Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1525878 kartus)

Neprisijungęs markou

• Įrašai: 742
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A8 pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #7275: 2009 Sausio 09, 14:26:52 »
kuo toliau tuo maziau traukia automatas

kodel?

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7276: 2009 Sausio 09, 14:37:44 »
kuo toliau tuo maziau traukia automatas

kodel?

cia paskaiciau, kad beveik visi astunkem jau dezes persirinke, tai biski neramina ta mintis. bet to ekonomiskiau siek tiek + ziema su mechanke irgi geriau ir smagiau.

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7277: 2009 Sausio 09, 14:41:57 »
Arklį imk...Nieko nelūš, nieko nereiks tvarkyti ir bijoti...Tik pašerti... :D :D :D

Neprisijungęs DJDonce

• Įrašai: 991
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7278: 2009 Sausio 09, 14:43:28 »
Arklį imk...Nieko nelūš, nieko nereiks tvarkyti ir bijoti...Tik pašerti... :D :D :D

ir garda valyti, ir jam dar zole vasara augint ir pjauti shiena, geriau tada peskom :D

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7279: 2009 Sausio 09, 14:45:35 »
cia paskaiciau, kad beveik visi astunkem jau dezes persirinke, tai biski neramina ta mintis. bet to ekonomiskiau siek tiek + ziema su mechanke irgi geriau ir smagiau.

na... remontavau ir as deze, taip nepigu..., bet mechanines vistiek dabar nenoreciau ;) aisku viliuosi, kad daugiau neteks sitai A8 dezes remontuot :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7280: 2009 Sausio 09, 14:46:45 »
Èia jau kaip ir privalomas atributas, turint a8, remontuoti jos dėžę :-] Gerai,kad kai aš pirkau ex 3,7, dėžė buvo centre keista prieš 40000km :D

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7281: 2009 Sausio 09, 14:47:16 »
Kad ir kiek turiu uzimtumo prie vairo, kas ir ka bedaryciau vairuodamas, man visada mechanine buvo manau ir bus nr. 1 ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7282: 2009 Sausio 09, 14:49:21 »
Kad ir kiek turiu uzimtumo prie vairo, kas ir ka bedaryciau vairuodamas, man visada mechanine buvo manau ir bus nr. 1 ;)

Pirmą žmogų sutikau protingai kalbantį, o tai visi aplink tik automatus ir aukština :)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7283: 2009 Sausio 09, 14:55:45 »

Pirmą žmogų sutikau protingai kalbantį, o tai visi aplink tik automatus ir aukština :)

jei buciau 100% garantuotas, kad automatas nesulus, tai apie mechanika net negalvociau.

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7284: 2009 Sausio 09, 14:56:24 »
aisku, automatas patogu kazkam, galit valgyti ledus vasara, ziema kebabus vaziuojant, o jei vairuoji mechanine tai jau viskas jum? jau nebepasnekesit nei mob nei kavos atsigersit vaziuodami???? kas moka vairuoti, tras gali ir tel sneket ir burgeri rankoj laikyti ir rukyti ir mechanine vairuoti su viena ranka, kai kita kokiam gibse (ar langetej ar kaip ji vadinama :D ) man ne karta taip buvo i rjokiu problemu nemciau, reikia ismoti vairuoti betkokioje situacijoje ir nebus nei sunku nei nepatogu vairutoi mechanke ;) kas nebande gal to, uztenka nors karta rimta galinga masina pavairuytoi mechanine deze ir suprasit kodel mechanine kiti taip ausktina ;) Cia mano nuomone :P ;)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7285: 2009 Sausio 09, 15:03:30 »
Aš automato neaukštinu...Tiesiog, mieste kamščiuose tai superinis dalykas.. :G O šiaip prie aštuntos labai norėčiau turėti ir vieną sport auto mechaninę, kad galima būtų padurniuoti kokiam slalome ar per pusnis pasitrankyti, saulutes papiešti... :G 8-P

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7286: 2009 Sausio 09, 15:07:05 »
Man automato privalumas pagrindinis tas, kad tiesiog prie vairo reik atlitk maziau darbo ;) Tai tikrai pasijaucia Vilniaus kamsciuose!

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7287: 2009 Sausio 09, 15:09:00 »
Aš automato neaukštinu...Tiesiog, mieste kamščiuose tai superinis dalykas.. :G O šiaip prie aštuntos labai norėčiau turėti ir vieną sport auto mechaninę, kad galima būtų padurniuoti kokiam slalome ar per pusnis pasitrankyti, saulutes papiešti... :G 8-P

turejai omeny va taip padurniuoti? :)
http://video.kenblockracing.com/flash/small_player/preloader.swf?vendor_id=204&media_id=9183&bgcolor=FFFFFF&autoplay=0

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7288: 2009 Sausio 09, 15:15:43 »

http://video.kenblockracing.com/flash/small_player/preloader.swf?vendor_id=204&media_id=9183&bgcolor=FFFFFF&autoplay=0

Ooooo taip.... (aa) 8-P (+) :G :G Tik taip nemoku, bet su begaliniu noru ir malonumu mokinčiausi... (+) (+) :G

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7289: 2009 Sausio 09, 15:21:04 »

Ooooo taip.... (aa) 8-P (+) :G :G Tik taip nemoku, bet su begaliniu noru ir malonumu mokinčiausi... (+) (+) :G

na tai nera neimanoma, nusiperki masina tam skirta, sukisi i ja kelis kart daugiau nei ji verta,o paskui dar tiek kiek pati masian verta uzsiperki padangu ir kuro ir treniruojies is pradziu ant sniego, paskui aisktelej ant asfalto ;) ir viskas, tu cempione!!!

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7290: 2009 Sausio 09, 15:44:40 »
Kai užsidirbsiu tiek pinigėlių, kad galėčiau juos skirti malonumui tokiam, tai būtinai taip padarysiu.. (+) :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7291: 2009 Sausio 09, 17:31:21 »
nustojo keleivio puses sedyne pirmyn atgal vazinet,atlosas kilnojasi,ka padarius ? ?!?

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7292: 2009 Sausio 09, 18:21:14 »
Evaldai, papasakok kaip veikia EDL, nes mane jau grynai biesina ta astunkes quattro. ant pusnies 1 ratas kasas, kiti ruko, suveikia EDL biski masina sukrepzda ir vel stovi. uzsipisau is kiemo isvaziuot, nors pusnis tik iki dureliu. Su senaja quattro eidavau iki faru bamperiai luzdavo, visi ravai ismaisyti, ir vargo nebuvo.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7293: 2009 Sausio 09, 18:36:58 »
na nenorek, nes nebeturi blokiruotes (h)

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7294: 2009 Sausio 09, 20:09:11 »
Evaldai, papasakok kaip veikia EDL, nes mane jau grynai biesina ta astunkes quattro. ant pusnies 1 ratas kasas, kiti ruko, suveikia EDL biski masina sukrepzda ir vel stovi. uzsipisau is kiemo isvaziuot, nors pusnis tik iki dureliu. Su senaja quattro eidavau iki faru bamperiai luzdavo, visi ravai ismaisyti, ir vargo nebuvo.
Gal kas negerai pas Tave, per visas sitas dienas nebuvau net klimptelejes....  :V
O EDL veikia taip: pagal rato sukimosi daviklius kompas fiksuoja ratu prasisukima ir ji stabdziu pagalba pristabdo, taip galia siunciama kitam ratui, turinciam didesni sukibima.
Ir kodel reikia kiekviena karta pasakoti tapati? sunku paieska pasinaudot, apie tai buvo kalbeta A8 temose bent karta ir labai issamiai isanalizuota Quattro skyrelyje  Oo)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7295: 2009 Sausio 09, 20:37:13 »
nepyk, pats jau klausiau ir skaiciau, bet pas mane sukas 1 ratas ir birbia kaip ABS garsas, ir silpnai supurto masina karts nuo karto. maniau, kad bent 2 ratai nuolat tikrai suksis.

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7296: 2009 Sausio 09, 20:44:51 »
nepyk, pats jau klausiau ir skaiciau, bet pas mane sukas 1 ratas ir birbia kaip ABS garsas, ir silpnai supurto masina karts nuo karto. maniau, kad bent 2 ratai nuolat tikrai suksis.
Nera pykciu ;) Nesamone, nes vienas priekinis ir vienas galinis ratas visada turi suktis  ;) Ieskok galu...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7297: 2009 Sausio 09, 21:55:21 »
Buvo video su edl įmestas, bet ten kažkas ne taip buvo tikrai. Dažnas variantas, kad edl net nesuveikia arba ne laiku suveikinėja.

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7298: 2009 Sausio 10, 01:38:50 »
Turit gal kokiu minciu kaip elgtis tokioj situacijoj? :D
 Gal pries menesi parvezu pana namo ir prie musu prieina tokia boba is gretimo kiemo (jei su saratais kiek supratau ne viskas gerai). Priejus pradeda klausineti kur cia mes gyvenam ir panasiai. Kai paklausiau kas per bedos pasake kad atseit as praita nakti apsisukinedamas gretimam jos kieme (i kuri nei karto gyvenime nesu uzsukes nes ten masina nei po langais ne ka) ismusiau priekines faras jos triperio. (!?) Pasiziurejo mano masinos valstybini nr ir pasake kad atsimins. :D Taip tuom kart ir baigesi o va siandien nuvarau pas pana ir pasirodo ta pynda siandien ejo per butus ir klausinejo kieno ta A8. Seip tai viskas butu dzin taciau neramu kad kokia nakti kai liksiu nakvoti ta kvaisa nesugalvotu is lempos ka nors masinai padaryt. :E

Neprisijungęs mmmmm

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7299: 2009 Sausio 10, 02:30:27 »
Turit gal kokiu minciu kaip elgtis tokioj situacijoj? :D
 Gal pries menesi parvezu pana namo ir prie musu prieina tokia boba is gretimo kiemo (jei su saratais kiek supratau ne viskas gerai). Priejus pradeda klausineti kur cia mes gyvenam ir panasiai. Kai paklausiau kas per bedos pasake kad atseit as praita nakti apsisukinedamas gretimam jos kieme (i kuri nei karto gyvenime nesu uzsukes nes ten masina nei po langais ne ka) ismusiau priekines faras jos triperio. (!?) Pasiziurejo mano masinos valstybini nr ir pasake kad atsimins. :D Taip tuom kart ir baigesi o va siandien nuvarau pas pana ir pasirodo ta pynda siandien ejo per butus ir klausinejo kieno ta A8. Seip tai viskas butu dzin taciau neramu kad kokia nakti kai liksiu nakvoti ta kvaisa nesugalvotu is lempos ka nors masinai padaryt. :E
Na visu pirma tai siulyciau su ta dantuku feja labai graziai pasisneketi,bei mandagiai jai isaiskinti,kad tai ne tavo darbas, jei ji vistiek sakys,kad tavo,tai sakyk iskviesk policija,parasyk pareiskima ir bus tau ramu ir man, jeigu dar kazko nores,tai pasakyk kad specialiai isdausi tas faras jeigu jau tuo esi apkaltintas,gal nurims  ;)