Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1524507 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A8 pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #8350: 2009 Vasario 19, 16:05:01 »
na jo pas mane matai kaip ratas stovi arkoi...
o ten tik R17....  :D
dėsiu R18 jauičiu padangą ne pagal standartus.... kokius 235x35

Tik negalvok tokias nesąmones dėti... 245/45 R18 tau priklauso, jei jau R18 nori... Nors mano ese buvo važiuoklė kaip pas tave, tai 255/35 R20 puikiausiai gyveno

o kodėl manai nesamonė gausis???

Todėl,kad tas dydis,kurį nurodei, net A6 per mažas,o ką jau apie A8 bekalbėt...

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8351: 2009 Vasario 19, 16:05:41 »
na jo pas mane matai kaip ratas stovi arkoi...
o ten tik R17....  :D
dėsiu R18 jauičiu padangą ne pagal standartus.... kokius 235x35

Tik negalvok tokias nesąmones dėti... 245/45 R18 tau priklauso, jei jau R18 nori... Nors mano ese buvo važiuoklė kaip pas tave, tai 255/35 R20 puikiausiai gyveno

o kodėl manai nesamonė gausis???

Todėl,kad tas dydis,kurį nurodei, net A6 per mažas,o ką jau apie A8 bekalbėt...

o kas nuo to pasikeis? :)
jai nenoriu aš ant 45 dėti....

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8352: 2009 Vasario 19, 16:06:48 »
Nu tavo reikalas, jei nori,kad atrodytų kaip dviračio padangos, tai dėkis, neagituosiu aš čia nieko ;)

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8353: 2009 Vasario 19, 16:49:57 »
jaunelis, ar būtina čia šitą dėti buvo? Nuotaiką sugadinai, blin :f

O MB vis dar netapo gezmobiliu, tai tik dėl to, kad kainą vos vos aukštesnę prilaiko ir šiaip ten pensininkų automobilis (aš labiau apie '91-00 modelį kalbu). Teko vežinėti, bet neprilipo man jis, per didelis, gremezdiškas, grubus visas. BMW kažkaip iš principo net nesinori, o su Audi visai kitas reikalas, aukso viduriukas tarp komforto, sportiškumo, prabangos ir paprastumo. Žodžiu man patinka A8 ir nepatinka kai iš jos, kaip jau minėjau antituninguotus golpus ar tai Trooperius daro ... Rišam temą šitą, nes matau, kad be reikalo pradėjau, ne kiekvienam suprasti kas yra kas ;)

Dabar klausimas dėl pakabos šioks toks. Amortizatoriai ir spyruoklės pas kokius Audi dar eina tokie patys? Nes kiek žiūrėjau gamintojų kataloguose internete, tai tokie brand'ai kaip: Koni, TEIN, Bilstein, KYB, Monroe, daugiau nepamenu kur dar žiūrėjau, nieko nerodo savo asortimente. Pas Eibach spyruokles radau ir pas KW coilover'ius 2 skirtingų modelių ?!? Ar čia gal tik tie internetiniai katalogai grybą pjauna?

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8354: 2009 Vasario 19, 17:00:32 »
Andriau, jei pas tave standartine eS pakaba, tai turi buti normaliai viskas su R18 45/245, nes toks jos standartas.

man tiesiog nepatinka kaip padanga ant tų ratų žiūrisi...

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8355: 2009 Vasario 19, 17:36:34 »
3. A8, S klasės MB bei 7 klasės BMW buvo aukštos klasės prestižiniai automobiliai. MB vis dar yra. O kiti du paliko tik aukštos klasės gezmobiliais. Nes savo laiku bet kas jų nupirkti negalėjo, tai yra ~10 metų senumo analogai dabartiniams, kuriuos dabar taip pat gali įsigyti tik pakankamai pasiturintys asmenys  Aš niekada nekalbėjau apie amžių ar kainą, aš kalbėjau apie patį faktą, kad tai ne masėms pagamintas automobilis.

geras tas tavo postas... ypac ta vieta kai rasai, kad MB vis dar prestizinis, o kiti du tik aukstos klases gezmobiliai :D juokas ima... tu vaziavai, apziurejai atidziau mb? pasigilink, o paskui kalbek. paimk mersa 7-9 metu S klases... ir ka rasi skyles... puva kaip opeliai kazkada puvo. del ko neperka niekas tu senesniu mersu? todel, kad zmones suvokia kas tai yra... kai vien uz amortikus 10 k lt sumerkt reikia... ups tokia masina? paklausk Andriaus001, jis turejo astunke L, paskui mersa S, dabar vel gryzo prie audi S8.
Visi automobiliai pinga, visi praranda rinkos verte. tik vieni labai greit pinga, o kiti ne. todel toks mano ir buvo teiginys apie prestiziskus automobilius...
man pvz didziausias kaifas ziema yra su kvadratu isinest i sankryza skersam, driftinant apslyst koki zieda ar pan... tad kas del vazinejimo su astunke, tai ups man pirkt koki s2, jei galiu turet, visus varomus ratus, patogia, komfortiska, greita, galinga, didele, kasdienine masina su automatu, kuri puikiai plaukia autostradoj, pakankamai manevringa mieste...
DM ne viskas vien automobilio pagaminimo metais pasakyta... ups man tas d3 jei uz kasko nesveiki pinigai, islaikymas kol kas taip pat ne is pigiuju... tad pvz as apsiriboju siek tiek senesniu, tvarkingu variantu, o ko man reikia is to automobiliuko pasiimu su kaupu... kalbu apie galia, q, ir pan... :)

Dar pamirsai paminet, kad komfortiskai ir ekonomiskai, nes palyginus D2 islaikymas nera jau toks brangus siai dienai. Pakaba tikrai paprasta ir pigi, o dezes kaip pasisiseks, ir jos visiem auto genda beveik vienodai.
pagal ka lyginant jos islaikymas tau nera brangus?:D Pakaba paprasta ir pigi tik pas senas Audi o sitos nepasakyciau kad jau paprastos ir pigios. Nebent tau ~2k uz pakabos remonta nera daug lyginant su tuo kad jau ta masina nieko nekainuoja. Kaip DM ir sake dabar jau visokie geza ir perkasi vietoj 4 guolio o paskiau parduoda visa dabelsta nes neturi uz ka remontuoti. zinau pora tokiu atveju :D
Arvis tu ten lyg sakei kad mersu amortikai 10k kainuoja tad is dalies esi teisus bet cia tokia kaina jau pas tuos w220 kuri jau reiktu lyginti su D3 o ne su D2 ;)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8356: 2009 Vasario 19, 17:44:25 »
3. A8, S klasės MB bei 7 klasės BMW buvo aukštos klasės prestižiniai automobiliai. MB vis dar yra. O kiti du paliko tik aukštos klasės gezmobiliais. Nes savo laiku bet kas jų nupirkti negalėjo, tai yra ~10 metų senumo analogai dabartiniams, kuriuos dabar taip pat gali įsigyti tik pakankamai pasiturintys asmenys  Aš niekada nekalbėjau apie amžių ar kainą, aš kalbėjau apie patį faktą, kad tai ne masėms pagamintas automobilis.

geras tas tavo postas... ypac ta vieta kai rasai, kad MB vis dar prestizinis, o kiti du tik aukstos klases gezmobiliai :D juokas ima... tu vaziavai, apziurejai atidziau mb? pasigilink, o paskui kalbek. paimk mersa 7-9 metu S klases... ir ka rasi skyles... puva kaip opeliai kazkada puvo. del ko neperka niekas tu senesniu mersu? todel, kad zmones suvokia kas tai yra... kai vien uz amortikus 10 k lt sumerkt reikia... ups tokia masina? paklausk Andriaus001, jis turejo astunke L, paskui mersa S, dabar vel gryzo prie audi S8.
Visi automobiliai pinga, visi praranda rinkos verte. tik vieni labai greit pinga, o kiti ne. todel toks mano ir buvo teiginys apie prestiziskus automobilius...
man pvz didziausias kaifas ziema yra su kvadratu isinest i sankryza skersam, driftinant apslyst koki zieda ar pan... tad kas del vazinejimo su astunke, tai ups man pirkt koki s2, jei galiu turet, visus varomus ratus, patogia, komfortiska, greita, galinga, didele, kasdienine masina su automatu, kuri puikiai plaukia autostradoj, pakankamai manevringa mieste...
DM ne viskas vien automobilio pagaminimo metais pasakyta... ups man tas d3 jei uz kasko nesveiki pinigai, islaikymas kol kas taip pat ne is pigiuju... tad pvz as apsiriboju siek tiek senesniu, tvarkingu variantu, o ko man reikia is to automobiliuko pasiimu su kaupu... kalbu apie galia, q, ir pan... :)

Dar pamirsai paminet, kad komfortiskai ir ekonomiskai, nes palyginus D2 islaikymas nera jau toks brangus siai dienai. Pakaba tikrai paprasta ir pigi, o dezes kaip pasisiseks, ir jos visiem auto genda beveik vienodai.
pagal ka lyginant jos islaikymas tau nera brangus?:D Pakaba paprasta ir pigi tik pas senas Audi o sitos nepasakyciau kad jau paprastos ir pigios. Nebent tau ~2k uz pakabos remonta nera daug lyginant su tuo kad jau ta masina nieko nekainuoja. Kaip DM ir sake dabar jau visokie geza ir perkasi vietoj 4 guolio o paskiau parduoda visa dabelsta nes neturi uz ka remontuoti. zinau pora tokiu atveju :D
Arvis tu ten lyg sakei kad mersu amortikai 10k kainuoja tad is dalies esi teisus bet cia tokia kaina jau pas tuos w220 kuri jau reiktu lyginti su D3 o ne su D2 ;)

D2 pakaba lygiai tokia pati kaip A4 ir A6, kurios yra zemesnes klases auto, vadinasi ir kaina remonto lygiai tokia pat. Ir tikrai nekainuoja 2000, nebent tu viska absoliuciai nauja desi iskaitant amortikus ir tt. O explotacines ir kuro sanaudu islaidas lyginu su panasios klases auto. Idomu, kox butu japonisku auto atitikmuo A8, nes su vokiskais viskas kaip ir aisku. Honda legenda? Toyota Camry? Mazda Milena?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8357: 2009 Vasario 19, 17:45:52 »
Lexus :) o siaip nereik ziuret kiek kainuoja sutvarkyti DABAR a8 pakaba...reik ziuret tom kainom kada jos buvo gaminamos...

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8358: 2009 Vasario 19, 18:20:37 »
uz visas 8 sakes man vienam servise paskaiciavo 1800lt. Vien tos kur amortikas tvritinasi po kazkur 350lt nors vienoj vietoj ir uz 140 buvo tik idomu kiek su tokiom vaziuosi. O jei tu lygini A8 ir A4 tad pagal masinos klases skirtuma pilnai su tavim sutinku kad gal ir pigu bet is kitos puses paziurejus...
P.S vienoj vietoj klausiau kiek kainuoja visa prieki restauruoti tai pasake apie 850 bet reik viska apziuret kad jie galetu tikslei pasakyt.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8359: 2009 Vasario 19, 19:22:42 »
as kiek domejaus tai 40 lt uz bet koki sarnyra isskyrus tiesuji, nes nera antroj pusej kazkokios skyles, bet ji restauruoja vln uz 80lt su 2m garantija. esu labai patenkintas. del galines pakabos nzn ar tinka dar nuo ko nors.

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8360: 2009 Vasario 19, 19:25:57 »
tai cia tik restauravimas o kur dar darbas? nebent turi daug laisvo laiko tada taip pats isardei viska ir kai restauravo susimetei atgal :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8361: 2009 Vasario 19, 21:37:48 »
darbas daugink is 2

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8362: 2009 Vasario 19, 22:01:15 »
nu as vertinu audine d2 po 99 metu, ir ji turetu buti ne paprasta 4.2 3.7 2.8, nes cia galima sakyt  popsas yra...
a8 w12 6.0 longas  :O, S8  (aa), 3.3 TDI  :H, 4.2 L su visais kiausais  :G - va cia suprantu  :G ir tokia lauzyt jau butu tikrai geda...  :[  bet ten kokia 94 metu uz 3 euru tai... vistiek ji neturi ir netures vertes :) ir ar taip ar taip bus uzjota... del to gezai ir perka, nes pigi :)
o offroado filmuke nieko blogo asmeniskai neuzmaciau :) tiesiog pabande zmogus ka jo masina gali

o po to gezai nusipirke uz 3 eura a8 ja ima pardavinet staigiai po pirmo apsilakymo servise ir automobilio diagnostikos :D :D vistiek siokia tokia atranka yra ;)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8363: 2009 Vasario 19, 22:18:33 »
nu as vertinu audine d2 po 99 metu, ir ji turetu buti ne paprasta 4.2 3.7 2.8, nes cia galima sakyt  popsas yra...
a8 w12 6.0 longas  :O, S8  (aa), 3.3 TDI  :H, 4.2 L su visais kiausais  :G - va cia suprantu  :G ir tokia lauzyt jau butu tikrai geda...  :[  bet ten kokia 94 metu uz 3 euru tai... vistiek ji neturi ir netures vertes :) ir ar taip ar taip bus uzjota... del to gezai ir perka, nes pigi :)
o offroado filmuke nieko blogo asmeniskai neuzmaciau :) tiesiog pabande zmogus ka jo masina gali

o po to gezai nusipirke uz 3 eura a8 ja ima pardavinet staigiai po pirmo apsilakymo servise ir automobilio diagnostikos :D :D vistiek siokia tokia atranka yra ;)

tai jau man dabar pardavinet? nors servise buvau ne syki ir ne 2. tar kitko siandien rimtesniu vaizdu pafilmavom.

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8364: 2009 Vasario 19, 22:30:48 »

tipo 3.3tdi tai cia lygis? :D kazkoks nesusipratimas, traukia kaip 3.7 ryja bevek ta pati, ir dar trata :D

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8365: 2009 Vasario 19, 23:07:57 »

tai jau man dabar pardavinet? nors servise buvau ne syki ir ne 2. tar kitko siandien rimtesniu vaizdu pafilmavom.

na jei tu gezas, nupirkai uz 3 eura, nuvarei i servisa ir nebeturi pinigu remontui (galima sprest apie tavo sapaliones apie devetas kaladeles) - tai jau manau laikas butu pardavinet :D

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8366: 2009 Vasario 19, 23:25:27 »

nu tai jei tu neturi pinigu ant kasko, ir nesugebi d3 islaikyt, tai tu jos ir nepirksi... ir vapse as nesupratau prie ko cia as :)

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8367: 2009 Vasario 19, 23:28:16 »

tipo 3.3tdi tai cia lygis? :D kazkoks nesusipratimas, traukia kaip 3.7 ryja bevek ta pati, ir dar trata :D

tu kalbi taip kaip lyg butum turejas visas masinas, pasidomek kokia komplektacija 3.3 tdi eidavo ;) kox salonas ir t.t... o jei vaziavai su 3.3 tdi kuri traukia kaip 3.7 benzas, tai ten gal 800k km jau buvo prabeges ?:)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Vasario 19, 23:30:06 sukūrė DM »

Neprisijungęs mmmmm

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8368: 2009 Vasario 19, 23:54:14 »
As tai apie 3.3 tdi nekokios nuomones... Vistik manau neveltui sis variklis tik pora meteliu buvo dedamas i audi... Jau geriau 2.5 tdi

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8369: 2009 Vasario 20, 01:21:16 »
Dabar klausimas dėl pakabos šioks toks. Amortizatoriai ir spyruoklės pas kokius Audi dar eina tokie patys? Nes kiek žiūrėjau gamintojų kataloguose internete, tai tokie brand'ai kaip: Koni, TEIN, Bilstein, KYB, Monroe, daugiau nepamenu kur dar žiūrėjau, nieko nerodo savo asortimente. Pas Eibach spyruokles radau ir pas KW coilover'ius 2 skirtingų modelių ?!? Ar čia gal tik tie internetiniai katalogai grybą pjauna?
galiu pasakyt tik tiek kad D2 važiuoklei yra tiek visko rinkoje, na praktiškai visko ko širdis geidžia ir tikrai
yra iš ko pasirinkti sočiai, susigalvok ko konkrečiai nori ir tada pirmyn  (+) ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8370: 2009 Vasario 20, 01:36:23 »
Vėl pjaunat su savo antakiais, žiedais ir t.t.t.t  :D
krc mano antakiai vienetiniai ranko darbo ainav 250lt,dusliu antgaliai 190lt/vnt,o visas duslius virs stukos lt, ziedeliai 100lt b.l offroad'ai tu per metus tiek ant masinos neisleidi baik issipisinet nes gausi bana is forumo...

ko cia oziuojies? as ne tave turejau omeny, o bendrai paemus palyginau toki fakta, kad cia pradeda aiskint, kaip blogai ir kad gezmobilis. man tai nekliuna, dekit Jus ka norit, as tikrai gezmobiliais ar kebabais nepradesiu vadintis.
viskas OK arba p x ką tu darai su savo auto bet tai vadinasi čia tavo esminiai kriterijai  :O :O :O :O litai litai litai ?? ?? da tu dabar atsiskleidei kaip pats aiškiausias-geriausias gežiškumo pavyzdys , tu bent sugebi susivokt  8:8 kad tu gal moki šimtus - kitas gal gali pats pasigamint neblogiau arba dar velniai žino iš kur gaut, manau kad be šansų suvokti šitai tau....graudu
P.S. o dabar ir man baną pasiūlyk  :-] :-] :-] :-] :-] menkysta tu neregėto masto  b l

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8371: 2009 Vasario 20, 01:48:20 »
ir vel prasideda ... :-] :-] vieni ant kitu del kazko :) man idomu ar realiam gyvenime irgi taip :))

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8372: 2009 Vasario 20, 02:05:13 »
tik dėl faktų konkrečių  (+) (+) plius dar kažkam banais grasinti už nuomonę - tai čia žemiau būt nebegali,
tokiais pareiškimais forumą galima į nebūtį nuvaryt. siūlyčiau į užsienietiškus forumus pasidairyt, ir ne į belenkokius, o į
normalesnius, pvz http://www.as8.ru ; http://audiv8.ru/ ; http://www.motorgeek.com/ ;
http://www.audiv8.com/ ; http://www.justfourrings.com/
ir pan., čia kas šovė ant greitųjų į galvą; ir neminėsiu į ką nesidairyt, nes nelabai ir žinau......

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8373: 2009 Vasario 20, 08:32:02 »
Andriau, jei pas tave standartine eS pakaba, tai turi buti normaliai viskas su R18 45/245, nes toks jos standartas.

man tiesiog nepatinka kaip padanga ant tų ratų žiūrisi...

Tai dėk r20 ir nebus bėdų

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8374: 2009 Vasario 20, 10:11:44 »
Citata
http://www.as8.ru

sito klubo narys esu...