Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1528413 kartus)

Neprisijungęs mmmmm

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #4675: 2008 Rugsėjo 22, 16:48:52 »
Uzduosiu toki klausimeli,priestai turejau bmw,buvo 2 raktai,vienu naudojausi as,kitu zmona,kai as atsirakindavau masina savo raktu,sedyniu atmintis susireguliuodavo pagal mane,kai zmona atsirakindavo savuoju,sedynes susireguliuodavo automatiskai pagal ja. Ar audi yra toks bajeris?

Neprisijungęs DJDonce

• Įrašai: 991
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4676: 2008 Rugsėjo 22, 16:57:48 »
Uzduosiu toki klausimeli,priestai turejau bmw,buvo 2 raktai,vienu naudojausi as,kitu zmona,kai as atsirakindavau masina savo raktu,sedyniu atmintis susireguliuodavo pagal mane,kai zmona atsirakindavo savuoju,sedynes susireguliuodavo automatiskai pagal ja. Ar audi yra toks bajeris?

AUDI ne nuo rakto priklauso , nero tokios nesamones ir yra zymiai paprasciau ir patogiau, yra sedyniu atmintis ir net 4 padetys. Kas kaip nusireguliuoja sedyne, vaira, veidrodelius, isiveda is savo numeri ir turi, tu gali isivesti, pvz 1 nr, ji gali savo patogia sedejimo padeti isivesti pvz nr.2. o kitas dar kam nori ir kaip nori. Bet kad nupo rakto prilauisytu tai cia nznau isdivonas kazkox, nes susimaisysi raktais ar ka, susikeisi kada, tai turesi pastoviai kaskart isedes kankintis kol susireguliuoji viska kitaip ;)

Neprisijungęs mynia

• Įrašai: 633
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4677: 2008 Rugsėjo 22, 17:31:44 »
Kiek zinau (bent jau instrukcijoj radau parasyta) kad galima. Atskiriems raktams susiprogramuoja sedyniu padetys

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4678: 2008 Rugsėjo 22, 17:36:19 »
Taip, veikia skirtingiems raktams skirtingi nustatymai ;)

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4679: 2008 Rugsėjo 22, 21:25:35 »
ka manot apie 2004 audi a8 4.0 TDI quattro ? :)

Geras daiktas, tik jau ne iš pirmo girdžiu, kad pakabos hidraulika probleminė. Savaitgalį rimtai pasiklausinėjau, nes greitu laiku ir man šviečiasi tokią imti, tai visi patarė geriau 3,0TDI imti.

bet 4.0 TDI v8 ;) gyvesne. kazkaip tokiai masinai 3 litrai mazokai :)

Dėl gyvumo tai čia nėra klausimų, reikalas manau rimtesnis,kaip dėl jo patvarumo?

na kiek as domejaus tai man irgi sake kad su vaziuokle kazkas, bet lyg su priekine kiek pamenu :) o ka tu tixliai zinai ? kas ten pareina ? kad nenusipirkciau jau su tokia beda :D :D

Neprisijungęs mmmmm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4680: 2008 Rugsėjo 22, 22:11:33 »
deja labai patogu su tais raktais,beto ir bmw yra sedyniu atmintis kur mygtukais gali perjungti. pokolkas nelabai ka apie audi nusimanau,visa gyvenima praktiskai vazinejau su bmw ir mercedes, a8 pirma mano audine,bet pokolkas vien tik teigiamos emocijos,tikrai puiki masina  ;)
dar toks vienas klausimas,ar buna paprastu a8 su s8 vaziuokle? pastebejau,kad mano audi pakaba yra zemesne negu kitu,tai galvoju gal ta vaziuokle kazkokia kitokia... (velgi imu pavyzdi is bmw,nes kazkada turejau dyzelini 530 su m5 vaziuokle  :))

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4681: 2008 Rugsėjo 22, 22:27:04 »
jei kalbi apie sena a8 ir kadangi, tu greiciausiai pirkai ja ne nauja ;) todel gal ten jau kazkas kazka dare :) o seip sunku pasakyt, kaip buvo galima isigyt (kokia komplikacija) 8-10 metu senumo masina... reik klaust tu kurie pirko jas visai naujas, arba gerai pagooglint :)

Neprisijungęs mmmmm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4682: 2008 Rugsėjo 22, 22:30:43 »
kad su tuo kompu nelabai moku draugautiir googlint man nesiseka  :V  o audi tai pas mane nei nauja nei sena,2000m jau tas faceliftinis modelis.

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4683: 2008 Rugsėjo 22, 22:52:04 »
as irgi su kompu nedraugauju, tai dziaugiuos kai kiti nudirba darba uz mane   :) va, kolega, ivesit kebulo numeriuka parasys jum visa komplektacija is gamyklos isejusia. zinosit ar pakaba standartine  turejo but ar ne ir dar daug kitu dalyku  ;) : http://www.audiklubas.com/forumas/index.php?topic=667.525

Neprisijungęs mmmmm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4684: 2008 Rugsėjo 22, 23:10:20 »
aciu labai,butinai ryt pasinaudosiu sia nuoroda,siandien neturiu dokumentu su savim,nezinau kebulo numerio  ;)

Neprisijungęs mmmmm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4685: 2008 Rugsėjo 22, 23:27:11 »
Dar vienas klausimelis apie audi,atidarius vairuotojo duris ant tos stojkes yra mygtukas atidaryti bagazinej ir yra dar vienas kazkoks neaiskus mygtukas salia,ten nupiestas kazkoks kaip garsiakalbis  :V ka jis reiskia? nepykit uz durnus klausimus  :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4686: 2008 Rugsėjo 22, 23:44:35 »
Kas liecia vaziuokle, tai ju pasirinkimas buvo platus, ka uzsisake Vokietis pirkdamas masina nauja, ta ir gavo masina... galejo buti ir S tipo (suzeminta, sukietinta ir t.t.) taciau nuo gimimo manau jau jau bus pakeisti amortizatoriai, tad gali buti tokia vaziuokle, kokia susidejo pries tai buves savininkas...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4687: 2008 Rugsėjo 23, 07:08:26 »
dar toks vienas klausimas,ar buna paprastu a8 su s8 vaziuokle? pastebejau,kad mano audi pakaba yra zemesne negu kitu,tai galvoju gal ta vaziuokle kazkokia kitokia... (velgi imu pavyzdi is bmw,nes kazkada turejau dyzelini 530 su m5 vaziuokle  :))

Buvo... :) Pas mane ex A8 3,7 buvo su sport amortikais ir spyruoklėmis iš gamyklos jau. Dabartinė s8 tuo labiau :) O dėl mygtukų duris atidarius, tai vienas bagažinę pakelia, kitas tūrio jutiklius atjungia ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4688: 2008 Rugsėjo 23, 07:09:41 »
ka manot apie 2004 audi a8 4.0 TDI quattro ? :)

Geras daiktas, tik jau ne iš pirmo girdžiu, kad pakabos hidraulika probleminė. Savaitgalį rimtai pasiklausinėjau, nes greitu laiku ir man šviečiasi tokią imti, tai visi patarė geriau 3,0TDI imti.

bet 4.0 TDI v8 ;) gyvesne. kazkaip tokiai masinai 3 litrai mazokai :)

Dėl gyvumo tai čia nėra klausimų, reikalas manau rimtesnis,kaip dėl jo patvarumo?

na kiek as domejaus tai man irgi sake kad su vaziuokle kazkas, bet lyg su priekine kiek pamenu :) o ka tu tixliai zinai ? kas ten pareina ? kad nenusipirkciau jau su tokia beda :D :D

Dažnas variantas, kad susiknisa tas reguliavimas, ir tipo nebeišsikelia. Iš vokiečių dėdė jau kelintą auto tokią parvaro, vos ne dažniausia a8 d3 bėda. Žiūrėk, kad norma reguliuotųsi ir lygį išlaikytų.

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4689: 2008 Rugsėjo 23, 08:56:50 »
Dar vienas klausimelis apie audi,atidarius vairuotojo duris ant tos stojkes yra mygtukas atidaryti bagazinej ir yra dar vienas kazkoks neaiskus mygtukas salia,ten nupiestas kazkoks kaip garsiakalbis  :V ka jis reiskia? nepykit uz durnus klausimus  :)

jo jo kas ten per knopkė... ?? jau metus važinėju ir nežinau kas ten per do bb  :-]

Neprisijungęs mmmmm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4690: 2008 Rugsėjo 23, 09:28:24 »
Paskaityk evaldo posta atidziau ir suprasi,kas ten per knopke  ;)

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4691: 2008 Rugsėjo 23, 11:12:29 »
bachuriukai, gal kas parduodat eSkini vaira normaliam stovy ?

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4692: 2008 Rugsėjo 23, 12:46:46 »
blin kodėl ant facelifninių eSkių ant galinio sparno antenas deda ??  (!?)

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4693: 2008 Rugsėjo 23, 13:13:33 »

Buvo... :) Pas mane ex A8 3,7 buvo su sport amortikais ir spyruoklėmis iš gamyklos jau. Dabartinė s8 tuo labiau :) O dėl mygtukų duris atidarius, tai vienas bagažinę pakelia, kitas tūrio jutiklius atjungia ;)

pas mane is gamyklos jau ejo "1BE sports suspension/shock absorption" ir iki siolei Hansas dejo tokius pat amortikus :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4694: 2008 Rugsėjo 23, 13:39:27 »

Tai kad jau ir iki faceliftinių antenos buvo sparne, tik ne tik s8, bet ir a8 ;)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4695: 2008 Rugsėjo 23, 15:17:54 »

Tai kad jau ir iki faceliftinių antenos buvo sparne, tik ne tik s8, bet ir a8 ;)

tai kodėl ant kaikurių eSų net ant faceliftų stovi antena ant galinio sparno... ??

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4696: 2008 Rugsėjo 23, 15:33:37 »

tai kodėl ant kaikurių eSų net ant faceliftų stovi antena ant galinio sparno... ??

Tai kad ji ten ir turi būti... Orginaliai ten radijos antena. Ex a8 buvo irgi, dabartinei taipogi yra

Neprisijungęs mmmmm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4697: 2008 Rugsėjo 23, 20:28:46 »
dar vienas klausimelis,kaip padaryti,kad uzrakinus masina uzsilenktu veidrodeliai? gal galima kazkaip priprogramuoti? masinoj tokia funkcija yra,pasukus ta ratuka veidrodziai uzsilenkia.

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4698: 2008 Rugsėjo 23, 21:49:37 »
dar vienas klausimelis,kaip padaryti,kad uzrakinus masina uzsilenktu veidrodeliai? gal galima kazkaip priprogramuoti? masinoj tokia funkcija yra,pasukus ta ratuka veidrodziai uzsilenkia.

kokį dar raktuką ??

Neprisijungęs mmmmm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4699: 2008 Rugsėjo 23, 22:14:28 »
nu yra  toks kaip ratukas kuri pasukus pasirenki kuri veidrodeli nori reguliuotis,jei ji pasuki pries laikrodzio rodykle uzsilenkia veidrodeliai..