Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1527675 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #4375: 2008 Rugsėjo 03, 10:28:13 »
Visai idomi tema gaunasi :) Zinau kad sulauksiu pasipiktinimo is S8 vairuotoju, bet idomu. Tokiose masinose tik automatas mano asmenie nuomone yra geris, mechanke.... chm, norisi su tokia auto pagal paskirti vaziuoti o ne vairuoti. 100km/h gal ir ilgiau rinks, o kaip 200km/h? :D bet manau ne tame esme :)

O 300??? :D

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4376: 2008 Rugsėjo 03, 10:46:10 »
as manau, jei tai yra paprasta a8 ar tai a8 L, tai tik automatas, bet blin jei imciau esa, as tikrai dar daug pamastyciau ar man riektu automato... nes tai siek tiek kitokia masina...

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4377: 2008 Rugsėjo 03, 10:57:56 »
Visai idomi tema gaunasi :) Zinau kad sulauksiu pasipiktinimo is S8 vairuotoju, bet idomu. Tokiose masinose tik automatas mano asmenie nuomone yra geris, mechanke.... chm, norisi su tokia auto pagal paskirti vaziuoti o ne vairuoti. 100km/h gal ir ilgiau rinks, o kaip 200km/h? :D bet manau ne tame esme :)

tai kad pas mus nera kur važiuoti 300...
aš trasoi 230 variau ir tai teko stabdyti daug sykiu... o ka kalbėt apie išsibėgėjimą daugiau tai nebuvo kur spausti nors ir norejosi...  :D

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4378: 2008 Rugsėjo 03, 11:38:47 »
kai nori tai visada atsiranda kur... sok i trasa nakti ar anksti ryte ir mink kiek sirdis geidzia...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4379: 2008 Rugsėjo 03, 12:54:51 »
S8 - sportinis limuzinas,didele greita masina,A8L   - prabanga,komfortas ir t.t. manau taip buvo galvota kai masinos buvo isleidziamo,o dabar praejus tiek laiko ir W12 Long'as gali buti sportine masina o S8 limuzinas ir atvirksciai...kainos nebesikandzioja tad gali imt ir daryt su ja ka nori,bet as asmeniskai sau Long'o nepirkciau,tiesiog per jaunas esu :) eSas jau smagiau o jei dar su mechanke,gaunasi 2 in 1 limuzinas ir sportine masina...is tikruju yra eile variantu del ko mechanke geriau,pwz cia graikijoi manau automatas 100 kartu butu uzkepes ir sudeges per karsty ir pastovius kalnus...

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4380: 2008 Rugsėjo 03, 13:14:54 »

aš trasoi 230 variau ir tai teko stabdyti daug sykiu... o ka kalbėt apie išsibėgėjimą daugiau tai nebuvo kur spausti nors ir norejosi...  :D

http://www.youtube.com/watch?v=JLpem_YoWv0&feature=related  :(

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4381: 2008 Rugsėjo 03, 13:18:44 »

Su tokiu motoru nerandi? :) Yra tos vietos labai norint, bent pas mus keli tokie tušti keliai visada būna, kur ir kelias lygus, ir eismo nėra, tad galima bandyti mašinos galimybes :)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4382: 2008 Rugsėjo 03, 15:20:36 »

Su tokiu motoru nerandi? :) Yra tos vietos labai norint, bent pas mus keli tokie tušti keliai visada būna, kur ir kelias lygus, ir eismo nėra, tad galima bandyti mašinos galimybes :)

tiesiog specialiai neieškau... buvo proga bet jau rašiau kaip buvo...

Neprisijungęs markou

• Įrašai: 742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4383: 2008 Rugsėjo 03, 16:09:57 »
Cia tokie pat kaip pas S8 antgaliai?
http://www.audi-collection.com/viewLargerImage.asp?imagename=/prod_images/ZAW806008_zm.jpg

gal kas turit tokius pardavimui?  :V

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4384: 2008 Rugsėjo 03, 16:39:30 »

ka tu turejai omenyje kad automatas greiciau renka greiti nuo 100 iki 200? galima argumentu?

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4385: 2008 Rugsėjo 03, 16:45:44 »

ka tu turejai omenyje kad automatas greiciau renka greiti nuo 100 iki 200? galima argumentu?

rafi o tu vėl A8 vairuoji?  :) tiesiog po tavo avatorium parašyta tai ir domiuosi  ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4386: 2008 Rugsėjo 03, 16:50:13 »

Ka gali zinoti - nebadziau :D O koks skirtumas? Labai daznai tau super svarbios simtosios sekundes? O ir su mechanke is vietos 100% galia niekas nelupa - tad ....  ff

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4387: 2008 Rugsėjo 03, 16:56:59 »
Pailsėk, užkąsk KitKat :D
http://www.youtube.com/watch?v=LUjTUJHnh64

o prie kavos puodelio tiks ir sis, tik kavos nepamirskit :D
http://www.youtube.com/watch?v=I0C5yP1pRdo
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Rugsėjo 03, 17:12:41 sukūrė bajoras »

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4388: 2008 Rugsėjo 03, 17:16:26 »
bajoras, paturejus mechanika, as supratau koks automatas yra geris. Butent, starto metu mechanika visada pasiima savo, bet juk su savo masina niekada nevaziuosiu, nebent reta isimtis, i koki draga,kur susitari, va ant pamojavimo vaziuojam kas greiciau. dazniausiai visi dragai ir lenktynes mano atveju buna spontaniskai, t.y. pradedi vaziuoti nuo sankryzos ir ziuri tas spaudzia ir tada tu pisi dugna, bet tai buna jau pasiekus tam tikra pagreiti, taigi siuo atveju manau mechanke butu netgi prasciau, ijungi pirma begi, ir jungi iskart antra,o ziuri anas spausti pradejo, tai kol vel sugalvosi i pirma imust, jau tas bus nuvaziaves ir tau beliks vytis...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4389: 2008 Rugsėjo 03, 17:20:34 »
Jei su quattro ir galyngu motoru 100% galia pasiimsi starta, o nuo sankabos tiesiog numesi koja - isluspi viska ka galesi is jos, tada liks tik remontas ;) Ne viena pvz zinau realybej ;) Abu turi tam tikru minusiu, pliusu tam tikrose situacijoje (+) Tam ir yra pasirinkimo laisve. O su metais ir poreikiai keiciasi :)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4390: 2008 Rugsėjo 03, 17:22:03 »
idomi rafinuotas tavo teorija :V mano nuomone automatas tai amerikonu ismislas skirtas turtingiems pensininkams ir pastoviai prie ausies spaudziantiems telefona versliugoms (h)
as niekada mechankes nekeisciau i automata... ir nematau kazkokiu problemu del pavaru junginejimo spontaniskai pasidraginant gatveje :)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4391: 2008 Rugsėjo 03, 17:33:32 »
Slimshady > beveik visi kas dabar su automatais, sako ta pati ka ir tu dabar t.y. zegnojasi automata pamate ir diavagojasi kad gyvenime i ji neses, o pavazinejus tenka atsiprasyti savo zodziu :D Aisku, tai nereiksia kad tau taip bus, bet cia tik tarp kito ;)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4392: 2008 Rugsėjo 03, 17:43:41 »
yra tik du dalykai kurie mano nuo automato atstumt bando
1. didesne eksploatacija, ir neduok dieve remontas
2. didesnes sanaudos, ir letesnis isibegejimas.

Bet kai audi pradejo gaminti pniaumatines dezes, tai pagal charakteristikas ir isibegejimas ir sanaudos nesikeicia, tai vat cia tai automatas  :O

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4393: 2008 Rugsėjo 03, 17:45:01 »
Slimshady > beveik visi kas dabar su automatais, sako ta pati ka ir tu dabar t.y. zegnojasi automata pamate ir diavagojasi kad gyvenime i ji neses, o pavazinejus tenka atsiprasyti savo zodziu :D Aisku, tai nereiksia kad tau taip bus, bet cia tik tarp kito ;)
vaziavau su automatu, taip, geras daiktas, mieste suteikia daug patogumo, bet... kazko truksta... o truksta elemetaraus darbo desinei rankai ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4394: 2008 Rugsėjo 03, 19:06:15 »
idomi rafinuotas tavo teorija :V mano nuomone automatas tai amerikonu ismislas skirtas turtingiems pensininkams ir pastoviai prie ausies spaudziantiems telefona versliugoms (h)
as niekada mechankes nekeisciau i automata... ir nematau kazkokiu problemu del pavaru junginejimo spontaniskai pasidraginant gatveje :)

Visiška teisybė. Turėjau 5auto su mechanikomis ir dvi su automatais, niekad nebekeisčiau savo mechano į automatą.
Rafi - o kad važiuojant bijai draginti, kad nepralaimėtum, nes ne tą pavarą įkalsi, tai čia jau stipriai patirties trūkumas.

Neprisijungęs Carls

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4395: 2008 Rugsėjo 03, 20:27:25 »
vaziavau su automatu, taip, geras daiktas, mieste suteikia daug patogumo, bet... kazko truksta... o truksta elemetaraus darbo desinei rankai ;)

kai tokiu atveju truksta ko nors rankoj desinei, ash koki submarina statoile nusiperku  :D
bet kalbant apie patoguma ir komforta, tai automatas tikrai didelis pliusas - ypac mieste.. stovint kamsciuose, tereikia pedala atleist ir tiek.. ash kazkada irgi sakiau kad niekad nesesciau i automata, bet jau 2 masina ish eiles tokia.. ir nebenoreciau sest i mechanke.. na nebent "pasportuot" su kazkuom ypatingu po kapotu ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4396: 2008 Rugsėjo 03, 21:01:51 »
ko tais man negeros mintys del tos desines rankos :D :D :D kokio jai darbo gali trukt ? :D :D :D :D  o jei rimtai tai mieste labai smagu kai ant mergaites kojytes gali ranka laikyt visa laika,o siaip prie astunkes norisi kokio nors crx'o kad galetai kratytis vidui,kalent dantim ir metyt begius... :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4397: 2008 Rugsėjo 03, 21:15:59 »
ko tais man negeros mintys del tos desines rankos :D :D :D kokio jai darbo gali trukt ? :D :D :D :D  o jei rimtai tai mieste labai smagu kai ant mergaites kojytes gali ranka laikyt visa laika,o siaip prie astunkes norisi kokio nors crx'o kad galetai kratytis vidui,kalent dantim ir metyt begius... :)

Ilga ranka turi būti, kad aštunkėje ranka dasiektų mergaitės koją :D ;)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4398: 2008 Rugsėjo 03, 23:10:02 »
yra du tipai zmoniu kuriem patinka mechanika ir nekencia automato:
1. zmogus niekada rimtai neturejas automobilio su automatine pavaru deze
2. zmogus turintis automobili su mechanine pavaru deze(juk ant savos auto nevarysi)

Evaldas, draginti as nebijau, bet tu teisus del to,kad galiu ikalt ne ta begi, taip tu visiskai teisus, as neseku pastoviai spidometro rodykles, neseku pastoviai apsuku, ir neseku pastoviai net kuris begis ijungtas, APSKRITAI MAN TA DARYT?  :V as vaziuoju ir vaziuoju,kai man reikia koja-dugnas ir vaziuoju toliau. Gali draginti valgydamas didziausia lavasa ir gerdamas kokakola, galiu draginti kalbedamas mobiliaku. Karocia nezinau. Na su evaldu dar is dalies sutinku, pas ji visgi s8, cia kitaip, bet kokia a8 turet ar tai dyzelis, ar tai benzas ar tai 2.8 ar 3.7 turet mechanke tai kazkoia nevarke, nebent grynai palakstymam. Arba kitas variantas, taupumo sumetimais.
Beje pniaumatine audi a6 2001metu 3.0motoras isibegi per 7.8sec, mechanine 7.8sec, sanaudos mieste 13.6tiek tos tiek anos. Kuom siuo atveju automatas blogiau/geriau?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4399: 2008 Rugsėjo 04, 09:10:39 »
Na čia kiekvieno žmogaus asmeninė nuomonė ir pomėgiai. Sakau kaip yra. Pvz iš naujųjų a8 vien automatai, mechanikių net nebuvo, tai ką reiks ateity daryti, net nenumanau :D