaryciau i specializuota servisa, kur ciupineja ne viena tokia masina kad apziuretu visus mazgus.. aisku gali but zapadlo, kad viskas ok, ir pvz po 1000 km pareis amortikai.. nuo to niekas neapsaugotas.
O tai tarkim Audi centre ar dar kur pasakys tau, kad po 1000 ar tai 5000km ta pakaba pareis? Kažkaip abejoju tuo ... Jeigu ji veikia pirkimo metu, tai ir toliau veiks, o kiek ilgai tai gal niekas nepasakys
Realiai nemačiau aš ten didelio stebuklo toje D3 Audi, toks pat automobilis kaip ir D2 ir visi kiti, tik įranga kiek šiuolaikiškesnė, o toks dalykas kaip hidraulinė pakaba pas citroenus jau nebe pirmas dešimtmetis kaip montuojama 
kas del hidraulikos tai taip sutinku su tavim. bet tu sakai perkant pasiimt perekupa kuris atkales aki ant skardu... na tas tai taip, sutinku, kad tokia praktika yra gera. bet yra daug sistemu ir pan, kur as tikrai jausciaus ramiau, jei jas patikrintu specializuotas servisas. o jei ne tai bent kompa pasijungt butinai reiktu... na o paskui paskaiciuok viska... pasikvieti, kad su kompa kas dasoktu, paskui nuvarai i servisa kad paziuretu kaip jos bukle, ar nera sulamocinta visa ir pan... ir bendroj sumoj matau samata stosis ~ panasia ka pasakytu audi centras.. tik yra vienas bet.. butu labai gerai turet pazystama audi centre, kad jis patikrintu, arba rekomenduotu kas gali paziuret... kad nebutu taip, jog tikrintu koks

ka tik is po profkes atejas... taip kaip man vienas is VW centro uzpasakojo, kad naujoms masinoms nera kaladziu keitimo (patikrinimo) intervalo... tai as jam sakau, gi yra nustatyta, kad kas 60 k km reik patikrint (didiziaja dalimi ir keist) kalades, tas man sako nea... reik keist tik kai lempa uzsidega... nu tai ka su tokiu kalbet...