Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1527513 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #4325: 2008 Rugpjūčio 17, 16:14:39 »
ne sakau gal pas tave ne audi o bmw, ne i ta foruma pataikei? zinai visko buna zmonem siais laikais  (!?)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4326: 2008 Rugpjūčio 17, 16:16:51 »
nepagaunu tavo bajeriu ko tais...

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4327: 2008 Rugpjūčio 17, 16:18:57 »
tai tu rafinuotas ne i ta foruma pataikei ;]

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4328: 2008 Rugpjūčio 17, 16:23:26 »
tai blin kodel pas mane nedega:)))))) o tik geltona lempute

O pas tave tik lempukas užsidega, kai duris atidarai, ar borto kompe simbolį mašinos su durimis atidarytomis rodo?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4329: 2008 Rugpjūčio 17, 16:29:44 »
masina rodo

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4330: 2008 Rugpjūčio 17, 16:33:50 »
Tada keista, kodėl šauktukas kartu nedega. Man kai abs sutvarkė, tai užgeso ir abs, ir šauktukas. Draugeliui irgi tas pats buvo, irgi kartu degė

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4331: 2008 Rugpjūčio 17, 16:34:57 »
pas mane sauktukas pries tai dege,tai gal sutvarke taip kad nebedega jis is viso:)))) daugiau variantu nzn...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4332: 2008 Rugpjūčio 17, 16:37:53 »
pas mane sauktukas pries tai dege,tai gal sutvarke taip kad nebedega jis is viso:)))) daugiau variantu nzn...

A, nu va čia jau panašiau :)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4333: 2008 Rugpjūčio 17, 16:58:16 »
Man pakeite priekines kaladeles, tai dabar vos ne pastoviai dega tas sauktukas, ABS lempike ir ASR lempike...gal ka su laidais ten pridirbo?..

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4334: 2008 Rugpjūčio 17, 17:38:43 »
gerai !! !! !! dar sykį apie tai, ir tikiuosi paskutinį :-)
jaunėlio pateiktame rusiškame paaiškinime ir mano angliškame yra TIK vienas skirtumas:
angliškame rankinis stabdis ir stabdžių sistema (be ABS ir ASR) apjungti į vieną alarmą,
o rusiškame yra du atskiri. ir psio. gal čia skirtumas tarp europietiškos ir amerikono, nžn.
Kaip ir ne apie tai aiškinamės
VISA KITA, kas liečia ABS (papildomą) ir pačią stabdžių sistemą (pagrindinę), parodyta vienodai,
o rusiškai aprašyta labai išsamiai, t.y. PARAŠYTA juodu ant balto, kad jei neveikia ABS, tai ir dega TIK ABS,
kas mano manymu labai logiška, nes koks tikslas vienam gedimui daryt du alarmus  (!?) (!?)
o jei neveikia ABS ir kažkas netvarkoj su PAGRINDINE STABDŽIØ SISTEMA (nes kaip JAU žinome,
ABS yra papildoma, ir pagal tuos pačius dačikus veikia ASR), tai tada dega ir ABS indikacija,
ir tas raudonas šauktukas, t.y. kaip kad ir rašiau jau anksčiau kažkuriame poste.

O dėl ko ten pas kai ką degė abu alarmai, ir pataisius ABS, dingo ir kitas, tai nžn,
variantų gali būt n, juk ne naujos auto.....nuo kokių daviklių atsiranda šauktukas pas V8
žinau, kaip yra pas A8 nežinau, todėl nesiginčysiu, bet kad šitie du alarmai yra
iš 'atskiros operos' tai faktas  ;)

patrakusi - labai dažnas dalykas, kad atliekant va tokius paprastus darbus, pridaroma
bėdų, va kaip pas tavęs dabar  ff spėliot galima daug ką, bet greičiausiai bus kliudytas
kuris nors daviklis ABS'o o gal ir ne vienas, o gal ir laidas; taip pat gal ir žarnelė skysčio
kliudyta, žodžiu varai pas tų meistrų, kur darė, susakai kokios bėdos išlindo po jų
darbų, pasakai kad varai kitur remontuot tų bėdų, ir jiems atveši sąskaitą, arba
kas nors kas nusimano normaliai, tegu pasilieka ir žiūri kaip ir ką jie patys remontuos,
jei sugalvosi pas tuos pačius, nes jei jau pridirbo, tai žinai kaip gali pachaltūrinti,
kad tą pridirbimą užmaskuoti  ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4335: 2008 Rugpjūčio 17, 17:47:55 »
dar pamirsai paminet kad abs'as gali degt del eds'o gedimo,elektroninio difo blokiruotes kuri veikia kartu su abs,del to as ir imeciau ta nuoroda...

Neprisijungęs Arturienas

• Įrašai: 282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4336: 2008 Rugpjūčio 17, 18:01:09 »
Per visą laiką, kiek c4 turėjau, tai tą abs knopkę naudojau tik iš smalsumo, tikrai man jos daugiau niekam nereikėjo ir ensuprantu, kam jos gali prireikti.
Arturėnas - daviklis stovi po grotelėmis bamperio kairėje pusėje.
Ce kaire puse ziurint is vairuotojio puses ar stovint pries masina... bo ciujiu kad pas mane kazko triksta... o ka roditu jei nebutu daviklio.... gal galit papasakoti kaip jis mazadauk atrodo bo mane jau nervina kai lauke koki 17c o ant skydelio rodo 31c

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4337: 2008 Rugpjūčio 17, 18:20:28 »
patrakusi - labai dažnas dalykas, kad atliekant va tokius paprastus darbus, pridaroma
bėdų, va kaip pas tavęs dabar  ff spėliot galima daug ką, bet greičiausiai bus kliudytas
kuris nors daviklis ABS'o o gal ir ne vienas, o gal ir laidas; taip pat gal ir žarnelė skysčio
kliudyta, žodžiu varai pas tų meistrų, kur darė, susakai kokios bėdos išlindo po jų
darbų, pasakai kad varai kitur remontuot tų bėdų, ir jiems atveši sąskaitą, arba
kas nors kas nusimano normaliai, tegu pasilieka ir žiūri kaip ir ką jie patys remontuos,
jei sugalvosi pas tuos pačius, nes jei jau pridirbo, tai žinai kaip gali pachaltūrinti,
kad tą pridirbimą užmaskuoti  ;)

Svarbiausia kad ir pati dalyvavau tame procese... :D pazystamas tvarke... (+) bet yra tai, kad ir pries kaladeliu keitima taip pat uzsidegdavo isvardinti elementai...stabdziu skyscio norma, niekur nepraleidzia...kazkada  bajoras dare diagnostika, tai lyg vairuotojo pusej nekontaktuoja daviklis...nieko nedariau, viskas lyg ir apsiramino, error'ai nekrisdavo, bet vat ne per seniausiai kaip prasidejo... ff iki siol....tai gal jau ten istikruju amen arba laidui arba fyskei...reiks ziureti... :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4338: 2008 Rugpjūčio 17, 18:27:45 »
Tai nuo ko pradet tvarkyma? man kartais ismeta raudona apskritima su sauktuku ir plius dega ABS lempute, paskui vel viskas dingsta ir ABS veikia, paskui vel meta ta sauktuka ir ABS neveikia..
man tas pats buvo pries keleta savaiciu,tai desinei pusei galinio rato buvo prasitrines abs laidas.patarciau paciam nusimt ratus ir pasiziuret laidus,jai jie tvarkingi tada tik varyt i diagnostika

jei jau vis tiek varysi diagnostika daryti, ne lengviau butu atvirksciai daryti - suzinoti tiksliai kas yra - tada tvarkytis, be to nereikes zabalioti ir slieku ieskoti kur ju nera ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4339: 2008 Rugpjūčio 17, 18:30:00 »
Man pakeite priekines kaladeles, tai dabar vos ne pastoviai dega tas sauktukas, ABS lempike ir ASR lempike...gal ka su laidais ten pridirbo?..

vaziuoji pas tuos kurie keite - pareiski pretenzija (h)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4340: 2008 Rugpjūčio 17, 19:06:18 »
dar pamirsai paminet kad abs'as gali degt del eds'o gedimo,elektroninio difo blokiruotes kuri veikia kartu su abs,
del to as ir imeciau ta nuoroda...
ne nu tai kam aš turiu perrašinėt kas ir taip suršyta  8:8........ kalba buvo pagrinde apie ABS ir pgr. stabdžių sistemą  ;)
ten patrakusiai skirta, kodėl po kaladėlių keitimo gliukai prasidėjo....nemanau kad keičiant kaladėles EDS'ą galėjo kliudyt  ;)
Bet kad ji jau sako kad ir anksčiau būdavo tie gliukai, tai..........

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4341: 2008 Rugpjūčio 17, 20:46:26 »
Kas dėl EDS - kaip jis veikia, t.y. pvz man ex a8 man regis jis sublokuodavo ratus ne visada, kada to reikdavo, o pvz net apsisukinėjant? Kas per galimas gedimas ir t.t.?

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4342: 2008 Rugpjūčio 17, 21:56:30 »
kaladeles keiciant ten nezinau ka imanoma daugiau prichimicint. per 20min pasikeicia a8 priekis  (h)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4343: 2008 Rugpjūčio 17, 23:27:26 »
kas cia gali buti kad kartais vaziuojant ant duju numynus dugna ties 5.5-6k apsuku kai turi persijungti begis masina sutrukcioja ir tik tada permeta begi?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4344: 2008 Rugpjūčio 17, 23:29:29 »
o tai jau dujas turi ? :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4345: 2008 Rugpjūčio 17, 23:48:31 »
kas cia gali buti kad kartais vaziuojant ant duju numynus dugna ties 5.5-6k apsuku kai turi persijungti begis masina sutrukcioja ir tik tada permeta begi?

gali kompas perjungineti i benza, o nuo kiek tau i benza perjungineja - zino kas tau reguliavo. Be to, dujomis geriau maziau skraidyk, jos taupiam lakstymui o ne skraidymui. Aisku tavo variklis, gali daryti kaip tu nori ;)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4346: 2008 Rugpjūčio 18, 02:55:53 »

gali kompas perjungineti i benza, o nuo kiek tau i benza perjungineja - zino kas tau reguliavo. Be to, dujomis geriau maziau skraidyk, jos taupiam lakstymui o ne skraidymui. Aisku tavo variklis, gali daryti kaip tu nori ;)
ta prasme yra kazkokie suregulevimai pagal kuriuos nuo duju i benza meta? lamdos gali neiti nuo tokiu lakstymu nes seip ant lenkimu pas mane visad kick down buna?
be to kazkaip jauciu lievai kazas sudeta nes srebia man kaip ir per daug. mieste ramei buvo prasukta apie 30km o paskiau uzmiestyje vaziuojant 110-120 vietomis pakickdowninant ant lenkimu suvalge 19 litru  :-{ su tokiu vazevimu benzu man ji apie 12 imdavo nu max 13 o su dujom...
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Rugpjūčio 18, 03:01:03 sukūrė Maxtor »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4347: 2008 Rugpjūčio 18, 08:31:27 »
isvazinek visa duju baka, tada konkreciau rasyk sanaudas. Kur dejai? Prie ziedo gal? Nes per 30km pravaziuotu tavo, jau suprantu kad smaugi 5000rpm :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4348: 2008 Rugpjūčio 18, 22:43:31 »
pas mane irgi tas pats buvo, kai apsukos uzkyla daug, pradeda trukcioti, galvojau kad dezei chana, pasirodo taip buvo del to, kad disova duju iranga, ir tipo prie dideliu apsuku nebespeja paduoti duju, ar tai iranga ar tai purkstukai chrenovi, arba dar gali buti kad mazai duju balione.
O siaip tai man patinka pas mano drauga, jis a6 turi 2.8 motoru, tai su dujom dragina viska daro ir , niekas negliucina, va kur duju yranga  (+)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4349: 2008 Rugpjūčio 19, 08:00:50 »
pas mane irgi niekas neglucina... varyk kiek nori, bet dujininjas sake, reik reduktoriuj kazkokias pakaitinimo spiruoklytes isvalyt, kadangi kartais pasitaiko jei kalu tarkim is vietos kick down ir tokiu pat tempu greiteju, kartais persimeta i benza... o jei sakysit, kad sudrosiu varikli keldamas apsukas su dujom, mano atsakymas bus toks, ... matoras ~2 stukas kainuoja.. o sena i matalo lauza atstumes dar 500 pasiimsiu...