Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1530211 kartus)

Neprisijungęs mmmmm

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #5050: 2008 Spalio 17, 14:24:14 »
tam kad draugas a6 parduoda,tai galiu jamt is jos ka noriu,nes jau rusai rankpinigius padave,turi masina atvaziuoti pasimt  :D

Nu tai ir imk, kox skirtumas tinka ar ne, paskui kam nors prastumsi... :D kai sakoma "duoda imk, muša bėk"... :D
nu biski kitokiais principais gyvenime vadovaujuos,dovanu nepardavineju ir kai musa nebegu  :) ;)
kai pageres oras pabandysiu uzdeti... o kas ten per putos buna? kaip jos veikia,kurju rast,kiek kainuoja???

Taigi juokauju aš... :H eh, nesupranta mano joke niekas... :( :D :D
as suprantu  :) :H

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5051: 2008 Spalio 17, 14:48:30 »
Prašau pagalbos... Gal kas padarytų DIDELÆ pasklaugą iš vilniečių ir nors kažkiek pačiupinėtų šitą s8: http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=1954720
Buvo kalbų,kad su dėže jai kažkas, bet kitų šaltinių susiradau,tai tvirtino,kad viskas ok bent ankščiau buvo. Nieks neapsiimtų paslaugos padaryti?

Jei kirščiau normaliai tai padėčiau...ale... :D :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5052: 2008 Spalio 17, 14:50:03 »
Prašau pagalbos... Gal kas padarytų DIDELÆ pasklaugą iš vilniečių ir nors kažkiek pačiupinėtų šitą s8: http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=1954720
Buvo kalbų,kad su dėže jai kažkas, bet kitų šaltinių susiradau,tai tvirtino,kad viskas ok bent ankščiau buvo. Nieks neapsiimtų paslaugos padaryti?

Jei kirščiau normaliai tai padėčiau...ale... :D :)

Tai vyrą pasiimk ;) :) Labiausiai dėžės darbas domina ir išorė bei vidus realiu vaizdu :)

Neprisijungęs mmmmm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5053: 2008 Spalio 17, 15:00:28 »
o kas trukdo paciam nuvaziuoti paziureti? manau per didele cia atsakomybe svetimam apziurineti,tuo labiau,kad sklido kalbos,jog deze sutvarkyta pardavimui,reiktu ja patikrinti smarkiai...
Taigi turejai gera,tvarkinga s8,pardavei,o dabar nori pirkti kate maise...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5054: 2008 Spalio 17, 15:03:14 »
o kas trukdo paciam nuvaziuoti paziureti? manau per didele cia atsakomybe svetimam apziurineti,tuo labiau,kad sklido kalbos,jog deze sutvarkyta pardavimui,reiktu ja patikrinti smarkiai...
Taigi turejai gera,tvarkinga s8,pardavei,o dabar nori pirkti kate maise...

Ne aš teperku, pusbrolis. Mano pražiopsojo,tai dabar ieško kitos. Žinai,o dėl pažiūrėjimo minti 600km į abu galus neapsimoka, man kol kas tereikia paviršutiniškos apžiūros.

Neprisijungęs egis222

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5055: 2008 Spalio 17, 15:14:49 »

Tu su ja atsargiai, as irgi ja norejau ziureti, bet kai pasake kebulo numeri, tai patikrinus, ten paprasta A8 98 metu (del metu tai gali buti, kad jei 97 galo jau 98 raso), mano galva kebulo numeris bus gerai perkaltas. paziurek vin sifravimo temoj, kur mano uzklausta del WAUZZZ4DZWN000380

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5056: 2008 Spalio 17, 15:27:51 »
pasigirsiu naujais valytuvais. maloniai nustebino beveik begarsis veikimas. visiskai guminis korpusas, kaip sake pazystamas pardavejas tai cia "valytuvu rolce royce'as "  :D boch aerotwin a550s

Neprisijungęs mmmmm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5057: 2008 Spalio 17, 15:44:42 »
Nu jo,regitros duomenu bazej raso,kad a8,o ne s8

Valstybinis numeris: CRO008
Markė: AUDI
Modelis: A8
Spalva: MËLYNA
Pagaminimo arba pirmosios registracijos metai: 1997
Kategorija, klasė: Keleivinis automobilis (Sedanas)
Būsena: Registruota
Apribojimai registravimo operacijoms: NËRA

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5058: 2008 Spalio 17, 16:06:50 »
Nu jo,regitros duomenu bazej raso,kad a8,o ne s8

Valstybinis numeris: CRO008
Markė: AUDI
Modelis: A8
Spalva: MËLYNA
Pagaminimo arba pirmosios registracijos metai: 1997
Kategorija, klasė: Keleivinis automobilis (Sedanas)
Būsena: Registruota
Apribojimai registravimo operacijoms: NËRA

:-] blin ten aparatas... hz nesuprasi karoče...
greičiausiai bus mano sakytas varijantas... - "'97-tų bet man kyla įtarimai kad gal ten kebulo numeris permuštas ir priregistruota kaip 97-tų, nes perdaug visko būtų reikėję keisti (salonas, variklis, dėžė ir daug kitų smulmenų kurių nebuvo dedama i 97 metu S8...) žodžiu visko gali būti ir tik tokia mintis man kylą apie ją, kad jin vogta... papraščiausiai gerai dokumentus susitvarkė ir važinėjasi..."

ir dabar kai sakai kad A8 tai greičiausiai kėbulo numeris nuo A8  :-]
nes turiu pažystama su mersu važinėja vogtu... tai pasiginčijo su regitrą bet nieko... leido registruot ir vsio...

Neprisijungęs mmmmm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5059: 2008 Spalio 17, 17:53:58 »
O variklis cia irgi nuo naujos s8 joje stovi? Arba ji laaaaabai smarkiai dauzta buvus ir sukrauta viskas nauja ant senos s8... Arba kazkas netvarkoj sudokumentais... Gal pati regitra apsizioplino ir vietoj s8 uzregistravo a8... Cia niuansu gali buti daug ir ivairiu,bet,kad su sitamasina reikia buti labai atsargiam,tai tiksliai...

Neprisijungęs kelas

• Įrašai: 157
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5060: 2008 Spalio 17, 18:09:09 »
savininkas nelabai turbut pades imint sios uzpanciotos misles  ?!? (!?) :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5061: 2008 Spalio 17, 18:11:17 »
Taigi mano s8 irgi kaip a8 buvo priregistruota, nieko čia nuostabaus, bet va su tais metais niekas ten nesutampa. Žodžiu nerizikuosim geriau. ;)

Neprisijungęs mmmmm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5062: 2008 Spalio 17, 18:29:57 »
Gerai,sita tema pabaigem,dabar kita pradesiu  :)  Ar kasnors esat pasidare kanors su ismetimu,kad garsas butu grazesnis? Koki bakeli gal keitet arba dar kazka? Idomu pasidare kokios kainos tokiu dalyku,butu gal idomu pasidaryti kanors...

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5063: 2008 Spalio 17, 19:21:24 »
Gerai,sita tema pabaigem,dabar kita pradesiu  :)  Ar kasnors esat pasidare kanors su ismetimu,kad garsas butu grazesnis? Koki bakeli gal keitet arba dar kazka? Idomu pasidare kokios kainos tokiu dalyku,butu gal idomu pasidaryti kanors...

Apie sita tema irgi jau kazkur kalbeta... :D Garsas grazus, man bent jau super unreal buvo.... :G :G Minusas, vargindavo garsas tas, kai diena palakstai po miesta, tai vakare nieko girdet nenori, nes galva kvadratine... (z) su tokia dusliarka pirkau, bet teko pasikeisti, del to kad supuves ziauriai buvo...tai ir pastaciau originala...liko tik antgalis... :/ ir sveika galva... :D ff

P.S. Gal kas is kaunieciu astunkininku nori ryt susimeet'int?.. :) ryt paskaitos man, pramones g...galima butu pavalgyti kur... :D
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Spalio 17, 19:24:52 sukūrė patrakusi »

Kidas

• Svečias
« Atsakymas #5064: 2008 Spalio 18, 10:50:17 »
Nžn,greičiausiai ryt audi s8 dings iš mano kiemo,tai jau ieškausi pamainos :( Žvilgsnis krypsta į 3,3tdi arba bmw 160kw
ne mano reikalas, bet juk sakei kad dyzelio daugiau niekada; ir koks tikslas taip mašinas kaitaliot  8:8 ypač kai tik susitvarkai,
pasidarai kaip nori ?? arba tau vis papuola su kokiu užslėptu defektu, arba su tavim kažkas negerai, nes taip iš šalies žiūrint,
tai nėra logikos tavo veiksmuose  (-)
:-] ;Dvisiskai pritaiu sitam postui :D

Kidas

• Svečias
« Atsakymas #5065: 2008 Spalio 18, 10:55:19 »
Èia rimta liga, bet norisi ir naujesnės mašinos. Galbūt ir pagaliau tą 6,0 susigundysiu pasiimti,kas čia žino. Gedi, defektų kad ir būtų,jie greit būtų ištaisyti. Jei tiek litų sukišu,dar truputis ant defekto pašalinimo tikrai nieko nekeistų. ;)
tai efka imk nauja lizingine ir baigsis bedos :D idomu ka tada bedarytum??? :-] ratus tik bekaiteliotum ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5066: 2008 Spalio 18, 12:00:08 »
Èia rimta liga, bet norisi ir naujesnės mašinos. Galbūt ir pagaliau tą 6,0 susigundysiu pasiimti,kas čia žino. Gedi, defektų kad ir būtų,jie greit būtų ištaisyti. Jei tiek litų sukišu,dar truputis ant defekto pašalinimo tikrai nieko nekeistų. ;)
tai efka imk nauja lizingine ir baigsis bedos :D idomu ka tada bedarytum??? :-] ratus tik bekaiteliotum ;)

O kodėl lizinginę būtinai, grynais negalima susimokėti? :D Atrasčiau ką daryti tikrai ir ant naujos.

Kidas

• Svečias
« Atsakymas #5067: 2008 Spalio 18, 19:16:14 »

O kodėl lizinginę būtinai, grynais negalima susimokėti? :D Atrasčiau ką daryti tikrai ir ant naujos.
tai saunu imk grynais ,ir nesuk galvos ;) kam cia dar kankinies su senais triperiuksciais :D
o del darimo,tai kaip ten poto su garantija butu??? :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5068: 2008 Spalio 18, 19:28:20 »
Tai ir nebesuku,jau paėmiau beveik vieną aparatą :) ;)

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5069: 2008 Spalio 18, 19:47:12 »
pasigirsiu naujais valytuvais. maloniai nustebino beveik begarsis veikimas. visiskai guminis korpusas, kaip sake pazystamas pardavejas tai cia "valytuvu rolce royce'as "  :D boch aerotwin a550s

kiek mokejei uz valytuvus ? reik i man nes panasaus modelio dabar turiu tai jau baiginejasi

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5070: 2008 Spalio 18, 20:38:36 »

kiek mokejei uz valytuvus ? reik i man nes panasaus modelio dabar turiu tai jau baiginejasi
kaip is pazystamo tai 120lt. O kiek jie ten kainuoja tai nezinau tiksliai, bet zenkliai daugiau tai nebus  ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5071: 2008 Spalio 18, 20:51:11 »
Šiaip labai gera kaina... ;)

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5072: 2008 Spalio 18, 21:13:37 »
nu pagal kokybe tai ir as taip pamaniau. man dave juos "pasimatuot" ar graziai guli ir pan....  :)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5073: 2008 Spalio 18, 23:29:32 »
Maniskis turi Valeo valytuvus, 1vnt 119lt, tai pasistate viena sita ir viena Maximini Championa, tai pastarasis paskutiniu metu daug geriau valo nei tas a la "profesionalus".... :D :-]

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5074: 2008 Spalio 19, 00:13:40 »
Maniskis turi Valeo valytuvus, 1vnt 119lt, tai pasistate viena sita ir viena Maximini Championa, tai pastarasis paskutiniu metu daug geriau valo nei tas a la "profesionalus".... :D :-]

nu tik zinai idomu kiek tas ilgai valybas bus :)